!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Re: Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

Ορέστης 35 έγραψε: 27 Μαρ 2019, 22:43
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 27 Μαρ 2019, 21:41
Ορέστης 35 έγραψε: 27 Μαρ 2019, 21:22 Στομα μυτη ζυγωματικα του Ντελον ειναι πολυ γαλλικα.
άστο δε το'χεις!
Eσυ γιατι τα εχεις μελετησει αυτα;
Όχι απλά καταλαβαίνω περισσότερα και ειδικά αν έχεις ασχοληθει με την γαλλική κουλτούρα λόγω σπουδών κι όχι απλά λόγω θαυμασμού σε μια γυναίκα ή άνδρα.Όμως έχουν περάσει πολλά χρόνια σχεδόν 15 από τότε που επαψα να ασχολούμαι σοβαρά με όλο αυτό.
Καμία σχέση ο Ντελον με αυτο που είπες για αυτό σου λέω αστο.
Αυτό που έχεις στο μυαλό σου εσύ δεν έχει καμία σχέση με τον μέσο Γάλλο γιατί ούτε μέσος Γάλλος υπάρχει λόγω ιδιομορφίας της κουλτούρας και Κυρίως γιατί είμαστε οι μοναδικοί που λέμε τους Γάλλους ,Γάλλους κι όχι Φράγκους. :)
Με λίγα λόγια δεν υπάρχει τυπικός Γάλλος/Γαλλίδα.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:00
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 27 Μαρ 2019, 21:41

άστο δε το'χεις!
Όχι απλά καταλαβαίνω περισσότερα και ειδικά αν έχεις ασχοληθει με την γαλλική κουλτούρα λόγω σπουδών κι όχι απλά λόγω θαυμασμού σε μια γυναίκα ή άνδρα.Όμως έχουν περάσει πολλά χρόνια σχεδόν 15 από τότε που επαψα να ασχολούμαι σοβαρά με όλο αυτό.
Αυτό που έχεις στο μυαλό σου εσύ δεν έχει καμία σχέση με τον μέσο Γάλλο γιατί ούτε μέσος Γάλλος υπάρχει λόγω ιδιομορφίας της κουλτούρας και Κυρίως γιατί είμαστε οι μοναδικοί που λέμε τους Γάλλους ,Γάλλους κι όχι Φράγκους. :)
Σιγουρα εχουν ποικιλια αλλα καποια κομψα χαρακτηριστικα συνηθως τα βλεπεις σε Γαλλους.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

Ορέστης 35 έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:43

Σιγουρα εχουν ποικιλια αλλα καποια κομψα χαρακτηριστικα συνηθως τα βλεπεις σε Γαλλους.
καλά είπα άστο εξαρχής.
ότι πεις!πάω πάσο.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:44

καλά είπα άστο εξαρχής.
ότι πεις!πάω πάσο.
:smt019
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ορέστης 35 την 27 Μαρ 2019, 23:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 27 Μαρ 2019, 23:44

καλά είπα άστο εξαρχής.
ότι πεις!πάω πάσο.
Τον σακατεψες. :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 27 Μαρ 2019, 21:40

O Ολάντ είναι κλασσικός αλπικός.''Mama papa je suis Paris anec Olivier''
Κανένας δεν είναι μεσογειακός. Σκέψου ότι ο Σαρκοζύ είναι μισός Ούγγρος :lol: :lol:
Σε ξεγελά το μαύρο μαλλί. :e045:
με προσοχή ε....
Ο Γκέκας είναι αυτός του Άρματος;Σωστά;Τον μπερδεύω με τον Ξηροκώστα του Ριστοράντε Βερόνα.
Για ποιον λέγανε ότι είναι Φίφι;;
Δε κατάλαβα;Λέει βλακείες;
Οι βαλκάνιοι κακώς αποκαλούνται σλάβοι αλλά τέσπα!Είναι κατα κύριο λόγο διναρικοί και ως επί των πλείστων ντουγάνια.Ο Άντολφ δε τους χώνευε αλλά εξυπηρετεί να τους έχεις στρατιώτες.Είναι χρήσιμοι ηλίθιοι!
Δεν σε λές και τρελό κρομανοειδή.Ίσως έχεις μια μικρή επιδραση .
Κι αν ήσουν βόρειος που είναι τα ανοιχτά χρωματα σου;Απλά δεν χωνευε τον φίλο σου.
Για να μαθαίνεις:
μεσογειακός
Εικόνα
Εικόνα

