!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επειδή η μισή Ελλάδα δεν είχε ήδη όνειρο να μπει στο στρατό...

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Re: Επειδή η μισή Ελλάδα δεν είχε ήδη όνειρο να μπει στο στρατό...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Η αλήθεια είναι ότι πρώτες βοήθειες δεν κάναμε ποτέ.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

stergiosbik έγραψε: 14 Μάιος 2021, 12:39
Λεγεών έγραψε: 14 Μάιος 2021, 12:33 Θα μπορούσαν απλά να τους πληρώνουν κάποια χρήματα (500 ευρώ τον μήνα ή τέλος πάντων ένα ποσό που δεν δείχνει ότι δεν εκτιμά κανείς τον φαντάρο, όπως τις τρεις και εξήντα που έπαιρνα το 2010) για να μην αισθάνονται οι νέοι ότι είναι εντελώς χαμένη περίοδος. Αυτό ίσως να ήταν μεγαλύτερο κίνητρο για να υπηρετήσουν κάποιοι στα 18-22, από το να τους λένε ότι θα πάρουν ECDL και Palso.
1980 δρχ μας δινανε και αμα δεν ειχαμε ρεστα το 20ρικο δεν τα παιρναμε!!! :lol:
980 ητανε (εξαρταται απο την εποχη)
Αλλα με το εικοσαρικο το καταλαβαινω. Χτυπαγε το τηλεφωνο και οποιος το σηκωνε τον καλουσαν στο διοικητηριο και του δινανε ολο το ποσο και εν ειδει αγγαριας τα μοιραζε. Μια διαδικασια που παντα σε εβγαζε ελλειμα γιατι ολο και καποιος "θα στο εδινε"
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Υδράργυρος έγραψε: 14 Μάιος 2021, 12:56
stergiosbik έγραψε: 14 Μάιος 2021, 12:39
Λεγεών έγραψε: 14 Μάιος 2021, 12:33 Θα μπορούσαν απλά να τους πληρώνουν κάποια χρήματα (500 ευρώ τον μήνα ή τέλος πάντων ένα ποσό που δεν δείχνει ότι δεν εκτιμά κανείς τον φαντάρο, όπως τις τρεις και εξήντα που έπαιρνα το 2010) για να μην αισθάνονται οι νέοι ότι είναι εντελώς χαμένη περίοδος. Αυτό ίσως να ήταν μεγαλύτερο κίνητρο για να υπηρετήσουν κάποιοι στα 18-22, από το να τους λένε ότι θα πάρουν ECDL και Palso.
1980 δρχ μας δινανε και αμα δεν ειχαμε ρεστα το 20ρικο δεν τα παιρναμε!!! :lol:
980 ητανε (εξαρταται απο την εποχη)
Αλλα με το εικοσαρικο το καταλαβαινω. Χτυπαγε το τηλεφωνο και οποιος το σηκωνε τον καλουσαν στο διοικητηριο και του δινανε ολο το ποσο και εν ειδει αγγαριας τα μοιραζε. Μια διαδικασια που παντα σε εβγαζε ελλειμα γιατι ολο και καποιος "θα στο εδινε"
Λες να θυμαμαι λαθος;
Για μεσα '90 μιλαω.Εσυ για ποτε λες;
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Cecily Anne έγραψε: 14 Μάιος 2021, 12:51 Να πάρετε και δίπλωμα δοκιμαστή Κρουασάν Στεργίου. Μην πάει χαμένο τόσο ταλέντο.
Τι μου θύμισες! Τους τελευταίους μήνες που ήμουν και μεσα στο επιλοχάδικο, χλαπάκιαζα τα Στεργίου το ένα πίσω απ'το άλλο και μετά έβαζα τον εαυτό μου να τσιμπάει 3ωρο περίπολο 12-3 για να τα καίω. Περίπολο μέσα στο ΚΕΤΘ, το 2ο ή 1ο στρατόπεδο των Βαλκανίων σε έκταση. :a040:
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Λεγεών έγραψε: 14 Μάιος 2021, 12:56 Η αλήθεια είναι ότι πρώτες βοήθειες δεν κάναμε ποτέ.
Πράγματι. Και ήταν τραγικό! Απ'οσο θυμάμαι έκαναν μόνο όσοι φαντάροι είχαν ειδικότητα νοσηλευτή/τραυματιοφορέα. Τέτοιους γνώρισα μόνο όσο ήμουν στο Πεύκο. Στη μονάδα μου δεν ειχα συναντήσει κανεναν.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Επί της αρχής, το βλέπω θετικά. Όχι βέβαια για ξένες γλώσσες.
Άβαταρ μέλους
zoltan
Phorum.gr user: zoltan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zoltan »

