Το πραγματικό όνομα του κυρίου Γιάννη είναι Παντελής.stavmanr έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 08:30 "Σαν οικογένεια βάλαμε τους εαυτούς μας γύρω από ανθρώπους θετικούς, όπως ο ιδιοκτήτης ενός καφέ, ο κύριος Γιάννης."
Ευτυχώς, σαν χώρα, διασωζόμαστε από έναν κυρ Γιάννη ...
Οι κυρ Γιάννηδες που δεν φαίνονται, δεν φωνάζουν υστερικά, είναι ο πολιτισμός αυτής της χώρας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών - Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών - Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών - Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν
Kατ αρχήν δεν ξέρω εάν ο Γιάννης ήταν παράνομος,το βέβαιο είναι ότι ήσαν οι γονείς του.Εάν δεις τη συνέντευξη θα δεις ότι και αυτός για τους γονείς του φοβόταν.Η νομική κατάσταση του Γιάννη ήταν "ανιθαγενής".Είναι ένας όρος για όσους δεν έχουν καμμιά ιθαγένεια και άρα νομικά δεν υπάρχει χώρα για να απελαθούν.mao mao έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 14:29Ο Γιάννης πως φοίτησε σε ελληνικό σχολείο αφού ήταν παράνομος;πατησιωτης έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 14:25 Μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά μεταξύ ντόπιων που τους διώχνεις και ξένων που έρχονται παράνομα;
Θα πρέπει πάλι να λέμε τα τετριμμένα ότι ο πλανήτης χωρίζεται σε κράτη και δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να περνάει τα σύνορα χωρίς άδεια;
Πέρα από αυτό όμως το κράτος αποφάσισε όλα τα παιδιά και των παράνομων να γίνονται δεκτά στα σχολεία.Η κατάσταση με τους παράνομους μοιάζει με αυτή των αυθαιρέτων κτισμάτων.Είναι παράνομα αλλά υπάρχουν.
- Dwarven Blacksmith
Αυτό που δε θέλει φαντασία όμως είναι ότι σκοπός ήταν οι Σέρβοι Βελισάριοι να ρωτούσαν γεμάτοι οργή πως γίνεται κάποιος χωρίς ταυτότητα και συμβόλαιο ιδιοκτησίας να διαμένει παράνομα στη χώρα κανοντας κατάληψη σε κτίρια αγνώστου ιδιοκτήτη. Γιατί δεν εφαρμόζεται δηλαδή ο νόμος, τα στοιχειώδη.Belisarius έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 14:35Ουσιαστικό ερώτημα μπορεί να είναι για σένα όχι για ένα σοβαρό κράτος.Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 14:22 Είναι το ουσιαστικό ερώτημα. Το τελευταίο που λες είναι ανιστόρητο, αυτό ακριβώς έκανε ο Μιλόσεβιτς, έκαιγε τα χαρτιά των Κοσσοβάρων και τους έβγαζε ότι δεν είναι πολίτες.
Φαντάζομαι πως δεν ήταν νόμιμο αυτό που έκανε ο Μιλόσεβιτς.
