!!! DEVELOPMENT MODE !!!

MasterChef 2020

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
τεν τεν
Phorum.gr user: τεν τεν

Re: MasterChef 2020

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τεν τεν »

Πήρε το μάτι μου μια γκοθου
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

3πλο ποστάρισμα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Belisarius την 13 Φεβ 2020, 12:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Belisarius

3πλο ποστάρισμα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Belisarius την 13 Φεβ 2020, 12:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Belisarius

Λεγεών έγραψε: 13 Φεβ 2020, 11:09 Αντιστρέφω το ερώτημα: Τι είδους διαγωνιζόμενους θα ήθελες να δεις στο ξενόφερτο τηλεοπτικό ριάλιτι μαγειρικής με τίτλο Μάστερ Σεφ, που γίνεται στην Ελλάδα του 2020;

Δεν σου δίνω παραδείγματα διαγωνιζόμενων, απλά αναρωτιέμαι.
Πιο ισορροπία στο επίπεδο θα ήθελα. Είτε προς τα επάνω, είτε προς τα κάτω. Δε μου αρέσει που βάζουν άτομα που έχουν δουλέψει σε αστεράτα εστιατόρια να δυσανασχετούν και να βρίζουν με έπαρση τους ερασιτέχνες που δεν ξέρουν να τηγανίσουν μια πατάτα.

Δεν βγάζουν τους 20 καλύτερους από χιλιάδες υποψήφιους. Βγάζουν τον καλύτερο υπάλληλο μισαλενάτου, την καλύτερη νοικοκυρά, τον καλύτερο κρητικό, την καλύτερη λεσβία, τον καλύτερο ξένο και κανά γκομενάκι που ξέρει να μαγειρεύει μόνο μακαρόνια με κιμά... αλλά τα κάνει νόστιμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Belisarius την 13 Φεβ 2020, 12:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Λεγεών έγραψε: 13 Φεβ 2020, 10:55
Custom_F έγραψε: 13 Φεβ 2020, 10:51
Λεγεών έγραψε: 13 Φεβ 2020, 10:48

Δεν με απασχολεί πως αποφασίζουν τους συμμετέχοντες, αλλά να γκρινιάζετε πως σε διαγωνισμό μαγειρικής διαλέγουν άτομα που κρίνετε από την καταγωγή ή τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό, την στιγμή που τα ίδια αυτά άτομα μπορούν να φτιάξουν πιάτα που δεν μπορείτε εσείς, είναι θλιβερό.

Τι να κάνουμε τώρα, αν η βίγκαν διεμφυλική μετανάστρια από το Ουζμπεκιστάν μπορεί να μαγειρέψει καλά τότε θα μπει μέσα όσο και αν χτυπιέστε ότι δεν πέρασαν τον Έλληνα με τα γυαλιά ηλίου που πήγε εκεί με Χρυσή Ζύμη να φτιάξει Ουέλινγκτον και ξεχνά πως να βράσει το μοσχάρι.
Ταχεις λίγο χαμένα.
Δε μας νοιάζει ποιους διαλέγουν.
Σχολιάζουμε το πως κ γιατί το κάνουν.
Ψάχνετε να βρείτε τη συνωμοσία δηλαδή, γιατί σίγουρα θα υπάρχουν χιλιάδες άλλοι λόγοι πέρα από μαγειρικές ικανότητες και σκοπιμότητα για να γίνει και λίγο τζέρτζελο. Κάποια στιγμή θα ανακαλύψετε τον τροχό της τηλεόρασης, που θα πάει.

Ο άλλος παραπάνω παραπονιέται ότι διαλέγουν περιθωριακά άτομα με "ιστορίες" (νιώθει την ανάγκη να το πει), αλλά εγώ τα έχω χαμένα. ΟΚ.
Μα εσύ δείχνει; να εκνευρίζεσαι.
Εμείς σχολιάζουμε.
Το θέμα είναι να ασχολούμαστε με την εκπομπή και αυτό κάνουμε.
Αν ήταν όλοι καλοί μάγειρες χωρίς κάτι να πουν δε θα είχε το ίδιο ενδιαφέρον.
Αλλιώς δε θα τους έπαιρναν συνεντεύξεις κ δε θα τους ρωτούσαν πράγματα για τα προσωπικά τους.

Δεν έχουμε την εντύπωση ότι ανακαλύψαμε κανέναν τροχο. Σχολιάζουμε. Γιαυτό υπάρχει η εκπομπή! Να δούμε, να ασχοληθούμε, να σχολιάσουμε.
Κ τι στο καλό; γιατί να μη σχολιάσουμε;

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

Custom_F έγραψε: 13 Φεβ 2020, 00:02
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Φεβ 2020, 23:55
Custom_F έγραψε: 12 Φεβ 2020, 23:43

Αυτή, ναι.
Λαδοκεφτεδες ήταν.
Φαντάσου να πρέπει να συνεργάζεσαι μ' αυτό το σούργελο σε φάση που κρατάς μαχαίρι μαγειρικής.

Αυτήν έπρεπε να την κρατήσουν και να τη βγάζουν από το κλουβί μόνον για τεστ ψυχραιμίας, διαχείριση κρίσεων κλπ
Αφού τη ρωτούσαν αν μπορεί να δεχθεί εντολές και να συνεργαστεί με κόσμο, κ γύριζε το μάτι της ανάποδα! :lol:
Νομίζω πως την είχαν ρωτήσει αν μπορεί να δέχεται εντολές! :smt005:
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Σκέψου τώρα να έχεις αυτό το αλβανοανθρωποειδές ως εργοδότη.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Λεγεών έγραψε: 13 Φεβ 2020, 09:31
hellegennes έγραψε: 13 Φεβ 2020, 01:05 Μπααα... μαλακίες λέω.
Ένα ακόμα βήμα σου προς την αυτογνωσία.
Μαλάκα, έχεις καταντήσει πολύ προβλέψιμος. Δεν ήσουν έτσι. Σε χαλάει το κλίμα της Σκωτίας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

τεν τεν έγραψε: 13 Φεβ 2020, 11:25 Πήρε το μάτι μου μια γκοθου
Να τη φέρει πίσω.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Λεγεών έγραψε: 13 Φεβ 2020, 11:09 Αντιστρέφω το ερώτημα: Τι είδους διαγωνιζόμενους θα ήθελες να δεις στο ξενόφερτο τηλεοπτικό ριάλιτι μαγειρικής με τίτλο Μάστερ Σεφ, που γίνεται στην Ελλάδα του 2020;
Ανούσιο το ερώτημα. Τηλεόραση είναι. Θέαμα. Αλλά το να αρνείσαι ότι συμβαίνει έτσι γιατί πουλάει όλο αυτό είναι λίγο ηλίθιο.

Εξίσου ανούσιο είναι αν μπορώ να φτιάξω ό,τι φτιάχνει ο καθένας που τον περνάνε για τηλεοπτικούς και όχι διαγωνιστικούς λόγους. Και να τραγουδήσω δεν μπορώ, αλλά υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες άτομα που μπορούνε αλλά οι παραγωγές επιλέγουν άτομα που έχουν κάποια ιστορία. Ή κάτι δακρύβρεχτο και συγκινητικό ή κάποιο εμπόδιο ή κάποια «ιδιαιτερότητα». Κάποιοι από αυτούς είναι καλοί, κάποιοι μέτριοι και κάποιοι κακοί. Σίγουρα πάντως έχουν αρκετό υλικό για να γεμίσουν μόνο με καλούς. Απλά δεν έχουν όλοι οι καλοί «ιστορίες» κι έτσι προκρίνεται όποιος έχει πιο πολύ ίντριγκα και εξωδιαγωνιστική ιστορία να προβάλει.

Κανείς δεν λέει ότι είναι αθέμιτο που το κάνουν αυτό. Λεφτά θέλει να βγάλει η παραγωγή. Καλά κάνει. Αλλά το να κάνεις πως δεν είναι έτσι, με κάνει να πιστεύω ότι είτε χάνεις μονάδες IQ με τα χρόνια είτε έχεις αφήσει ιδεολογικά στεγανά να κυριεύουν την έκφρασή σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
τεν τεν
Phorum.gr user: τεν τεν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τεν τεν »

Custom_F έγραψε: 13 Φεβ 2020, 14:49
τεν τεν έγραψε: 13 Φεβ 2020, 11:25 Πήρε το μάτι μου μια γκοθου
Να τη φέρει πίσω.
:smt018
Αν δεν έχω κάνει κάπου λάθος δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Στο μεταξύ, μπήκα να δω σχετικά με το μαγαζί που λέει η βίγκαν λεσβία ότι διατηρεί με την σύντροφό της. Κοίταξα τις κριτικές. Από ένα χρονικό σημείο και έπειτα φαίνεται να λέει ο κόσμος ότι άλλαξαν την ποιότητα και την ποσότητα αλλά όχι τις τιμές και άρχισαν να αλλάζουν τις αξιολογήσεις τους. Ε, από κάτω απαντούσαν οι ιδιοκτήτριες με άκρως πικρόχολα σχόλια στις αξιολογήσεις, τέρμα αγένεια και εξωφρενικό τουπέ.

Καλό μου, ζώον, όταν έχεις μαγαζί ανοιχτό σε δημόσια κριτική, πρέπει να περιμένεις ότι μπορεί να πάρεις και κακές κριτικές. Τα έχει αυτά ο ελεύθερος λόγος. Είναι απρεπές για τον ιδιοκτήτη να απαντάει με χολή και ειρωνεία σε κακές κριτικές.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

hellegennes έγραψε: 13 Φεβ 2020, 14:57

Έχουν και ένα σκύλο :102: ποιός πάει στοίχημα ότι και ο σκυλάκος είναι βήγκαν :102:
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

hellegennes έγραψε: 13 Φεβ 2020, 14:57 Στο μεταξύ, μπήκα να δω σχετικά με το μαγαζί που λέει η βίγκαν λεσβία ότι διατηρεί με την σύντροφό της. Κοίταξα τις κριτικές. Από ένα χρονικό σημείο και έπειτα φαίνεται να λέει ο κόσμος ότι άλλαξαν την ποιότητα και την ποσότητα αλλά όχι τις τιμές και άρχισαν να αλλάζουν τις αξιολογήσεις τους. Ε, από κάτω απαντούσαν οι ιδιοκτήτριες με άκρως πικρόχολα σχόλια στις αξιολογήσεις, τέρμα αγένεια και εξωφρενικό τουπέ.

Καλό μου, ζώον, όταν έχεις μαγαζί ανοιχτό σε δημόσια κριτική, πρέπει να περιμένεις ότι μπορεί να πάρεις και κακές κριτικές. Τα έχει αυτά ο ελεύθερος λόγος. Είναι απρεπές για τον ιδιοκτήτη να απαντάει με χολή και ειρωνεία σε κακές κριτικές.
Με ένα πρόχειρο ψάξιμο στο tripadvisor δεν είδα πικροχολα σχόλια από τις ιδιοκτήτριες.

Αυτό που είδα είναι οτι οι περισσότεροι με τις κακες κριτικές διαμαρτύρονται για την πτώση της ποιότητας και τις ακριβές τιμές.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Ψάξε καλύτερα. Βασικά εγώ είδα στην Google, δεν είδα στο tripadvisor.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”