Βασικά δεν ρώτησα, είπα απλά ότι δεν το ξέρω. Όχι ότι θέλω να μάθω.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 17:14Γιατί γουστάρω να επαναλαμβάνω την άποψη μου και να την εμπλουτίζω με περαιτέρω χαρακτηρισμούς στις όποιες ενστάσεις των... μυρωδάτων. Οκ, μόλις αποκτήσατε ακόμη έναν χαρακτηρισμό.Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Ιαν 2025, 17:09Λολ, απλά είπα τη δική μου άποψη. Δεν ξέρω γιατί ένιωσες την ανάγκη να ξαναπείς τη δική σου ενώ όπως λες την είχες ήδη πει.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 16:49
Μα αυτό το ξεκαθάρισα, νανούκο μου.
Δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα για το πως μυρίζουν τα ρούχα μου ή τα μαλλιά μου στον κάθε... μυρωδάτο.
Το θέμα για μένα τουλάχιστον είναι, το πως μου "μυρίζει" αυτός. Και αν δεν μου αρέσει η "μυρωδιά" του λύνεται αυτομάτως ειρηνικά το πρόβλημα και για τις δυο πλευρές.
Καπνίστρια είμαι, εθελόντρια μαζοχίστρια που να δίνει διαπιστευτήρια στον κάθε παπάρα, που την έχει δει καθοδηγητής μου, δεν είμαι.![]()
Σαφές;
Άλλη απορία;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τσιγάρο: Έρχεται απαγόρευση καπνίσματος σε εξωτερικούς χώρους – Τι εξετάζεται
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Dwarven Blacksmith
Re: Τσιγάρο: Έρχεται απαγόρευση καπνίσματος σε εξωτερικούς χώρους – Τι εξετάζεται
-
Δημοκράτης
Re: Τσιγάρο: Έρχεται απαγόρευση καπνίσματος σε εξωτερικούς χώρους – Τι εξετάζεται
Δεν περίμενα ότι θα πέσει τόση κλαψα με τους μπαφιαριδες στην ιδέα ότι δνε θα επιτρέπεται πλέον να βρωμίζουν τους δημόσιους τόπους
Νόμιζα ότι θα το είχαν παριε απόφαση από τον προηγούμενο νόμο ότι σιγά σιγά θα πάρουν την θέση που τους αξίζει
Νόμιζα ότι θα το είχαν παριε απόφαση από τον προηγούμενο νόμο ότι σιγά σιγά θα πάρουν την θέση που τους αξίζει
Τώρα μάλιστα. Από φλούφλικες... κορμάρες σαν τον βαντόναρο, άλλο τίποτα τόσο στα νιάτα μου όσο και σήμερα. Εσύ ειδικώς, πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό ακόμη και από τα ρωσάκια, καλό μου.vantono έγραψε: 07 Ιαν 2025, 17:14Δεν σε παρεξηγώ γιατί κατά βάθος, αν σου έβαζαν το δίλημμα "τσιγάρο ή ένας άντρας σαν το βαντοναρο διπλα σου", θα επέλεγες χωρίς δεύτερη σκέψη το δεύτεροΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 17:09Ηλεκτρικό πατίνι, πήρες ή όχι ακόμη;vantono έγραψε: 07 Ιαν 2025, 17:07
Δεν χρειάζεται να τον πισωγλεντάς απαραίτητα για να χαρακτηριστείς έτσι από τση αντρακλες παλαιοκουπίτες.
Αρκεί να μην καπνίζεις και να οδηγάς ηλεκτρικό (μη σου πω και υβριδικό) αυτοκίνητο και είσαι αυτομάτως γκεουλας της νέας τάξης![]()
![]()
Έλα, δείξε μου λίγο βυζί να πάθω ακόμη μία ανακοπή από την ταραχή, καιρό έχεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Με συγκινεί βαθιά η ώσμωση προχωζαίων και εθνοζαίων σε κάποια θέματα.Δημοκράτης έγραψε: 07 Ιαν 2025, 17:21 Δεν περίμενα ότι θα πέσει τόση κλαψα με τους μπαφιαριδες στην ιδέα ότι δνε θα επιτρέπεται πλέον να βρωμίζουν τους δημόσιους τόπους
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Mike Bassett
Στηρίζω. Καθολική απαγόρευση καπνίσματος σε όλους τους χώρους, εξωτερικούς και εσωτερικούς, δημόσιους και ιδιωτικούς.
