!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Περί διδακτορικού

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Re: Περί διδακτορικού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 19 Μάιος 2024, 14:30 Πρόσφατα ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές σπουδές μου. Ο στενός κύκλος μου με παροτρύνει να εκπονήσω και διδακτορική διατριβή.

Εσείς τι πιστεύετε; Αξίζει τον κόπο;

Από την μια πλευρά θα ήθελα να το κάνω, από την άλλη πλευρά τρία με τέσσερα χρόνια ακόμη διαβάσματος και συγγραφής μου φαίνονται βουνό!
Εξαρτάται. Αν εργάζεσαι, που υποθέτω πως ναι:
1) Τι απαιτήσεις θα έχει από εσένα ο καθηγητής σου;
2) Είσαι έτοιμος για 2-3 χρόνια της ζωής σου να έχεις το διδακτορικό σαν αγαπημένο και σχεδον αποκλειστικό σου χόμπι;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 19 Μάιος 2024, 14:41
Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 19 Μάιος 2024, 14:38 σε ποιο αντικείμενο; Αν με τις γνώσεις του διδακτορικού εξοπλιστείς κάντο.
Κοινωνικές σπουδές με ειδίκευση στην Αθλητική Κοινωνιολογία και Ανθρωπολογία.
Space_Passenger έγραψε: 19 Μάιος 2024, 14:39 Εξαρταται ποσο χρονων εισαι. Αν εισαι καπου 24 τωρα που τελειωσες μαστερ καντο. Αν εισαι 40 πεταξε το πουλι.
43
Ωραίος! κάνε μια εκτίμηση στις αντοχές σου. Δε συμφωνώ πως πέταξε το πουλί απλά απαιτεί μεγαλύτερη προσπάθεια και λόγω περισσότερων παράλληλων ασχολήσεων.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει

Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

Scouser έγραψε: 19 Μάιος 2024, 14:48
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 19 Μάιος 2024, 14:30 Πρόσφατα ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές σπουδές μου. Ο στενός κύκλος μου με παροτρύνει να εκπονήσω και διδακτορική διατριβή.

Από την μια πλευρά θα ήθελα να το κάνω, από την άλλη πλευρά τρία με τέσσερα χρόνια ακόμη διαβάσματος και συγγραφής μου φαίνονται βουνό!
Εξαρτάται. Αν εργάζεσαι, που υποθέτω πως ναι:
1) Τι απαιτήσεις θα έχει από εσένα ο καθηγητής σου;
2) Είσαι έτοιμος για 2-3 χρόνια της ζωής σου να έχεις το διδακτορικό σαν αγαπημένο και σχεδον αποκλειστικό σου χόμπι;
Αυτά τα ερωτήματα με απασχολούν πάρα πολύ. Και είναι από τους λόγους για τους οποίους δεν θα το έκανα.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
Space_Passenger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Space_Passenger »

Το "Εχεις" να διδαξεις σε ταξη?? Ξερω ατομο που το εκανε και αλλο που παγωνε μονο στην ιδεα.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Αν το γουστάρεις κάντο. Αλλιώς είναι πολλά τα χρόνια και πολυς κόπος για να κανεις κατι που δε σου αρέσει. Δεν έχεις καμία εγγύηση ότι θα σε πάρουν μέλος ΔΕΠ οπουδήποτε απλά αν κάνεις σε αυτούς διδακτορικό. Δεν μπορούν να το υποσχεθουν και δεβ μπορεις να κανεις τιποτα αν δεν το τηρησουν. Επισης το διδακτορικ, δηλαδή το χαρτί είναι πολύ εύκολη υπόθεση το δύσκολο είναι να γίνει σωστά και να βγουν καλές δημοσιεύσεις από αυτό.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

Μεταπτυχιακά παίρνουν σωρηδόν πλέον οι φουκαράδες αναπληρωτές για 2 ψιλομόρια και τα πληρώνουν με την προοπτική του κάποτε διορισμού. "Βιομηχανία" ολόκληρη σας λέω...
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Space_Passenger έγραψε: 19 Μάιος 2024, 14:54 Το "Εχεις" να διδαξεις σε ταξη?? Ξερω ατομο που το εκανε και αλλο που παγωνε μονο στην ιδεα.
Ναι, ναι. Είμαι πολύ καλός σ'αυτό. Μην νομίζεις, και στο γυμναστήριο έχω "διδάξει" σε αίθουσα. Είμαι δημοφιλής. :)
Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης »

Στύξ έγραψε: 19 Μάιος 2024, 14:56 Μεταπτυχιακά παίρνουν σωρηδόν πλέον οι φουκαράδες αναπληρωτές για 2 ψιλομόρια και τα πληρώνουν με την προοπτική του κάποτε διορισμού. "Βιομηχανία" ολόκληρη σας λέω...
όπως λέει και η αγορά, το ελληνικο εργατικό δυναμικό είναι πιο μορφωμένο από αυτά που χρειάζεται η αγορα.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει

Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Lord Brum έγραψε: 19 Μάιος 2024, 14:55 Αν το γουστάρεις κάντο. Αλλιώς είναι πολλά τα χρόνια και πολυς κόπος για να κανεις κατι που δε σου αρέσει. Δεν έχεις καμία εγγύηση ότι θα σε πάρουν μέλος ΔΕΠ οπουδήποτε απλά αν κάνεις σε αυτούς διδακτορικό. Δεν μπορούν να το υποσχεθουν και δεβ μπορεις να κανεις τιποτα αν δεν το τηρησουν. Επισης το διδακτορικ, δηλαδή το χαρτί είναι πολύ εύκολη υπόθεση το δύσκολο είναι να γίνει σωστά και να βγουν καλές δημοσιεύσεις από αυτό.
Ναι. Σωστές παρατηρήσεις. Ευχαριστώ πολύ!
Άβαταρ μέλους
Space_Passenger

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 19 Μάιος 2024, 14:59 Ναι, ναι. Είμαι πολύ καλός σ'αυτό. Μην νομίζεις, και στο γυμναστήριο έχω "διδάξει" σε αίθουσα. Είμαι δημοφιλής. :)
Αυτο πιστεψε με ειναι μεγαλο ΣΥΝ. :8) :wink
Στύξ

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 19 Μάιος 2024, 14:59
Space_Passenger έγραψε: 19 Μάιος 2024, 14:54 Το "Εχεις" να διδαξεις σε ταξη?? Ξερω ατομο που το εκανε και αλλο που παγωνε μονο στην ιδεα.
Ναι, ναι. Είμαι πολύ καλός σ'αυτό. Μην νομίζεις, και στο γυμναστήριο έχω "διδάξει" σε αίθουσα. Είμαι δημοφιλής. :)
Χμμ, με ενηλίκους που πληρώνουν. Στην τάξη με 27,( 28 και 30 παλιότερα) αγριεμένους εφήβους,πολλοί δοκίμασαν αλλά.........
Άβαταρ μέλους
Space_Passenger

Στο Πανεπιστημιο θα ειναι ενηλικες. Αυτο τον ενδιαφερει.
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Στύξ έγραψε: 19 Μάιος 2024, 15:12
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 19 Μάιος 2024, 14:59
Χμμ, με ενηλίκους που πληρώνουν. Στην τάξη με 27,( 28 και 30 παλιότερα) αγριεμένους εφήβους,πολλοί δοκίμασαν αλλά.........
Με ενήλικες που πληρώνουν και έχουν την νοοτροπία ότι ο πελάτης έχει πάντα δίκιο! Και κατά πλειοψηφία γυναίκες. :)

Αλλά, όπως είπε και ο Πάσεντζερ το Πανεπιστήμιο με ενδιαφέρει.
Στύξ

Space_Passenger έγραψε: 19 Μάιος 2024, 15:13 Στο Πανεπιστημιο θα ειναι ενηλικες. Αυτο τον ενδιαφερει.
Και οι ενήλικες βγάζουν απωθημένα και μπορούν κάλλιστα να τρελάνουν τον διδάσκοντα. :lol:
Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 19 Μάιος 2024, 14:47
Στύξ έγραψε: 19 Μάιος 2024, 14:45

Αν προσληφθείς στο Δημόσιο ,είναι 3 Μ.Κ επιπλέον στον μισθό σου ,δηλαδή 110 ευρώ περίπου. Όχι όμως συντάξιμα.
Απ' την άλλη μπορείς να διεκδικήσεις θέση ευθύνης με παραπάνω μόρια.
Το σκέφτομαι μόνο με την προϋπόθεση να διεκδικήσω θέση στο ΕΑΠ.
Τι είναι εαπ;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”