κρομανοειδής
Εικόνα
Εικόνα

διναρικός
Εικόνα
Εικόνα

αλπικός
Εικόνα
Εικόνα
Για τον Αλέν εχεις δίκιο. Googlαρα τον τύπο του και μου έβγαλε τον χαρακτηριστικό μελαχρινό με γαλάζια μάτια, που εμφανίζεται κυρίως στην Βρετανία, είναι και λίγο Κρομανοειδης. Btw στην εργάρα του 59 ο Ρόκο και τα αδερφια του, ο Ντέλον έκανε τον καλο γιό της οικογένειας, τον ωραίο τον έκανε ο Σπύρος Φωκας. Στο πικ του σαν ανδρας ήταν στα 70ς-80ς.
Εγώ τα βλεπω πιο απλοικά:μαύρο-καστανό μαλλί= δικοί μας. Ξανθό-κόκκινο(όχι το μούφα :wink )=αλλοδαποι.
Spoiler
Ψαγμένη. Μπράβο Κουλούρι,όλο εκπλήξεις είσαι.
Ναι του Άρματος. Για αυτόν λέγανε πως το μαστιγώνει. Λες να ήθελε να μου κάνει πέσιμο και να δικαιολογήθηκε μέσα του πως είμαι φυλετικη αριστοκρατία; Είναι υπερ της ανωτερότητας των Νορδικών,οπαδός του πρώιμου Ροζεμπεργκ.
Νομίζω πως δεν την κουνάει πάντως, όταν εφυγε από την Χ.Α. άρχισαν να τον λασπολογούν χυδαία. Είναι σαλεμένος εντάξει,αλλά άκουσα πολλά θετικά για την ακεραιότητα του σαν χαρακτήρα,από διαφορους ανθρώπους. Σήμερα ζει νομίζω Δανία, με μια 80χρονη(!) ναζίστρια.
Ο Άντολφ είχε γούστο. Φυλετικά δεν ήταν ενάντιος στους Έλληνες,ούτε καν τους Τούρκους.Άριους τους θεωρούσε. Οι σλάβοι του έβγαζαν μίσος. Στις επίσημες συνομιλίες του με τον Ελληνα υπ.οικ στα 30ς, τον μέμφεται που η Ελλάδα κλείνει εμπορικές συμφωνίες με ... τους σλάβους Βούλγαρους.
Δεν είμαι βόρειος μην τρελαθούμε,αλλά δεν πάει τόσο με το χρώμα ο φυλετικός τύπος,αλλά με προσωπο κ.λ.π. Υπάρχει και ο νότιος κρομανοειδής.
Δεν εχω ιδέα που ανήκω. Από τους τύπους που έβαλες μαλλον όντως νομίζω πως περισσότερο σε κρομανοειδή πάω,αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά.
Από τις γυναίκες η 2η είναι ψιλογύφτισα, ίσως είναι αρμενοειδής. Ψήφο σε 3,4,1 με αυτή την σειρά.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

Naida έγραψε: 27 Μαρ 2019, 22:46
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 27 Μαρ 2019, 21:41 Υπερκουλτουριάρης
τσάκω και γυναίκες.
Spoiler
μεσογειακή
Εικόνα
Εικόνα

κρομανοειδής
Εικόνα
Εικόνα
Οι κρομανοειδής έχουν αυτά τα κόκκαλα τα χοντρά κάτω στο πρόσωπο, στο πηγούνι κτλ σωστά; Όπως πχ και η Σάλμα Χάγιεκ.
δεν μου το εμφάνισε σε ειδοποίηση,σόρρυ!
για να στο πω πιο απλοικά οι κρομανιόν είναι οι μπρουτάλ της υπόθεσης.
έχουν πιο πρωτογονικά χαρακτηριστικά.ένα από αυτά είναι που λές και το σαγόνι :003: καλή η ωρα εγώ αλλά παίζουν ρόλο και τα μάτια που είναι πιο ''άγρια,λίγο σάικο που λέμε''.
η Σάλμα Χαγιεκ είναι Λατίνα και έχει αραβικά στοιχεία ως Λατίνα.
πάντως ο κρομανοειδης τυπος συναντιέται σε όλες τις φυλές,και οι Αραβοτέτοιοι έχουν κρομανοειδή τύπο. ας πούμε αρκετοι Ιρανοι(=Αρειοι σημαίνει στα Πέρσικα =αυτοχθονες) είναι κρομανιον.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 28 Μαρ 2019, 00:40
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 27 Μαρ 2019, 21:40

