!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πέθανε ο Μάθιου Περι
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Re: Πέθανε ο Μάθιου Περι
αυτο το πραγμα να θεωρειται ζωη τις καταχρησεις!οτι δηθεν ειναι κατι το φοβερο!
και οτι "Εζησε την ζωη του" ο μακαριτης...!
ο οποιος παρεμπιπτοντως ηταν τελειως απελπισμενος απο την κατασταση και παλευε χρονια να αποτοξινωθει.
και οτι "Εζησε την ζωη του" ο μακαριτης...!
ο οποιος παρεμπιπτοντως ηταν τελειως απελπισμενος απο την κατασταση και παλευε χρονια να αποτοξινωθει.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
αφηνω τις βεβαιοτητες οτι μετα θανατον δεν υφισταται τιποτα,λες και προ θανατου ειναι φυσιολογικο αυτο που ζουμε!να υπαρχουμε..!
λυσατε και τα μεταφυσικα ζητηματα χιλιετιων στα οποια σηκωναν τα χερια τους οι μεγαλυτεροι διανοητες
αλλα τεσπα πες προσωπικη αποψη το ζητημα,οκ δεν σχολιαζω(περαιτερω)
λυσατε και τα μεταφυσικα ζητηματα χιλιετιων στα οποια σηκωναν τα χερια τους οι μεγαλυτεροι διανοητες
αλλα τεσπα πες προσωπικη αποψη το ζητημα,οκ δεν σχολιαζω(περαιτερω)
-
stergiosbik
Ποιος ηταν αυτος;
-
Kostas Larisa
Δυστυχώς νομίζεις. Δλδ δεν είσαι σίγουρος ότι όλοι κάποια στιγμή θα πεθανουμε;Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 29 Οκτ 2023, 12:23Ριπ για τον άνθρωπο .Space_Passenger έγραψε: 29 Οκτ 2023, 12:19Τωρα δεν εχει τιποτα ομως. Θα θελες να σαι στη θεση του??? Εγω οχι παντως.Μαδουραίος έγραψε: 29 Οκτ 2023, 12:16 Αδιάφορο όταν στην μοναδική ζωή του είχε κόκα,χρήματα, αλκοόλ και μουνάκια.
Δυστυχώς νομίζω ότι όλοι μας μία στιγμή θα βρεθούμε στη τωρινή θέση του .
.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Η αλήθεια είναι πως αλκοόλ και οπιοειδή χάπια δεν είναι το ιδανικό μιξ για καλή ζωή. Να πεις πως έζησε την ζωή του ο Μπονάτσος να πω. Αυτός μάλλον πιο πολύ προς τη δυστυχία τον πήγαιναν οι καταχρήσεις. Έτσι κι αλλιώς με τα.λεφτα και τη φημη είχε οποία γκόμενα ήθελε. Με λελογισμένη χρήση αλκοόλ και απερς, μια χαρά θα την έβγαζε και θα ζούσε ακόμα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Μπορεί να γίνει η Δευτέρα Παρουσία όσο ζουν κάποιοι από εμάς .Kostas Larisa έγραψε: 29 Οκτ 2023, 14:42Δυστυχώς νομίζεις. Δλδ δεν είσαι σίγουρος ότι όλοι κάποια στιγμή θα πεθανουμε;Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 29 Οκτ 2023, 12:23Ριπ για τον άνθρωπο .Space_Passenger έγραψε: 29 Οκτ 2023, 12:19
Τωρα δεν εχει τιποτα ομως. Θα θελες να σαι στη θεση του??? Εγω οχι παντως.
Δυστυχώς νομίζω ότι όλοι μας μία στιγμή θα βρεθούμε στη τωρινή θέση του .
.
RIP. Πολύ μού άρεζε, μού ήταν συμπαθέστατος και φοβερός κωμικός.
Meanwhile in Vivianland...
https://twitter.com/OratiosPoulos/statu ... jkxI3odq5A
Τι σούργελο, Θεέ μου!
Τι σούργελο, Θεέ μου!
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Isildur έγραψε: 30 Οκτ 2023, 10:19 RIP. Πολύ μού άρεζε, μού ήταν συμπαθέστατος και φοβερός κωμικός.
Τι σούργελο, Θεέ μου!
εχεις δει φαντάζομαι το τι έχει γίνει
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Εντωμεταξυ εγώ θυμάμαι πως λεσβίες μεγαλωναν παιδιά και ο πατέρας Ρος φαινόταν σαν να είναι ο ενοχλητικός παπάρας. Για Ελλάδα ειδικά ήταν πολύ προχω.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Εντάξει, έπαιζε και απίστευτη εβραϊκή προπαγάνδα στη σειρά, όπως και ένας υφέρπων ρατσισμός μέχρι που τους παρα-κράξανε και βάλανε και κανα-δυο Αφροαμερικάνους να παίξουν κάποια ρολάκια.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Οκτ 2023, 14:23 Εντωμεταξυ εγώ θυμάμαι πως λεσβίες μεγαλωναν παιδιά και ο πατέρας Ρος φαινόταν σαν να είναι ο ενοχλητικός παπάρας. Για Ελλάδα ειδικά ήταν πολύ προχω.
