Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Εδώ που τα λέμε, είναι φαύλος κύκλος ο συγκεκριμένος υπολογισμός, γιατί ως αιτία θανάτου φαίνεται η τελευταία ασθένεια σε έναν οργανισμό που θα μπορούσε να αποβεί μοιραία η οποιαδήποτε άλλη ασθένεια ή τραυματισμός. Και γράφω "φαύλος κύκλος" γιατί η απόδοση του θανάτου στον κορονοϊό, αυτομάτως μειώνει τον αριθμό θανάτων από άλλες παθήσεις ακόμη και αν είναι σε μεγάλο βαθμό επικινδυνότητας.
Κοίτα, η ορθότερη μέθοδος είναι να πάρεις τον αριθμό θανάτων από όλες τις αιτίες που δεν είναι αυτοκτονία, δολοφονία ή ατύχημα και πάνω-κάτω οι πλεονάζοντες θάνατοι σε σχέση με τον μέσο όρο 5 ετών, θα είναι εξαιτίας του ιού.
μπορεί να έχεις θανάτους οδηγών μοτο επειδή αυξήθηκε το ντελιβερυ
νομίζω οτι μας ενδιαφέρει η δράση του ιου και όχι τα υπόλοιπα
Ξαναδιάβασε το κόκκινο.
Όσο για το ντελίβερι, σαφώς και δεν αυξήθηκε. Το ακριβώς αντίθετο, μειώθηκε πολύ. Όσοι γνωστοί μου ήταν ντελιβεράδες ή δούλευαν σε μαγαζί που κάνει ντελίβερι λένε ότι έχουν γίνει μεγάλες περικοπές στα ωράρια, γιατί η κίνηση μειώθηκε κατακόρυφα, αφού ο κόσμος φοβάται να παραγγείλει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
μπορεί να έχεις θανάτους οδηγών μοτο επειδή αυξήθηκε το ντελιβερυ
νομίζω οτι μας ενδιαφέρει η δράση του ιου και όχι τα υπόλοιπα
Αυτοι οι παράγοντες στις σωστά οργανωμένες ποσοτικες μελετες λαμβανονται υποψη. Βέβαια δεν ειναι παντα τοσο απλο το θέμα. Για παράδειγμα, μια αύξηση του ντελιβερι μπορει να μην ειναι άσχετη με τον ιο, καθώς μπορεί να ειναι συνεπεια της δυσκολιας μετακινησης (μετρα απαγόρευσης).
Ισως ειναι μαλακια που τα μεταφερουμε αυτα εδω,φυσικα φταιω εγω.
Παντως ναι για αυτον λενε
Ο ίδιος έγραψε ότι έχει τον ιό στη στήλη του. Τώρα ανά έχει διασωληνωθει ή όχι θα φανεί.
Τώρα ξέρω ότι θα με πεις εμμονικό, αλλά «έγραψε στην στήλη του ότι έχει τον ιό» όχι «έγραψε ότι έχει τον ιό στην στήλη του». Η δεύτερη σύνταξη δεν είναι ασύμβατη με την ελληνική σύνταξη, απλά είναι αδύναμη και μπερδεμένη σύνταξη και όπως και να 'χει χρειάζεται ένα κόμμα με το «ιό».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
hellegennes έγραψε: 23 Μαρ 2020, 22:44
Τώρα ξέρω ότι θα με πεις εμμονικό, αλλά «έγραψε στην στήλη του ότι έχει τον ιό» όχι «έγραψε ότι έχει τον ιό στην στήλη του». Η δεύτερη σύνταξη δεν είναι ασύμβατη με την ελληνική σύνταξη, απλά είναι αδύναμη και μπερδεμένη σύνταξη και όπως και να 'χει χρειάζεται ένα κόμμα με το «ιό».
Ε το μλκ.
Εδώ και πολλές μέρες γράφω απο κιν. Διορθώσεις στο συντακτικό και όχι μόνο, δεν μπορούν να γίνουν.
Όπως μπουν πρώτα οι λέξεις, έτσι θα μείνουν. Επίσης δεν υπάρχει δυνατότητα για πολύ μεγάλα ποστ όπως αυτά που συνήθιζα.
Ερμής έγραψε: 23 Μαρ 2020, 22:48
Η απείθεια λειτουργεί κατά το δοκουν; μια χαρά δίκιο έχει ο νεροχύτης
Ε πώς αλλιώς να λειτουργήσει; Ή ναι σε όλα ή όχι σε όλα; Είναι λογικό να μη λειτουργούμε ανάλογα με τις περιστάσεις; Γενικά μιλάω.
