Σεμνά με τους χαρακτηρισμούς για τη Λαμία. Έχω έχω το ελεύθερο να βρίζω την Πάτρα γιατί πέρασα μια δεκαετία εκεί. Εσυ θα σέβεσαι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
MasterChef 2020
Re: MasterChef 2020
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι;Namrail έγραψε: 12 Φεβ 2020, 23:55Και που να δεις τι εξωφρενικό είπε ο στομας της μετά το πρώτο επεισόδιο που έχεις δει.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Φεβ 2020, 23:42 Έχω δει ένα επεισόδιο μέχρι τώρα και δεν θυμάμαι ονόματα. Η Γιώτα που λέτε είναι μια που είχε κάνει κάτι χορτοκεφτέδες που δεν είχαν λάδι;
Αν ναι, την άντεξαν μέχρι σήμερα;
Ήρωες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Κανένα ελεύθερο δεν έχεις, σε ψάχνουμε, πρόσεχε.Namrail έγραψε: 12 Φεβ 2020, 23:58Σεμνά με τους χαρακτηρισμούς για τη Λαμία. Έχω έχω το ελεύθερο να βρίζω την Πάτρα γιατί πέρασα μια δεκαετία εκεί. Εσυ θα σέβεσαι.![]()
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Αφού τη ρωτούσαν αν μπορεί να δεχθεί εντολές και να συνεργαστεί με κόσμο, κ γύριζε το μάτι της ανάποδα!ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Φεβ 2020, 23:55Φαντάσου να πρέπει να συνεργάζεσαι μ' αυτό το σούργελο σε φάση που κρατάς μαχαίρι μαγειρικής.
Αυτήν έπρεπε να την κρατήσουν και να τη βγάζουν από το κλουβί μόνον για τεστ ψυχραιμίας, διαχείριση κρίσεων κλπ
Συνεχώς οι άλλοι είχαν λάθος και εκείνη έκανε τα πάντα σωστά. Όταν της έκαναν παρατήρηση οι κριτές αντιμιλαγε συνεχώς. Οι δικες της παρασκευες ήταν οι καλύτερες του κόσμου και κανένας δεν είχε δικαίωμα να της πει το παραμικρο.Gherschaagk έγραψε: 13 Φεβ 2020, 00:01Τι;Namrail έγραψε: 12 Φεβ 2020, 23:55Και που να δεις τι εξωφρενικό είπε ο στομας της μετά το πρώτο επεισόδιο που έχεις δει.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Φεβ 2020, 23:42 Έχω δει ένα επεισόδιο μέχρι τώρα και δεν θυμάμαι ονόματα. Η Γιώτα που λέτε είναι μια που είχε κάνει κάτι χορτοκεφτέδες που δεν είχαν λάδι;
Αν ναι, την άντεξαν μέχρι σήμερα;
Ήρωες.
Μιλάμε για παρατράγουδο που ξέφυγε από το στούντιο της Αννίτας.
- hellegennes
Πρέπει όλα τα ριάλιτι πάντως να ελκύουν σαν μαγνήτης άτομα με «ιστορίες». Δεν εξηγείται αλλιώς η υπερεκπροσώπησή των ομοφυλόφιλων, διεμφυλικών, ναυαγών της ζωής και γενικά μειονοτικών ομάδων.Λεγεών έγραψε: 29 Ιαν 2020, 09:58 Εντάξει, να λέμε κάτι, αλλά να μπορούμε να το αποδείξουμε κιόλας. Δεν μπορώ να δεχτώ έτσι απλά το "αφήνουν έξω άτομα που μπορούν να τρέξουν κάτι και προωθούν δείγματα πολιτικής ορθότητας γιατί έτσι", αλλά μπορώ να δεχτώ το "δε γουστάρω να βλέπω λεσβίες, γκέυ, μετανάστες, σε ό,τι γουστάρω να βλέπω", διότι είναι πιο ειλικρινές.
Ποιον είδες εσύ (από όσους εν τέλει δείχνουν), που πήγε εκεί και έδειξε ένα εντυπωσιακό πιάτο, και δεν τον πέρασαν για τεχνικές λεπτομέρειες ή επειδή δεν θα ήταν πολιτικά ορθό να τον περάσουν ή επειδή ήταν ο τυπικός Έλληνας και δεν θέλουν τέτοιους; Τον τύπο που του έπεσε το αρνί στο πάτωμα και το σήκωσε, το έπλυνε, και πήγε να τους το σερβίρει; Λευκός άντρας ήταν, στρέητ με παιδί. Μήπως τους άλλους τυπικούς Έλληνες που πάνε με κονσέρβα ή με κατεψυγμένα;
Αν πηγαίνουν παρατράγουδα εκεί, θα τα κόψουν, όποιοι και ό,τι και αν είναι. Και δεν είναι απίθανο κάποιοι "πολιτικά ορθοί" υποψήφιοι να είναι καλύτεροι μάγειρες/μαγείρισες από άλλους.
Ή ίσως να τους ξεδιαλέγει η παραγωγή γιατί κάνουν τηλεόραση και χρειάζονται δράμα, ίντριγκα και θέαμα; Μπααα... μαλακίες λέω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ένα ακόμα βήμα σου προς την αυτογνωσία.
FUCK DONALD TRUMP
Πιστεύεις ότι είδαμε όλες τις συμμετοχές;
Λες να ξέρουμε εμείς καλύτερα πως παίζουν τα παιχνίδια τους;
Καλά κάνουν.
Αλλά λέμε τώρα.
Εκατό η αλεπού, εκατόν ένα ταλεπουδακια;
Αποτι κ αν σκεφτούμε, είναι καμιά δεκαριά βήματα μπροστά.
Είναι η δουλειά τους.
Δεν με απασχολεί πως αποφασίζουν τους συμμετέχοντες, αλλά να γκρινιάζετε πως σε διαγωνισμό μαγειρικής διαλέγουν άτομα που κρίνετε από την καταγωγή ή τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό, την στιγμή που τα ίδια αυτά άτομα μπορούν να φτιάξουν πιάτα που δεν μπορείτε εσείς, είναι θλιβερό.Custom_F έγραψε: 13 Φεβ 2020, 10:21Πιστεύεις ότι είδαμε όλες τις συμμετοχές;
Καλά κάνουν.
Αλλά λέμε τώρα.
Είναι η δουλειά τους.
Τι να κάνουμε τώρα, αν η βίγκαν διεμφυλική μετανάστρια από το Ουζμπεκιστάν μπορεί να μαγειρέψει καλά τότε θα μπει μέσα όσο και αν χτυπιέστε ότι δεν πέρασαν τον Έλληνα με τα γυαλιά ηλίου που πήγε εκεί με Χρυσή Ζύμη να φτιάξει Ουέλινγκτον και ξεχνά πως να βράσει το μοσχάρι.
FUCK DONALD TRUMP
Ταχεις λίγο χαμένα.Λεγεών έγραψε: 13 Φεβ 2020, 10:48Δεν με απασχολεί πως αποφασίζουν τους συμμετέχοντες, αλλά να γκρινιάζετε πως σε διαγωνισμό μαγειρικής διαλέγουν άτομα που κρίνετε από την καταγωγή ή τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό, την στιγμή που τα ίδια αυτά άτομα μπορούν να φτιάξουν πιάτα που δεν μπορείτε εσείς, είναι θλιβερό.Custom_F έγραψε: 13 Φεβ 2020, 10:21Πιστεύεις ότι είδαμε όλες τις συμμετοχές;
Καλά κάνουν.
Αλλά λέμε τώρα.
Είναι η δουλειά τους.
Τι να κάνουμε τώρα, αν η βίγκαν διεμφυλική μετανάστρια από το Ουζμπεκιστάν μπορεί να μαγειρέψει καλά τότε θα μπει μέσα όσο και αν χτυπιέστε ότι δεν πέρασαν τον Έλληνα με τα γυαλιά ηλίου που πήγε εκεί με Χρυσή Ζύμη να φτιάξει Ουέλινγκτον και ξεχνά πως να βράσει το μοσχάρι.
Δε μας νοιάζει ποιους διαλέγουν.
Σχολιάζουμε το πως κ γιατί το κάνουν.
Ψάχνετε να βρείτε τη συνωμοσία δηλαδή, γιατί σίγουρα θα υπάρχουν χιλιάδες άλλοι λόγοι πέρα από μαγειρικές ικανότητες και σκοπιμότητα για να γίνει και λίγο τζέρτζελο. Κάποια στιγμή θα ανακαλύψετε τον τροχό της τηλεόρασης, που θα πάει.Custom_F έγραψε: 13 Φεβ 2020, 10:51Ταχεις λίγο χαμένα.Λεγεών έγραψε: 13 Φεβ 2020, 10:48Δεν με απασχολεί πως αποφασίζουν τους συμμετέχοντες, αλλά να γκρινιάζετε πως σε διαγωνισμό μαγειρικής διαλέγουν άτομα που κρίνετε από την καταγωγή ή τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό, την στιγμή που τα ίδια αυτά άτομα μπορούν να φτιάξουν πιάτα που δεν μπορείτε εσείς, είναι θλιβερό.Custom_F έγραψε: 13 Φεβ 2020, 10:21
Πιστεύεις ότι είδαμε όλες τις συμμετοχές;
Καλά κάνουν.
Αλλά λέμε τώρα.
Είναι η δουλειά τους.
Δε μας νοιάζει ποιους διαλέγουν.
Σχολιάζουμε το πως κ γιατί το κάνουν.
Ο άλλος παραπάνω παραπονιέται ότι διαλέγουν περιθωριακά άτομα με "ιστορίες" (νιώθει την ανάγκη να το πει), αλλά εγώ τα έχω χαμένα. ΟΚ.
FUCK DONALD TRUMP
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αυτή η Μπέη, ε ρε καρδιές που θα κάψει!
Πολύ γέλιο πάντως με τη φάση στο σπίτι
Πολύ γέλιο πάντως με τη φάση στο σπίτι
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Συμφωνούμε ότι στο Masterchef Στην 20+ αδα θα έχουμε 1-2 Κρητικούς, 1-2 Κύπριους, 1-2 Αλβανούς, 1 λεσβία, 1 γκέυ, 2-3 ξένους, 1-2 γκομενάκια (που θα έχουν περάσει φτιάχνοντας μακαρόνια με κιμά), 1-2 σε ηλικία 40+, 3-4 σχεδόν έτοιμους σεφ και οι υπόλοιποι μέτριοι από διάφορα μέρη της Ελλάδας;Λεγεών έγραψε: 13 Φεβ 2020, 10:55 Ψάχνετε να βρείτε τη συνωμοσία δηλαδή, γιατί σίγουρα θα υπάρχουν χιλιάδες άλλοι λόγοι πέρα από μαγειρικές ικανότητες και σκοπιμότητα για να γίνει και λίγο τζέρτζελο. Κάποια στιγμή θα ανακαλύψετε τον τροχό της τηλεόρασης, που θα πάει.
Ο άλλος παραπάνω παραπονιέται ότι διαλέγουν περιθωριακά άτομα με "ιστορίες" (νιώθει την ανάγκη να το πει), αλλά εγώ τα έχω χαμένα. ΟΚ.
Αντιστρέφω το ερώτημα: Τι είδους διαγωνιζόμενους θα ήθελες να δεις στο ξενόφερτο τηλεοπτικό ριάλιτι μαγειρικής με τίτλο Μάστερ Σεφ, που γίνεται στην Ελλάδα του 2020;Belisarius έγραψε: 13 Φεβ 2020, 11:06Συμφωνούμε ότι στο Masterchef Στην 20+ αδα θα έχουμε 1-2 Κρητικούς, 1-2 Κύπριους, 1-2 Αλβανούς, 1 λεσβία, 1 γκέυ, 2-3 ξένους, 1-2 γκομενάκια (που θα έχουν περάσει φτιάχνοντας μακαρόνια με κιμά), 1-2 σε ηλικία 40+, 3-4 σχεδόν έτοιμους σεφ και οι υπόλοιποι μέτριοι από διάφορα μέρη της Ελλάδας;Λεγεών έγραψε: 13 Φεβ 2020, 10:55 Ψάχνετε να βρείτε τη συνωμοσία δηλαδή, γιατί σίγουρα θα υπάρχουν χιλιάδες άλλοι λόγοι πέρα από μαγειρικές ικανότητες και σκοπιμότητα για να γίνει και λίγο τζέρτζελο. Κάποια στιγμή θα ανακαλύψετε τον τροχό της τηλεόρασης, που θα πάει.
Δεν σου δίνω παραδείγματα διαγωνιζόμενων, απλά αναρωτιέμαι.
FUCK DONALD TRUMP
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 464 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Namrail
-