δεν ξερεις αναγνωση. ανθρωπινα δικαιωματα ειναι δικαιωματα που εχει καποιος λογω της ανθρωπινης του υποστασης και μονο - ανεξαρτητως αλλων χαρακτηριστικων. το αν μπορεις να αγορασεις ουσιαστικα βιζα μεσω επενδυσης μεγαλων ποσων αυτο ειναι στη διακριτικη ευχερεια του καθε κρατους και οντως γινεται και ειναι δικαιωμα καθε κρατους να αποφασισει αν θελει να σου την πουλησει η οχι. ετσιθελικα δε γινεται - πας εναντια στη βουληση των πολιτων του κρατους οπως αυτη εκφραζεται με τους νομους τουςJohn Brown Gun Club έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 14:35κανεις λαθος, αμα εχεις λεφτα, ειναι. Και γι αυτο εναντιωνομαι σε αυτο: γιατι τα συνορα ειναι μια αυθαιρετη μορφη ιεραρχησης.Yochanan έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 14:31 αυτο ισχύει παντως. το να ζεις οπουδηποτε θες στον πλανητη δεν ειναι ανθρωπινο δικαιωμα. αντιθετα η καταχρηστικη επικληση του στατους του προσφυγα απο ανθρωπους που δεν εχουν χασει το σπιτι τους και δεν κινδυνευει η ζωη τους ειναι ευτελιζει τα δικαιωματα οσων πραγματικα εχουν αναγκη
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Είσαι ασόβαρος.Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 14:39Αυτό που δε θέλει φαντασία όμως είναι ότι σκοπός ήταν οι Σέρβοι Βελισάριοι να ρωτούσαν γεμάτοι οργή πως γίνεται κάποιος χωρίς ταυτότητα και συμβόλαιο ιδιοκτησίας να διαμένει παράνομα στη χώρα κανοντας κατάληψη σε κτίρια αγνώστου ιδιοκτήτη. Γιατί δεν εφαρμόζεται δηλαδή ο νόμος, τα στοιχειώδη.Belisarius έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 14:35Ουσιαστικό ερώτημα μπορεί να είναι για σένα όχι για ένα σοβαρό κράτος.Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 14:22 Είναι το ουσιαστικό ερώτημα. Το τελευταίο που λες είναι ανιστόρητο, αυτό ακριβώς έκανε ο Μιλόσεβιτς, έκαιγε τα χαρτιά των Κοσσοβάρων και τους έβγαζε ότι δεν είναι πολίτες.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Η οποία είναι λάθος και το ξέρει ο καθένας στην Ελλάδα.Οι γονείς του ήσαν τόσο παράνομοι όσο και οι Αλβανοί όχι στο Κόσοβο αλλά στην Ελλάδα που δεν είναι μαύροι.Εκτός αν είναι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 14:36Δεν υπάρχει ζήτημα δικαιώματος μέχρι στιγμής στην κουβέντα. Υπάρχει το αντικειμενικό γεγονός για το ότι οι γονείς του ήταν παράνομοι, και η υποκειμενική εξήγηση του Γιάννη γι αυτό. Προτιμώ να μη μπει η έννοια του δικαιώματος και τα μπλέξουμε.Yochanan έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 14:31 αυτο ισχύει παντως. το να ζεις οπουδηποτε θες στον πλανητη δεν ειναι ανθρωπινο δικαιωμα. αντιθετα η καταχρηστικη επικληση του στατους του προσφυγα απο ανθρωπους που δεν εχουν χασει το σπιτι τους και δεν κινδυνευει η ζωη τους ειναι ευτελιζει τα δικαιωματα οσων πραγματικα εχουν αναγκη
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Πάντως αν θεωρείται το παράπονο ενός μετανάστη ως προσβολή για τη χώρα που το δέχτηκε, ο Καζαντζίδης θα έπρεπε να θεωρείται νο1 διαχρονικος εχθρός του γερμανικού έθνους.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Μη πούμε για κάτι κλάψες μαναδων για τα παιδιά τους στα ξένα, ενώ για όταν ερχόντουσαν τα μάρκα και τα ντολαρς, κάνα τραγούδι δεν έγραψαν. Αυτά τα τραγούδια πρέπει να απαγορευτούν. Θα γίνουν τα παιδιά μας κλαψομουνηδες. Κυνικός ρεαλισμός στη τέχνη τώρα.
- Dwarven Blacksmith
Δεν το αποκλείω, αλλά τουλάχιστον δεν είμαι ο πρώτος που σταμάτησε να χρησιμοποιεί επιχειρήματα και άρχισε τους χαρακτηρισμούς.Belisarius έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 14:41Είσαι ασόβαρος.Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 14:39Αυτό που δε θέλει φαντασία όμως είναι ότι σκοπός ήταν οι Σέρβοι Βελισάριοι να ρωτούσαν γεμάτοι οργή πως γίνεται κάποιος χωρίς ταυτότητα και συμβόλαιο ιδιοκτησίας να διαμένει παράνομα στη χώρα κανοντας κατάληψη σε κτίρια αγνώστου ιδιοκτήτη. Γιατί δεν εφαρμόζεται δηλαδή ο νόμος, τα στοιχειώδη.Belisarius έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 14:35
Ουσιαστικό ερώτημα μπορεί να είναι για σένα όχι για ένα σοβαρό κράτος.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
ΣούργελοDwarven Blacksmith έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 15:07Δεν το αποκλείω, αλλά τουλάχιστον δεν είμαι ο πρώτος που σταμάτησε να χρησιμοποιεί επιχειρήματα και άρχισε τους χαρακτηρισμούς.Belisarius έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 14:41Είσαι ασόβαρος.Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 14:39
Αυτό που δε θέλει φαντασία όμως είναι ότι σκοπός ήταν οι Σέρβοι Βελισάριοι να ρωτούσαν γεμάτοι οργή πως γίνεται κάποιος χωρίς ταυτότητα και συμβόλαιο ιδιοκτησίας να διαμένει παράνομα στη χώρα κανοντας κατάληψη σε κτίρια αγνώστου ιδιοκτήτη. Γιατί δεν εφαρμόζεται δηλαδή ο νόμος, τα στοιχειώδη.
- Dwarven Blacksmith
Το Σέρβοι Βελισάριοι αναφέρεται σε Σέρβους αντίστοιχης νοοτροπίας με σένα, δηλαδή άτομα για τα οποία η εφαρμογή του νόμου είναι πάντα το βασικό ερώτημα, και τα υπόλοιπα απλά "φιλοσοφικά ερωτήματα". Είναι επιχείρημα για να καταδείξει το πρόβλημα του ισχυρισμού σου, όχι χαρακτηρισμός. Αν πράγματι από αυτό προσβλήθηκες, περιμένω να ανακαλέσεις τους χαρακτηρισμούς.Belisarius έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 15:09ΣούργελοDwarven Blacksmith έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 15:07Δεν το αποκλείω, αλλά τουλάχιστον δεν είμαι ο πρώτος που σταμάτησε να χρησιμοποιεί επιχειρήματα και άρχισε τους χαρακτηρισμούς.
-
Maejima
Θίχτηκες, και εσύ, έ;
Όλοι οι σκληρά φορολογούμενοι αριστεροί εδώ μαζευτήκατε; Και οι 2 σας;

Ε, όταν γράφεις ως πρόβλημα ότι η Ελλάδα είναι χώρα λευκών τι θες να κάνω;
Έχει ξεφύγει κανονικά η ιστορία (για το δικό μου σκεπτικό τουλάχιστον) και δεν προτίθεμαι να μπω σ' αυτό το τριπάκι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και από που συμπέρανες ότι όλοι γουστάρουν τα αχου μαχου του Καζαντζίδη;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 14:49 Πάντως αν θεωρείται το παράπονο ενός μετανάστη ως προσβολή για τη χώρα που το δέχτηκε, ο Καζαντζίδης θα έπρεπε να θεωρείται νο1 διαχρονικος εχθρός του γερμανικού έθνους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ολοι οι ελληνομπατριωτες πάντως κάτω από τα βίντεο του στο yt, χυνουν.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 15:31Και από που συμπέρανες ότι όλοι γουστάρουν τα αχου μαχου του Καζαντζίδη;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 14:49 Πάντως αν θεωρείται το παράπονο ενός μετανάστη ως προσβολή για τη χώρα που το δέχτηκε, ο Καζαντζίδης θα έπρεπε να θεωρείται νο1 διαχρονικος εχθρός του γερμανικού έθνους.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση