Δε διαφωνώ, αν και καπνιστής είμαι κατά στο να υπάρχει κάπνισμα σε κλειστό χώρο, θα έπρεπε όμως να μπορεί ένα κατάστημα να λειτουργεί ως λέσχη καπνιστή. Ξέρεις γιατί δε το κάνουν; Γιατί όλα τα καταστήματα θα γίνονταν λέσχες καπνιστών.Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Ιαν 2025, 16:37Ωραίες είναι οι αδελφιστικες επιλογές. Για τους γύρω δηλαδή, είναι πολύ σεβάσμιες. Σαφής βελτίωση από το να μυρίζουν τα ρούχα μια τα μαλλιά σου τσιγαρίλα.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 15:25 Εγώ εδώ και χρόνια, ξεκίνησα τα πουράκια, συγκεκριμένα τα moods. Kαπνίζω πολύ λιγότερα χωρίς να νοιώθω στέρηση, αντιθέτως.
Και γουστάρω τη μυρωδιά και τη γεύση τους, όπως και τη μυρωδιά από τα κλασσικά πούρα ή τα τσιμπούκια, που είναι σαφώς πολύ πιο σπάνια.
Για τα ατμίσματα, τί να πω; Αν έπαιζε επιλογή μόνον μεταξύ ατμίσματος και τίποτα, σαφώς και θα επέλεγα το τίποτα.
Ειδικώς στις καραμελάτες, ροδακινάτες και λοιπές αδελφίστικες επιλογές που παίζουν ως γεύσεις και στα αντικαπνιστικά καφέ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τσιγάρο: Έρχεται απαγόρευση καπνίσματος σε εξωτερικούς χώρους – Τι εξετάζεται
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τσιγάρο: Έρχεται απαγόρευση καπνίσματος σε εξωτερικούς χώρους – Τι εξετάζεται
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Re: Τσιγάρο: Έρχεται απαγόρευση καπνίσματος σε εξωτερικούς χώρους – Τι εξετάζεται
Περιμένω να τελειώσει το ice strawberry υγρό στο ηλεκτρονικό για να το κόψω και να ξεκινήσω να μασάω καπνό και να φτύνω στον δρόμο.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Μα αυτό το ξεκαθάρισα, νανούκο μου.Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Ιαν 2025, 16:37Ωραίες είναι οι αδελφιστικες επιλογές. Για τους γύρω δηλαδή, είναι πολύ σεβάσμιες. Σαφής βελτίωση από το να μυρίζουν τα ρούχα μια τα μαλλιά σου τσιγαρίλα.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 15:25 Εγώ εδώ και χρόνια, ξεκίνησα τα πουράκια, συγκεκριμένα τα moods. Kαπνίζω πολύ λιγότερα χωρίς να νοιώθω στέρηση, αντιθέτως.
Και γουστάρω τη μυρωδιά και τη γεύση τους, όπως και τη μυρωδιά από τα κλασσικά πούρα ή τα τσιμπούκια, που είναι σαφώς πολύ πιο σπάνια.
Για τα ατμίσματα, τί να πω; Αν έπαιζε επιλογή μόνον μεταξύ ατμίσματος και τίποτα, σαφώς και θα επέλεγα το τίποτα.
Ειδικώς στις καραμελάτες, ροδακινάτες και λοιπές αδελφίστικες επιλογές που παίζουν ως γεύσεις και στα αντικαπνιστικά καφέ.
Δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα για το πως μυρίζουν τα ρούχα μου ή τα μαλλιά μου στον κάθε... μυρωδάτο.
Το θέμα για μένα τουλάχιστον είναι, το πως μου "μυρίζει" αυτός. Και αν δεν μου αρέσει η "μυρωδιά" του λύνεται αυτομάτως ειρηνικά το πρόβλημα και για τις δυο πλευρές.
Καπνίστρια είμαι, εθελόντρια μαζοχίστρια που να δίνει διαπιστευτήρια στον κάθε παπάρα, που την έχει δει καθοδηγητής μου, δεν είμαι.
Σαφές;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εχεις δοκιμάσει ποτέ μασώμενο;Σέρπικο έγραψε: 07 Ιαν 2025, 16:47 Περιμένω να τελειώσει το ice strawberry υγρό στο ηλεκτρονικό για να το κόψω και να ξεκινήσω να μασάω καπνό και να φτύνω στον δρόμο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Τι να αποδειχτεί; Για ακτινογραφίες μιλάμε.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 07 Ιαν 2025, 16:00Έχει αποδειχτεί επιστημονικώς αυτό;;;AlienWay έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:44 Εγώ πάλι ατμιζω, ο κακομοίρης. Οι τοίχοι μου είναι άσπροι. Το ίδιο και τα πλεμωνια μου. Ποιον πείραξα;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Αν καπνίζεις σε ανοιχτό χώρο ,είναι πολύ λιγότερο απ' ό,τι φαντάζεσαι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Ιαν 2025, 16:37Ωραίες είναι οι αδελφιστικες επιλογές. Για τους γύρω δηλαδή, είναι πολύ σεβάσμιες. Σαφής βελτίωση από το να μυρίζουν τα ρούχα μια τα μαλλιά σου τσιγαρίλα.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 15:25 Εγώ εδώ και χρόνια, ξεκίνησα τα πουράκια, συγκεκριμένα τα moods. Kαπνίζω πολύ λιγότερα χωρίς να νοιώθω στέρηση, αντιθέτως.
