!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Φωνή Λογικής

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Re: Φωνή Λογικής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Ποιες είναι οι θέσεις της για παιδεία/οικονομία/εξωτερική πολιτική; Τι στελέχη έχει; Ποσα ένσημα εχει;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Scouser έγραψε: 02 Ιουν 2024, 15:24 Ποιες είναι οι θέσεις της για παιδεία/οικονομία/εξωτερική πολιτική; Τι στελέχη έχει; Ποσα ένσημα εχει;
https://fonilogikis.gr/

Σειρά μου τώρα,
τι θα ψηφίσεις?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
runner

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner »

Ναύτης έγραψε: 30 Μάιος 2024, 11:31 Πώς δεν διακρίνει, πόδι, μηρός, πέλμα κλπ.
Τέσπα, και τα δαχτυλάκια του ποδιού της μια χαρά μού φαίνονται μένα.

Εικόνα
Μηρός και πέλμα υπάρχουν και στα αγγλικά.
Όντως το feet και leg δεν υπάρχουν στην, και καλά, πλούσια ελληνική γλώσσα.
Παρεμπιπτόντως, η Λατινοπούλου είναι ωραία γυναίκα με ωραίο σώμα. Τώρα αν θα την ψήφιζα σαν πολιτικό, δε νομίζω.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Lugozzi έγραψε: 02 Ιουν 2024, 16:05
Scouser έγραψε: 02 Ιουν 2024, 15:24 Ποιες είναι οι θέσεις της για παιδεία/οικονομία/εξωτερική πολιτική; Τι στελέχη έχει; Ποσα ένσημα εχει;

Σειρά μου τώρα,
τι θα ψηφίσεις?
Δεν ξέρω ρε Λουγκο τι θα ψηφίσω, ειλικρινά. Δεν αμφιβάλλω ότι αν μπεις στο site της έχει θέσεις για τα πάντα (που προφανώς της έχουν γράψει κάποιοι), αλλά δε συμφωνείς ότι όταν μιλάει, η ατζέντα που προβάλλει φαίνεται εντελώς μονοδιαστατη; Σε προσωπικό επίπεδο, τυχαίνει να ξέρω μερικά πράγματα μέσω κοινων γνωστών: προελευση απο και α και ου (νομικη περασε μέσω κάτι επιτυχιών που είχε στο τενις), μπαμπάς χοντροματσο που στηρίζει, και φυσικά μηδέν ένσημα. Δε νομίζεις ότι έχουμε χορτάσει στην Ελλάδα από τέτοια φυντάνια, ασχέτως τι θέσεις εχουν; :roll:
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Scouser έγραψε: 02 Ιουν 2024, 17:13

Σειρά μου τώρα,
τι θα ψηφίσεις?
Δεν ξέρω ρε Λουγκο τι θα ψηφίσω, ειλικρινά. Δεν αμφιβάλλω ότι αν μπεις στο site της έχει θέσεις για τα πάντα (που προφανώς της έχουν γράψει κάποιοι), αλλά δε συμφωνείς ότι όταν μιλάει, η ατζέντα που προβάλλει φαίνεται εντελώς μονοδιαστατη; Σε προσωπικό επίπεδο, τυχαίνει να ξέρω μερικά πράγματα μέσω κοινων γνωστών: προελευση απο και α και ου (νομικη περασε μέσω κάτι επιτυχιών που είχε στο τενις), μπαμπάς χοντροματσο που στηρίζει, και φυσικά μηδέν ένσημα. Δε νομίζεις ότι έχουμε χορτάσει στην Ελλάδα από τέτοια φυντάνια, ασχέτως τι θέσεις εχουν; :roll:
Ειδικά για το θέμα των πανελληνίων έχει πει ότι έδωσε κανονικά.
Το έχει πει πολλές φορές.
Ο βελό πρωτος πρώτος θα το έβγαζε αν ήταν αλλιώς, πιστεύω.

Πέραν, κι εγώ από τη ΝΔ προέρχομαι άσχετα αν δεν ήμουν δαπ κλπ.

Είπαμε, στις ευρωεκλογές στέλνουμε μήνυμα
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Scouser έγραψε: 02 Ιουν 2024, 17:13 Σε προσωπικό επίπεδο, τυχαίνει να ξέρω μερικά πράγματα μέσω κοινων γνωστών: προελευση απο και α και ου (νομικη περασε μέσω κάτι επιτυχιών που είχε στο τενις), μπαμπάς χοντροματσο που στηρίζει, και φυσικά μηδέν ένσημα. Δε νομίζεις ότι έχουμε χορτάσει στην Ελλάδα από τέτοια φυντάνια, ασχέτως τι θέσεις εχουν; :roll:
Αναγνωρίζω ότι είναι μονοδιάστατη και ότι αν -οποτεδήποτε- χρειαστεί η ΝΔ τη βοήθειά της, θα την προσφέρει άνευ όρων. Αλλά όχι, δεν έχουμε χορτάσει από τέτοια φυντάνια. Πριν χορτάσουμε από αυτά, πρέπει να σιχαθούμε πρώτα τις οικογένειες και τις τηλεπερσόνες/αθλητές/δημοσιογράφους πολιτικούς. Σε σχέση με κάτι τέτοιους, φυντάνια σαν την Λατινοπούλου είναι τεράστια πρόοδος.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από metaxoskolikas »

