!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών - Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Δημοκράτης

Re: Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών - Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Σε όσους δεν αρέσουν οι χώρες των λευκών στις οποίες μεταναστευσαν παράνομα μπορούν να πάνε στις χώρες των μαύρων που είναι πολύ καλύτερα :lol:
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών - Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

πατησιωτης έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 14:05
Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 13:34 Μία εξήγηση ως προς το γιατί, είναι αυτό που λέει ο Γιάννης. Επειδή η Ελλάδα είναι χώρα λευκών.
Δηλαδή οι λευκοί που δεν προέρχονται από χώρες που δεν απαιτείται βίζα νομίζεις ότι μπορούν να μπουν μέσα και να μην είναι παράνομοι;ένας Γεωργιανός που είναι λευκός είναι λιγότερο παράνομος από ένα Νιγηριανό που είναι μαύρος;
Ωραία, απέρριψες την εξήγηση του Γιάννη. Ποια είναι η δική σου εξήγηση για τη μη νομιμοποίηση τους;
Τι ανεπιθύμητο για τη χώρα είχαν μέχρι να γίνει διάσημος;
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Belisarius έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 14:17
Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 13:25 Το ερώτημα είναι γιατί ήταν παράνομοι. Το να βγάλω εσένα παράνομο και μετά να λέω "μπα, μιλάς κιόλας παράνομε;" είναι το μόνο εύκολο.
Αυτό είναι ένα φιλολογικό ερώτημα που μπορεί να σε προβληματίζει προσωπικά.
Το βασικό ερώτημα είναι το γιατί ενώ ήταν παράνομοι δεν απελάθηκαν και ποιος είναι υπεύθυνος.
Το να με βγάλεις παράνομο είναι όχι απλά δύσκολο αλλά ακατόρθωτο καθώς, ακόμα και να αλλάξει ο νόμος, δεν γίνεται δίκη με αναδρομική ισχύ.
Είναι το ουσιαστικό ερώτημα. Το τελευταίο που λες είναι ανιστόρητο, αυτό ακριβώς έκανε ο Μιλόσεβιτς, έκαιγε τα χαρτιά των Κοσσοβάρων και τους έβγαζε ότι δεν είναι πολίτες.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 14:18
πατησιωτης έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 14:05
Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 13:34 Μία εξήγηση ως προς το γιατί, είναι αυτό που λέει ο Γιάννης. Επειδή η Ελλάδα είναι χώρα λευκών.
Δηλαδή οι λευκοί που δεν προέρχονται από χώρες που δεν απαιτείται βίζα νομίζεις ότι μπορούν να μπουν μέσα και να μην είναι παράνομοι;ένας Γεωργιανός που είναι λευκός είναι λιγότερο παράνομος από ένα Νιγηριανό που είναι μαύρος;
Ωραία, απέρριψες την εξήγηση του Γιάννη. Ποια είναι η δική σου εξήγηση για τη μη νομιμοποίηση τους;
Τι ανεπιθύμητο για τη χώρα είχαν μέχρι να γίνει διάσημος;

Δεν υπήρχε παρόμοια διαδικασία πριν δέκα χρόνια για τον απλό λόγο ότι δεν υπήρχε μετανάστευση προς την Ελλάδα μέχρι πριν τριάντα χρόνια.Δεν είχαν κάτι ανεπιθύμητο αυτοί ή άλλοι.Εκατοντάδες χιλιάδες και η πλειοψηφία όχι μαύροι ήσαν παράνομοι και πολλοί είναι ακόμη.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 14:22 Είναι το ουσιαστικό ερώτημα. Το τελευταίο που λες είναι ανιστόρητο, αυτό ακριβώς έκανε ο Μιλόσεβιτς, έκαιγε τα χαρτιά των Κοσσοβάρων και τους έβγαζε ότι δεν είναι πολίτες.
Μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά μεταξύ ντόπιων που τους διώχνεις και ξένων που έρχονται παράνομα;
Θα πρέπει πάλι να λέμε τα τετριμμένα ότι ο πλανήτης χωρίζεται σε κράτη και δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να περνάει τα σύνορα χωρίς άδεια;
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

πατησιωτης έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 14:25 ο πλανήτης χωρίζεται σε κράτη και δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να περνάει τα σύνορα χωρίς άδεια;
Ok boomer
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

πατησιωτης έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 14:25 Μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά μεταξύ ντόπιων που τους διώχνεις και ξένων που έρχονται παράνομα;
Θα πρέπει πάλι να λέμε τα τετριμμένα ότι ο πλανήτης χωρίζεται σε κράτη και δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να περνάει τα σύνορα χωρίς άδεια;
Ο Γιάννης πως φοίτησε σε ελληνικό σχολείο αφού ήταν παράνομος;
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

πατησιωτης έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 14:25
Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 14:22 Είναι το ουσιαστικό ερώτημα. Το τελευταίο που λες είναι ανιστόρητο, αυτό ακριβώς έκανε ο Μιλόσεβιτς, έκαιγε τα χαρτιά των Κοσσοβάρων και τους έβγαζε ότι δεν είναι πολίτες.
Μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά μεταξύ ντόπιων που τους διώχνεις και ξένων που έρχονται παράνομα;
Είναι εμφανές από το κόντεξτ της συζήτησης πως πήγε εκεί η κουβέντα. Προφανώς δεν αμφισβητώ ότι τα κράτη υπάρχουν και προστατεύουν τα σύναρά τους. Από εκεί και πέρα, αφού ήρθε κάποιος και ζει εδώ, είθισται να υπάρχει οδός νομιμοποίησης πέραν των αθλητικών επιτευγμάτων.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

αυτο ισχύει παντως. το να ζεις οπουδηποτε θες στον πλανητη δεν ειναι ανθρωπινο δικαιωμα. αντιθετα η καταχρηστικη επικληση του στατους του προσφυγα απο ανθρωπους που δεν εχουν χασει το σπιτι τους και δεν κινδυνευει η ζωη τους ειναι ευτελιζει τα δικαιωματα οσων πραγματικα εχουν αναγκη
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

και δεδομενου του γεγονοτος οτι γινεται αθροα καταχρηση αυτου του στατους και της σχετικης νομοθεσιας πρεπει να αλλαξει αυτη η νομοθεσια
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

Ουσιαστικό ερώτημα μπορεί να είναι για σένα όχι για ένα σοβαρό κράτος.
Φαντάζομαι πως δεν ήταν νόμιμο αυτό που έκανε ο Μιλόσεβιτς.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Yochanan έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 14:31 αυτο ισχύει παντως. το να ζεις οπουδηποτε θες στον πλανητη δεν ειναι ανθρωπινο δικαιωμα. αντιθετα η καταχρηστικη επικληση του στατους του προσφυγα απο ανθρωπους που δεν εχουν χασει το σπιτι τους και δεν κινδυνευει η ζωη τους ειναι ευτελιζει τα δικαιωματα οσων πραγματικα εχουν αναγκη
κανεις λαθος, αμα εχεις λεφτα, ειναι. Και γι αυτο εναντιωνομαι σε αυτο: γιατι τα συνορα ειναι μια αυθαιρετη μορφη ιεραρχησης.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Yochanan έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 14:31 αυτο ισχύει παντως. το να ζεις οπουδηποτε θες στον πλανητη δεν ειναι ανθρωπινο δικαιωμα. αντιθετα η καταχρηστικη επικληση του στατους του προσφυγα απο ανθρωπους που δεν εχουν χασει το σπιτι τους και δεν κινδυνευει η ζωη τους ειναι ευτελιζει τα δικαιωματα οσων πραγματικα εχουν αναγκη
Δεν υπάρχει ζήτημα δικαιώματος μέχρι στιγμής στην κουβέντα. Υπάρχει το αντικειμενικό γεγονός για το ότι οι γονείς του ήταν παράνομοι, και η υποκειμενική εξήγηση του Γιάννη γι αυτό. Προτιμώ να μη μπει η έννοια του δικαιώματος και τα μπλέξουμε.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Belisarius έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 14:35
Ουσιαστικό ερώτημα μπορεί να είναι για σένα όχι για ένα σοβαρό κράτος.
Φαντάζομαι πως δεν ήταν νόμιμο αυτό που έκανε ο Μιλόσεβιτς.
το κανει τωρα και ο Μοντι στην Ινδια με τους μουσουλμανους.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

mao mao έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 00:17
Maejima έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 00:13
nowhere έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 00:12 του δάνεισες λεφτά?
Πλήρωσα φόρους για τη περίλθαψη/παιδεία/ασφάλεια/προπόνηση του, ενώ ήταν παράνομοι στο σόϊ, μετράει;

Αν δεν μετράει, γίνεται να μου επιστραφούν οι φόροι γιατί η οικογένεια μου έχει ανάγκες που προφανώς δεν έχουν οι παράνομοι της Αθήνας και αλλού.
και γω πλήρωσα φόρους για έναν ηλίθιο σαν και εσένα. Συμβαίνουν αυτά. Δεν θέλω επιστροφή, τα χαρίζω.
:+1: :goodpost: :bravo:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”