!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τσιγάρο: Έρχεται απαγόρευση καπνίσματος σε εξωτερικούς χώρους – Τι εξετάζεται

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Re: Τσιγάρο: Έρχεται απαγόρευση καπνίσματος σε εξωτερικούς χώρους – Τι εξετάζεται

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Όταν οι κυβερνήσεις σας απαγορεύσουν το ίντερνετ, την κυκλοφορία μετά τα μεσάνυχτα, το λίπος, το σεξ, τα games, τότε θα δείτε πόσο γευστικά είναι όλα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Re: Τσιγάρο: Έρχεται απαγόρευση καπνίσματος σε εξωτερικούς χώρους – Τι εξετάζεται

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Εκτός από το τσιγάρο σε εξωτερικούς χώρους να απαγορεύσουν οποιαδήποτε λεκτική δραστηριότητα δεν σχετίζεται με την εργασία σε εσωτερικούς χώρους εργασίας. Εκτός των διαλειμμάτων. Γιατί ότι είναι αυτονόητο στο εξωτερικό εδώ δεν είναι; Έχω πάθει μικρό ανεύρυσμα εξαιτίας της ηχορύπανσης στον χώρο εργασίας. Τρεις μήνες η δεξιά πλευρά του σώματος ήταν ανήσυχη πράγμα που σημαίνει ότι είχα μικρή εγκεφαλική αιμορραγία στο αριστερό ημισφαίριο.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Στύξ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 17:04
vantono έγραψε: 07 Ιαν 2025, 16:56 Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΓΚΕΗΔΕΣ ΚΑΙ ΦΛΩΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!
ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ, ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ!
Τώρα στα γεραμάτα με 4 παιδιά,δεν ευελπιστώ να γίνω πούστερμαν.
Δεν χρειάζεται να τον πισωγλεντάς απαραίτητα για να χαρακτηριστείς έτσι από τση αντρακλες παλαιοκουπίτες.
Αρκεί να μην καπνίζεις και να οδηγάς ηλεκτρικό (μη σου πω και υβριδικό) αυτοκίνητο και είσαι αυτομάτως γκεουλας της νέας τάξης :102:
Άβαταρ μέλους
vantono

ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 16:58
vantono έγραψε: 07 Ιαν 2025, 16:53
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 16:33

Ακριβώς. Και αν δεν μας γουστάρουν μία, δεν τους γουστάρουμε εκατόν μία. Ας τα βρουν μεταξύ τους στους κοινωνικούς συγχρωτισμούς τους, για να λήξει το θέμα ειρηνικά και να μην μας πρήζουν με τα συμπλεγματικά τους νιανιανιά.
ΑΧ ΠΟΣΟ ΓΕΥΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΑΣ!!! :102:
Προσοχή στο αλάτι ξενέρωτο χιπστερούνι, είναι κι αυτό ανθυγιεινό. :P
Για τον συγκαπνιστή σου το Στυγιο αυτό, που είναι και λίγο υπερτασικός :102:
Αν και αν έκοβε το τσιγάρο, δεν θα χρειαζόταν να κόψει αλάτι.
Θα τον πείσω να το κόψει, για το καλό του.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 16:49
Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Ιαν 2025, 16:37
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 15:25 Εγώ εδώ και χρόνια, ξεκίνησα τα πουράκια, συγκεκριμένα τα moods. Kαπνίζω πολύ λιγότερα χωρίς να νοιώθω στέρηση, αντιθέτως.

Και γουστάρω τη μυρωδιά και τη γεύση τους, όπως και τη μυρωδιά από τα κλασσικά πούρα ή τα τσιμπούκια, που είναι σαφώς πολύ πιο σπάνια.

Για τα ατμίσματα, τί να πω; Αν έπαιζε επιλογή μόνον μεταξύ ατμίσματος και τίποτα, σαφώς και θα επέλεγα το τίποτα.

Ειδικώς στις καραμελάτες, ροδακινάτες και λοιπές αδελφίστικες επιλογές που παίζουν ως γεύσεις και στα αντικαπνιστικά καφέ.
Ωραίες είναι οι αδελφιστικες επιλογές. Για τους γύρω δηλαδή, είναι πολύ σεβάσμιες. Σαφής βελτίωση από το να μυρίζουν τα ρούχα μια τα μαλλιά σου τσιγαρίλα.
Μα αυτό το ξεκαθάρισα, νανούκο μου.

Δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα για το πως μυρίζουν τα ρούχα μου ή τα μαλλιά μου στον κάθε... μυρωδάτο.

Το θέμα για μένα τουλάχιστον είναι, το πως μου "μυρίζει" αυτός. Και αν δεν μου αρέσει η "μυρωδιά" του λύνεται αυτομάτως ειρηνικά το πρόβλημα και για τις δυο πλευρές.

Καπνίστρια είμαι, εθελόντρια μαζοχίστρια που να δίνει διαπιστευτήρια στον κάθε παπάρα, που την έχει δει καθοδηγητής μου, δεν είμαι. :lol:

Σαφές;
Λολ, απλά είπα τη δική μου άποψη. Δεν ξέρω γιατί ένιωσες την ανάγκη να ξαναπείς τη δική σου ενώ όπως λες την είχες ήδη πει.

Ούτε μιλάω για τα δικά σου ρούχα ή μαλλιά, για τα δικά μου λέω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dwarven Blacksmith την 07 Ιαν 2025, 17:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

vantono έγραψε: 07 Ιαν 2025, 17:07
vantono έγραψε: 07 Ιαν 2025, 16:56 Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΓΚΕΗΔΕΣ ΚΑΙ ΦΛΩΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!
ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ, ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ!
Δεν χρειάζεται να τον πισωγλεντάς απαραίτητα για να χαρακτηριστείς έτσι από τση αντρακλες παλαιοκουπίτες.
Αρκεί να μην καπνίζεις και να οδηγάς ηλεκτρικό (μη σου πω και υβριδικό) αυτοκίνητο και είσαι αυτομάτως γκεουλας της νέας τάξης :102:
Ηλεκτρικό πατίνι, πήρες ή όχι ακόμη;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 17:05
vagabondo έγραψε: 07 Ιαν 2025, 16:59
Ερμής έγραψε: 07 Ιαν 2025, 16:45
Δε διαφωνώ, αν και καπνιστής είμαι κατά στο να υπάρχει κάπνισμα σε κλειστό χώρο, θα έπρεπε όμως να μπορεί ένα κατάστημα να λειτουργεί ως λέσχη καπνιστή. Ξέρεις γιατί δε το κάνουν; Γιατί όλα τα καταστήματα θα γίνονταν λέσχες καπνιστών.
Μπορείς να βάλεις όρους τους οποίους να μπορεί να πληροί ελάχιστος αριθμός μαγαζιών.
Κι αυτό θα μπορούσε να γίνει αν έπαιζε ταυτοχρόνως το ίδιο ακριβώς σύστημα και με τα ποτά σε όλα τα μαγαζιά που σερβίρουν αλκοόλ. Δηλαδή ανώτατος αριθμός ποτών, βάσει της ποσότητας αλκοόλ της κάθε παραγγελιάς.

Πώς το βλέπετε;
Δεν υπάρχει λόγος να παίζει ταυτόχρονα, τέτοιο ηλίθιο σύστημα. :xena:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
vantono

Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Ιαν 2025, 17:09
Ωραίες είναι οι αδελφιστικες επιλογές. Για τους γύρω δηλαδή, είναι πολύ σεβάσμιες. Σαφής βελτίωση από το να μυρίζουν τα ρούχα μια τα μαλλιά σου τσιγαρίλα.

Δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα για το πως μυρίζουν τα ρούχα μου ή τα μαλλιά μου στον κάθε... μυρωδάτο.

Το θέμα για μένα τουλάχιστον είναι, το πως μου "μυρίζει" αυτός. Και αν δεν μου αρέσει η "μυρωδιά" του λύνεται αυτομάτως ειρηνικά το πρόβλημα και για τις δυο πλευρές.

Καπνίστρια είμαι, εθελόντρια μαζοχίστρια που να δίνει διαπιστευτήρια στον κάθε παπάρα, που την έχει δει καθοδηγητής μου, δεν είμαι. :lol:

Σαφές;
Λολ, απλά είπα τη δική μου άποψη. Δεν ξέρω γιατί ένιωσες την ανάγκη να ξαναπείς τη δική σου ενώ όπως λες την είχες ήδη πει.