O Ολάντ είναι κλασσικός αλπικός.''Mama papa je suis Paris anec Olivier''
Κανένας δεν είναι μεσογειακός. Σκέψου ότι ο Σαρκοζύ είναι μισός Ούγγρος :lol: :lol:
Σε ξεγελά το μαύρο μαλλί. :e045:
με προσοχή ε....
Ο Γκέκας είναι αυτός του Άρματος;Σωστά;Τον μπερδεύω με τον Ξηροκώστα του Ριστοράντε Βερόνα.
Για ποιον λέγανε ότι είναι Φίφι;;
Δε κατάλαβα;Λέει βλακείες;
Οι βαλκάνιοι κακώς αποκαλούνται σλάβοι αλλά τέσπα!Είναι κατα κύριο λόγο διναρικοί και ως επί των πλείστων ντουγάνια.Ο Άντολφ δε τους χώνευε αλλά εξυπηρετεί να τους έχεις στρατιώτες.Είναι χρήσιμοι ηλίθιοι!
Δεν σε λές και τρελό κρομανοειδή.Ίσως έχεις μια μικρή επιδραση .
Κι αν ήσουν βόρειος που είναι τα ανοιχτά χρωματα σου;Απλά δεν χωνευε τον φίλο σου.
Για να μαθαίνεις:
μεσογειακός
Εικόνα
Εικόνα

κρομανοειδής
Εικόνα
Εικόνα

διναρικός
Εικόνα
Εικόνα

αλπικός
Εικόνα
Εικόνα
Για τον Αλέν εχεις δίκιο. Googlαρα τον τύπο του και μου έβγαλε τον χαρακτηριστικό μελαχρινό με γαλάζια μάτια, που εμφανίζεται κυρίως στην Βρετανία, είναι και λίγο Κρομανοειδης. Btw στην εργάρα του 59 ο Ρόκο και τα αδερφια του, ο Ντέλον έκανε τον καλο γιό της οικογένειας, τον ωραίο τον έκανε ο Σπύρος Φωκας. Στο πικ του σαν ανδρας ήταν στα 70ς-80ς.
Εγώ τα βλεπω πιο απλοικά:μαύρο-καστανό μαλλί= δικοί μας. Ξανθό-κόκκινο(όχι το μούφα :wink )=αλλοδαποι.
Spoiler
Ψαγμένη. Μπράβο Κουλούρι,όλο εκπλήξεις είσαι.
Ναι του Άρματος. Για αυτόν λέγανε πως το μαστιγώνει. Λες να ήθελε να μου κάνει πέσιμο και να δικαιολογήθηκε μέσα του πως είμαι φυλετικη αριστοκρατία; Είναι υπερ της ανωτερότητας των Νορδικών,οπαδός του πρώιμου Ροζεμπεργκ.
Νομίζω πως δεν την κουνάει πάντως, όταν εφυγε από την Χ.Α. άρχισαν να τον λασπολογούν χυδαία. Είναι σαλεμένος εντάξει,αλλά άκουσα πολλά θετικά για την ακεραιότητα του σαν χαρακτήρα,από διαφορους ανθρώπους. Σήμερα ζει νομίζω Δανία, με μια 80χρονη(!) ναζίστρια.
Ο Άντολφ είχε γούστο. Φυλετικά δεν ήταν ενάντιος στους Έλληνες,ούτε καν τους Τούρκους.Άριους τους θεωρούσε. Οι σλάβοι του έβγαζαν μίσος. Στις επίσημες συνομιλίες του με τον Ελληνα υπ.οικ στα 30ς, τον μέμφεται που η Ελλάδα κλείνει εμπορικές συμφωνίες με ... τους σλάβους Βούλγαρους.
Δεν είμαι βόρειος μην τρελαθούμε,αλλά δεν πάει τόσο με το χρώμα ο φυλετικός τύπος,αλλά με προσωπο κ.λ.π. Υπάρχει και ο νότιος κρομανοειδής.
Δεν εχω ιδέα που ανήκω. Από τους τύπους που έβαλες μαλλον όντως νομίζω πως περισσότερο σε κρομανοειδή πάω,αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά.
Από τις γυναίκες η 2η είναι ψιλογύφτισα, ίσως είναι αρμενοειδής. Ψήφο σε 3,4,1 με αυτή την σειρά.
Όταν μιλάω εγώ δε τα λέω για να το παίξω έξυπνη,δεν είμαι και τελειώνει εδώ το θέμα!
Αλλά όταν κάτι το έχω ,δεν μπορώ να το ελέγξω :lol: :lol:
Έχει ενδιαφερον η βιολογία ρε συ! Σου υπενθυμίζει ότι υπάρχει άνθρωπος!!
Από τις γυναίκες η δευτερη(δηλαδή η μεσογειακή είναι Ιταλίδα ηθοποιός,είπα να μην βάλω Ελληνιδα,σκέψου ας πούμε την Ελισσάβετ Σπάνου.
Κατα κυριο λογω ο κρομανιον είναι ο βασικός πυρήνας ανάλογα με την συζευξη έδωσε και τον αναλογο τύπο. Κατα κύριο λόγο είναι πιο ανοιχτοί οι κρομανιον. Στο νοτο είμεθα λίγοι και ελαχιστοι καθαροί,οι πιο πολλοι είναι μεικτοί(μεσογειακος-κρομανοειδής), ή ειναι κάτι άλλο με κάποια επίδραση πχ Αλπικός με κρομανιον επίδραση.
Εγώ είμαι κρομανοειδής. Με μεσογειακή επίδραση(τα χείλια ας πούμε)
Αλλο μείξη κι άλλο επίδραση.
Υποθέτω κάτι τέτοιο θα είσαι κι εσύ αν και μεσογειακίζεις περισσότερο.Δεν έχεις έντονα σαγόνια ούτε πολύ μπρουτάλ μάτια.Είναι πιο αμυγδαλωτά αν θυμάμαι καλά.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