40 και βάλε χρόνια καπνιστής ,μετά λόγου γνώσεως το καταθέτω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
ΑΧ ΠΟΣΟ ΓΕΥΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΑΣ!!!ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 16:33Ακριβώς. Και αν δεν μας γουστάρουν μία, δεν τους γουστάρουμε εκατόν μία. Ας τα βρουν μεταξύ τους στους κοινωνικούς συγχρωτισμούς τους, για να λήξει το θέμα ειρηνικά και να μην μας πρήζουν με τα συμπλεγματικά τους νιανιανιά.Ερμής έγραψε: 07 Ιαν 2025, 16:26Κατανοώ οτι έχουν έφεση στο σουμπιλίκι αλλά τι να κάνουμε, δεν είμαστε όλοι έτσιΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 16:17
Γιατί γουστάρουν να επιβάλλουν τα δικά τους θέλω στους πάντες βρε Ερμή, ακόμη και όταν αυτοί δεν τους ενοχλούν.
Ακριβώς γι' αυτό είναι προβληματικές προσωπικότητες.
Όχι, μόνο σε κάτι ταινίες του Χόλιγουντ με θέμα την άγρια δύση που οι κεντρικοί ήρωες που τα σερνανε, εκτός από το ουίσκι που είχαν για πρωινό, ήταν με τον καπνό στο στόμα, σαν μηρυκαστικα
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΓΚΕΗΔΕΣ ΚΑΙ ΦΛΩΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!
ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ, ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ!
Προσοχή στο αλάτι ξενέρωτο χιπστερούνι, είναι κι αυτό ανθυγιεινό.vantono έγραψε: 07 Ιαν 2025, 16:53ΑΧ ΠΟΣΟ ΓΕΥΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΑΣ!!!ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 16:33Ακριβώς. Και αν δεν μας γουστάρουν μία, δεν τους γουστάρουμε εκατόν μία. Ας τα βρουν μεταξύ τους στους κοινωνικούς συγχρωτισμούς τους, για να λήξει το θέμα ειρηνικά και να μην μας πρήζουν με τα συμπλεγματικά τους νιανιανιά.Ερμής έγραψε: 07 Ιαν 2025, 16:26
Κατανοώ οτι έχουν έφεση στο σουμπιλίκι αλλά τι να κάνουμε, δεν είμαστε όλοι έτσι![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μπορείς να βάλεις όρους τους οποίους να μπορεί να πληροί ελάχιστος αριθμός μαγαζιών.Ερμής έγραψε: 07 Ιαν 2025, 16:45Δε διαφωνώ, αν και καπνιστής είμαι κατά στο να υπάρχει κάπνισμα σε κλειστό χώρο, θα έπρεπε όμως να μπορεί ένα κατάστημα να λειτουργεί ως λέσχη καπνιστή. Ξέρεις γιατί δε το κάνουν; Γιατί όλα τα καταστήματα θα γίνονταν λέσχες καπνιστών.Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Ιαν 2025, 16:37Ωραίες είναι οι αδελφιστικες επιλογές. Για τους γύρω δηλαδή, είναι πολύ σεβάσμιες. Σαφής βελτίωση από το να μυρίζουν τα ρούχα μια τα μαλλιά σου τσιγαρίλα.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 15:25 Εγώ εδώ και χρόνια, ξεκίνησα τα πουράκια, συγκεκριμένα τα moods. Kαπνίζω πολύ λιγότερα χωρίς να νοιώθω στέρηση, αντιθέτως.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Το απολαμβάνουμε ήδη γκέι φλώρε.vantono έγραψε: 07 Ιαν 2025, 16:56 Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΓΚΕΗΔΕΣ ΚΑΙ ΦΛΩΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τώρα στα γεραμάτα με 4 παιδιά,δεν ευελπιστώ να γίνω πούστερμαν.vantono έγραψε: 07 Ιαν 2025, 16:56 Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΓΚΕΗΔΕΣ ΚΑΙ ΦΛΩΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!
Κι αυτό θα μπορούσε να γίνει αν έπαιζε ταυτοχρόνως το ίδιο ακριβώς σύστημα και με τα ποτά σε όλα τα μαγαζιά που σερβίρουν αλκοόλ. Δηλαδή ανώτατος αριθμός ποτών, βάσει της ποσότητας αλκοόλ της κάθε παραγγελιάς.vagabondo έγραψε: 07 Ιαν 2025, 16:59Μπορείς να βάλεις όρους τους οποίους να μπορεί να πληροί ελάχιστος αριθμός μαγαζιών.Ερμής έγραψε: 07 Ιαν 2025, 16:45Δε διαφωνώ, αν και καπνιστής είμαι κατά στο να υπάρχει κάπνισμα σε κλειστό χώρο, θα έπρεπε όμως να μπορεί ένα κατάστημα να λειτουργεί ως λέσχη καπνιστή. Ξέρεις γιατί δε το κάνουν; Γιατί όλα τα καταστήματα θα γίνονταν λέσχες καπνιστών.Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Ιαν 2025, 16:37
Ωραίες είναι οι αδελφιστικες επιλογές. Για τους γύρω δηλαδή, είναι πολύ σεβάσμιες. Σαφής βελτίωση από το να μυρίζουν τα ρούχα μια τα μαλλιά σου τσιγαρίλα.
Πώς το βλέπετε;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 379 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon