Και γιατί ανησυχείς;wooded glade έγραψε: 14 Μαρ 2020, 19:26
Εν τω μεταξύ οι συριζαίοι παραβιάζουν όλους τους κανονισμούς, για ουρές, καφετέριες κλπ.
Έχεις επαφές με συριζαίους;
Και γιατί ανησυχείς;wooded glade έγραψε: 14 Μαρ 2020, 19:26
Εν τω μεταξύ οι συριζαίοι παραβιάζουν όλους τους κανονισμούς, για ουρές, καφετέριες κλπ.
Μην φοβάσαι, δεν έχει προλάβει να επωάσει ο ιός,AlienWay έγραψε: 14 Μαρ 2020, 19:42
Πριν λίγο μου τηλεφώνησε η μάνα μου και μου είπε ότι ξύπνησε με ξερόβηχα και ότι βήχει συνέχεια.
Πάλι στο σούπερ μάρκετ ήταν μερικές μέρες πριν. Ρε φίλε, έχουν γεμίσει το σπίτι τους με ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ κάθε φορά και μάλιστα δεν το κάνανε για να "έχουν προμήθειες". Γι' αυτούς, αυτά είναι τα "απαραίτητα ψώνια".
Έλληνες γαρ...και μάλιστα μιας άλλης γενιάς,AlienWay έγραψε: 14 Μαρ 2020, 19:47Πάλι στο σούπερ μάρκετ ήταν μερικές μέρες πριν. Ρε φίλε, έχουν γεμίσει το σπίτι τους με ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ κάθε φορά και μάλιστα δεν το κάνανε για να "έχουν προμήθειες". Γι' αυτούς, αυτά είναι τα "απαραίτητα ψώνια".
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Ευχαριστώ πολύ! Αμήν.
αυτά είναι που είναι γεματα ιους πάνω
Τα φαγαδικα επιτρέπεται να λειτουργούν μόνο με delivery και με take away.Απαγορεύεται να κάτσουν άτομα να φάνε εκεί.Επίσης απαγορεύεται να υπάρχουν πάνω από πέντε άτομα στην ουρά σε φαγαδικα και φαρμακεία.Null έγραψε: 14 Μαρ 2020, 19:13 Θα υπάρξει κανένα μέτρο περιορισμού όπως σε φαρμακεία, καφέ, φαγάδικα ή όλοι μέσα μπουλούκι και ότι γίνει;
Περαστικά τους, εύχομαι να μην είναι κάτι. Κι εμένα η μάνα μου σήμερα ξεκίνησε ένα ελαφρύ βήχα και ξεκίνησε καταρροη. Την οποία καταρροη έχω εγώ 3 μέρες τώρα. Και της φωνάζω, επειδή έχει άσθμα, να πάρει ανηψια μου και φύγουν και πετάει χαρταετό γιατί φοβάται μη τυχόν και πάθω εγώ κάτι επειδή είχα συνάχι μην εξελιχθεί χειρότερα.AlienWay έγραψε: 14 Μαρ 2020, 19:52Ευχαριστώ πολύ! Αμήν.
Κάθε μέρα ο έλλην αποδεικνύει ότι από μόνος του δεν πειθαρχεί. Χρειάζεται κρατισμό/σοβιετία.
Αυτό. Δευτέρα, τα σούπερμάρκετ θα είναι χαλαρά. Τα ράφια θα είναι γεμάτα και θα ψωνίζεις σχεδόν μόνος σου ΑΑ ποιότητα και όχι την τριτοτέταρτη μάρκα και το ληγμένο γάλα που ξέμεινε στο βάθος...Namrail έγραψε: 14 Μαρ 2020, 20:12 Δύο φορές παρενέβη η αστυνομία σε ένα σούπερ μάρκετ που ετυχε να κάνει ρεπορτάζ ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ. Και παρενέβη γιατί πλακωθηκαν στην ουρά.
Και πλακωθηκαν στην ουρά γιατί σαν αρουραίοι του υπονόμου, σαν σκουλίκια της λάσπης, πήγαν όλοι μαζί στο σούπερ μάρκετ λες και από Δευτέρα θα είναι κλειστά.
Υπάνθρωποι, πραγματικά.