!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φωνή Λογικής
Re: Φωνή Λογικής
Ποιες είναι οι θέσεις της για παιδεία/οικονομία/εξωτερική πολιτική; Τι στελέχη έχει; Ποσα ένσημα εχει;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
https://fonilogikis.gr/Scouser έγραψε: 02 Ιουν 2024, 15:24 Ποιες είναι οι θέσεις της για παιδεία/οικονομία/εξωτερική πολιτική; Τι στελέχη έχει; Ποσα ένσημα εχει;
Σειρά μου τώρα,
τι θα ψηφίσεις?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Μηρός και πέλμα υπάρχουν και στα αγγλικά.Ναύτης έγραψε: 30 Μάιος 2024, 11:31 Πώς δεν διακρίνει, πόδι, μηρός, πέλμα κλπ.
Τέσπα, και τα δαχτυλάκια του ποδιού της μια χαρά μού φαίνονται μένα.
![]()
Όντως το feet και leg δεν υπάρχουν στην, και καλά, πλούσια ελληνική γλώσσα.
Παρεμπιπτόντως, η Λατινοπούλου είναι ωραία γυναίκα με ωραίο σώμα. Τώρα αν θα την ψήφιζα σαν πολιτικό, δε νομίζω.
Δεν ξέρω ρε Λουγκο τι θα ψηφίσω, ειλικρινά. Δεν αμφιβάλλω ότι αν μπεις στο site της έχει θέσεις για τα πάντα (που προφανώς της έχουν γράψει κάποιοι), αλλά δε συμφωνείς ότι όταν μιλάει, η ατζέντα που προβάλλει φαίνεται εντελώς μονοδιαστατη; Σε προσωπικό επίπεδο, τυχαίνει να ξέρω μερικά πράγματα μέσω κοινων γνωστών: προελευση απο και α και ου (νομικη περασε μέσω κάτι επιτυχιών που είχε στο τενις), μπαμπάς χοντροματσο που στηρίζει, και φυσικά μηδέν ένσημα. Δε νομίζεις ότι έχουμε χορτάσει στην Ελλάδα από τέτοια φυντάνια, ασχέτως τι θέσεις εχουν;Lugozzi έγραψε: 02 Ιουν 2024, 16:05https://fonilogikis.gr/Scouser έγραψε: 02 Ιουν 2024, 15:24 Ποιες είναι οι θέσεις της για παιδεία/οικονομία/εξωτερική πολιτική; Τι στελέχη έχει; Ποσα ένσημα εχει;
Σειρά μου τώρα,
τι θα ψηφίσεις?
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Ειδικά για το θέμα των πανελληνίων έχει πει ότι έδωσε κανονικά.Scouser έγραψε: 02 Ιουν 2024, 17:13Δεν ξέρω ρε Λουγκο τι θα ψηφίσω, ειλικρινά. Δεν αμφιβάλλω ότι αν μπεις στο site της έχει θέσεις για τα πάντα (που προφανώς της έχουν γράψει κάποιοι), αλλά δε συμφωνείς ότι όταν μιλάει, η ατζέντα που προβάλλει φαίνεται εντελώς μονοδιαστατη; Σε προσωπικό επίπεδο, τυχαίνει να ξέρω μερικά πράγματα μέσω κοινων γνωστών: προελευση απο και α και ου (νομικη περασε μέσω κάτι επιτυχιών που είχε στο τενις), μπαμπάς χοντροματσο που στηρίζει, και φυσικά μηδέν ένσημα. Δε νομίζεις ότι έχουμε χορτάσει στην Ελλάδα από τέτοια φυντάνια, ασχέτως τι θέσεις εχουν;Lugozzi έγραψε: 02 Ιουν 2024, 16:05https://fonilogikis.gr/Scouser έγραψε: 02 Ιουν 2024, 15:24 Ποιες είναι οι θέσεις της για παιδεία/οικονομία/εξωτερική πολιτική; Τι στελέχη έχει; Ποσα ένσημα εχει;
Σειρά μου τώρα,
τι θα ψηφίσεις?![]()
Το έχει πει πολλές φορές.
