!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επειδή η μισή Ελλάδα δεν είχε ήδη όνειρο να μπει στο στρατό...
Re: Επειδή η μισή Ελλάδα δεν είχε ήδη όνειρο να μπει στο στρατό...
Η αλήθεια είναι ότι πρώτες βοήθειες δεν κάναμε ποτέ.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- Υδράργυρος
980 ητανε (εξαρταται απο την εποχη)stergiosbik έγραψε: 14 Μάιος 2021, 12:391980 δρχ μας δινανε και αμα δεν ειχαμε ρεστα το 20ρικο δεν τα παιρναμε!!!Λεγεών έγραψε: 14 Μάιος 2021, 12:33 Θα μπορούσαν απλά να τους πληρώνουν κάποια χρήματα (500 ευρώ τον μήνα ή τέλος πάντων ένα ποσό που δεν δείχνει ότι δεν εκτιμά κανείς τον φαντάρο, όπως τις τρεις και εξήντα που έπαιρνα το 2010) για να μην αισθάνονται οι νέοι ότι είναι εντελώς χαμένη περίοδος. Αυτό ίσως να ήταν μεγαλύτερο κίνητρο για να υπηρετήσουν κάποιοι στα 18-22, από το να τους λένε ότι θα πάρουν ECDL και Palso.![]()
Αλλα με το εικοσαρικο το καταλαβαινω. Χτυπαγε το τηλεφωνο και οποιος το σηκωνε τον καλουσαν στο διοικητηριο και του δινανε ολο το ποσο και εν ειδει αγγαριας τα μοιραζε. Μια διαδικασια που παντα σε εβγαζε ελλειμα γιατι ολο και καποιος "θα στο εδινε"
-
stergiosbik
Λες να θυμαμαι λαθος;Υδράργυρος έγραψε: 14 Μάιος 2021, 12:56980 ητανε (εξαρταται απο την εποχη)stergiosbik έγραψε: 14 Μάιος 2021, 12:391980 δρχ μας δινανε και αμα δεν ειχαμε ρεστα το 20ρικο δεν τα παιρναμε!!!Λεγεών έγραψε: 14 Μάιος 2021, 12:33 Θα μπορούσαν απλά να τους πληρώνουν κάποια χρήματα (500 ευρώ τον μήνα ή τέλος πάντων ένα ποσό που δεν δείχνει ότι δεν εκτιμά κανείς τον φαντάρο, όπως τις τρεις και εξήντα που έπαιρνα το 2010) για να μην αισθάνονται οι νέοι ότι είναι εντελώς χαμένη περίοδος. Αυτό ίσως να ήταν μεγαλύτερο κίνητρο για να υπηρετήσουν κάποιοι στα 18-22, από το να τους λένε ότι θα πάρουν ECDL και Palso.![]()
Αλλα με το εικοσαρικο το καταλαβαινω. Χτυπαγε το τηλεφωνο και οποιος το σηκωνε τον καλουσαν στο διοικητηριο και του δινανε ολο το ποσο και εν ειδει αγγαριας τα μοιραζε. Μια διαδικασια που παντα σε εβγαζε ελλειμα γιατι ολο και καποιος "θα στο εδινε"
Για μεσα '90 μιλαω.Εσυ για ποτε λες;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Τι μου θύμισες! Τους τελευταίους μήνες που ήμουν και μεσα στο επιλοχάδικο, χλαπάκιαζα τα Στεργίου το ένα πίσω απ'το άλλο και μετά έβαζα τον εαυτό μου να τσιμπάει 3ωρο περίπολο 12-3 για να τα καίω. Περίπολο μέσα στο ΚΕΤΘ, το 2ο ή 1ο στρατόπεδο των Βαλκανίων σε έκταση.Cecily Anne έγραψε: 14 Μάιος 2021, 12:51 Να πάρετε και δίπλωμα δοκιμαστή Κρουασάν Στεργίου. Μην πάει χαμένο τόσο ταλέντο.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Πράγματι. Και ήταν τραγικό! Απ'οσο θυμάμαι έκαναν μόνο όσοι φαντάροι είχαν ειδικότητα νοσηλευτή/τραυματιοφορέα. Τέτοιους γνώρισα μόνο όσο ήμουν στο Πεύκο. Στη μονάδα μου δεν ειχα συναντήσει κανεναν.
Επί της αρχής, το βλέπω θετικά. Όχι βέβαια για ξένες γλώσσες.
Περίεργο. Νοσηλευτές (νοσοκόμοι νομίζω λέγονταν) φαντάρους εμείς είχαμε. Συγκροτούν διμοιρία στον ΛΔΥΠ.vantono έγραψε: 14 Μάιος 2021, 13:00Πράγματι. Και ήταν τραγικό! Απ'οσο θυμάμαι έκαναν μόνο όσοι φαντάροι είχαν ειδικότητα νοσηλευτή/τραυματιοφορέα. Τέτοιους γνώρισα μόνο όσο ήμουν στο Πεύκο. Στη μονάδα μου δεν ειχα συναντήσει κανεναν.
Εκπαίδευση στις πρώτες βοήθειες δεν υπήρχε στο ΤΠΕΝ αλλά ως αντικείμενο στον εξαμηνιαίο κύκλο κύκλο της μονάδας. Σε εμάς τη βάλανε στα γκρουπάκια των Χριστουγέννων, ενδεικτικό του πόση λίγη σημασία δίνουν. Και μια υπενθύμιση του πόσο άκαπνος είναι ο ΕΣ.
