georgebi έγραψε: 14 Φεβ 2025, 14:28Απλά εγώ - σε αντίθεση με σενα - ψηφίζοντας το μη χείρον βέλτιστον δεν νιώθω πως προσβάλω την αξιοπρέπεια μου (κάπως ετσι δεν μου το χες γράψει;)
Ή έστω τη προσβάλω λιγότερο απο το να αφήνω να αποφασίζουν για μένα ψηφοφόροι του Βελο, του Πολακη και της Ζωης***
Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι τα περιθώρια ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ κυβέρνησης είναι εξαιρετικά περιορισμένα πλέον. Ένα από τα πράγματα τα οποία μπορούν να γίνουν όμως, είναι η καταπολέμηση της τρομερής διαφθοράς. Πρέπει να είμαστε η πιο διεφθαρμένη χώρα της Ευρώπης. Και σ'αυτόν τον τομέα, η ΝΔ είναι με διαφορά το χειρότερο κόμμα για να ψηφίσεις. Δεν υπάρχει άλλο κόμμα με τόσο εδραιωμένο μηχανισμό διαφθοράς από τα υψηλότερα κλιμάκια της κυβέρνησης μέχρι την τελευταία τοπική οργάνωση. Ακόμα και ο Βελόπουλος να έβγαινε αυτοδύναμος πρωθυπουργός, όσο διεφθαρμένος και να ήταν, και παρόλο που είναι πιστοποιημένος με ISO απατεώνας, δεν θα μπορούσε να τα κάνει τόσο χάλια όσο μια κυβέρνηση ΝΔ. Ανέφερες Πολάκη, Βελόπουλο, Ζωή. Βάλε μέσα και Τσίπρα, Βαρουφάκη, Νατσιό, Λατινοπούλου, Κουτσούμπα. Όλοι αυτοί είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να φτιάξουν μια κυβέρνηση τόσο διεφθαρμένη όσο αυτή της ΝΔ.
Και τα επόμενα μνημόνια έρχονται. Φυσικά, κάπου αλλού θα τα ρίξουν όπως πάντα. Πολύ πιθανόν και το 2030 ή το 2035 να φταίει ο Ανδρέας Παπανδρέου ή ο Τσίπρας. Και όχι αυτοί που ψηφίζουν πχ Μηταράκη: