!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Φανταρος

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Φανταρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

κάπου στο κέντρο του νησιού, έχουν περάσει χρόνια και δεν θυμάμαι, έχει ένα φαράγγι γεμάτο δέντρα, ποταμάκια και πολλά παγόνια, πάρα πολλά. Όχι ακριβώς φαράγγι, σαν να έχει γίνει καθίζηση 30-50 μέτρων σε μια μεγάλη έκταση που για κάποιο λόγο έχει πολύ πλούσια βλάστηση, τόση που το φως του ηλίου δεν περνάει. Γενικά το νησί αυτό αλλάζει είδος χλωρίδας δραστικά σε μερικά σημεία του, σαν να αλλάζεις ήπειρο μοιάζει.

θυμάται κανείς πώς λένε το μέρος με τα παγόνια;

υγ, το βρηκα :)

https://www.tripadvisor.com.gr/Attracti ... egean.html
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Τα έχω ξαναπεί, αλλά ας τα ξαναπώ. Ο ΕΣ φταίει αποκλειστικά για τα πάντα. Αρχικά είχα ειδικότητα οδηγού, παρότι δήλωσα υψηλή μυωπία και αστιγματισμό. Με έγραψαν στα παπάρια τους και με έκαναν οδηγό. Όταν στην πρώτη μέρα της μετεκπαίδευσης ρώτησαν αν κάποιος έχει θέμα όρασης, το ξαναείπα και με πήγαν στο 404 για εξετάσεις, όπου ακυρώθηκε η ειδικότητά μου. Ωστόσο κάθισα στο στρατόπεδο καθ' όλην την διάρκεια της μετεκπαίδευσης (έναν μήνα), γιατί έτσι. Υποτίθεται ότι η μετεκπαίδευση ήταν για να μάθουμε οδήγηση, αλλά δεν οδήγησε ποτέ κανείς μας στο κέντρο. Έναν μήνα απλώς κάναμε σκοπιές.

Στην μονάδα, επειδή δεν είχα ειδικότητα πλέον, με έβαλαν στην θέση του σιτιστή γιατί ήταν να χηρέψει λίγες μέρες αφότου έφτασα. Ειδικότητα πήρα ξανά 3 μήνες μετά. Με έκανα ΣΠΑ/ΑΠ (σε ραϊνμέταλ). Στα ΧΩΚ όμως, παρότι είχαν πυροβόλα, δεν έκανα εκπαίδευση ποτέ. Έκανα εκπαίδευση σε εξομοιωτή στην Αλεξανδρούπολη, μία και μοναδική φορά, και συμμετείχα σε μια εικονική βολή, μαζί με TOR, όπου επειδή διάλεξαν να την κάνουν σε μέρα με συννεφιά, δεν βλέπαμε τα αεροπλάνα και απλά καθόμασταν στο όπλο και παίζαμε με τους λεβιέδες.

Αυτό είναι ο ΕΣ και τι έμαθα απ' αυτόν και γιατί δεν έμαθα τίποτα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

hellegennes έγραψε: 25 Ιαν 2020, 22:21
Feindflug έγραψε: 25 Ιαν 2020, 13:16 Άχρηστη λέει η αναφορά, επειδή δεν πέθαναν πολλοί στο στρατόπεδο.
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Αυτό έγραψα, βρε νούμερο; Ξαναδιάβασέ το.
Τύπε, βαριέμαι να κάνω παραθέσεις με όλα όσα έγραψες και αυτή είναι η τελευταία μου δημοσίευση εδώ όσον αφορά το θέμα του στρατού, σεβόμενος το αίτημα του Ορέστη.

Το όλο συμπέρασμα από αυτά που γράφεις είναι ότι περίμενες μια θητεία εκπαιδεύσεως Navy Seals, αλλά αντί αυτού υπηρέτησες στο υποστηρικτικό κομμάτι του στρατού. Ο ίδιος αποκάλυψες πως κάποια θέματα υγείας που έχεις, σε κάνουν ακατάλληλο για μια καλή στρατιωτική εκπαίδευση. Ακόμα όμως και σε αυτά τα επίλεκτα τμήματα, κάποιοι μαγειρεύουν, κάποιοι κάνουν τον θαλαμοφύλακα, σκουπίζουν κτλ. Δεν θα κάτσει όμως ο στρατός να σε πάρει από το χεράκι και να σε ρωτήσει τι θέλεις να μάθεις, που να υπηρετήσεις, μήπως μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Σε βλέπει σαν μια ανθρώπινη εφεδρεία και σε κρίνει στα γρήγορα γιατί έχει άλλους 100αδες σαν και σένα.

Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι ο στρατός δεν είναι ότι βλέπεις στις ταινίες του Πρέκα και του Ράμπο, αλλά ένας οργανισμός που λειτουργεί αρκετά αυτόνομα από την λοιπή κοινωνία, από την οποία μεν προέρχεται και συντηρείται σε ανθρώπινο δυναμικό και χρήματα, έχει όμως δε, τους δικούς του κανόνες, νόμους, ιεραρχία, κτίρια, φαγητά, σύστημα υγείας κλπ.

Αν πιστέψουμε αυτά που λες για την θητεία σου, υπηρέτησες άξια το πόστο που σου δόθηκε και με το παραπάνω. Αυτά περί γραφειοκρατίας δεν μπορώ να τα κρίνω, αλλά σίγουρα είναι ένα μεγάλο αγκάθι του ελληνικού δημοσίου και κατ' επέκτασιν του στρατού.

Τα λοιπά για τις σκοπιές, τους προβολείς, τις αναφορές και τα συνθηματικά, δεν τα σχολιάζω. Είσαι προφανώς άσχετος με τέτοια θέματα καθότι οι γνώσεις σου προέρχονται από τις παπιο-ιστορίες που διάβαζες.

Το δε όλο στυλάκι του παντογνώστη και του ψωροπερήφανου, είναι γνωστό εδώ μέσα πως σε διακατέχει, αλλά σε μια κρίσιμη κατάσταση που θα κληθείς να υπηρετήσεις σε πραγματικές συνθήκες, δεν θα σου βγει σε καλό.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

enaon έγραψε: 26 Ιαν 2020, 03:57 κάπου στο κέντρο του νησιού, έχουν περάσει χρόνια και δεν θυμάμαι, έχει ένα φαράγγι γεμάτο δέντρα, ποταμάκια και πολλά παγόνια, πάρα πολλά. Όχι ακριβώς φαράγγι, σαν να έχει γίνει καθίζηση 30-50 μέτρων σε μια μεγάλη έκταση που για κάποιο λόγο έχει πολύ πλούσια βλάστηση, τόση που το φως του ηλίου δεν περνάει. Γενικά το νησί αυτό αλλάζει είδος χλωρίδας δραστικά σε μερικά σημεία του, σαν να αλλάζεις ήπειρο μοιάζει.

θυμάται κανείς πώς λένε το μέρος με τα παγόνια;

υγ, το βρηκα :)

https://www.tripadvisor.com.gr/Attracti ... egean.html
ξενέρωσα.περίμενα ιστορία με τούρκους κομμάντο
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Λοιπον το αποφασισα. Δεν παω πουθενα. Ο ανθρωπος ειναι υπευθυνος γι' αυτο που εξημερωνει. Οταν ζουσε ο σκυλος μου τον φροντισα οσο μού επετρεπαν οι αδυναμιες μου. Τωρα ειμαι υπευθυνος για τη μορφωση μου, που ειναι αλλωστε κατι που το κανω με χαρα γιατι μου αρεσει και γιατι εχω καλους συμμαθητες. Κανονικα θα επρεπε να μελεταω ακομα περισσοτερα μαθηματα. Πρεπει να πολεμησω τις αμφιβολιες, τις επιβουλες, τις αρνητικες επιδρασεις, ελπιζω λιγο σοφοτερα απο την τελευταια φορα. Ειναι το τελευταιο μου χρεος να προστατευσω αυτο που ξεκινησα, απεναντι στον οποιονδηποτε, κρατος, κοινωνια, συγγενεις. Τον οβολο μου τον εχω πληρωμενο.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Ορέστης 35 έγραψε: 24 Ιαν 2020, 14:28 Με καλουν στην Κω.
Έχεις πει ότι μένεις στη Ρόδο και σε καλούν στην Κω; Πόσο βύσμα είσαι βρε πολύμπριζο;
Όχι ταπεράκια με πρωινό-μεσημεριανό-βραδινό θα σου στέλνει η μαμά, αλλά μπορεί να σου στέλνει και δεκατιανό κάθε μέρα.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

ορέστη εγώ προτείνω να πας και σε περίπτωση πολέμου,κάτι που δεν είναι καθόλου απίθανο να συμβεί,να καταλάβεις και κανένα ύψωμα μόνος σου.θα μετρήσει πολύ ο ηρωισμός αν πας δικαστικώς για την διαθήκη
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Feindflug έγραψε: 26 Ιαν 2020, 08:46 Το όλο συμπέρασμα από αυτά που γράφεις είναι ότι περίμενες μια θητεία εκπαιδεύσεως Navy Seals
Καμμία σχέση και...
Feindflug έγραψε: 26 Ιαν 2020, 08:46Ο ίδιος αποκάλυψες πως κάποια θέματα υγείας που έχεις, σε κάνουν ακατάλληλο για μια καλή στρατιωτική εκπαίδευση.
Όχι. Είπα πως δεν με έπαιρναν στις Ειδικές Δυνάμεις λόγω ασθματικού ιστορικού. Αυτό δεν σε εμποδίζει σε τίποτα να χειρίζεσαι οποιοδήποτε όπλο και φυσικά δεν σε εμποδίζει να κάνεις βασική στρατιωτική εκπαίδευση.

Τα υπόλοιπα που λες είναι σαν να αναφέρεσαι σε 10χρονο. Χαίρω πολύ ότι υπάρχουν άτομα στον στρατό που εξυπηρετούν υποστηρικτικές ανάγκες. Όλοι όμως περνάνε στρατιωτική εκπαίδευση θεωρητικά -γιατί στην πράξη δεν περνάνε τίποτα. Όλοι πρέπει να μαθαίνουν βασική επιβίωση σε συνθήκες πολέμου, να χρησιμοποιούν όπλο, κτλ.

Και ναι, πρέπει να διδαχτείς πειθαρχία και οργάνωση, αλλά η εμμονή του ΕΣ και η εστίασή του μόνο στο δίπλωμα της κουβέρτας και του φακέλου, φάνταζε στα μάτια μου ως ένα ατελείωτο wax on - wax off, χωρίς να έρχεται ποτέ η εκπαίδευση.
Feindflug έγραψε: 26 Ιαν 2020, 08:46 Τα λοιπά για τις σκοπιές, τους προβολείς, τις αναφορές και τα συνθηματικά, δεν τα σχολιάζω. Είσαι προφανώς άσχετος με τέτοια θέματα καθότι οι γνώσεις σου προέρχονται από τις παπιο-ιστορίες που διάβαζες.
Όχι από τις εκατοντάδες ώρες σκοπιάς, δηλαδή.

Και ναι, οι παπιοϊστορίες, που τόσο υποτιμητικά τις αναφέρεις, μού έχουν μάθει άπειρες φορές περισσότερα πράγματα για τον κόσμο από ό,τι ο στρατός. Άλλωστε ο Ουώλτ Ντίσνεϋ υπηρέτησε στον Α΄ΠΠ.
Feindflug έγραψε: 26 Ιαν 2020, 08:46Το δε όλο στυλάκι του παντογνώστη..
Είμαι παντογνώστης και η αυτοπεποίθησή μου θα ήταν θείο δώρο για τα συφαντάρια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Fun fact,δεν εμαθα ποτε να στρωνω την κουβερτα και να φτιαχνω φακελο
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Ορέστης 35 έγραψε: 26 Ιαν 2020, 08:51 Λοιπον το αποφασισα. Δεν παω πουθενα. Ο ανθρωπος ειναι υπευθυνος γι' αυτο που εξημερωνει. Οταν ζουσε ο σκυλος μου τον φροντισα οσο μού επετρεπαν οι αδυναμιες μου. Τωρα ειμαι υπευθυνος για τη μορφωση μου, που ειναι αλλωστε κατι που το κανω με χαρα γιατι μου αρεσει και γιατι εχω καλους συμμαθητες. Κανονικα θα επρεπε να μελεταω ακομα περισσοτερα μαθηματα. Πρεπει να πολεμησω τις αμφιβολιες, τις επιβουλες, τις αρνητικες επιδρασεις, ελπιζω λιγο σοφοτερα απο την τελευταια φορα. Ειναι το τελευταιο μου χρεος να προστατευσω αυτο που ξεκινησα, απεναντι στον οποιονδηποτε, κρατος, κοινωνια, συγγενεις. Τον οβολο μου τον εχω πληρωμενο.
Δεν ξέρω.
Νομίζω πως κάνεις συνεχώς μαλακίες και πως θα βυθιστείς περισσότερο στην μαλακία που σε δέρνει.

Μακάρι να μην είναι υπεκφυγή και να σε φώτισε η Παναγία να κάνεις το σωστό.

Γιατί όπως τα γράφεις δεν με πείθεις πως δεν αυτοδικαιολογείσαι και πως στην υποτίθεται σωστή κατεύθυνση θα τα δώσεις όλα.