ο σαρκοζι ειναι ο γαλλοεβραιος μπαρκουλης

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Το Κουλλλούρι ειναι κατι σαν ολικος τομογράφος - για αυτο και η επιτυχιας της στο '' Πως φαντάζεστε τους χρηστες''
Να σεβεστε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 28 Μαρ 2019, 00:57

Όταν μιλάω εγώ δε τα λέω για να το παίξω έξυπνη,δεν είμαι και τελειώνει εδώ το θέμα!
Από τις γυναίκες η δευτερη(δηλαδή η μεσογειακή είναι Ιταλίδα ηθοποιός,είπα να μην βάλω Ελληνιδα,σκέψου ας πούμε την Ελισσάβετ Σπάνου.
Κατα κυριο λογω ο κρομανιον είναι ο βασικός πυρήνας ανάλογα με την συζευξη έδωσε και τον αναλογο τύπο. Κατα κύριο λόγο είναι πιο ανοιχτοί οι κρομανιον. Στο νοτο είμεθα λίγοι και ελαχιστοι καθαροί,οι πιο πολλοι είναι μεικτοί(μεσογειακος-κρομανοειδής), ή ειναι κάτι άλλο με κάποια επίδραση πχ Αλπικός με κρομανιον επίδραση.
Υποθέτω κάτι τέτοιο θα είσαι κι εσύ αν και μεσογειακίζεις περισσότερο.Δεν έχεις έντονα σαγόνια ούτε πολύ μπρουτάλ μάτια.Είναι πιο αμυγδαλωτά αν θυμάμαι καλά.
Δεν είμαι σε mood για να γράφω κοπλιμέντα σήμερα, πες πως τα σκέφτηκα. Πάμε παρακάτω...
Κρομανοειδής είσαι, μεσογειακή επίδραση μμμ ελάχιστα.
Συμφωνώ εγώ είμαι μεσογειακός με κρομανοειδή. Τα μπρουτάλ μάτια ποια είναι :) Και ο Τσαρλς Μπρόνσον αμυγδαλωτα είχε, όπως και εγώ, δεν τον λες φρούλη :wink
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

εγω δηναρικος μεσογειακος δολιχοκεφαλος

και στα φυλετικα ρε μπαγασα? :smt047
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 28 Μαρ 2019, 01:14 εγω δηναρικος μεσογειακος δολιχοκεφαλος

Δεν πόσταρα αλλά διάβασα μερικές φορές. Και Θεόδοτο επίσης.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 28 Μαρ 2019, 01:14 εγω δηναρικος μεσογειακος δολιχοκεφαλος

δολιχοκέφαλος λόγω μεσογειακού τύπου.λογικό.
το διναρικός πως βγαίνει; έχεις την αετίσια την μύτη ή ότι είσαι στριμμένο άντερο ; :lol: :lol:
η άλλη επιλογή είναι να είσαι ξανθούλης.

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 28 Μαρ 2019, 01:11
Spoiler
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 28 Μαρ 2019, 00:57

Δεν είμαι σε mood για να γράφω κοπλιμέντα σήμερα, πες πως τα σκέφτηκα. Πάμε παρακάτω...
Κρομανοειδής είσαι, μεσογειακή επίδραση μμμ ελάχιστα.
Συμφωνώ εγώ είμαι μεσογειακός με κρομανοειδή. Τα μπρουτάλ μάτια ποια είναι :) Και ο Τσαρλς Μπρόνσον αμυγδαλωτα είχε, όπως και εγώ, δεν τον λες φρούλη :wink
Δε πειράζει σου την έχω πει αρκετές φορές και σου έκοψα την έμπνευση των κοπλιμάν.
Μπρουτάλ μάτια λέμε ρε συ αυτό που η άλλη έχει γκαβλωτικό βλέμμα; ε είναι το σχήμα έτσι.
ξαναβάζω την απόλυτη
Spoiler
Εικόνα
θα σου κάνω φροντιστήριο :003:

ΥΣ.Δεν ξεχασα τα τουτόριαλ απλά έκανα το ένα και θέλω όλα μαζί να τα γράψω!
Μην ξεχνιόμαστε ,εκτός από φιλοσοφημένοι είμαστε και Μελένιοι! :8)
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”