!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ασφάλεια προϊόντων και Lidl
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
alamo
Re: Ασφάλεια προϊόντων και Lidl
Α για το τελευταίο που γράφω κατάλαβα τι κανείς, πχ γράφει ότι δεν περιέχει σκατα γάτας, ελέγχεις οπτικά και είναι οκ , η δοκιμάζεις Τη ζάχαρη αν είναι γλυκεια, και έτσι πάει λεγωντας
-
Εμπεδοκλής
Νομίζω ότι όποιος ψωνίζει από τα λιντλ και χεστεί ή πάει στο νοσοκομείο τα ήθελε ο κώλος του. Κυριολεκτικά.
- hellegennes
Νομίζω ότι ξεκαθάρισα ότι σαν τελικό σημείο δεν μπορείς να κάνεις έλεγχο ακρίβειας όσων γράφει η ετικέτα και ο κατασκευαστής, μπορείς όμως να κάνεις έλεγχο αν αναγράφονται όσα πρέπει να αναγράφονται.alamo έγραψε: 08 Αύγ 2019, 17:03 Α και μια και λες για κωδικοποίηση βάση χρώματος τρομάρα σου, σου παραδίδουν γάλα άνευ λακτόζηςμπου αναγράφει ότι δεν περιέχει υδατάνθρακες , εσυ πως διάολο το ελέγχεις, ζητάς πιστοποιητικά ανάλυσης; Ή τι
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν είμαι εναντίων των lidl, αλλά από τα κατεψυγμένα σφολιατοειδή τους δεν έχω μείνει ευχαριστημένος.
Ειδικά μια κρεατόπιτα που είχα πάρει ήταν σκέτο σίχαμα. Πραγματικά αναγούλα.
Και οι πίτσες εκτός από μία είναι γτπ. Σαν τις πίτσες της ντόμινος.
Ειδικά μια κρεατόπιτα που είχα πάρει ήταν σκέτο σίχαμα. Πραγματικά αναγούλα.
Και οι πίτσες εκτός από μία είναι γτπ. Σαν τις πίτσες της ντόμινος.
-
alamo
Μάλιστα από όλη την συζήτηση καταλήγεις εδώ, τα αλλά τα νομοθετικά ποτέ δεν υπήρξαν.hellegennes έγραψε: 08 Αύγ 2019, 21:13Νομίζω ότι ξεκαθάρισα ότι σαν τελικό σημείο δεν μπορείς να κάνεις έλεγχο ακρίβειας όσων γράφει η ετικέτα και ο κατασκευαστής, μπορείς όμως να κάνεις έλεγχο αν αναγράφονται όσα πρέπει να αναγράφονται.alamo έγραψε: 08 Αύγ 2019, 17:03 Α και μια και λες για κωδικοποίηση βάση χρώματος τρομάρα σου, σου παραδίδουν γάλα άνευ λακτόζηςμπου αναγράφει ότι δεν περιέχει υδατάνθρακες , εσυ πως διάολο το ελέγχεις, ζητάς πιστοποιητικά ανάλυσης; Ή τι
Και που ξέρεις εσυ τι πρέπει να αναγράφετε;
- hellegennes
Από επιφοίτηση. Διότι το διάβασμα είναι δύσκολο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Το πρώτο συμπέρασμα από το νέο παραλήρημα του μινιμαρκετα είναι ότι δεν πρέπει να αγοράζετε μη συσκευασμένα προϊόντα αρτοποιοιου.Τερμα οι φούρνοι λοιπον.Ξεχαστετσ.Ολοι βουρ στα λαϊκά μίνι μαρκετ
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δεν ξέρω τι ακριβώς περιμένουν και δεν σου ρίχνουν ένα τσιβι για συστηματική συκοφαντική δυσφημισηhellegennes έγραψε: 08 Αύγ 2019, 14:14 Δεν ξέρω τι ακριβώς περιμένουν για να ρίξουν ένα τεράστιο πρόστιμο στα Lidl για συνειδητή κατ' επανάληψη παρανομία.
Αρίστος for Tsirpas
- hellegennes
Το αρτοποιείο έχει άδεια ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, Γιάννη Ασχετίδη και σε ενδεχόμενο έλεγχο πρέπει να μπορεί να αποδείξει την προέλευση των συστατικών που χρησιμοποιεί και όλες τις σχετικές πληροφορίες. Ακριβώς ό,τι συμβαίνει και με οτιδήποτε πωλείται χύμα. Έχω προϊόντα που πωλούνται χύμα και όλα έχουν ενδείξεις είτε σε καρτελάκια είτε σε αυτοκόλλητα.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 09 Αύγ 2019, 13:19 Το πρώτο συμπέρασμα από το νέο παραλήρημα του μινιμαρκετα είναι ότι δεν πρέπει να αγοράζετε μη συσκευασμένα προϊόντα αρτοποιοιου.Τερμα οι φούρνοι λοιπον.Ξεχαστετσ.Ολοι βουρ στα λαϊκά μίνι μαρκετ
Για μια ακόμη φορά το επιχείρημα-παπαριά σου πέφτει στο κενό.
Τι έχω γράψει που είναι ψέματα και δεν είναι δημόσια διαθέσιμο ως πληροφορία; Ότι κατ' επανάληψη και επί σειρά ετών τα γαλακτοκομικά του Lidl έχουν βρεθεί να έχουν μούχλες, ελαττώματα και μη αναγραφές των νομικώς απαιτούμενων;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 09 Αύγ 2019, 13:30Δεν ξέρω τι ακριβώς περιμένουν και δεν σου ρίχνουν ένα τσιβι για συστηματική συκοφαντική δυσφημισηhellegennes έγραψε: 08 Αύγ 2019, 14:14 Δεν ξέρω τι ακριβώς περιμένουν για να ρίξουν ένα τεράστιο πρόστιμο στα Lidl για συνειδητή κατ' επανάληψη παρανομία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
alamo
Δεν ξέρω αν μιλάω κινεζικά ή δεν εκφράζομαι καλά ή και τα δυο, εννοώ αυτό που διαβάζεις περιεχόμενα διατροφική πινακίδα, από σκύλο κονσέρβα έως παιδικό γάλα, πως ξέρεις ότι είναι αυτό που προβλέπεται να αναγράφεται, και ασε έξω τις παράλληλες εισαγωγές.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Σε νήμα που υποστηρίζει ότι η Εβροφσρμα παραβιάζει συστηματικά την νομοθεσία εν γνώση των Lidl αναρωτιέται που δυσφηφιζει συκοφαντικά.Η επιστημη σηκώνει τα χέρια ψηλα
Αρίστος for Tsirpas
Υπάρχει ένα πρόβλημα με το ρήμα υποστηρίζει γιάνννη. Αποδεικνύει είναι πιο σωστό νομίζω.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 09 Αύγ 2019, 14:16 Σε νήμα που υποστηρίζει ότι η Εβροφσρμα παραβιάζει συστηματικά την νομοθεσία εν γνώση των Lidl αναρωτιέται που δυσφηφιζει συκοφαντικά.Η επιστημη σηκώνει τα χέρια ψηλα
Αν έχεις κάτι που αποδεικνύει το αντίθετο είσαι στο σωστό νήμα, διαφορετικά νομίζω ότι δεν ήρθες για κυνήγι ε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ποιος απέδειξε τι για να αποδείξω το αντίθετο?
Αρίστος for Tsirpas
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Τίποτα δεν απέδειξε.Συκοφαντης είναι.Σε ποια αλυσίδα δεν βρίσκεις προϊόντα Εβροφσρμα?
Αρίστος for Tsirpas
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 236 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
-
- 3 Απαντήσεις