!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Σωκράτης και το κουρέλι.
Re: Ο Σωκράτης και το κουρέλι.
Ο παλιος Γιοχι θα άνοιγε νήμα : ο Σωκράτης και το κουνέλι
(Πιθανώς με κ. Κόκκαλη)
(Πιθανώς με κ. Κόκκαλη)
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Εγώ πάντως το βρίσκω μεγαλείο σκέψης όλο αυτό.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
Τι κατάλαβες εσύ;
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Eγω ειμαι πολυ ευθικτος και προσβαλλομαι με το παραμικρο.
Κακη φαση, μου παιρνει πολλες ωρες να το ξεπερασω.
.
.
Κακό αυτό. Εγώ είχα συνηθίσει από μικρή στις ιαχές των φιλάθλων και έμαθα από τότε να τους αντιλαμβάνομαι ως κωμικές περιπτώσεις. Όποτε είχα όρεξη για δούλεμα, γύριζα πλάτη στην μαινόμενη κερκίδα έκανα ότι ξύνω τα μαλλιά μου και τέντωνα το μεσαίο δάχτυλο, πάντα μειδιώντας. Εκεί κάποιοι πάθαιναν κανονικό ντελίριο και τους έβγαζαν έξω. Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο.Αρίστος έγραψε: 05 Οκτ 2024, 19:22 Eγω ειμαι πολυ ευθικτος και προσβαλλομαι με το παραμικρο.
.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Οκτ 2024, 19:32Κακό αυτό. Εγώ είχα συνηθίσει από μικρή στις ιαχές των φιλάθλων και έμαθα από τότε να τους αντιλαμβάνομαι ως κωμικές περιπτώσεις. Όποτε είχα όρεξη για δούλεμα, γύριζα πλάτη στην μαινόμενη κερκίδα έκανα ότι ξύνω τα μαλλιά μου και τέντωνα το μεσαίο δάχτυλο, πάντα μειδιώντας. Εκεί κάποιοι πάθαιναν κανονικό ντελίριο και τους έβγαζαν έξω. Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο.Αρίστος έγραψε: 05 Οκτ 2024, 19:22 Eγω ειμαι πολυ ευθικτος και προσβαλλομαι με το παραμικρο.
.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
θυμάσαι παλιά, που άκουγαμε τους ηλικιωμένους να λενε ιστορίες απο τοτε που ηταν μικροι κλπ; Λεγαμε πω πω, σιγα μην το πάθω εγω αυτο. Θυμάσαι αν εκανε κανένα θόρυβο, κανένα κράκ, φσιιίτ, ένοιωσες κάτι ιδιαίτερο, ή απλα μια μέρα άρχισες να λες και εσύ;
απο ενδιαφέρον ρωτώ, εχω αρχίσει να με πιανω να γραφω και εγω τετοια και τα σβήνω με κρύο ιδρώτα.
Σαφώς και θυμάμαι περιστατικά από τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια. Αυτά μας διαμορφώνουν.enaon έγραψε: 05 Οκτ 2024, 19:59θυμάσαι παλιά, που άκουγαμε τους ηλικιωμένους να λενε ιστορίες απο τοτε που ηταν μικροι κλπ; Λεγαμε πω πω, σιγα μην το πάθω εγω αυτο. Θυμάσαι αν εκανε κανένα θόρυβο, κανένα κράκ, φσιιίτ, ένοιωσες κάτι ιδιαίτερο, ή απλα μια μέρα άρχισες να λες και εσύ;
απο ενδιαφέρον ρωτώ, εχω αρχίσει να με πιανω να γραφω και εγω τετοια και τα σβήνω με κρύο ιδρώτα.
Αλλά αν σε πιάνει κρύος ιδρώτας όταν θυμάσαι τα δικά σου και ακούς φωνές ή περίεργα τριξίματα, τί να πω; Απλώς λυπάμαι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Bitch volley.Αγις έγραψε: 05 Οκτ 2024, 19:50ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Οκτ 2024, 19:32Κακό αυτό. Εγώ είχα συνηθίσει από μικρή στις ιαχές των φιλάθλων και έμαθα από τότε να τους αντιλαμβάνομαι ως κωμικές περιπτώσεις. Όποτε είχα όρεξη για δούλεμα, γύριζα πλάτη στην μαινόμενη κερκίδα έκανα ότι ξύνω τα μαλλιά μου και τέντωνα το μεσαίο δάχτυλο, πάντα μειδιώντας. Εκεί κάποιοι πάθαιναν κανονικό ντελίριο και τους έβγαζαν έξω. Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο.Αρίστος έγραψε: 05 Οκτ 2024, 19:22 Eγω ειμαι πολυ ευθικτος και προσβαλλομαι με το παραμικρο.
.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Δημοκράτης
Στείλτε το αυτό σε 5 φίλους αλλιώς θα σας καεί το βίντεο και θα σας πέσουν τα μαλλιά
μην κλαις και μην λυπάσαι αγαπημένη, δεν εννουσα αυτο που κατάλαβες. Άτιμη κοινωνία.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Οκτ 2024, 20:18 Αλλά αν σε πιάνει κρύος ιδρώτας όταν θυμάσαι τα δικά σου και ακούς φωνές ή περίεργα τριξίματα, τί να πω; Απλώς λυπάμαι.![]()
Κατάλαβα αυτό ακριβώς που παρέθεσες ως προσωπική εμπειρία. Τί παραπάνω έπρεπε να καταλάβω, γλυκέ μου;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 255 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-