-
Mike Bassett
Μετά έρχεται Μασκική φάπα...
Πεθαίνω για στήριξη εφαρμογών ισλάμ πατρόλ από τον κάθε πικραμένο.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Να ψηφίσει η κατσίκα του γείτονα, δηλαδή.Mike Bassett έγραψε: 07 Ιαν 2025, 17:26 Στηρίζω. Καθολική απαγόρευση καπνίσματος σε όλους τους χώρους, εξωτερικούς και εσωτερικούς, δημόσιους και ιδιωτικούς.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 17:22Τώρα μάλιστα. Από φλούφλικες... κορμάρες σαν τον βαντόναρο, άλλο τίποτα τόσο στα νιάτα μου όσο και σήμερα. Εσύ ειδικώς, πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό ακόμη και από τα ρωσάκια, καλό μου.
Έλα, δείξε μου λίγο βυζί να πάθω ακόμη μία ανακοπή από την ταραχή, καιρό έχεις.![]()
![]()
![]()
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
aLiCat έγραψε: 07 Ιαν 2025, 15:23Κι εγώ το ίδιο.AlienWay έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:44 Εγώ πάλι ατμιζω, ο κακομοίρης. Οι τοίχοι μου είναι άσπροι. Το ίδιο και τα πλεμωνια μου. Ποιον πείραξα;![]()
Μα μη νομίζεις... Ο λόγος που ο νόμος συμπαρασύρει και τους ατμιστές είναι (πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη) η μεγάλη πιθανότητα ο μιμητισμός των εφήβων (που ήδη έχουν αρχίσει το άτμισμα), να μεταβούν στο κλασικό τσιγάρο. Μια αντίστροφη πορεία δηλαδή από εκείνη των πρώην καπνιστών.![]()
ΚΛΑΨ κλαψ κλαψ κλαψ
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
Ρε θα σοβαρευτείς ποτέ; Πού κολλάει το αλκοόλ; πώς αλληλεπιδρούν οι νευρώνες του μυαλού σου χώνοντας μέσα ανύπαρκτα μπιφ. Είναι αδύνατον κάποιος να λέει μισά πράγματα λογικά και άλλα μισά τόσο κουφά-ακυρα.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 17:05Κι αυτό θα μπορούσε να γίνει αν έπαιζε ταυτοχρόνως το ίδιο ακριβώς σύστημα και με τα ποτά σε όλα τα μαγαζιά που σερβίρουν αλκοόλ. Δηλαδή ανώτατος αριθμός ποτών, βάσει της ποσότητας αλκοόλ της κάθε παραγγελιάς.vagabondo έγραψε: 07 Ιαν 2025, 16:59Μπορείς να βάλεις όρους τους οποίους να μπορεί να πληροί ελάχιστος αριθμός μαγαζιών.Ερμής έγραψε: 07 Ιαν 2025, 16:45
Δε διαφωνώ, αν και καπνιστής είμαι κατά στο να υπάρχει κάπνισμα σε κλειστό χώρο, θα έπρεπε όμως να μπορεί ένα κατάστημα να λειτουργεί ως λέσχη καπνιστή. Ξέρεις γιατί δε το κάνουν; Γιατί όλα τα καταστήματα θα γίνονταν λέσχες καπνιστών.
Πώς το βλέπετε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν την 07 Ιαν 2025, 19:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
Είναι αηδία, μην το δοκιμάσεις κανΣέρπικο έγραψε: 07 Ιαν 2025, 16:55Όχι, μόνο σε κάτι ταινίες του Χόλιγουντ με θέμα την άγρια δύση που οι κεντρικοί ήρωες που τα σερνανε, εκτός από το ουίσκι που είχαν για πρωινό, ήταν με τον καπνό στο στόμα, σαν μηρυκαστικα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ε,ναι, εννοείται..
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
-
Δημοκράτης
Να το προσέχεις, θερίζουν οι συγκινήσεις στην ηλικία σουΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 17:23Με συγκινεί βαθιά η ώσμωση προχωζαίων και εθνοζαίων σε κάποια θέματα.Δημοκράτης έγραψε: 07 Ιαν 2025, 17:21 Δεν περίμενα ότι θα πέσει τόση κλαψα με τους μπαφιαριδες στην ιδέα ότι δνε θα επιτρέπεται πλέον να βρωμίζουν τους δημόσιους τόπους
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 373 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 31 Απαντήσεις