Μου φαίνεται πως τον παίζεις με δύναμη
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
hellegennes

GoBack έγραψε: 26 Ιαν 2020, 11:47 Fun fact,δεν εμαθα ποτε να στρωνω την κουβερτα και να φτιαχνω φακελο
Καλά, μαλάκας είσαι; Και τι θα κάνεις αν γίνει πόλεμος; Τροφή για τους σκύλους θα γίνεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Νon4me έγραψε: 25 Ιαν 2020, 23:59
Awesomatic έγραψε: 25 Ιαν 2020, 23:33 Και τα G3 που λέτε αντικατάσταση θέλουν. Τα έχουν περάσει τόσες βολές/τρίψιμο/πτώσεις που βαράνε στο γάμο του καραγκιόζη. Και πόλεμος να γίνει δεν θα μπορούμε να ρίξουμε στο στόχο.
Το g3 θα χασει μονο απο κοπανηματα αν το πετας εδω και εκει ( κανοντας ζημια στην κάνη η στα σκοπευτικα ) λες και ειναι η μαγκουρα του παππου σου . Δεν τα τριβουν , ενω για να χασει ευθυβολία απο βολες θα πρεπει να εχει ρίξει 1000δες σφαιρες κατα ριπας και οχι βολη κατα βολη που ριχνουν στον ΕΣ = σεναριο πιο απιθανο απο τζοκερ . Ενα τετοιο στραβο μου ετυχε σε βολη στο κεντρο νεοσυλλέκτων οπου σχεδον φαινοταν η κανη ''αρπαγμενη'' με γυμνο ματι . Συν τοις αλλοις στις περισσότερες βολές ρίχνεις με οπλα διαλεγμένα και οχι με το ατομικο σου τυφέκιο , οποτε το να ριξεις σε ολη σου τη θητεια με στραβα G3 ειναι παλι απιθανο .
Στο κέντρο ρίξαμε με κοινά όπλα που προφανώς ήταν σε πιο καλή κατάσταση. Στη μονάδα όλα (εκτός από ένα Α4) βαρούσαν στο γάμο του καραγκιόζη. Πολλά είχαν εμφανώς στραβή κάνη από τα πεσίματα και τα χτυπήματα. Με αυτά τα όπλα δεν θα χτυπήσεις ελέφαντα στα 50 μέτρα, όχι να πας σε πόλεμο.

Επίσης τα καθαρίζαμε με μωρομάντιλα (που απαγορεύεται) γιατί αν ήταν βρώμικα μέσα είχαμε στέρηση και προφανώς δεν μας έδωσε κάνεις λάδι και λοιπά υλικά για να τα καθαρίζουμε και δεν υπήρχε περίπτωση να πάρουμε στέρηση και να φάμε όλη την ελάχιστη ελεύθερη ώρα μας για να το κάνουμε "σωστά". Λάθος; Ναι, αλλά και οι στρατιώτες κάνουν αυτό που κάνουν οι ανώτεροί τους, φυλάνε τον κώλο τους από τον κάθε μαλάκα που έριχνε κράτηση επειδή μπορούσε όταν αυτός στις 2 έφευγε να πάει να φάει σπίτι του.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn »

Πάρε Ι5.

Καλή τύχη.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Ορέστης 35 έγραψε: 26 Ιαν 2020, 08:51 Λοιπον το αποφασισα. Δεν παω πουθενα. Ο ανθρωπος ειναι υπευθυνος γι' αυτο που εξημερωνει. Οταν ζουσε ο σκυλος μου τον φροντισα οσο μού επετρεπαν οι αδυναμιες μου. Τωρα ειμαι υπευθυνος για τη μορφωση μου, που ειναι αλλωστε κατι που το κανω με χαρα γιατι μου αρεσει και γιατι εχω καλους συμμαθητες. Κανονικα θα επρεπε να μελεταω ακομα περισσοτερα μαθηματα. Πρεπει να πολεμησω τις αμφιβολιες, τις επιβουλες, τις αρνητικες επιδρασεις, ελπιζω λιγο σοφοτερα απο την τελευταια φορα. Ειναι το τελευταιο μου χρεος να προστατευσω αυτο που ξεκινησα, απεναντι στον οποιονδηποτε, κρατος, κοινωνια, συγγενεις. Τον οβολο μου τον εχω πληρωμενο.
Όχι. Ο ελληνικός στρατός σε χρειάζεται ορεστης35.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Πολλή πολλή κάψα ο φάϊντφλουγκ να υπερασπιστεί το καραβανέϊκο. Dream job να γίνει ΕΠΟΠ μάλλον.