micmic έγραψε: 02 Ιουν 2024, 17:33
Scouser έγραψε: 02 Ιουν 2024, 17:13 Σε προσωπικό επίπεδο, τυχαίνει να ξέρω μερικά πράγματα μέσω κοινων γνωστών: προελευση απο και α και ου (νομικη περασε μέσω κάτι επιτυχιών που είχε στο τενις), μπαμπάς χοντροματσο που στηρίζει, και φυσικά μηδέν ένσημα. Δε νομίζεις ότι έχουμε χορτάσει στην Ελλάδα από τέτοια φυντάνια, ασχέτως τι θέσεις εχουν; :roll:
Αναγνωρίζω ότι είναι μονοδιάστατη και ότι αν -οποτεδήποτε- χρειαστεί η ΝΔ τη βοήθειά της, θα την προσφέρει άνευ όρων. Αλλά όχι, δεν έχουμε χορτάσει από τέτοια φυντάνια. Πριν χορτάσουμε από αυτά, πρέπει να σιχαθούμε πρώτα τις οικογένειες και τις τηλεπερσόνες/αθλητές/δημοσιογράφους πολιτικούς. Σε σχέση με κάτι τέτοιους, φυντάνια σαν την Λατινοπούλου είναι τεράστια πρόοδος.
είναι τεράστια πρόοδος για τα μπουζούκια η μπογιατισμενη νεοδημοκρατισσα λατινοπουλου, για τη Βουλή όχι.δεν ξέρει πού πάνε τα τέσσερα αλλά τα μισθά τα θέλει
Άβαταρ μέλους
Scouser

Lugozzi έγραψε: 02 Ιουν 2024, 17:21 Είπαμε, στις ευρωεκλογές στέλνουμε μήνυμα
Σε αυτό συμφωνώ, δεν αποκλείεται στην τελική και εγώ εκεί να το ρίξω (θα αποφασίσω πάνω από την καλπη) καθαρά σε αυτη τη λογική. Απλά ΟΚ, μην έχουμε ψευδαισθησεις, κατά πάσα πιθανότητα για άλλη μια ακίνδυνη χρυσή εφεδρεία του πουστοκομματος πρόκειται.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Lugozzi έγραψε: 02 Ιουν 2024, 17:21

Σειρά μου τώρα,
τι θα ψηφίσεις?

SMS ή DM, τύπε;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Πάντως από πέρυσι στην εκδήλωση του Μπογδάνου στο royal Olympic έλεγε τα χειρότερα για τη ΝΔ.
Προσωπικά δεν τη θεωρώ δεκανίκι αλλά θα προτιμήσω το σταλιδη και τον Καλυβιωτη.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Feindflug έγραψε: 02 Ιουν 2024, 18:03
Lugozzi έγραψε: 02 Ιουν 2024, 17:21

SMS ή DM, τύπε;
Επιστολικο :wink
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Gordian Knot
Phorum.gr user: Gordian Knot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gordian Knot »

ΙΕΡΟΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟ.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ :lol:
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

southern έγραψε: 02 Ιουν 2024, 18:13 Πάντως από πέρυσι στην εκδήλωση του Μπογδάνου στο royal Olympic έλεγε τα χειρότερα για τη ΝΔ.
Προσωπικά δεν τη θεωρώ δεκανίκι αλλά...
Ένα Ψιτ να κάνει ο Κούλης, θα έρθει πίσω στα τέσσερα :lol:
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Σενέκας έγραψε: 02 Ιουν 2024, 18:21
southern έγραψε: 02 Ιουν 2024, 18:13 Πάντως από πέρυσι στην εκδήλωση του Μπογδάνου στο royal Olympic έλεγε τα χειρότερα για τη ΝΔ.
Προσωπικά δεν τη θεωρώ δεκανίκι αλλά...
Ένα Ψιτ να κάνει ο Κούλης, θα έρθει πίσω στα τέσσερα :lol:
Ο Ραφαήλ και ο Ανδρέας σταλιδης είναι εγγύηση
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
Scouser

Λολ, μην είστε κορόιδα ρε σεις. Το 90% του χώρου δεξιά της ΝΔ θα πούλαγε και τον κώλο της μάνας του σε Πακιστανο αν τον δεχόταν ο Κουλης στο ψηφοδέλτιο με στήριξη του κομματικού μηχανισμού και προοπτική εκλογής. :lol: Ένα μικρότερο αλλά υπολογίσιμο ποσοστό θα τον πούλαγε έστω για μια καλή θέση στον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ ή στην ΤΑ. Οι ελάχιστοι που δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία είτε είναι ψυχακια είτε είναι πραγματική δυνητική απειλή για το πουστοκομμα, οπότε εξουδετερωνονται από τον μηχανισμό προπαγάνδας του (βλ Τζήμερος).
JD Vance
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”