Ο νόμοι είναι νόμοι. Συμφωνούμε ή διαφωνούμε πρέπει να τους ακολουθούμε. Αλλιώς να πάμε στη ζούγκλα να γίνουμε Μογλης.
Όπως επίσης συμφωνώ ότι αυτή η κατάσταση μας έδειξε ότι όλη η Ευρώπη έχει ακριβώς ίδια νοοτροπία με ελάχιστες διαφορές.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ε πώς αλλιώς να λειτουργήσει; Ή ναι σε όλα ή όχι σε όλα; Είναι λογικό να μη λειτουργούμε ανάλογα με τις περιστάσεις; Γενικά μιλάω.
Ο νόμοι είναι νόμοι. Συμφωνούμε ή διαφωνούμε πρέπει να τους ακολουθούμε. Αλλιώς να πάμε στη ζούγκλα να γίνουμε Μογλης
Καλά εδώ θα διαφωνήσουμε θεμελιωδώς. Κι όχι επειδή "νόμος είναι το δίκιο του εργάτη" απαραίτητα. Δεν είναι όλοι οι νόμοι δίκαιοι, αν ήταν έτσι ακόμα θα είχαμε δουλοκτησία.
Αλλά ας μην ξεφύγουμε από το νήμα.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Καμία λογική.
Συμφωνώ με Νάιδα , έρχονται στο χωριό μου και βάζουν διόδια , θέλω να διαμαρτυρηθώ, δεν πρέπει αλλιώς αν διαμαρτυρηθώ θα πρέπει να βγαίνω έξω όταν υπάρχει καραντίνα;
Δεν το καταλαβαίνω αυτό.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Ο νόμοι είναι νόμοι. Συμφωνούμε ή διαφωνούμε πρέπει να τους ακολουθούμε. Αλλιώς να πάμε στη ζούγκλα να γίνουμε Μογλης
Καλά εδώ θα διαφωνήσουμε θεμελιωδώς. Κι όχι επειδή "νόμος είναι το δίκιο του εργάτη" απαραίτητα. Δεν είναι όλοι οι νόμοι δίκαιοι, αν ήταν έτσι ακόμα θα είχαμε δουλοκτησία.
Αλλά ας μην ξεφύγουμε από το νήμα.
Ευχαριστώ πολύ. Και για εμενα ένας παιδεραστής θα έπρεπε να καταδικάζεται σε βασανιστήρια μέχρι να του βγει μαρτυρικά η ψυχή αλλά ο νόμος λέει κάτι άλλο. Και πρέπει να ακολουθηθεί.
Δε μπορεί αυτός που σήκωνε της μπάρες στα διόδια να ζητάει τώρα να εφαρμοστεί ο νόμος μέχρι κεραίας.
Είναι σα το γαύρο που ζητάει δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ο νόμοι είναι νόμοι. Συμφωνούμε ή διαφωνούμε πρέπει να τους ακολουθούμε. Αλλιώς να πάμε στη ζούγκλα να γίνουμε Μογλης.
Όπως επίσης συμφωνώ ότι αυτή η κατάσταση μας έδειξε ότι όλη η Ευρώπη έχει ακριβώς ίδια νοοτροπία με ελάχιστες διαφορές.
Αν και δεν ήμουν φαν των δεν πληρώνω κινημάτων, είμαι ενάντια πχ στις υπερβολικές χρεώσεις των διοδίων. Αλλά τι εννοείς οι νόμοι είναι νόμοι; πρέπει ένας πολίτης να συμφωνεί πάντα με τους νόμους που θεσπιζει ένα κράτος; είναι πάντα οι νόμοι για το συμφέρον όλων των πολιτών;
Ερμής έγραψε: 23 Μαρ 2020, 22:57
Ευχαριστώ πολύ. Και για εμενα ένας παιδεραστής θα έπρεπε να καταδικάζεται σε βασανιστήρια μέχρι να του βγει μαρτυρικά η ψυχή αλλά ο νόμος λέει κάτι άλλο. Και πρέπει να ακολουθηθεί.
Δε μπορεί αυτός που σήκωνε της μπάρες στα διόδια να ζητάει τώρα να εφαρμοστεί ο νόμος μέχρι κεραίας.
Είναι σα το γαύρο που ζητάει δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο
You got my point, οπότε οκ.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει