!!! DEVELOPMENT MODE !!!
MasterChef 2020
Re: MasterChef 2020
Πήρε το μάτι μου μια γκοθου
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
3πλο ποστάρισμα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Belisarius την 13 Φεβ 2020, 12:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Belisarius
3πλο ποστάρισμα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Belisarius την 13 Φεβ 2020, 12:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Belisarius
Πιο ισορροπία στο επίπεδο θα ήθελα. Είτε προς τα επάνω, είτε προς τα κάτω. Δε μου αρέσει που βάζουν άτομα που έχουν δουλέψει σε αστεράτα εστιατόρια να δυσανασχετούν και να βρίζουν με έπαρση τους ερασιτέχνες που δεν ξέρουν να τηγανίσουν μια πατάτα.Λεγεών έγραψε: 13 Φεβ 2020, 11:09 Αντιστρέφω το ερώτημα: Τι είδους διαγωνιζόμενους θα ήθελες να δεις στο ξενόφερτο τηλεοπτικό ριάλιτι μαγειρικής με τίτλο Μάστερ Σεφ, που γίνεται στην Ελλάδα του 2020;
Δεν σου δίνω παραδείγματα διαγωνιζόμενων, απλά αναρωτιέμαι.
Δεν βγάζουν τους 20 καλύτερους από χιλιάδες υποψήφιους. Βγάζουν τον καλύτερο υπάλληλο μισαλενάτου, την καλύτερη νοικοκυρά, τον καλύτερο κρητικό, την καλύτερη λεσβία, τον καλύτερο ξένο και κανά γκομενάκι που ξέρει να μαγειρεύει μόνο μακαρόνια με κιμά... αλλά τα κάνει νόστιμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Belisarius την 13 Φεβ 2020, 12:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μα εσύ δείχνει; να εκνευρίζεσαι.Λεγεών έγραψε: 13 Φεβ 2020, 10:55Ψάχνετε να βρείτε τη συνωμοσία δηλαδή, γιατί σίγουρα θα υπάρχουν χιλιάδες άλλοι λόγοι πέρα από μαγειρικές ικανότητες και σκοπιμότητα για να γίνει και λίγο τζέρτζελο. Κάποια στιγμή θα ανακαλύψετε τον τροχό της τηλεόρασης, που θα πάει.Custom_F έγραψε: 13 Φεβ 2020, 10:51Ταχεις λίγο χαμένα.Λεγεών έγραψε: 13 Φεβ 2020, 10:48
Δεν με απασχολεί πως αποφασίζουν τους συμμετέχοντες, αλλά να γκρινιάζετε πως σε διαγωνισμό μαγειρικής διαλέγουν άτομα που κρίνετε από την καταγωγή ή τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό, την στιγμή που τα ίδια αυτά άτομα μπορούν να φτιάξουν πιάτα που δεν μπορείτε εσείς, είναι θλιβερό.
Τι να κάνουμε τώρα, αν η βίγκαν διεμφυλική μετανάστρια από το Ουζμπεκιστάν μπορεί να μαγειρέψει καλά τότε θα μπει μέσα όσο και αν χτυπιέστε ότι δεν πέρασαν τον Έλληνα με τα γυαλιά ηλίου που πήγε εκεί με Χρυσή Ζύμη να φτιάξει Ουέλινγκτον και ξεχνά πως να βράσει το μοσχάρι.
Δε μας νοιάζει ποιους διαλέγουν.
Σχολιάζουμε το πως κ γιατί το κάνουν.
Ο άλλος παραπάνω παραπονιέται ότι διαλέγουν περιθωριακά άτομα με "ιστορίες" (νιώθει την ανάγκη να το πει), αλλά εγώ τα έχω χαμένα. ΟΚ.
Εμείς σχολιάζουμε.
Το θέμα είναι να ασχολούμαστε με την εκπομπή και αυτό κάνουμε.
Αν ήταν όλοι καλοί μάγειρες χωρίς κάτι να πουν δε θα είχε το ίδιο ενδιαφέρον.
Αλλιώς δε θα τους έπαιρναν συνεντεύξεις κ δε θα τους ρωτούσαν πράγματα για τα προσωπικά τους.
Δεν έχουμε την εντύπωση ότι ανακαλύψαμε κανέναν τροχο. Σχολιάζουμε. Γιαυτό υπάρχει η εκπομπή! Να δούμε, να ασχοληθούμε, να σχολιάσουμε.
Κ τι στο καλό; γιατί να μη σχολιάσουμε;
- Παλαιοελλαδίτης
Νομίζω πως την είχαν ρωτήσει αν μπορεί να δέχεται εντολές!Custom_F έγραψε: 13 Φεβ 2020, 00:02Αφού τη ρωτούσαν αν μπορεί να δεχθεί εντολές και να συνεργαστεί με κόσμο, κ γύριζε το μάτι της ανάποδα!ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Φεβ 2020, 23:55Φαντάσου να πρέπει να συνεργάζεσαι μ' αυτό το σούργελο σε φάση που κρατάς μαχαίρι μαγειρικής.
Αυτήν έπρεπε να την κρατήσουν και να τη βγάζουν από το κλουβί μόνον για τεστ ψυχραιμίας, διαχείριση κρίσεων κλπ![]()
Σκέψου τώρα να έχεις αυτό το αλβανοανθρωποειδές ως εργοδότη.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- hellegennes
Μαλάκα, έχεις καταντήσει πολύ προβλέψιμος. Δεν ήσουν έτσι. Σε χαλάει το κλίμα της Σκωτίας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ανούσιο το ερώτημα. Τηλεόραση είναι. Θέαμα. Αλλά το να αρνείσαι ότι συμβαίνει έτσι γιατί πουλάει όλο αυτό είναι λίγο ηλίθιο.Λεγεών έγραψε: 13 Φεβ 2020, 11:09 Αντιστρέφω το ερώτημα: Τι είδους διαγωνιζόμενους θα ήθελες να δεις στο ξενόφερτο τηλεοπτικό ριάλιτι μαγειρικής με τίτλο Μάστερ Σεφ, που γίνεται στην Ελλάδα του 2020;
Εξίσου ανούσιο είναι αν μπορώ να φτιάξω ό,τι φτιάχνει ο καθένας που τον περνάνε για τηλεοπτικούς και όχι διαγωνιστικούς λόγους. Και να τραγουδήσω δεν μπορώ, αλλά υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες άτομα που μπορούνε αλλά οι παραγωγές επιλέγουν άτομα που έχουν κάποια ιστορία. Ή κάτι δακρύβρεχτο και συγκινητικό ή κάποιο εμπόδιο ή κάποια «ιδιαιτερότητα». Κάποιοι από αυτούς είναι καλοί, κάποιοι μέτριοι και κάποιοι κακοί. Σίγουρα πάντως έχουν αρκετό υλικό για να γεμίσουν μόνο με καλούς. Απλά δεν έχουν όλοι οι καλοί «ιστορίες» κι έτσι προκρίνεται όποιος έχει πιο πολύ ίντριγκα και εξωδιαγωνιστική ιστορία να προβάλει.
Κανείς δεν λέει ότι είναι αθέμιτο που το κάνουν αυτό. Λεφτά θέλει να βγάλει η παραγωγή. Καλά κάνει. Αλλά το να κάνεις πως δεν είναι έτσι, με κάνει να πιστεύω ότι είτε χάνεις μονάδες IQ με τα χρόνια είτε έχεις αφήσει ιδεολογικά στεγανά να κυριεύουν την έκφρασή σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αν δεν έχω κάνει κάπου λάθος δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- hellegennes
Στο μεταξύ, μπήκα να δω σχετικά με το μαγαζί που λέει η βίγκαν λεσβία ότι διατηρεί με την σύντροφό της. Κοίταξα τις κριτικές. Από ένα χρονικό σημείο και έπειτα φαίνεται να λέει ο κόσμος ότι άλλαξαν την ποιότητα και την ποσότητα αλλά όχι τις τιμές και άρχισαν να αλλάζουν τις αξιολογήσεις τους. Ε, από κάτω απαντούσαν οι ιδιοκτήτριες με άκρως πικρόχολα σχόλια στις αξιολογήσεις, τέρμα αγένεια και εξωφρενικό τουπέ.
Καλό μου, ζώον, όταν έχεις μαγαζί ανοιχτό σε δημόσια κριτική, πρέπει να περιμένεις ότι μπορεί να πάρεις και κακές κριτικές. Τα έχει αυτά ο ελεύθερος λόγος. Είναι απρεπές για τον ιδιοκτήτη να απαντάει με χολή και ειρωνεία σε κακές κριτικές.
Καλό μου, ζώον, όταν έχεις μαγαζί ανοιχτό σε δημόσια κριτική, πρέπει να περιμένεις ότι μπορεί να πάρεις και κακές κριτικές. Τα έχει αυτά ο ελεύθερος λόγος. Είναι απρεπές για τον ιδιοκτήτη να απαντάει με χολή και ειρωνεία σε κακές κριτικές.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Έχουν και ένα σκύλο
Με ένα πρόχειρο ψάξιμο στο tripadvisor δεν είδα πικροχολα σχόλια από τις ιδιοκτήτριες.hellegennes έγραψε: 13 Φεβ 2020, 14:57 Στο μεταξύ, μπήκα να δω σχετικά με το μαγαζί που λέει η βίγκαν λεσβία ότι διατηρεί με την σύντροφό της. Κοίταξα τις κριτικές. Από ένα χρονικό σημείο και έπειτα φαίνεται να λέει ο κόσμος ότι άλλαξαν την ποιότητα και την ποσότητα αλλά όχι τις τιμές και άρχισαν να αλλάζουν τις αξιολογήσεις τους. Ε, από κάτω απαντούσαν οι ιδιοκτήτριες με άκρως πικρόχολα σχόλια στις αξιολογήσεις, τέρμα αγένεια και εξωφρενικό τουπέ.
Αυτό που είδα είναι οτι οι περισσότεροι με τις κακες κριτικές διαμαρτύρονται για την πτώση της ποιότητας και τις ακριβές τιμές.
- hellegennes
Ψάξε καλύτερα. Βασικά εγώ είδα στην Google, δεν είδα στο tripadvisor.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 464 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Namrail
-
- 1 Απαντήσεις