!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών - Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών - Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Κόκκορας έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 13:17
hellegennes έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 12:51
Fluffy έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 11:49
Με αυτόν τον τρόπο αναδείχθηκε ένας από τους καλύτερους μπασκετμπολίστες στον κόσμο. Νιώσετε λίγο.
Truth be told, αυτό το οφείλει στην Ελλάδα. Από την χώρα των γονιών του λίγο δύσκολο να συνέβαινε αυτό.
σωστη επισημανση
Είπε όμως κι αυτό.
Ήταν δύσκολα, οι γονείς μου ήρθαν από τη Νιγηρία στην Ελλάδα και γνωρίστηκαν στη διαδρομή. Είναι τρελό, δεν μπορείς να εργαστείς όταν είσαι μετανάστης όμως ο πατέρας μου ήθελε να ζήσει εδώ γιατί έλεγε πως η ελληνική κουλτούρα και το εκπαιδευτικό σύστημα θα είναι σπουδαία για εμάς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών - Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Belisarius έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 11:38
Apergos8 έγραψε: 24 Ιούλ 2020, 22:42 Όταν είσαι παράνομος στην Ελλάδα, ξέρεις* ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να απελαθείς.
Απέλαση παρανόμων; Ανήκουστα και απαράδεκτα πράγματα!

* Στη πραγματικότητα, ειδικά τότε δεν απελαύνονταν κανένας από την χώρα.
Το ερώτημα είναι γιατί ήταν παράνομοι. Το να βγάλω εσένα παράνομο και μετά να λέω "μπα, μιλάς κιόλας παράνομε;" είναι το μόνο εύκολο.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 13:25
Apergos8 έγραψε: 24 Ιούλ 2020, 22:42 Όταν είσαι παράνομος στην Ελλάδα, ξέρεις* ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να απελαθείς.

Το ερώτημα είναι γιατί ήταν παράνομοι. Το να βγάλω εσένα παράνομο και μετά να λέω "μπα, μιλάς κιόλας παράνομε;" είναι το μόνο εύκολο.
Για τον ίδιο λόγο που διώκεσαι ποινικά αν δεν πληρώνεις φόρους, ανεξαρτήτως της οικονομικής κατάστασης, ακόμη και αν έχεις ελληνική ιθαγένεια.

Δεν θεωρείται παρατυπία (εντάξει μωρέ και τι έγινε) αλλά παρανομία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 13:25 Το ερώτημα είναι γιατί ήταν παράνομοι. Το να βγάλω εσένα παράνομο και μετά να λέω "μπα, μιλάς κιόλας παράνομε;" είναι το μόνο εύκολο.

Επειδή η Ελλάδα δεν έχει πρόγραμμα νόμιμης μετανάστευσης.Οσοι μπαίνουν εδώ μέσα χωρίς άδεια παράνομοι είναι.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

πατησιωτης έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 13:26
ωραια αναρτηση
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 13:28

Για τον ίδιο λόγο που διώκεσαι ποινικά αν δεν πληρώνεις φόρους, ανεξαρτήτως της οικονομικής κατάστασης, ακόμη και αν έχεις ελληνική ιθαγένεια.

Ποια είναι δηλαδή η διαδικασία που έπρεπε να ακολουθήσουν για να πληρώσουν φόρους και δεν το έκαναν;
πατησιωτης έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 13:29
Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 13:25 Το ερώτημα είναι γιατί ήταν παράνομοι. Το να βγάλω εσένα παράνομο και μετά να λέω "μπα, μιλάς κιόλας παράνομε;" είναι το μόνο εύκολο.

Επειδή η Ελλάδα δεν έχει πρόγραμμα νόμιμης μετανάστευσης.Οσοι μπαίνουν εδώ μέσα χωρίς άδεια παράνομοι είναι.
Παράνομοι δεν είναι ο νόμος όμως δεν τους αναγνωρίζει. Μία εξήγηση ως προς το γιατί, είναι αυτό που λέει ο Γιάννης. Επειδή η Ελλάδα είναι χώρα λευκών.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

πατησιωτης έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 13:26
Το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση ήταν η καλή χρήση των ελληνικών, με ό,τι θετικό αυτό συνεπάγεται.

Το δεύτερο ήταν η μονομερής ανάγνωση/οπτική των γεγονότων, με ό,τι αρνητικό αυτό συνεπάγεται.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Το ερώτημα είναι γιατί ήταν παράνομοι.
Γιατί είναι λάθρο.

Νομικώς βεβαίως όχι, όταν είσαι αρκετά χρόνια παράνομος γίνεσαι νόμιμος όπως με τα αυθαίρετα
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 13:34
ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 13:28

Ποια είναι δηλαδή η διαδικασία που έπρεπε να ακολουθήσουν για να πληρώσουν φόρους και δεν το έκαναν;
πατησιωτης έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 13:29

Παράνομοι δεν είναι ο νόμος όμως δεν τους αναγνωρίζει. Μία εξήγηση ως προς το γιατί, είναι αυτό που λέει ο Γιάννης. Επειδή η Ελλάδα είναι χώρα λευκών.
Ε ναι, είναι χώρα λευκών. Και η Αφρική είναι χώρα μαύρων.

Όλως τυχαίως, δεν θυμάμαι πότε οι Έλληνες χρησιμοποίησαν μαύρους ως δούλους ή έκαναν στρατιωτικές επεμβάσεις στην Αφρική.

Οπότε, μου φαίνεται απλώς παρανοϊκό να νοιώθει υπόλογος ο κάθε Έλληνας για το χρώμα της χώρας του επειδή δημιουργεί πρόβλημα σε ανθρώπους που δεν μπορούν να υποστηρίξουν το χρώμα της χώρας καταγωγής τους.

Όπως κι αν γίνεται αντιληπτό το "χρώμα".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 13:34 Μία εξήγηση ως προς το γιατί, είναι αυτό που λέει ο Γιάννης. Επειδή η Ελλάδα είναι χώρα λευκών.
Δηλαδή οι λευκοί που δεν προέρχονται από χώρες που δεν απαιτείται βίζα νομίζεις ότι μπορούν να μπουν μέσα και να μην είναι παράνομοι;ένας Γεωργιανός που είναι λευκός είναι λιγότερο παράνομος από ένα Νιγηριανό που είναι μαύρος;
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

πατησιωτης έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 14:05
ένας Γεωργιανός που είναι λευκός είναι λιγότερο παράνομος από ένα Νιγηριανό που είναι μαύρος;
Απλώς είμαστε λιγότερο ή περισότερο γκαντέμηδες

Αν δεν είναι εγκληματίας πάλι καλά που δεν είναι μαύρος
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Prepon έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 11:58
alekhine έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 11:42
nowhere έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 11:37 τον ταίσαν κι αυτοί ψωμάκι σαν τον άλλονα που έγραφε πιο πριν.στη θέση του θα τους έδινα 100000 να τα μοιραστούν να μη μου ζαλίζουν ταρχίδια
εχει κανει δωρεες για να φτιαχτει κλειστο μπασκετ στην ραφηνα και 10000 μασκες στον δημο ζωγραφου

πας στοιχημα οτι ολοι αυτοι που τον κραζουν κοιτανε να κλεψουν την εφορια και μετα ζητανε "να μην πηγαινουν οι φοροι μου στους λαθρο"? :smt017
Από την άλλη , αυτοί που τον κράζουν πλήρωναν το σχολείο του Γιάννη και όλων των αδερφών του, τους καθηγητές τους, τα βιβλία τους, τα εμβόλια τους, τους γιατρούς τους, την αστυνομία , τον στρατό κλπ.

Ο Γιάννης , ούτε φαντάρος δεν πήγε.
Θεωρήθηκε δλδ από την πολιτεία ανώτερος από εσένα και από εμένα που υπηρετήσαμε.

Επομένως αμφιβάλλω αν ο Γιάννης έχει πατσισει με 10.000 μάσκες (ούτε 1.000 ευρώ ) και μια αντίστοιχη (υποθέτω ) δωρεά.

Αλλά χες το.
Ας μην πατσισει ποτέ του με το ελληνικό κράτος.
Τέτοιο αγαθό που είναι, καλά κάνει και το γαμαει κι ο Γιάννης και ο καθενας τους.

Τον καφετζή, που γύρω του στηρίχθηκαν ως οικογένεια κατά δηλωση τους, δεν θα μπορούσε να τον έχει λίγο βοηθήσει;
Το θέμα της θητείας δεν είναι προνόμιο του Αντετοκούμπο. Όλοι οι επώνυμοι παπαρια θητεία κάνουν και ειδικά οι γνωστοί αθλητες.

Για τον καφετζή που ξέρεις αν έχει κάνει κάτι; Προσωπικά αν το διαφήμιζε θα με χαλαγε παρά πολύ.
Από εκεί και πέρα ο Γιάννης δεν είπε το αρνητικό για την Ελλάδα. Η όλη ιστορία μου θυμίζει ένα γελοίο νημα του Πιθηκα που μετέφραζε το ότι η μάνα τους τους μίλαγε και Νιγηριανα στο σπίτι ως μίσος για την Ελλάδα

Υ.Γ Για να το ξεκαθαρίσω ήμουν ενάντια στην Ελληνοποίηση του. Θα προτιμούσα να γίνει επειδή γεννήθηκε και μεγάλωσε εδώ παρά γιατί απλα παίζει καλό μπασκετ
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 13:52 η Αφρική είναι χώρα μαύρων.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

Αυτό είναι ένα φιλολογικό ερώτημα που μπορεί να σε προβληματίζει προσωπικά.
Το βασικό ερώτημα είναι το γιατί ενώ ήταν παράνομοι δεν απελάθηκαν και ποιος είναι υπεύθυνος.
Το να με βγάλεις παράνομο είναι όχι απλά δύσκολο αλλά ακατόρθωτο καθώς, ακόμα και να αλλάξει ο νόμος, δεν γίνεται δίκη με αναδρομική ισχύ.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”