Ο βελό πρωτος πρώτος θα το έβγαζε αν ήταν αλλιώς, πιστεύω.
Πέραν, κι εγώ από τη ΝΔ προέρχομαι άσχετα αν δεν ήμουν δαπ κλπ.
Είπαμε, στις ευρωεκλογές στέλνουμε μήνυμα
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Αναγνωρίζω ότι είναι μονοδιάστατη και ότι αν -οποτεδήποτε- χρειαστεί η ΝΔ τη βοήθειά της, θα την προσφέρει άνευ όρων. Αλλά όχι, δεν έχουμε χορτάσει από τέτοια φυντάνια. Πριν χορτάσουμε από αυτά, πρέπει να σιχαθούμε πρώτα τις οικογένειες και τις τηλεπερσόνες/αθλητές/δημοσιογράφους πολιτικούς. Σε σχέση με κάτι τέτοιους, φυντάνια σαν την Λατινοπούλου είναι τεράστια πρόοδος.Scouser έγραψε: 02 Ιουν 2024, 17:13 Σε προσωπικό επίπεδο, τυχαίνει να ξέρω μερικά πράγματα μέσω κοινων γνωστών: προελευση απο και α και ου (νομικη περασε μέσω κάτι επιτυχιών που είχε στο τενις), μπαμπάς χοντροματσο που στηρίζει, και φυσικά μηδέν ένσημα. Δε νομίζεις ότι έχουμε χορτάσει στην Ελλάδα από τέτοια φυντάνια, ασχέτως τι θέσεις εχουν;![]()
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- metaxoskolikas
είναι τεράστια πρόοδος για τα μπουζούκια η μπογιατισμενη νεοδημοκρατισσα λατινοπουλου, για τη Βουλή όχι.δεν ξέρει πού πάνε τα τέσσερα αλλά τα μισθά τα θέλειmicmic έγραψε: 02 Ιουν 2024, 17:33Αναγνωρίζω ότι είναι μονοδιάστατη και ότι αν -οποτεδήποτε- χρειαστεί η ΝΔ τη βοήθειά της, θα την προσφέρει άνευ όρων. Αλλά όχι, δεν έχουμε χορτάσει από τέτοια φυντάνια. Πριν χορτάσουμε από αυτά, πρέπει να σιχαθούμε πρώτα τις οικογένειες και τις τηλεπερσόνες/αθλητές/δημοσιογράφους πολιτικούς. Σε σχέση με κάτι τέτοιους, φυντάνια σαν την Λατινοπούλου είναι τεράστια πρόοδος.Scouser έγραψε: 02 Ιουν 2024, 17:13 Σε προσωπικό επίπεδο, τυχαίνει να ξέρω μερικά πράγματα μέσω κοινων γνωστών: προελευση απο και α και ου (νομικη περασε μέσω κάτι επιτυχιών που είχε στο τενις), μπαμπάς χοντροματσο που στηρίζει, και φυσικά μηδέν ένσημα. Δε νομίζεις ότι έχουμε χορτάσει στην Ελλάδα από τέτοια φυντάνια, ασχέτως τι θέσεις εχουν;![]()
Σε αυτό συμφωνώ, δεν αποκλείεται στην τελική και εγώ εκεί να το ρίξω (θα αποφασίσω πάνω από την καλπη) καθαρά σε αυτη τη λογική. Απλά ΟΚ, μην έχουμε ψευδαισθησεις, κατά πάσα πιθανότητα για άλλη μια ακίνδυνη χρυσή εφεδρεία του πουστοκομματος πρόκειται.
