!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ασφάλεια προϊόντων και Lidl

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
alamo

Re: Ασφάλεια προϊόντων και Lidl

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alamo »

Α για το τελευταίο που γράφω κατάλαβα τι κανείς, πχ γράφει ότι δεν περιέχει σκατα γάτας, ελέγχεις οπτικά και είναι οκ , η δοκιμάζεις Τη ζάχαρη αν είναι γλυκεια, και έτσι πάει λεγωντας
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Νομίζω ότι όποιος ψωνίζει από τα λιντλ και χεστεί ή πάει στο νοσοκομείο τα ήθελε ο κώλος του. Κυριολεκτικά.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

alamo έγραψε: 08 Αύγ 2019, 17:03 Α και μια και λες για κωδικοποίηση βάση χρώματος τρομάρα σου, σου παραδίδουν γάλα άνευ λακτόζηςμπου αναγράφει ότι δεν περιέχει υδατάνθρακες , εσυ πως διάολο το ελέγχεις, ζητάς πιστοποιητικά ανάλυσης; Ή τι
Νομίζω ότι ξεκαθάρισα ότι σαν τελικό σημείο δεν μπορείς να κάνεις έλεγχο ακρίβειας όσων γράφει η ετικέτα και ο κατασκευαστής, μπορείς όμως να κάνεις έλεγχο αν αναγράφονται όσα πρέπει να αναγράφονται.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null »

Δεν είμαι εναντίων των lidl, αλλά από τα κατεψυγμένα σφολιατοειδή τους δεν έχω μείνει ευχαριστημένος.
Ειδικά μια κρεατόπιτα που είχα πάρει ήταν σκέτο σίχαμα. Πραγματικά αναγούλα.
Και οι πίτσες εκτός από μία είναι γτπ. Σαν τις πίτσες της ντόμινος.
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
alamo

hellegennes έγραψε: 08 Αύγ 2019, 21:13
alamo έγραψε: 08 Αύγ 2019, 17:03 Α και μια και λες για κωδικοποίηση βάση χρώματος τρομάρα σου, σου παραδίδουν γάλα άνευ λακτόζηςμπου αναγράφει ότι δεν περιέχει υδατάνθρακες , εσυ πως διάολο το ελέγχεις, ζητάς πιστοποιητικά ανάλυσης; Ή τι
Νομίζω ότι ξεκαθάρισα ότι σαν τελικό σημείο δεν μπορείς να κάνεις έλεγχο ακρίβειας όσων γράφει η ετικέτα και ο κατασκευαστής, μπορείς όμως να κάνεις έλεγχο αν αναγράφονται όσα πρέπει να αναγράφονται.
Μάλιστα από όλη την συζήτηση καταλήγεις εδώ, τα αλλά τα νομοθετικά ποτέ δεν υπήρξαν. :lol:
Και που ξέρεις εσυ τι πρέπει να αναγράφετε;
Άβαταρ μέλους
hellegennes

alamo έγραψε: 08 Αύγ 2019, 21:36 Και που ξέρεις εσυ τι πρέπει να αναγράφετε;
Από επιφοίτηση. Διότι το διάβασμα είναι δύσκολο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Το πρώτο συμπέρασμα από το νέο παραλήρημα του μινιμαρκετα είναι ότι δεν πρέπει να αγοράζετε μη συσκευασμένα προϊόντα αρτοποιοιου.Τερμα οι φούρνοι λοιπον.Ξεχαστετσ.Ολοι βουρ στα λαϊκά μίνι μαρκετ
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

hellegennes έγραψε: 08 Αύγ 2019, 14:14 Δεν ξέρω τι ακριβώς περιμένουν για να ρίξουν ένα τεράστιο πρόστιμο στα Lidl για συνειδητή κατ' επανάληψη παρανομία.
Δεν ξέρω τι ακριβώς περιμένουν και δεν σου ρίχνουν ένα τσιβι για συστηματική συκοφαντική δυσφημιση
Αρίστος for Tsirpas
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
hellegennes

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 09 Αύγ 2019, 13:19 Το πρώτο συμπέρασμα από το νέο παραλήρημα του μινιμαρκετα είναι ότι δεν πρέπει να αγοράζετε μη συσκευασμένα προϊόντα αρτοποιοιου.Τερμα οι φούρνοι λοιπον.Ξεχαστετσ.Ολοι βουρ στα λαϊκά μίνι μαρκετ
Το αρτοποιείο έχει άδεια ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, Γιάννη Ασχετίδη και σε ενδεχόμενο έλεγχο πρέπει να μπορεί να αποδείξει την προέλευση των συστατικών που χρησιμοποιεί και όλες τις σχετικές πληροφορίες. Ακριβώς ό,τι συμβαίνει και με οτιδήποτε πωλείται χύμα. Έχω προϊόντα που πωλούνται χύμα και όλα έχουν ενδείξεις είτε σε καρτελάκια είτε σε αυτοκόλλητα.

Για μια ακόμη φορά το επιχείρημα-παπαριά σου πέφτει στο κενό.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 09 Αύγ 2019, 13:30
hellegennes έγραψε: 08 Αύγ 2019, 14:14 Δεν ξέρω τι ακριβώς περιμένουν για να ρίξουν ένα τεράστιο πρόστιμο στα Lidl για συνειδητή κατ' επανάληψη παρανομία.
Δεν ξέρω τι ακριβώς περιμένουν και δεν σου ρίχνουν ένα τσιβι για συστηματική συκοφαντική δυσφημιση
Τι έχω γράψει που είναι ψέματα και δεν είναι δημόσια διαθέσιμο ως πληροφορία; Ότι κατ' επανάληψη και επί σειρά ετών τα γαλακτοκομικά του Lidl έχουν βρεθεί να έχουν μούχλες, ελαττώματα και μη αναγραφές των νομικώς απαιτούμενων;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
alamo

hellegennes έγραψε: 09 Αύγ 2019, 01:03
alamo έγραψε: 08 Αύγ 2019, 21:36 Και που ξέρεις εσυ τι πρέπει να αναγράφετε;
Από επιφοίτηση. Διότι το διάβασμα είναι δύσκολο.
Δεν ξέρω αν μιλάω κινεζικά ή δεν εκφράζομαι καλά ή και τα δυο, εννοώ αυτό που διαβάζεις περιεχόμενα διατροφική πινακίδα, από σκύλο κονσέρβα έως παιδικό γάλα, πως ξέρεις ότι είναι αυτό που προβλέπεται να αναγράφεται, και ασε έξω τις παράλληλες εισαγωγές.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Σε νήμα που υποστηρίζει ότι η Εβροφσρμα παραβιάζει συστηματικά την νομοθεσία εν γνώση των Lidl αναρωτιέται που δυσφηφιζει συκοφαντικά.Η επιστημη σηκώνει τα χέρια ψηλα
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 09 Αύγ 2019, 14:16 Σε νήμα που υποστηρίζει ότι η Εβροφσρμα παραβιάζει συστηματικά την νομοθεσία εν γνώση των Lidl αναρωτιέται που δυσφηφιζει συκοφαντικά.Η επιστημη σηκώνει τα χέρια ψηλα
Υπάρχει ένα πρόβλημα με το ρήμα υποστηρίζει γιάνννη. Αποδεικνύει είναι πιο σωστό νομίζω.
Αν έχεις κάτι που αποδεικνύει το αντίθετο είσαι στο σωστό νήμα, διαφορετικά νομίζω ότι δεν ήρθες για κυνήγι ε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ποιος απέδειξε τι για να αποδείξω το αντίθετο?
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 09 Αύγ 2019, 14:21 Ποιος απέδειξε τι για να αποδείξω το αντίθετο?
Ο Χέλλης.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Τίποτα δεν απέδειξε.Συκοφαντης είναι.Σε ποια αλυσίδα δεν βρίσκεις προϊόντα Εβροφσρμα?
Αρίστος for Tsirpas
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”