!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο χαφιεδάκος, μέσα σου.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Re: Ο χαφιεδάκος, μέσα σου.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 06 Ιουν 2021, 20:13 η ναρανχίτα είναι ο κόμετ;
οχι, ο σλετζ χάμερ με ζαρτιερες ειμαι. τι θε?

:003:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
Naranjita

vagabondo έγραψε: 06 Ιουν 2021, 20:11 Σιγά μωρέ. Βάζει τις λέξεις κλειδιά στην αναζήτηση και τα βρίσκει. Δοκίμασε κι εσύ.
την ξέρω λατρεια την αναζητηση. εσυ δηλ θυμασαι τι ειπε ο καθενας εδω μεσα και ποτε περιπου, ωστε να την κάνεις? :o
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Το search ως εργαλείο κομμουνιστικού ελέγχου
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Naranjita έγραψε: 06 Ιουν 2021, 20:40
vagabondo έγραψε: 06 Ιουν 2021, 20:11 Σιγά μωρέ. Βάζει τις λέξεις κλειδιά στην αναζήτηση και τα βρίσκει. Δοκίμασε κι εσύ.
την ξέρω λατρεια την αναζητηση. εσυ δηλ θυμασαι τι ειπε ο καθενας εδω μεσα και ποτε περιπου, ωστε να την κάνεις? :o
Λίγες φορές και για λίγους φορουμίτες. Όταν πουν κάτι που μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση δεν αποκλείεται να το θυμάμαι για χρόνια παρόλο που δεν έχω καλή μνήμη. Θυμάμαι πράγματα κι από το παλιό. Νομίζω συμβαίνει δηλαδή γενικά. Δεν θα το εκλάμβανα ως χαφιεδισμό προσωπικά ούτε θα θεωρούσα ότι έχει κάτι εναντίον μου κάποιος που ψάχνει τα παλιότερα μια στο τόσο. Αν γίνεται συστηματικά και στο ξεκάρφωτο αλλάζει.
Άβαταρ μέλους
Naranjita

ST48410 έγραψε: 06 Ιουν 2021, 20:45
Naranjita έγραψε: 06 Ιουν 2021, 20:40
Λίγες φορές και για λίγους φορουμίτες. Όταν πουν κάτι που μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση δεν αποκλείεται να το θυμάμαι για χρόνια παρόλο που δεν έχω καλή μνήμη. Θυμάμαι πράγματα κι από το παλιό. Νομίζω συμβαίνει δηλαδή γενικά. Δεν θα το εκλάμβανα ως χαφιεδισμό προσωπικά ούτε θα θεωρούσα ότι έχει κάτι εναντίον μου κάποιος που ψάχνει τα παλιότερα μια στο τόσο. Αν γίνεται συστηματικά και στο ξεκάρφωτο αλλάζει.
θυμάσαι όπως κάθε φυσιολογικος άνθρωπος. δηλ αν πχ σημερα σε βρισει καποιος, ναι θα θυμασαι οτι πχ σε εβρισε ή αν γραψει κάτι άξιο λογου. ομως αυτο που εγραψα τρια χρόνια πριν, ουτε βρισιμο ήταν, ούτε οτι την βρισκω να βασανιζω παιδακια για αποτυπωθει στο μυαλο σου, ήταν απλώς μια αποψη. για αυτο μιλαω για φακέλωμα.

τσακ τσακ το βρήκε. μεγάλη μου τιμή, αν διαθετει μερος της οποιας ευφυιας έχει για τις δηλωσεις μου.

:smt005: :smt005: :smt005:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Naranjita έγραψε: 06 Ιουν 2021, 21:02 θυμάσαι όπως κάθε φυσιολογικος άνθρωπος. δηλ αν πχ σημερα σε βρισει καποιος, ναι θα θυμασαι οτι πχ σε εβρισε ή αν γραψει κάτι άξιο λογου. ομως αυτο που εγραψα τρια χρόνια πριν, ουτε βρισιμο ήταν, ούτε οτι την βρισκω να βασανιζω παιδακια για αποτυπωθει στο μυαλο σου, ήταν απλώς μια αποψη. για αυτο μιλαω για φακέλωμα.

τσακ τσακ το βρήκε. μεγάλη μου τιμή, αν διαθετει μερος της οποιας ευφυιας έχει για τις δηλωσεις μου.

Δεν έχει δώσει ο waldorf δείγματα ότι κυνηγάει στοχευμένα χρήστες, όσο μπορώ να θυμάμαι δηλαδή. Δέξου το ως τιμή ότι του έκανε τεράστια εντύπωση η συγκεκριμένη σου ανάρτηση ή ότι ίσως γενικά θυμόμαστε πιο εύκολα δηλώσεις συμφορουμιτών που θεωρούμε ότι ανήκουν ιδεολογικά απέναντι μας.

Τέλος πάντων. Είπα την άποψή μου ως τρίτος έξω από το χορό. Μπορεί να κάνω και λάθος.
Άβαταρ μέλους
Naranjita

ST48410 έγραψε: 06 Ιουν 2021, 21:18
Naranjita έγραψε: 06 Ιουν 2021, 21:02 θυμάσαι όπως κάθε φυσιολογικος άνθρωπος. δηλ αν πχ σημερα σε βρισει καποιος, ναι θα θυμασαι οτι πχ σε εβρισε ή αν γραψει κάτι άξιο λογου. ομως αυτο που εγραψα τρια χρόνια πριν, ουτε βρισιμο ήταν, ούτε οτι την βρισκω να βασανιζω παιδακια για αποτυπωθει στο μυαλο σου, ήταν απλώς μια αποψη. για αυτο μιλαω για φακέλωμα.

Δεν έχει δώσει ο waldorf δείγματα ότι κυνηγάει στοχευμένα χρήστες, όσο μπορώ να θυμάμαι δηλαδή. Δέξου το ως τιμή ότι του έκανε τεράστια εντύπωση η συγκεκριμένη σου ανάρτηση ή ότι ίσως γενικά θυμόμαστε πιο εύκολα δηλώσεις συμφορουμιτών που θεωρούμε ότι ανήκουν ιδεολογικά απέναντι μας.

Τέλος πάντων. Είπα την άποψή μου ως τρίτος έξω από το χορό. Μπορεί να κάνω και λάθος.
τι να σου πω, εμενα αυτην την εντυπωση μετα την ταχυτατη αναδρομη που εκανε σε ποστ μου. βεβαια απο το 2018 δεν τον διαβαζω ειναι σε αποκλεισμο.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Ιουν 2021, 20:14
Naranjita έγραψε: 06 Ιουν 2021, 20:11
Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Ιουν 2021, 20:07
Σχετικά απίθανο. Συνήθως ακόμα και τα πιο σκληρά καθεστώτα δίνουν μια ευκαιρία να πεις ότι έχεις αλλάξει ως άνθρωπος.
εσυ πιστευεις οτι αν βρεθουν με δυναμη στα χερια τους οι δυο παραπανω, θα την γλιτωσεις? :D
Ο Σενέκας; Άμα βρεθεί με δύναμη στα χέρια του θα πάει να την παραδώσει πριν τον ενοχλήσει κανείς που ψάχνει διαταγές.
ισχύει, αλλά όπως και να'χει, όποιος και να ήταν ο κουμμουνιστής που θα αποκτούσε απόλυτη εξουσία στη χώρα, τη ναρανjiτα είναι αππίθανο να την πείραζε. Μοιάζει εντελώς ακίνδυνο άτομο, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ :102:
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός »

Mεγάλη σχολή ο ΓΓ.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Naranjita έγραψε: 06 Ιουν 2021, 20:11
Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Ιουν 2021, 20:07
Naranjita έγραψε: 06 Ιουν 2021, 20:02 που βρισκόμαστε? σε ποια εποχή? αυτη της χούντας ή αυτή των κομμουνιστικών καθεστώτων, όπου καταγράφεται από πρακτοράκια η κάθε μας κουβέντα? και αναρωτιέμαι, στην περίπτωση που αυριο, αλλάξει το πολίτευμα εν μία νυκτί, όσοι έχουμε εκφράσει τις απόψεις μας εδώ μεσα θα μας φάει το σκοταδι?
Σχετικά απίθανο. Συνήθως ακόμα και τα πιο σκληρά καθεστώτα δίνουν μια ευκαιρία να πεις ότι έχεις αλλάξει ως άνθρωπος.
εσυ πιστευεις οτι αν βρεθουν με δυναμη στα χερια τους οι δυο παραπανω, θα την γλιτωσεις? :D
δεν ξερω για τους αλλους, απο μενα παντως δεν θα την γλυτωσεις.

Εικόνα
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Σενέκας έγραψε: 06 Ιουν 2021, 21:24 Μοιάζει εντελώς ακίνδυνο άτομο, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ :102:
To πιο σημαντικο μετεπαναστατικο ζητημα ειναι ο Τρομος του εχθρου. Η Ναραντζιτα ακριβως επειδη δειχνει ακινδυνη και αθωα, ειναι ιδανικη γι αυτο.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

ST48410 έγραψε: 06 Ιουν 2021, 21:18
Δεν έχει δώσει ο waldorf δείγματα ότι κυνηγάει στοχευμένα χρήστες
Κυνηγάει συστηματικά τον Αρίστο.Αν μπορούσε,θα τον έχωνε στη στενή.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Naranjita έγραψε: 06 Ιουν 2021, 20:38
George_V έγραψε: 06 Ιουν 2021, 20:14 Πολλές φορές έχω χάσει νημα γιατί πήγε στον πάτο λόγω inactivity και με το ψαχτηρι το βρήκα και το ανεσυρα.

Φακελωνω τον εαυτό μου?
οχι, αλλά θυμασαι τι ειπε ο ενας χρήστης ή ο άλλος, ώστε να τρέξεις να αναζητήσεις τι είπε? και μάλιστα τρία χρόνια πριν?

εδώ μέσα γράφονται χιλιάδες ποστς, είναι δυνατόν μερικοι χρήστες να θυμούνται τι γράφει επ ακριβώς ο καθένας μας? τετοια τερατα ευφυιας γραφουν εδώ μέσα? και ειναι ο γουολντορφ ένα από αυτα? ο γουόλντορφ???? :smt005: :smt005: :smt005:

τροφή για σκέψη :lol:
Αν είχα μια έντονη συζήτηση η διαφωνία για ένα σοβαρό θέμα μαζί του σαφώς και θα θυμόμουν τι είπε.

Τώρα αν συζυταγαμε τι χρώμα είχε η κυλοτα της Καρντασιαν πρόπερσι ε σαφώς και δε θα θυμάμαι ότι κάναμε αυτή τη συζήτηση καν.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Naranjita

John Brown Gun Club έγραψε: 06 Ιουν 2021, 21:49
Σενέκας έγραψε: 06 Ιουν 2021, 21:24 Μοιάζει εντελώς ακίνδυνο άτομο, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ :102:
To πιο σημαντικο μετεπαναστατικο ζητημα ειναι ο Τρομος του εχθρου. Η Ναραντζιτα ακριβως επειδη δειχνει ακινδυνη και αθωα, ειναι ιδανικη γι αυτο.
σιγα μην ξεντεριαζω κοθμόνια στον ελευθερο μου χρόνο.

βέβαια, ποτε δεν ξέρεις

:003:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Άβαταρ μέλους
1451
Phorum.gr user: Nikos1451

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 1451 »

Έμαθα να δουλεύω Access για να φτιάχνω βάσεις δεδομένων όπου αποθηκεύω πληροφορίες για χρήστες.
Παλιά είχα αρχεία κειμένου και πινακάκια αλλά δεν είναι και τόσο πρακτικά όταν έχεις να φακελώσεις εκατοντάδες χρήστες.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”