JD Vance
JD Vance
SMS ή DM, τύπε;Lugozzi έγραψε: 02 Ιουν 2024, 17:21Ειδικά για το θέμα των πανελληνίων έχει πει ότι έδωσε κανονικά.Scouser έγραψε: 02 Ιουν 2024, 17:13Δεν ξέρω ρε Λουγκο τι θα ψηφίσω, ειλικρινά. Δεν αμφιβάλλω ότι αν μπεις στο site της έχει θέσεις για τα πάντα (που προφανώς της έχουν γράψει κάποιοι), αλλά δε συμφωνείς ότι όταν μιλάει, η ατζέντα που προβάλλει φαίνεται εντελώς μονοδιαστατη; Σε προσωπικό επίπεδο, τυχαίνει να ξέρω μερικά πράγματα μέσω κοινων γνωστών: προελευση απο και α και ου (νομικη περασε μέσω κάτι επιτυχιών που είχε στο τενις), μπαμπάς χοντροματσο που στηρίζει, και φυσικά μηδέν ένσημα. Δε νομίζεις ότι έχουμε χορτάσει στην Ελλάδα από τέτοια φυντάνια, ασχέτως τι θέσεις εχουν;![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Πάντως από πέρυσι στην εκδήλωση του Μπογδάνου στο royal Olympic έλεγε τα χειρότερα για τη ΝΔ.
Προσωπικά δεν τη θεωρώ δεκανίκι αλλά θα προτιμήσω το σταλιδη και τον Καλυβιωτη.
Προσωπικά δεν τη θεωρώ δεκανίκι αλλά θα προτιμήσω το σταλιδη και τον Καλυβιωτη.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
ΕπιστολικοFeindflug έγραψε: 02 Ιουν 2024, 18:03SMS ή DM, τύπε;Lugozzi έγραψε: 02 Ιουν 2024, 17:21Ειδικά για το θέμα των πανελληνίων έχει πει ότι έδωσε κανονικά.Scouser έγραψε: 02 Ιουν 2024, 17:13
Δεν ξέρω ρε Λουγκο τι θα ψηφίσω, ειλικρινά. Δεν αμφιβάλλω ότι αν μπεις στο site της έχει θέσεις για τα πάντα (που προφανώς της έχουν γράψει κάποιοι), αλλά δε συμφωνείς ότι όταν μιλάει, η ατζέντα που προβάλλει φαίνεται εντελώς μονοδιαστατη; Σε προσωπικό επίπεδο, τυχαίνει να ξέρω μερικά πράγματα μέσω κοινων γνωστών: προελευση απο και α και ου (νομικη περασε μέσω κάτι επιτυχιών που είχε στο τενις), μπαμπάς χοντροματσο που στηρίζει, και φυσικά μηδέν ένσημα. Δε νομίζεις ότι έχουμε χορτάσει στην Ελλάδα από τέτοια φυντάνια, ασχέτως τι θέσεις εχουν;![]()
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
ΙΕΡΟΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟ.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Ένα Ψιτ να κάνει ο Κούλης, θα έρθει πίσω στα τέσσεραsouthern έγραψε: 02 Ιουν 2024, 18:13 Πάντως από πέρυσι στην εκδήλωση του Μπογδάνου στο royal Olympic έλεγε τα χειρότερα για τη ΝΔ.
Προσωπικά δεν τη θεωρώ δεκανίκι αλλά...
Ο Ραφαήλ και ο Ανδρέας σταλιδης είναι εγγύηση
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Λολ, μην είστε κορόιδα ρε σεις. Το 90% του χώρου δεξιά της ΝΔ θα πούλαγε και τον κώλο της μάνας του σε Πακιστανο αν τον δεχόταν ο Κουλης στο ψηφοδέλτιο με στήριξη του κομματικού μηχανισμού και προοπτική εκλογής.
Ένα μικρότερο αλλά υπολογίσιμο ποσοστό θα τον πούλαγε έστω για μια καλή θέση στον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ ή στην ΤΑ. Οι ελάχιστοι που δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία είτε είναι ψυχακια είτε είναι πραγματική δυνητική απειλή για το πουστοκομμα, οπότε εξουδετερωνονται από τον μηχανισμό προπαγάνδας του (βλ Τζήμερος).
JD Vance
JD Vance
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 335 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic