Το βλέπεις, είναι υπερβολικά διαδεδομένος στο φόρουμ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καραλής: «Υπήρχε προπονητής που μου έλεγε να πας στη χώρα σου»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Καραμελίτσα
Re: Καραλής: «Υπήρχε προπονητής που μου έλεγε να πας στη χώρα σου»
Z
Οπως και για την Πάτρα.
Υπάρχει διάχυτη πατροπυργοφοβία.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
ναι! τι με αυτο; δεν χρειαζοταν να μου το παραθεσεις δεν ειπα οτι δεν σε πιστευω
ειπα οτι δεν τον παρακολουθουσα και την μονη φορα που ακουσα να τον αποκαλουν ετσι
ηταν απο τον τσουκαλα ..υσ δεν πιστευω να πιστευεις οτι προσπαθω να αποφυγω κατι;
- Καραμελίτσα
Μη συγκρίνεις την πόλη που δίνει ολυμπιονίκες με την πόλη που απλά λεκιάζει τη χώρα.AlienWay έγραψε: 07 Αύγ 2024, 12:57Οπως και για την Πάτρα.
Υπάρχει διάχυτη πατροπυργοφοβία.
Z
Ο Τσουκαλάς είχε πει "πηδάει σαν τη μαιμού". Εγινε ντόρος για τη ρατσιστική παρομοίωση, αλλά μετά ο Τσουκαλάς ζήτησε συγνώμη και ανέφερε χαρακτηριστικά "θα μπορούσα να πω πηδάει σαν το κατσίκι".
Από τότε είναι πολύ προσεκτικός. π.χ. στη τελετή έναρξη του Παρισιού έλεγε "κάθε λίγα λεπτά έβγαινε και ένας αντε-να-μη-το-πω". Για τα δεδομένα του, είναι πολύ προσεκτικός.
Από τότε είναι πολύ προσεκτικός. π.χ. στη τελετή έναρξη του Παρισιού έλεγε "κάθε λίγα λεπτά έβγαινε και ένας αντε-να-μη-το-πω". Για τα δεδομένα του, είναι πολύ προσεκτικός.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Εχμμμ...πώς να το πω τώρα, να, είναι λίγο χειρότεροι απ' τους Καλαματιανούς. Κατά το γνωστό ανέκδοτο, είναι ένας Πυργιώτης, ένας Καλαματιανός κι ένας Πατρινός μέσα σ' ένα αυτοκίνητο. Ποιος οδηγεί;
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Η ερώτηση είναι πολύ απλή,άσε τον Καραλή.Ο παππούς του απ όπου πήρε και το μαύρο χρώμα και ήταν Αφρικανός κανονικός που ήλθε στην Ελλάδα,σπούδασε Θεολογία και γύρισε πίσω να γίνει παπάς του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής δικαιούται την ελληνική ιθαγένεια,ναι ή όχι;Μπίστης έγραψε: 07 Αύγ 2024, 12:20Και τι να κάνουμε? Να γίνουμε σαν κι εσένα που δεν σε πειράζει όσοι κι αν έρθουν αρκεί το 41% να μην θιχτείπατησιωτης έγραψε: 07 Αύγ 2024, 00:29
Πολλοί από αυτούς που θέλουν μόνο λευκούς τους Έλληνες είναι οι ίδιοι που πανηγυρίζουν για τη διάδοση της ορθοδοξίας στον κόσμο.![]()
Ή να μην χαιρόμαστε για την εξάπλωση του Ευαγγελίου, το μοναδικό ελπιδοφόρο και ουσιαστικό ?
Όχι ρε, καλαματιανοί είναι πολύ οκ.Ναύτης έγραψε: 07 Αύγ 2024, 13:02Εχμμμ...πώς να το πω τώρα, να, είναι λίγο χειρότεροι απ' τους Καλαματιανούς. Κατά το γνωστό ανέκδοτο, είναι ένας Πυργιώτης, ένας Καλαματιανός κι ένας Πατρινός μέσα σ' ένα αυτοκίνητο. Ποιος οδηγεί;
Και βάζελοι
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Κοντοκαλαματιανός είμαι κι εγώ, άσε, ξέρω.Ερμής έγραψε: 07 Αύγ 2024, 13:05Όχι ρε, καλαματιανοί είναι πολύ οκ.Ναύτης έγραψε: 07 Αύγ 2024, 13:02Εχμμμ...πώς να το πω τώρα, να, είναι λίγο χειρότεροι απ' τους Καλαματιανούς. Κατά το γνωστό ανέκδοτο, είναι ένας Πυργιώτης, ένας Καλαματιανός κι ένας Πατρινός μέσα σ' ένα αυτοκίνητο. Ποιος οδηγεί;
Και βάζελοι![]()
φυσικα και την δικαιουται λεμε!!! και με το παραπανω απο μενα ..αλλο αυτο και αλλο να βγαινουνπατησιωτης έγραψε: 07 Αύγ 2024, 13:05Η ερώτηση είναι πολύ απλή,άσε τον Καραλή.Ο παππούς του απ όπου πήρε και το μαύρο χρώμα και ήταν Αφρικανός κανονικός που ήλθε στην Ελλάδα,σπούδασε Θεολογία και γύρισε πίσω να γίνει παπάς του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής δικαιούται την ελληνική ιθαγένεια,ναι ή όχι;Μπίστης έγραψε: 07 Αύγ 2024, 12:20Και τι να κάνουμε? Να γίνουμε σαν κι εσένα που δεν σε πειράζει όσοι κι αν έρθουν αρκεί το 41% να μην θιχτείπατησιωτης έγραψε: 07 Αύγ 2024, 00:29
Πολλοί από αυτούς που θέλουν μόνο λευκούς τους Έλληνες είναι οι ίδιοι που πανηγυρίζουν για τη διάδοση της ορθοδοξίας στον κόσμο.![]()
Ή να μην χαιρόμαστε για την εξάπλωση του Ευαγγελίου, το μοναδικό ελπιδοφόρο και ουσιαστικό ?
οι καθυστερες και να διατυμπανιζουν- ειδατε φασιστες ενας μαυρος πηρε μεταλειο
σε αυτους θα βρεθουν και ενας δυο που θα πουν και κατι παραπανω
παει στο -σε μια ηλιθια προταση θα απαντησεις με μια εξισου ηλιθια απαντηση
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
Μου την δίνει να μένουν μισά τα ανέκδοταΝαύτης έγραψε: 07 Αύγ 2024, 13:02Εχμμμ...πώς να το πω τώρα, να, είναι λίγο χειρότεροι απ' τους Καλαματιανούς. Κατά το γνωστό ανέκδοτο, είναι ένας Πυργιώτης, ένας Καλαματιανός κι ένας Πατρινός μέσα σ' ένα αυτοκίνητο. Ποιος οδηγεί;
sure...
(γελώ)
(γελώ)
Ο οδηγός του περιπολικού.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 07 Αύγ 2024, 13:15Μου την δίνει να μένουν μισά τα ανέκδοταΝαύτης έγραψε: 07 Αύγ 2024, 13:02Εχμμμ...πώς να το πω τώρα, να, είναι λίγο χειρότεροι απ' τους Καλαματιανούς. Κατά το γνωστό ανέκδοτο, είναι ένας Πυργιώτης, ένας Καλαματιανός κι ένας Πατρινός μέσα σ' ένα αυτοκίνητο. Ποιος οδηγεί;
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
Ναύτης έγραψε: 07 Αύγ 2024, 13:16Ο οδηγός του περιπολικού.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 07 Αύγ 2024, 13:15Μου την δίνει να μένουν μισά τα ανέκδοταΝαύτης έγραψε: 07 Αύγ 2024, 13:02
Εχμμμ...πώς να το πω τώρα, να, είναι λίγο χειρότεροι απ' τους Καλαματιανούς. Κατά το γνωστό ανέκδοτο, είναι ένας Πυργιώτης, ένας Καλαματιανός κι ένας Πατρινός μέσα σ' ένα αυτοκίνητο. Ποιος οδηγεί;
sure...
(γελώ)
(γελώ)
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Ασχέτως με τα πιστεύω σου, όταν σου έρχεται ένα παιδί για να το προπονήσεις, είναι χρέος σου να τον κάνεις όσο καλύτερο γίνεται χωρίς να ασχολείσαι με πολιτικα/φυλετικα/θρησκευτικά.
Και στην τελική δεν έγινε "μεταγραφή". Έλληνα πατέρα έχει.
Όσο για το βουντού και γω κάνω βουντού να κερδίσουν οι αθλητές/ομάδες που υποστηρίζω.
Λέγονται χριστοπαναγιες.
Και στην τελική δεν έγινε "μεταγραφή". Έλληνα πατέρα έχει.
Όσο για το βουντού και γω κάνω βουντού να κερδίσουν οι αθλητές/ομάδες που υποστηρίζω.
Λέγονται χριστοπαναγιες.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Αρχεγονος τρομος και απεχθεια του ευρυτερου Αραβομογγολικου κοσμου για τον ευρυτερο Νορδικο κοσμο, διαβασε απομνημονευματα αραβα περιηγητη που εκανε κατι χρονια σκλαβος στο Καατεγκατ, ειναι ακριβως σαν Ελληνας που μιλα για Πυργιωτες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 77 Απαντήσεις
- 2537 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
-
- 38 Απαντήσεις