!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 27 Μαρ 2019, 18:46
μην ανεβάζεις φωτό του Ασέβαστου..
θα έχουμε πρόβλημα από τις θαυμάστριες!
Υπάρχει λύση

Spiros κατέβασε ρολά :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Naida έγραψε: 27 Μαρ 2019, 18:43
Ορέστης 35 έγραψε: 27 Μαρ 2019, 18:24 Γυναικες πως θα σας φαινοταν ενας αντρας με περουκα;
Αν ο άντρας έχει στιλ και τύπο τι να τα κάνει τα μαλλιά; φαντάζεσαι αυτόν εδώ με περούκα; :e040:
Εικόνα
Θα του πηγαινε ισως.

Εσυ μπορεις να καταλαβεις παντα αν καποιος φοραει περουκα και τι σκεφτεσαι για αυτο;
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ορέστης 35 έγραψε: 27 Μαρ 2019, 18:50
Naida έγραψε: 27 Μαρ 2019, 18:43
Ορέστης 35 έγραψε: 27 Μαρ 2019, 18:24 Γυναικες πως θα σας φαινοταν ενας αντρας με περουκα;
Αν ο άντρας έχει στιλ και τύπο τι να τα κάνει τα μαλλιά; φαντάζεσαι αυτόν εδώ με περούκα; :e040:
Εικόνα
Θα του πηγαινε ισως.

Εσυ μπορεις να καταλαβεις παντα αν καποιος φοραει περουκα και τι σκεφτεσαι για αυτο;
Άμα κάνει μπαμ η περούκα το καταλαβαίνω, τίποτα δεν σκέφτομαι. Τι να σκεφτώ;

Que Sera, Sera...
Ορέστης 35

Εννοω αν σου κανει κακη εντυπωση.
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 27 Μαρ 2019, 18:45
Ο Αλέν είναι τυπικός Φράγκος,κοινώς Γερμαναράς! :romance-hearteyes: :romance-hearteyes: :romance-hearteyes:
Δεν το λες και μελανούρι(φτυχώς δηλαδή)

Σιγά ρε, θα με επηρεάσεις και θα ψάχνω στον καθρέπτη τις βορειοευρωπαικές μου ρίζες*. Έχει η Γερμανία τέτοιους άντρες; Μεσογειακός είναι, σταρένιο δέρμα,μαύρο μαλλί, τα μπλέ μάτια μόνο μια παραφωνία.

* Πριν πολλά πολλά χρόνια, ήμουν με έναν γνωστό μου ξανθό νεοναζί και πετυχαίνουμε τον Γκέκα που ήταν του ακραίου φυλετισμού. Μιλάμε λίγο, ο ξανθός Χάιλ και μάλιστα, εγώ πιτσιρικάς ήμουν δεν ένιωθα από φόβο και άρχισα να του λέω, φίλε κουλ ,ζήτω η Ψυχεδέλια και ο χιπισμός...
Ο Nazi guru μας αφήνει και τους 2 μαλάκες, λέγοντας στον ξανθό πως εσύ είσαι σλάβος για αυτό σκάσε και μην λες πολλά , αλλά το αναρχοκομμούνι(εγώ) είναι κρομανοειδής βορειοευρωπαικού τύπου, κοίτα να τον βάλεις στον σωστό δρόμο.
Ο σλάβος το πήρε κατάκαρδα και έκοψε, εγώ του είπα να βάλει γυαλιά και έφυγα :)
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ορέστης 35 έγραψε: 27 Μαρ 2019, 18:55 Εννοω αν σου κανει κακη εντυπωση.
Δεν έχει τύχει να γνωρίσω κάποιον που να φοράει περούκα. Αλλά και να γνώριζα κάποιον δεν θα μου έκανε κακή εντύπωση. Εδώ βάζουμε εμείς οι γυναίκες ένα κάρο μαλλί ενώ έχουμε.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
LEONAS
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS »

Θα δεχόσασταν ανήθικη πρόταση;
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 27 Μαρ 2019, 18:59
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 27 Μαρ 2019, 18:45
Ο Αλέν είναι τυπικός Φράγκος,κοινώς Γερμαναράς! :romance-hearteyes: :romance-hearteyes: :romance-hearteyes:
Δεν το λες και μελανούρι(φτυχώς δηλαδή)

Σιγά ρε, θα με επηρεάσεις και θα ψάχνω στον καθρέπτη τις βορειοευρωπαικές μου ρίζες*. Έχει η Γερμανία τέτοιους άντρες; Μεσογειακός είναι, σταρένιο δέρμα,μαύρο μαλλί, τα μπλέ μάτια μόνο μια παραφωνία.

* Πριν πολλά πολλά χρόνια, ήμουν με έναν γνωστό μου ξανθό νεοναζί και πετυχαίνουμε τον Γκέκα που ήταν του ακραίου φυλετισμού. Μιλάμε λίγο, ο ξανθός Χάιλ και μάλιστα, εγώ πιτσιρικάς ήμουν δεν ένιωθα από φόβο και άρχισα να του λέω, φίλε κουλ ,ζήτω η Ψυχεδέλια και ο χιπισμός...
Ο Nazi guru μας αφήνει και τους 2 μαλάκες, λέγοντας στον ξανθό πως εσύ είσαι σλάβος για αυτό σκάσε και μην λες πολλά , αλλά το αναρχοκομμούνι(εγώ) είναι κρομανοειδής βορειοευρωπαικού τύπου, κοίτα να τον βάλεις στον σωστό δρόμο.
Ο σλάβος το πήρε κατάκαρδα και έκοψε, εγώ του είπα να βάλει γυαλιά και έφυγα :)
μα τα ανοιχτά χαρακτηριστικά του αυτό δηλώνουν.για αυτό και στο άλλο ποστ σου έβαλα περισσότερο αλπικούς(όχι όλοι)
σταρένιο δεν τον λες,εκτός αν κοιτάς τώρα που παππούδιασε και ζάρωσε το δέρμα του!
ο Ντελόν είναι καθαρός ατλαντοειδής (ίσως με κάποια ελάχιστη κρομανοειδή επιρροή -κι αυτό εξαιτίας του σαγονιού)οπότε πάει άπατη η συγγένεια :003: :003: :003:
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 27 Μαρ 2019, 19:20

μα τα ανοιχτά χαρακτηριστικά του αυτό δηλώνουν.για αυτό και στο άλλο ποστ σου έβαλα περισσότερο αλπικούς(όχι όλοι)
σταρένιο δεν τον λες,εκτός αν κοιτάς τώρα που παππούδιασε και ζάρωσε το δέρμα του!
ο Ντελόν είναι καθαρός ατλαντοειδής (ίσως με κάποια ελάχιστη κρομανοειδή επιρροή -κι αυτό εξαιτίας του σαγονιού)οπότε πάει άπατη η συγγένεια :003: :003: :003:
Wtf: Νιώθεις και από αυτά τα ναζιστικά;
Spoiler
Πες ότι ο Γκέκας δεν έλεγε μλκιες, να τραβήξω τα μαλλιά μου
Δεν έχω ασχοληθεί με τέτοιες λεπτομέρειες, έτσι και αλλιώς δεν είμαι και πολύ παρατηρητικός. Από αυτούς που έβαλες χοντρικά οι 4 μου φάνηκαν μεσογειακοί, στο Ελληνικό μελαχρινό τύπο δλδ και οι δυο τελευταιοι Γερμανικού τύπου. Ο Αλέν είναι δικός μας άνθρωπος, έπαιξε και τον τσιγγάνο https://www.imdb.com/title/tt0071557/
Ορέστης 35

Στομα μυτη ζυγωματικα του Ντελον ειναι πολυ γαλλικα.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 27 Μαρ 2019, 19:36
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 27 Μαρ 2019, 19:20

Wtf: Νιώθεις και από αυτά τα ναζιστικά;
Spoiler
Πες ότι ο Γκέκας δεν έλεγε μλκιες, να τραβήξω τα μαλλιά μου
Δεν έχω ασχοληθεί με τέτοιες λεπτομέρειες, έτσι και αλλιώς δεν είμαι και πολύ παρατηρητικός. Από αυτούς που έβαλες χοντρικά οι 4 μου φάνηκαν μεσογειακοί, στο Ελληνικό μελαχρινό τύπο δλδ και οι δυο τελευταιοι Γερμανικού τύπου. Ο Αλέν είναι δικός μας άνθρωπος, έπαιξε και τον τσιγγάνο
O Ολάντ είναι κλασσικός αλπικός.''Mama papa je suis Paris anec Olivier''
Κανένας δεν είναι μεσογειακός. Σκέψου ότι ο Σαρκοζύ είναι μισός Ούγγρος :lol: :lol:
Σε ξεγελά το μαύρο μαλλί. :e045:
με προσοχή ε....
Ο Γκέκας είναι αυτός του Άρματος;Σωστά;Τον μπερδεύω με τον Ξηροκώστα του Ριστοράντε Βερόνα.
Για ποιον λέγανε ότι είναι Φίφι;;
Δε κατάλαβα;Λέει βλακείες;
Οι βαλκάνιοι κακώς αποκαλούνται σλάβοι αλλά τέσπα!Είναι κατα κύριο λόγο διναρικοί και ως επί των πλείστων ντουγάνια.Ο Άντολφ δε τους χώνευε αλλά εξυπηρετεί να τους έχεις στρατιώτες.Είναι χρήσιμοι ηλίθιοι!
Δεν σε λές και τρελό κρομανοειδή.Ίσως έχεις μια μικρή επιδραση .
Κι αν ήσουν βόρειος που είναι τα ανοιχτά χρωματα σου;Απλά δεν χωνευε τον φίλο σου.
Για να μαθαίνεις:
μεσογειακός
Εικόνα
Εικόνα

κρομανοειδής
Εικόνα
Εικόνα

διναρικός
Εικόνα
Εικόνα

αλπικός
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

Υπερκουλτουριάρης
τσάκω και γυναίκες.
Spoiler
μεσογειακή
Εικόνα
Εικόνα

κρομανοειδής
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

Ορέστης 35 έγραψε: 27 Μαρ 2019, 21:22 Στομα μυτη ζυγωματικα του Ντελον ειναι πολυ γαλλικα.
άστο δε το'χεις!
Ορέστης 35

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 27 Μαρ 2019, 21:41
Ορέστης 35 έγραψε: 27 Μαρ 2019, 21:22 Στομα μυτη ζυγωματικα του Ντελον ειναι πολυ γαλλικα.
άστο δε το'χεις!
Eσυ γιατι τα εχεις μελετησει αυτα;
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 27 Μαρ 2019, 21:41 Υπερκουλτουριάρης
τσάκω και γυναίκες.
Spoiler
μεσογειακή
Εικόνα
Εικόνα

κρομανοειδής
Εικόνα
Εικόνα
Οι κρομανοειδής έχουν αυτά τα κόκκαλα τα χοντρά κάτω στο πρόσωπο, στο πηγούνι κτλ σωστά; Όπως πχ και η Σάλμα Χάγιεκ.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”