vantono έγραψε: 14 Μάιος 2021, 13:00
Λεγεών έγραψε: 14 Μάιος 2021, 12:56 Η αλήθεια είναι ότι πρώτες βοήθειες δεν κάναμε ποτέ.
Πράγματι. Και ήταν τραγικό! Απ'οσο θυμάμαι έκαναν μόνο όσοι φαντάροι είχαν ειδικότητα νοσηλευτή/τραυματιοφορέα. Τέτοιους γνώρισα μόνο όσο ήμουν στο Πεύκο. Στη μονάδα μου δεν ειχα συναντήσει κανεναν.
Περίεργο. Νοσηλευτές (νοσοκόμοι νομίζω λέγονταν) φαντάρους εμείς είχαμε. Συγκροτούν διμοιρία στον ΛΔΥΠ.
Εκπαίδευση στις πρώτες βοήθειες δεν υπήρχε στο ΤΠΕΝ αλλά ως αντικείμενο στον εξαμηνιαίο κύκλο κύκλο της μονάδας. Σε εμάς τη βάλανε στα γκρουπάκια των Χριστουγέννων, ενδεικτικό του πόση λίγη σημασία δίνουν. Και μια υπενθύμιση του πόσο άκαπνος είναι ο ΕΣ.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Ας βγάλει η κυβέρνηση έναν νόμο ότι για όσους παρουσιαστούν στο κέντρο κατάταξης τους πριν κλείσουν το 23ο έτος της ηλικίας τους, και υπηρετήσουν την 12μηνη θητεία τους ως Ι1 με λιγότερες από 25Φ, θα υπάρξει πληρωμή 3 χιλιάδων ευρώ στον προσωπικό τους λογαριασμό την επόμενη της απόλυσης τους, και θα δείτε πως θα εκλείψουν τα "ωχ που να πάμε τώρα ένα χρόνο να σφουγγαρίζουμε" και οι άοπλοι.

Τα λεφτά δεν θα πάνε χαμένα, στην κοινωνία θα επιστρέψουν με τον ένα ή άλλο τρόπο, και θα τρέξουν όλοι στα 18-19.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Cecily Anne έγραψε: 14 Μάιος 2021, 12:51 Να πάρετε και δίπλωμα δοκιμαστή Κρουασάν Στεργίου. Μην πάει χαμένο τόσο ταλέντο.
Ζηλεύεις?
:P
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Λεγεών έγραψε: 14 Μάιος 2021, 13:07 Ας βγάλει η κυβέρνηση έναν νόμο ότι για όσους παρουσιαστούν στο κέντρο κατάταξης τους πριν κλείσουν το 23ο έτος της ηλικίας τους, και υπηρετήσουν την 12μηνη θητεία τους ως Ι1 με λιγότερες από 25Φ, θα υπάρξει πληρωμή 3 χιλιάδων ευρώ στον προσωπικό τους λογαριασμό την επόμενη της απόλυσης τους, και θα δείτε πως θα εκλείψουν τα "ωχ που να πάμε τώρα ένα χρόνο να σφουγγαρίζουμε" και οι άοπλοι.

Τα λεφτά δεν θα πάνε χαμένα, στην κοινωνία θα επιστρέψουν με τον ένα ή άλλο τρόπο, και θα τρέξουν όλοι στα 18-19.
Ούτε αυτό θα το έβλεπα αρνητικά.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Πιστοποιηση Καλλιοπης και Γοπινγκ θα υπαρχει?

Τι λεει ο νομος για αυτο?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Ισχύει αυτό. 8€ το μήνα είναι γελοίο. Κάποτε έδιναν τουλάχιστον τσιγάρα σε όσους κάπνιζαν, τώρα και αυτά τα αγοράζεις.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

vantono έγραψε: 14 Μάιος 2021, 12:58
Τι μου θύμισες! Τους τελευταίους μήνες που ήμουν και μεσα στο επιλοχάδικο, χλαπάκιαζα τα Στεργίου το ένα πίσω απ'το άλλο και μετά έβαζα τον εαυτό μου να τσιμπάει 3ωρο περίπολο 12-3 για να τα καίω. Περίπολο μέσα στο ΚΕΤΘ, το 2ο ή 1ο στρατόπεδο των Βαλκανίων σε έκταση. :a040:
στο ΚΕΤΘ ήσουν ρε βύσμα; :003:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ την 14 Μάιος 2021, 13:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Πάντως είναι πολύς ο πόνος του νηματοθέτη, που κατά δική του ομολογία δεν έχει πάει στρατό, όπως φαίνεται.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

vantono έγραψε: 14 Μάιος 2021, 12:58
Με τζιπάκι δεν τα κάνατε ρε? Τί έκαιγες? :-?
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”