Υπάρχει λύσηκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 27 Μαρ 2019, 18:46
μην ανεβάζεις φωτό του Ασέβαστου..
θα έχουμε πρόβλημα από τις θαυμάστριες!
Spiros κατέβασε ρολά
Υπάρχει λύσηκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 27 Μαρ 2019, 18:46
μην ανεβάζεις φωτό του Ασέβαστου..
θα έχουμε πρόβλημα από τις θαυμάστριες!
Θα του πηγαινε ισως.Naida έγραψε: 27 Μαρ 2019, 18:43Αν ο άντρας έχει στιλ και τύπο τι να τα κάνει τα μαλλιά; φαντάζεσαι αυτόν εδώ με περούκα;![]()
![]()
Άμα κάνει μπαμ η περούκα το καταλαβαίνω, τίποτα δεν σκέφτομαι. Τι να σκεφτώ;Ορέστης 35 έγραψε: 27 Μαρ 2019, 18:50Θα του πηγαινε ισως.Naida έγραψε: 27 Μαρ 2019, 18:43Αν ο άντρας έχει στιλ και τύπο τι να τα κάνει τα μαλλιά; φαντάζεσαι αυτόν εδώ με περούκα;![]()
![]()
Εσυ μπορεις να καταλαβεις παντα αν καποιος φοραει περουκα και τι σκεφτεσαι για αυτο;
Σιγά ρε, θα με επηρεάσεις και θα ψάχνω στον καθρέπτη τις βορειοευρωπαικές μου ρίζες*. Έχει η Γερμανία τέτοιους άντρες; Μεσογειακός είναι, σταρένιο δέρμα,μαύρο μαλλί, τα μπλέ μάτια μόνο μια παραφωνία.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 27 Μαρ 2019, 18:45
Ο Αλέν είναι τυπικός Φράγκος,κοινώς Γερμαναράς!![]()
![]()
![]()
Δεν το λες και μελανούρι(φτυχώς δηλαδή)
Δεν έχει τύχει να γνωρίσω κάποιον που να φοράει περούκα. Αλλά και να γνώριζα κάποιον δεν θα μου έκανε κακή εντύπωση. Εδώ βάζουμε εμείς οι γυναίκες ένα κάρο μαλλί ενώ έχουμε.
μα τα ανοιχτά χαρακτηριστικά του αυτό δηλώνουν.για αυτό και στο άλλο ποστ σου έβαλα περισσότερο αλπικούς(όχι όλοι)Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 27 Μαρ 2019, 18:59Σιγά ρε, θα με επηρεάσεις και θα ψάχνω στον καθρέπτη τις βορειοευρωπαικές μου ρίζες*. Έχει η Γερμανία τέτοιους άντρες; Μεσογειακός είναι, σταρένιο δέρμα,μαύρο μαλλί, τα μπλέ μάτια μόνο μια παραφωνία.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 27 Μαρ 2019, 18:45
Ο Αλέν είναι τυπικός Φράγκος,κοινώς Γερμαναράς!![]()
![]()
![]()
Δεν το λες και μελανούρι(φτυχώς δηλαδή)
* Πριν πολλά πολλά χρόνια, ήμουν με έναν γνωστό μου ξανθό νεοναζί και πετυχαίνουμε τον Γκέκα που ήταν του ακραίου φυλετισμού. Μιλάμε λίγο, ο ξανθός Χάιλ και μάλιστα, εγώ πιτσιρικάς ήμουν δεν ένιωθα από φόβο και άρχισα να του λέω, φίλε κουλ ,ζήτω η Ψυχεδέλια και ο χιπισμός...
Ο Nazi guru μας αφήνει και τους 2 μαλάκες, λέγοντας στον ξανθό πως εσύ είσαι σλάβος για αυτό σκάσε και μην λες πολλά , αλλά το αναρχοκομμούνι(εγώ) είναι κρομανοειδής βορειοευρωπαικού τύπου, κοίτα να τον βάλεις στον σωστό δρόμο.
Ο σλάβος το πήρε κατάκαρδα και έκοψε, εγώ του είπα να βάλει γυαλιά και έφυγα![]()
Wtf: Νιώθεις και από αυτά τα ναζιστικά;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 27 Μαρ 2019, 19:20
μα τα ανοιχτά χαρακτηριστικά του αυτό δηλώνουν.για αυτό και στο άλλο ποστ σου έβαλα περισσότερο αλπικούς(όχι όλοι)
σταρένιο δεν τον λες,εκτός αν κοιτάς τώρα που παππούδιασε και ζάρωσε το δέρμα του!
ο Ντελόν είναι καθαρός ατλαντοειδής (ίσως με κάποια ελάχιστη κρομανοειδή επιρροή -κι αυτό εξαιτίας του σαγονιού)οπότε πάει άπατη η συγγένεια![]()
![]()
![]()
O Ολάντ είναι κλασσικός αλπικός.''Mama papa je suis Paris anec Olivier''Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 27 Μαρ 2019, 19:36Wtf: Νιώθεις και από αυτά τα ναζιστικά;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 27 Μαρ 2019, 19:20
μα τα ανοιχτά χαρακτηριστικά του αυτό δηλώνουν.για αυτό και στο άλλο ποστ σου έβαλα περισσότερο αλπικούς(όχι όλοι)
σταρένιο δεν τον λες,εκτός αν κοιτάς τώρα που παππούδιασε και ζάρωσε το δέρμα του!
ο Ντελόν είναι καθαρός ατλαντοειδής (ίσως με κάποια ελάχιστη κρομανοειδή επιρροή -κι αυτό εξαιτίας του σαγονιού)οπότε πάει άπατη η συγγένεια![]()
![]()
Δεν έχω ασχοληθεί με τέτοιες λεπτομέρειες, έτσι και αλλιώς δεν είμαι και πολύ παρατηρητικός. Από αυτούς που έβαλες χοντρικά οι 4 μου φάνηκαν μεσογειακοί, στο Ελληνικό μελαχρινό τύπο δλδ και οι δυο τελευταιοι Γερμανικού τύπου. Ο Αλέν είναι δικός μας άνθρωπος, έπαιξε και τον τσιγγάνοSpoiler
Πες ότι ο Γκέκας δεν έλεγε μλκιες, να τραβήξω τα μαλλιά μου

άστο δε το'χεις!
Eσυ γιατι τα εχεις μελετησει αυτα;
Οι κρομανοειδής έχουν αυτά τα κόκκαλα τα χοντρά κάτω στο πρόσωπο, στο πηγούνι κτλ σωστά; Όπως πχ και η Σάλμα Χάγιεκ.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 27 Μαρ 2019, 21:41 Υπερκουλτουριάρης
τσάκω και γυναίκες.
Spoiler
μεσογειακή
κρομανοειδής