Αλλά ήταν γαμάτη σειρά φυσικά, γι' αυτό και η τρομερή παγκόσμια επιτυχία της.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Το πρωτο ναι, θυμαμαι τη σκηνη με τον Ρος να προσπαθεί να μυήσει στο Χάνουκα τον μικρό του γιο, και ντυνόταν αρμαντίλλο για να το κανειIsildur έγραψε: 30 Οκτ 2023, 14:30Εντάξει, έπαιζε και απίστευτη εβραϊκή προπαγάνδα στη σειρά, όπως και ένας υφέρπων ρατσισμός μέχρι που τους παρα-κράξανε και βάλανε και κανα-δυο Αφροαμερικάνους να παίξουν κάποια ρολάκια.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Οκτ 2023, 14:23 Εντωμεταξυ εγώ θυμάμαι πως λεσβίες μεγαλωναν παιδιά και ο πατέρας Ρος φαινόταν σαν να είναι ο ενοχλητικός παπάρας. Για Ελλάδα ειδικά ήταν πολύ προχω.
Το ρατσισμό πού τον ειδατε? Απλά μια σειρά της εποχής της ήταν, και οντως αρκετά προχώ με τις μάνες λεσβίες. Δεν θυμαμαι να γινονται αστεια ή ειρωνείες για μαύρους κτλ, απλώς δεν ειχαν μαυρο μεσα στην παρεα.
Το δε στρώσιμο του δρόμου στον Τραμπισμό, δεν μπορω να το καταλαβω καθολου.
Isildur έγραψε: 30 Οκτ 2023, 14:30Εντάξει, έπαιζε και απίστευτη εβραϊκή προπαγάνδα στη σειρά, όπως και ένας υφέρπων ρατσισμός μέχρι που τους παρα-κράξανε και βάλανε και κανα-δυο Αφροαμερικάνους να παίξουν κάποια ρολάκια.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Οκτ 2023, 14:23 Εντωμεταξυ εγώ θυμάμαι πως λεσβίες μεγαλωναν παιδιά και ο πατέρας Ρος φαινόταν σαν να είναι ο ενοχλητικός παπάρας. Για Ελλάδα ειδικά ήταν πολύ προχω.
Το τελευταίο ασχολίαστο. Μόνο η Βίβιαν και κάτι "κοινωνικοί αναλυτές" που βρήκε στο ίντερνε το είδαν κάπου... κάπως.vantono έγραψε: 30 Οκτ 2023, 14:41Το πρωτο ναι, θυμαμαι τη σκηνη με τον Ρος να προσπαθεί να μυήσει στο Χάνουκα τον μικρό του γιο, και ντυνόταν αρμαντίλλο για να το κανειIsildur έγραψε: 30 Οκτ 2023, 14:30Εντάξει, έπαιζε και απίστευτη εβραϊκή προπαγάνδα στη σειρά, όπως και ένας υφέρπων ρατσισμός μέχρι που τους παρα-κράξανε και βάλανε και κανα-δυο Αφροαμερικάνους να παίξουν κάποια ρολάκια.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Οκτ 2023, 14:23 Εντωμεταξυ εγώ θυμάμαι πως λεσβίες μεγαλωναν παιδιά και ο πατέρας Ρος φαινόταν σαν να είναι ο ενοχλητικός παπάρας. Για Ελλάδα ειδικά ήταν πολύ προχω.
Αλλά ήταν γαμάτη σειρά φυσικά, γι' αυτό και η τρομερή παγκόσμια επιτυχία της.![]()
Το ρατσισμό πού τον ειδατε? Απλά μια σειρά της εποχής της ήταν, και οντως αρκετά προχώ με τις μάνες λεσβίες. Δεν θυμαμαι να γινονται αστεια ή ειρωνείες για μαύρους κτλ, απλώς δεν ειχαν μαυρο μεσα στην παρεα.
Το δε στρώσιμο του δρόμου στον Τραμπισμό, δεν μπορω να το καταλαβω καθολου.
Ο ρατσισμός για τον οποίον τους κατηγόρησαν ήταν αυτός ακριβώς. Συνθέσανε μια ομάδα από 6 λευκούς, οι δύο (το 1/3 δηλαδή) Εβραίοι που δεν σταματάνε να μας το θυμίζουν σε όλη τη σειρά, πουθενά Μαύροι, Ασιάτες, Μουσουλμάνοι, Ινδοί... τίποτα. Κάποια μικρο-περάσματα πού και πού, με εξαίρεση την μαύρη γκόμενα του Ρος που έπαιξε για μερικά επεισόδια, κι αυτό μετά από κράξιμο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 280 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
-