!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τσιγάρο: Έρχεται απαγόρευση καπνίσματος σε εξωτερικούς χώρους – Τι εξετάζεται

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Τσιγάρο: Έρχεται απαγόρευση καπνίσματος σε εξωτερικούς χώρους – Τι εξετάζεται

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 17:14
Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Ιαν 2025, 17:09
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 16:49

Μα αυτό το ξεκαθάρισα, νανούκο μου.

Δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα για το πως μυρίζουν τα ρούχα μου ή τα μαλλιά μου στον κάθε... μυρωδάτο.

Το θέμα για μένα τουλάχιστον είναι, το πως μου "μυρίζει" αυτός. Και αν δεν μου αρέσει η "μυρωδιά" του λύνεται αυτομάτως ειρηνικά το πρόβλημα και για τις δυο πλευρές.

Καπνίστρια είμαι, εθελόντρια μαζοχίστρια που να δίνει διαπιστευτήρια στον κάθε παπάρα, που την έχει δει καθοδηγητής μου, δεν είμαι. :lol:

Σαφές;
Λολ, απλά είπα τη δική μου άποψη. Δεν ξέρω γιατί ένιωσες την ανάγκη να ξαναπείς τη δική σου ενώ όπως λες την είχες ήδη πει.
Γιατί γουστάρω να επαναλαμβάνω την άποψη μου και να την εμπλουτίζω με περαιτέρω χαρακτηρισμούς στις όποιες ενστάσεις των... μυρωδάτων. Οκ, μόλις αποκτήσατε ακόμη έναν χαρακτηρισμό.

Άλλη απορία;
Βασικά δεν ρώτησα, είπα απλά ότι δεν το ξέρω. Όχι ότι θέλω να μάθω. :102:
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Δημοκράτης

Re: Τσιγάρο: Έρχεται απαγόρευση καπνίσματος σε εξωτερικούς χώρους – Τι εξετάζεται

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Δεν περίμενα ότι θα πέσει τόση κλαψα με τους μπαφιαριδες στην ιδέα ότι δνε θα επιτρέπεται πλέον να βρωμίζουν τους δημόσιους τόπους
Νόμιζα ότι θα το είχαν παριε απόφαση από τον προηγούμενο νόμο ότι σιγά σιγά θα πάρουν την θέση που τους αξίζει
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

vantono έγραψε: 07 Ιαν 2025, 17:14
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 17:09
vantono έγραψε: 07 Ιαν 2025, 17:07
Δεν χρειάζεται να τον πισωγλεντάς απαραίτητα για να χαρακτηριστείς έτσι από τση αντρακλες παλαιοκουπίτες.
Αρκεί να μην καπνίζεις και να οδηγάς ηλεκτρικό (μη σου πω και υβριδικό) αυτοκίνητο και είσαι αυτομάτως γκεουλας της νέας τάξης :102:
Ηλεκτρικό πατίνι, πήρες ή όχι ακόμη;
Δεν σε παρεξηγώ γιατί κατά βάθος, αν σου έβαζαν το δίλημμα "τσιγάρο ή ένας άντρας σαν το βαντοναρο διπλα σου", θα επέλεγες χωρίς δεύτερη σκέψη το δεύτερο :102:
Τώρα μάλιστα. Από φλούφλικες... κορμάρες σαν τον βαντόναρο, άλλο τίποτα τόσο στα νιάτα μου όσο και σήμερα. Εσύ ειδικώς, πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό ακόμη και από τα ρωσάκια, καλό μου.

Έλα, δείξε μου λίγο βυζί να πάθω ακόμη μία ανακοπή από την ταραχή, καιρό έχεις. :P :P :P
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Δημοκράτης έγραψε: 07 Ιαν 2025, 17:21 Δεν περίμενα ότι θα πέσει τόση κλαψα με τους μπαφιαριδες στην ιδέα ότι δνε θα επιτρέπεται πλέον να βρωμίζουν τους δημόσιους τόπους
Νόμιζα ότι θα το είχαν παριε απόφαση από τον προηγούμενο νόμο ότι σιγά σιγά θα πάρουν την θέση που τους αξίζει
Με συγκινεί βαθιά η ώσμωση προχωζαίων και εθνοζαίων σε κάποια θέματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Mike Bassett

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mike Bassett »

Στηρίζω. Καθολική απαγόρευση καπνίσματος σε όλους τους χώρους, εξωτερικούς και εσωτερικούς, δημόσιους και ιδιωτικούς.
Mike Bassett

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mike Bassett »

vagabondo έγραψε: 07 Ιαν 2025, 17:18
Αρίστος έγραψε: 07 Ιαν 2025, 17:15
AlienWay έγραψε: 07 Ιαν 2025, 17:06 Όταν οι κυβερνήσεις σας απαγορεύσουν το ίντερνετ, την κυκλοφορία μετά τα μεσάνυχτα, το λίπος, το σεξ, τα games, τότε θα δείτε πόσο γευστικά είναι όλα.

Δεν θα προλαβουν, ερχεται τραμπικη φαπα.

.
Θα περιμένουν 4 χρόνια, μετά;
Μετά έρχεται Μασκική φάπα...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Πεθαίνω για στήριξη εφαρμογών ισλάμ πατρόλ από τον κάθε πικραμένο.

:lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Mike Bassett έγραψε: 07 Ιαν 2025, 17:26 Στηρίζω. Καθολική απαγόρευση καπνίσματος σε όλους τους χώρους, εξωτερικούς και εσωτερικούς, δημόσιους και ιδιωτικούς.
Να ψηφίσει η κατσίκα του γείτονα, δηλαδή.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 17:22
vantono έγραψε: 07 Ιαν 2025, 17:14
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 17:09

Ηλεκτρικό πατίνι, πήρες ή όχι ακόμη;
Δεν σε παρεξηγώ γιατί κατά βάθος, αν σου έβαζαν το δίλημμα "τσιγάρο ή ένας άντρας σαν το βαντοναρο διπλα σου", θα επέλεγες χωρίς δεύτερη σκέψη το δεύτερο :102:
Τώρα μάλιστα. Από φλούφλικες... κορμάρες σαν τον βαντόναρο, άλλο τίποτα τόσο στα νιάτα μου όσο και σήμερα. Εσύ ειδικώς, πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό ακόμη και από τα ρωσάκια, καλό μου.

Έλα, δείξε μου λίγο βυζί να πάθω ακόμη μία ανακοπή από την ταραχή, καιρό έχεις. :P :P :P
:smt005: :g094: :102:
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν »

aLiCat έγραψε: 07 Ιαν 2025, 15:23
AlienWay έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:44 Εγώ πάλι ατμιζω, ο κακομοίρης. Οι τοίχοι μου είναι άσπροι. Το ίδιο και τα πλεμωνια μου. Ποιον πείραξα;
Κι εγώ το ίδιο. :c040:
Μα μη νομίζεις... Ο λόγος που ο νόμος συμπαρασύρει και τους ατμιστές είναι (πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη) η μεγάλη πιθανότητα ο μιμητισμός των εφήβων (που ήδη έχουν αρχίσει το άτμισμα), να μεταβούν στο κλασικό τσιγάρο. Μια αντίστροφη πορεία δηλαδή από εκείνη των πρώην καπνιστών. :102:

ΚΛΑΨ κλαψ κλαψ κλαψ :003:
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?

Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν »

ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 17:05
vagabondo έγραψε: 07 Ιαν 2025, 16:59
Ερμής έγραψε: 07 Ιαν 2025, 16:45
Δε διαφωνώ, αν και καπνιστής είμαι κατά στο να υπάρχει κάπνισμα σε κλειστό χώρο, θα έπρεπε όμως να μπορεί ένα κατάστημα να λειτουργεί ως λέσχη καπνιστή. Ξέρεις γιατί δε το κάνουν; Γιατί όλα τα καταστήματα θα γίνονταν λέσχες καπνιστών.
Μπορείς να βάλεις όρους τους οποίους να μπορεί να πληροί ελάχιστος αριθμός μαγαζιών.
Κι αυτό θα μπορούσε να γίνει αν έπαιζε ταυτοχρόνως το ίδιο ακριβώς σύστημα και με τα ποτά σε όλα τα μαγαζιά που σερβίρουν αλκοόλ. Δηλαδή ανώτατος αριθμός ποτών, βάσει της ποσότητας αλκοόλ της κάθε παραγγελιάς.

Πώς το βλέπετε;
Ρε θα σοβαρευτείς ποτέ; Πού κολλάει το αλκοόλ; πώς αλληλεπιδρούν οι νευρώνες του μυαλού σου χώνοντας μέσα ανύπαρκτα μπιφ. Είναι αδύνατον κάποιος να λέει μισά πράγματα λογικά και άλλα μισά τόσο κουφά-ακυρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν την 07 Ιαν 2025, 19:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?

Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Σέρπικο έγραψε: 07 Ιαν 2025, 16:55
Ερμής έγραψε: 07 Ιαν 2025, 16:51
Σέρπικο έγραψε: 07 Ιαν 2025, 16:47 Περιμένω να τελειώσει το ice strawberry υγρό στο ηλεκτρονικό για να το κόψω και να ξεκινήσω να μασάω καπνό και να φτύνω στον δρόμο.
Εχεις δοκιμάσει ποτέ μασώμενο;
Όχι, μόνο σε κάτι ταινίες του Χόλιγουντ με θέμα την άγρια δύση που οι κεντρικοί ήρωες που τα σερνανε, εκτός από το ουίσκι που είχαν για πρωινό, ήταν με τον καπνό στο στόμα, σαν μηρυκαστικα
Είναι αηδία, μην το δοκιμάσεις καν
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Σέρπικο
Phorum.gr user: Σέρπικο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέρπικο »

Ερμής έγραψε: 07 Ιαν 2025, 19:24
Σέρπικο έγραψε: 07 Ιαν 2025, 16:55
Ερμής έγραψε: 07 Ιαν 2025, 16:51

Εχεις δοκιμάσει ποτέ μασώμενο;
Όχι, μόνο σε κάτι ταινίες του Χόλιγουντ με θέμα την άγρια δύση που οι κεντρικοί ήρωες που τα σερνανε, εκτός από το ουίσκι που είχαν για πρωινό, ήταν με τον καπνό στο στόμα, σαν μηρυκαστικα
Είναι αηδία, μην το δοκιμάσεις καν
Ε,ναι, εννοείται.. :lol: ,τρολλαρω.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 17:23
Δημοκράτης έγραψε: 07 Ιαν 2025, 17:21 Δεν περίμενα ότι θα πέσει τόση κλαψα με τους μπαφιαριδες στην ιδέα ότι δνε θα επιτρέπεται πλέον να βρωμίζουν τους δημόσιους τόπους
Με συγκινεί βαθιά η ώσμωση προχωζαίων και εθνοζαίων σε κάποια θέματα.
Να το προσέχεις, θερίζουν οι συγκινήσεις στην ηλικία σου
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”