Προσωπικά την βρήκα επίσης χαμένο χρόνο τη θητεία. Πολύ λίγα τα θετικά της, πέρα από τον μισθό στην ΕΛΔΥΚ (διότι στην Ελλάδα πριν 10 χρόνια 3.60 μας έδιναν και έφταναν με το ζόρι για να πάρεις ξυριστικά). Με αποσυντόνισε πολύ πνευματικά και ακόμα και τότε έβλεπα ότι προς το τέλος της δυσκολευόμουν να ολοκληρώσω μία σκέψη, με είχε κουράσει πολύ. Στα επίσης πλην ότι συναντάς κάθε καρυδιάς καρύδι, από κληρωτό μέχρι υπαξ/αξ, και ακόμα και στα 18-22 είναι κάτι που δεν χρειάζεσαι αν είσαι λίγο πιο ξύπνιος από τον μέσο όρο.

Είναι όντως θέατρο ό,τι γίνεται και ο τρόπος που γίνεται, και το καταλαβαίνεις σύντομα. Υπάρχουν πιο πρακτικοί τρόποι να γίνουν όλα εκεί μέσα, αλλά ο στρατός θέλει να ενσταλλάξει πειθαρχία στον 18χρονο νεοσύλλεκτο και να τον κάνει να συνηθίσει να ακολουθεί και να ολοκληρώνει διαταγές - ποιος καλύτερος τρόπος υπάρχει από το να του διαλύει την ατομικότητα και την ελευθερία σκέψεως που είχε μέχρι εκείνη τη στιγμή, και να τον αναγκάζει να ζήσει μαζί με άλλους συνομιλήκους του από διάφορα walks of life, να τους κάνει όλους μαζί ομάδα μέσω της καθημερινής συγχρώτισης και της διαταγής του να κάνουν τα ίδια πράγματα, να έχουν την ίδια ρουτίνα, κάθε μέρα; Πάντα έτσι γινόταν.

Από εκεί και έπειτα, η θητεία είναι ένας ξεχαρβαλωμένος θεσμός, όπως και πολλοί άλλοι στην χώρα αυτή. Όταν επιτρέπονται τα τηλέφωνα σε υψηλά ιστάμενους γνωστούς για να κανονιστούν μεταθέσεις, όταν δεν υπάρχει ισότητα ακόμα και μέσα στο ίδιο στρατόπεδο, όταν αυτά είναι γνωστά στην κοινωνία και ο νεοσύλλεκτος μπαίνει μέσα γνωρίζοντας τι θα αντιμετωπίσει και που θα τον στείλουν μετά από λίγο καιρό να καθαρίζει τουαλέτες ενώ άτομα που συναντά μέσα θα βολευτούν σε γραφεία αστικών κέντρων, όταν σαν στρατός φέρεσαι στον νεοσύλλεκτο σαν γουρούνι από την πρώτη στιγμή ψάχνοντας τον, λέγοντας του να χτυπιέται μπροστά σου και να ουρλιάζει ποιος είναι λες και έχεις καλπάζουσα βαρυκοΐα, όταν μέσα στην πρώτη εβδομάδα τον βάζεις να κάνει γόπινγκ έξω από το διοικητήριο, του δίνεις ένα όπλο να κουβαλάει ενώ με το ζόρι ξέρει να το χειρίζεται διότι είναι ζήτημα αν θα τον στείλεις για δύο βολές, όταν πολλές φορές δεν του καλύπτεις τα μεταφορικά, τον τιμωρείς με φυλακές ή στερήσεις εξόδου επειδή δεν σου έφτιαξε τον φάκελο καλά, και γενικά του δείχνεις ότι δεν έχει αξία, ε μην περιμένεις να βγει και να πει τα καλύτερα για εσένα και την θητεία.

Οι λίγες φορές που θυμάμαι τους υπόλοιπους στον λόχο να μην κάνουν σαν μαλακισμένα και να μην ψάχνουν να βρουν αφορμή να τσακωθούν είναι όταν πηγαίναμε για βολές με νέα όπλα, για ασκήσεις, όταν μας έδειχναν νέα πράγματα, όταν γενικά κάναμε κάτι ενδιαφέρον και αισθανόμασταν ότι ο χρόνος μας είχε νόημα. Το downtime απλά δεν παλευόταν, ειδικά μετά από λίγες μέρες έπεφταν μπουνίδια.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”