Ούτε μιλάω για τα δικά σου ρούχα ή μαλλιά, για τα δικά μου λέω.
Έχει συγχυστεί λίγο, μη δίνεις σημασία. Θα ανάψει ένα τσιγαρακι και θα της περάσει (το τελευταίο θα είναι, μετά θα της το απαγορέψομεν) :102:
Άβαταρ μέλους
Iced Earth
Phorum.gr user: Jon Schaffer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Iced Earth »

Φορολόγηση 40% επιπλέον στα καπνικά προϊόντα θέλει.
  • ου ψευδομαρτυρήσεις κατά του πλησίον σου μαρτυρίαν ψευδή
    ου κλέψεις
    ου φονεύσεις
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Ερμής έγραψε: 07 Ιαν 2025, 16:45
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 15:25 Εγώ εδώ και χρόνια, ξεκίνησα τα πουράκια, συγκεκριμένα τα moods. Kαπνίζω πολύ λιγότερα χωρίς να νοιώθω στέρηση, αντιθέτως.

Και γουστάρω τη μυρωδιά και τη γεύση τους, όπως και τη μυρωδιά από τα κλασσικά πούρα ή τα τσιμπούκια, που είναι σαφώς πολύ πιο σπάνια.

Για τα ατμίσματα, τί να πω; Αν έπαιζε επιλογή μόνον μεταξύ ατμίσματος και τίποτα, σαφώς και θα επέλεγα το τίποτα.

Ειδικώς στις καραμελάτες, ροδακινάτες και λοιπές αδελφίστικες επιλογές που παίζουν ως γεύσεις και στα αντικαπνιστικά καφέ.
Δε διαφωνώ, αν και καπνιστής είμαι κατά στο να υπάρχει κάπνισμα σε κλειστό χώρο, θα έπρεπε όμως να μπορεί ένα κατάστημα να λειτουργεί ως λέσχη καπνιστή. Ξέρεις γιατί δε το κάνουν; Γιατί όλα τα καταστήματα θα γίνονταν λέσχες καπνιστών.
Συμφωνώ ναι, αλλά αφού το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο γιατί βρίσκεις το ένα σωστό και το άλλο λάθος;
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
vantono

ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 17:09
vantono έγραψε: 07 Ιαν 2025, 17:07

Ηλεκτρικό πατίνι, πήρες ή όχι ακόμη;
Δεν σε παρεξηγώ γιατί κατά βάθος, αν σου έβαζαν το δίλημμα "τσιγάρο ή ένας άντρας σαν το βαντοναρο διπλα σου", θα επέλεγες χωρίς δεύτερη σκέψη το δεύτερο :102:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Ιαν 2025, 17:09

Σαφές;
Γιατί γουστάρω να επαναλαμβάνω την άποψη μου και να την εμπλουτίζω με περαιτέρω χαρακτηρισμούς στις όποιες ενστάσεις των... μυρωδάτων. Οκ, μόλις αποκτήσατε ακόμη έναν χαρακτηρισμό.

Άλλη απορία;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

vantono έγραψε: 07 Ιαν 2025, 17:09
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 16:58
vantono έγραψε: 07 Ιαν 2025, 16:53
ΑΧ ΠΟΣΟ ΓΕΥΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΑΣ!!! :102:
Προσοχή στο αλάτι ξενέρωτο χιπστερούνι, είναι κι αυτό ανθυγιεινό. :P
Για τον συγκαπνιστή σου το Στυγιο αυτό, που είναι και λίγο υπερτασικός :102:
Αν και αν έκοβε το τσιγάρο, δεν θα χρειαζόταν να κόψει αλάτι.
Θα τον πείσω να το κόψει, για το καλό του.
Τσίμπα ένα απαφτό. Βάζω τσίπουρο και ανάβω τσιγάρο.

Με σύγχυσες κωλόπαιδο και δε θέλω να πάω σχολείο αύριο. :003:
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

AlienWay έγραψε: 07 Ιαν 2025, 17:06 Όταν οι κυβερνήσεις σας απαγορεύσουν το ίντερνετ, την κυκλοφορία μετά τα μεσάνυχτα, το λίπος, το σεξ, τα games, τότε θα δείτε πόσο γευστικά είναι όλα.

Δεν θα προλαβουν, ερχεται τραμπικη φαπα.

.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Αρίστος έγραψε: 07 Ιαν 2025, 17:15
AlienWay έγραψε: 07 Ιαν 2025, 17:06 Όταν οι κυβερνήσεις σας απαγορεύσουν το ίντερνετ, την κυκλοφορία μετά τα μεσάνυχτα, το λίπος, το σεξ, τα games, τότε θα δείτε πόσο γευστικά είναι όλα.

Δεν θα προλαβουν, ερχεται τραμπικη φαπα.

.
Θα περιμένουν 4 χρόνια, μετά;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”