Ας βγάλει η κυβέρνηση έναν νόμο ότι για όσους παρουσιαστούν στο κέντρο κατάταξης τους πριν κλείσουν το 23ο έτος της ηλικίας τους, και υπηρετήσουν την 12μηνη θητεία τους ως Ι1 με λιγότερες από 25Φ, θα υπάρξει πληρωμή 3 χιλιάδων ευρώ στον προσωπικό τους λογαριασμό την επόμενη της απόλυσης τους, και θα δείτε πως θα εκλείψουν τα "ωχ που να πάμε τώρα ένα χρόνο να σφουγγαρίζουμε" και οι άοπλοι.
Τα λεφτά δεν θα πάνε χαμένα, στην κοινωνία θα επιστρέψουν με τον ένα ή άλλο τρόπο, και θα τρέξουν όλοι στα 18-19.
Τα λεφτά δεν θα πάνε χαμένα, στην κοινωνία θα επιστρέψουν με τον ένα ή άλλο τρόπο, και θα τρέξουν όλοι στα 18-19.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
FUCK DONALD TRUMP
Ζηλεύεις?Cecily Anne έγραψε: 14 Μάιος 2021, 12:51 Να πάρετε και δίπλωμα δοκιμαστή Κρουασάν Στεργίου. Μην πάει χαμένο τόσο ταλέντο.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ούτε αυτό θα το έβλεπα αρνητικά.Λεγεών έγραψε: 14 Μάιος 2021, 13:07 Ας βγάλει η κυβέρνηση έναν νόμο ότι για όσους παρουσιαστούν στο κέντρο κατάταξης τους πριν κλείσουν το 23ο έτος της ηλικίας τους, και υπηρετήσουν την 12μηνη θητεία τους ως Ι1 με λιγότερες από 25Φ, θα υπάρξει πληρωμή 3 χιλιάδων ευρώ στον προσωπικό τους λογαριασμό την επόμενη της απόλυσης τους, και θα δείτε πως θα εκλείψουν τα "ωχ που να πάμε τώρα ένα χρόνο να σφουγγαρίζουμε" και οι άοπλοι.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Πιστοποιηση Καλλιοπης και Γοπινγκ θα υπαρχει?
Τι λεει ο νομος για αυτο?
Τι λεει ο νομος για αυτο?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Ισχύει αυτό. 8€ το μήνα είναι γελοίο. Κάποτε έδιναν τουλάχιστον τσιγάρα σε όσους κάπνιζαν, τώρα και αυτά τα αγοράζεις.Λεγεών έγραψε: 14 Μάιος 2021, 12:33 Θα μπορούσαν απλά να τους πληρώνουν κάποια χρήματα (500 ευρώ τον μήνα ή τέλος πάντων ένα ποσό που δεν δείχνει ότι δεν εκτιμά κανείς τον φαντάρο, όπως τις τρεις και εξήντα που έπαιρνα το 2010) για να μην αισθάνονται οι νέοι ότι είναι εντελώς χαμένη περίοδος. Αυτό ίσως να ήταν μεγαλύτερο κίνητρο για να υπηρετήσουν κάποιοι στα 18-22, από το να τους λένε ότι θα πάρουν ECDL και Palso.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
στο ΚΕΤΘ ήσουν ρε βύσμα;vantono έγραψε: 14 Μάιος 2021, 12:58Τι μου θύμισες! Τους τελευταίους μήνες που ήμουν και μεσα στο επιλοχάδικο, χλαπάκιαζα τα Στεργίου το ένα πίσω απ'το άλλο και μετά έβαζα τον εαυτό μου να τσιμπάει 3ωρο περίπολο 12-3 για να τα καίω. Περίπολο μέσα στο ΚΕΤΘ, το 2ο ή 1ο στρατόπεδο των Βαλκανίων σε έκταση.Cecily Anne έγραψε: 14 Μάιος 2021, 12:51 Να πάρετε και δίπλωμα δοκιμαστή Κρουασάν Στεργίου. Μην πάει χαμένο τόσο ταλέντο.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ την 14 Μάιος 2021, 13:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Πάντως είναι πολύς ο πόνος του νηματοθέτη, που κατά δική του ομολογία δεν έχει πάει στρατό, όπως φαίνεται.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Με τζιπάκι δεν τα κάνατε ρε? Τί έκαιγες?vantono έγραψε: 14 Μάιος 2021, 12:58Τι μου θύμισες! Τους τελευταίους μήνες που ήμουν και μεσα στο επιλοχάδικο, χλαπάκιαζα τα Στεργίου το ένα πίσω απ'το άλλο και μετά έβαζα τον εαυτό μου να τσιμπάει 3ωρο περίπολο 12-3 για να τα καίω. Περίπολο μέσα στο ΚΕΤΘ, το 2ο ή 1ο στρατόπεδο των Βαλκανίων σε έκταση.Cecily Anne έγραψε: 14 Μάιος 2021, 12:51 Να πάρετε και δίπλωμα δοκιμαστή Κρουασάν Στεργίου. Μην πάει χαμένο τόσο ταλέντο.![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 473 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mike Bassett
-