Βλέπω.
Όπλα του Μάρκου δε βλέπω.
Επίσης λαό που να έχει καταταγεί στο στρατό και να μπορεί να ζήσει μία μέρα χωρίς espresso freddo δεν βλέπω.
Βλέπω.
Και η βλακεία σας ειναι επίσης εδω.MiGiSukhoI έγραψε: 23 Αύγ 2020, 20:26 Χαίρομαι που οι περισσότεροι παραδέχεστε ότι είστε φασίστες και στηρίζετε τους δωσίλογους.
Το Σφυροδρέπανο είναι εδώ.
Αν σου γαμαει την ψυχολογία, πολύ καλά σου είπε η γυναικαKiki mat έγραψε: 23 Αύγ 2020, 21:20 Και η μάνα μου έκανε ετήσιο μνημόσυνο στον πατέρα μου χωρίς να μου το πει ,και μου είπε εεε αυτα είναι τυπικά δεν έχουν σημασία
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Kαι εγώ και η μάνα της με το μυαλό της αγαπάμε για τα μάτια του κόσμου κουράστηκε να φροντίζει τον άρρωστο πατέρα μου ,ησηχασε η καημένη ,τέτοια την λέω και με βρίσκει λογική . Εγώ α μα πεθάνω θέλω να ησηχασω εγώ καλύτερα να πεθάνω αβοηθητη.Gewponos90 έγραψε: 23 Αύγ 2020, 21:27Αν σου γαμαει την ψυχολογία, πολύ καλά σου είπε η γυναικαKiki mat έγραψε: 23 Αύγ 2020, 21:20 Και η μάνα μου έκανε ετήσιο μνημόσυνο στον πατέρα μου χωρίς να μου το πει ,και μου είπε εεε αυτα είναι τυπικά δεν έχουν σημασία
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Ωραία δικαστήκαν να τρέχω να βρω τους απογόνους των δικαστών να τους ευχαριστώ και δε θεωρώντας τον εαυτό μου μουναρα να τους τριβω το μουνι μου στην μούρη και ευχαριστώ δεν είναι και σχιζοφρένεια είναι.