!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καραλής: «Υπήρχε προπονητής που μου έλεγε να πας στη χώρα σου»

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
nemo

Re: Καραλής: «Υπήρχε προπονητής που μου έλεγε να πας στη χώρα σου»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

nowhere έγραψε: 06 Αύγ 2024, 23:33 άνθρωπε μου καταλαβαίνω ότι δεν πιάνεις και πολλά και δείχνω κατανόηση αλλά προσπάθησε λίγο
και συ προσπαθησε λιγο οσο παταει η γατα να αντιληφθεις την πλακα το καλαμπουρι
και τα τοσα ευτραπελα που συμβαινουν στις προπονησεις μεταξυ των αθλητων και μη

αν δεν μπορεις φροντισε τουλαχιστον να μην απαντας σε καθε παπαρια -δεν χαλασε και ο κοσμος
nemo

Beria έγραψε: 06 Αύγ 2024, 23:35
nemo έγραψε: 06 Αύγ 2024, 23:25
nowhere έγραψε: 06 Αύγ 2024, 23:22
για πες έναν από τους πολλούς που του λέει ο προπονητής που τρώει στη μάπα όλη μερα να πάει στη πατρίδα του και οτι η μάνα του κάνει βουντού στους αλλους για να κερδίζει
σιγα μην ειπωθηκε στα σοβαρα κατι τετοιο ...ουτε οι αριστεροι δεν θα ηταν ικανοι να το πουν στα σοβαρα
Την καταγγελία εναντίον του Κυτεα για ανάρμοστη και ρατσιστική συμπεριφορά την στήριξε και η Βούλα Παπαχρήστου (ναι, αυτή που αποκλείστηκε για γελοίο λόγο από τους Ολυμπιακούς εξαιτίας ενός 'ρατσιστικου' ανεκδοτου)
Ο Κυτεας τιμωρήθηκε από τον ΣΕΓΑΣ
και οι ποντιοι πρεπει να αποζημιωθούν για προσβολες απο το ελληνικο κρατος λογω ρατσιστικών ανέκδοτων -να τα λεμε ολα
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Beria έγραψε: 06 Αύγ 2024, 23:35
nemo έγραψε: 06 Αύγ 2024, 23:25
nowhere έγραψε: 06 Αύγ 2024, 23:22
για πες έναν από τους πολλούς που του λέει ο προπονητής που τρώει στη μάπα όλη μερα να πάει στη πατρίδα του και οτι η μάνα του κάνει βουντού στους αλλους για να κερδίζει
σιγα μην ειπωθηκε στα σοβαρα κατι τετοιο ...ουτε οι αριστεροι δεν θα ηταν ικανοι να το πουν στα σοβαρα
Την καταγγελία εναντίον του Κυτεα για ανάρμοστη και ρατσιστική συμπεριφορά την στήριξε και η Βούλα Παπαχρήστου (ναι, αυτή που αποκλείστηκε για γελοίο λόγο από τους Ολυμπιακούς εξαιτίας ενός 'ρατσιστικου' ανεκδοτου)
Ο Κυτεας τιμωρήθηκε από τον ΣΕΓΑΣ
Και πολυ καλα του κανανε αφου ηταν σκουπιδι.
Τωρα στο ασχετο, ποια ειναι η γνωμη σου για τις εκφρασεις "δευτερος/τριτος/πέμπτος κλπ ολυμπιονικης? " Στεκουν, η ειναι μαλακιες μια που νικιτης ειναι μονο ενας?
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

είναι ευτράπελο και πλάκα ο σαρανταροπενημτάρης προπονητής να λέει σε ένα μαύρο πιτσιρικά να πάει στην πατρίδα του και πως η μάνα του κάνει βουντού?είσαι τελείως μαλάκας?
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

nemo έγραψε: 06 Αύγ 2024, 23:23
GoBzi έγραψε: 06 Αύγ 2024, 23:19
nemo έγραψε: 06 Αύγ 2024, 23:11 στα σπιτια τους σε καλεσανε;
Ναι, μου κάνανε δώρο και ένα τέτοιο χάλι.
θα ηταν εξωγηινοι ισλαμιστες εγω ξερω απο κανονικους οτι δεν καλουν απιστους στα σπιτια τους
για να μην τους μαγαρισουν τις γυναικες τους
Διαβασμενος από το Google; :p2:
nemo

GoBzi έγραψε: 06 Αύγ 2024, 23:44
nemo έγραψε: 06 Αύγ 2024, 23:23
GoBzi έγραψε: 06 Αύγ 2024, 23:19

Ναι, μου κάνανε δώρο και ένα τέτοιο χάλι.
θα ηταν εξωγηινοι ισλαμιστες εγω ξερω απο κανονικους οτι δεν καλουν απιστους στα σπιτια τους
για να μην τους μαγαρισουν τις γυναικες τους
Διαβασμενος από το Google; :p2:
ειπαμε για κανονικους απο αυτους που μας εχουν γεμισει εδω...τωρα αν εσυ πας σε εξευγενισμενους
μουσουλμανους μαζι με την γυναικα σου αλλαζει ..και οχι λογω εργασιας γνωριζω και συναναστρεφομαι
με πολλους ινδους πακιστανους αιγυπτιους
Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

Καβαλάρης έγραψε: 06 Αύγ 2024, 22:09
Aitwlos έγραψε: 06 Αύγ 2024, 15:12Φτάσαμε σε αυτό το επίπεδο. Αν συζητάμε αν είναι Έλληνας άτομο που έχει πατέρα Έλληνα
Δεν αρκεί αυτό. Οι Έλληνες είναι λευκοί.
Από πότε;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

Δρακουμελ έγραψε: 06 Αύγ 2024, 18:13
Aitwlos έγραψε: 06 Αύγ 2024, 15:12
nyxtovios έγραψε: 06 Αύγ 2024, 15:07 Πέραν της ηλιθιότητας της υπόθεσης πάντως, μια χαρά έλληνας είναι και βιολογικώς αφού ο πατέρας του είναι ελληνιάρης.
Φτάσαμε σε αυτό το επίπεδο. Αν συζητάμε αν είναι Έλληνας άτομο που έχει πατέρα Έλληνα

Πυργο Ηλείας είναι ο πατέρας του. Όχι ελληνας
Τέτοια κατάντια . Ε και πάλι υπάρχουν και χειρότερα. Φαντάσου να ήταν κρητικος
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Aitwlos έγραψε: 07 Αύγ 2024, 00:06
Δρακουμελ έγραψε: 06 Αύγ 2024, 18:13
Aitwlos έγραψε: 06 Αύγ 2024, 15:12

Φτάσαμε σε αυτό το επίπεδο. Αν συζητάμε αν είναι Έλληνας άτομο που έχει πατέρα Έλληνα

Πυργο Ηλείας είναι ο πατέρας του. Όχι ελληνας
Τέτοια κατάντια . Ε και πάλι υπάρχουν και χειρότερα. Φαντάσου να ήταν κρητικος
Έχει δεσμούς με την Ελλάδα και το μαύρο σόι της μητέρας του.Ο πατέρας της,δηλαδή ο παππούς του σπούδασε Θεολογία στην Ελλάδα,έγινε ορθόδοξος ιερέας και γύρισε στην Ουγκάντα.Η κόρη του και μητέρα του έμεινε στην Ελλάδα και παντρεύθηκε τον Πυργιώτη.
Πολλοί από αυτούς που θέλουν μόνο λευκούς τους Έλληνες είναι οι ίδιοι που πανηγυρίζουν για τη διάδοση της ορθοδοξίας στον κόσμο.Μόνο που αυτή στην Αφρική μόνο με μαύρους ιερείς σαν τον παππού του Καραλή μπορεί να γίνει.
Άβαταρ μέλους
Polaris3
Phorum.gr user: Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 »

Αυτό που πρέπει να κάνει ο Καραλης και ο Αντετοκουμπο είναι να δηλώσουν πόσο γτπ είναι το ελληνικό κράτος μαζί με ένα μέρος της ελληνικής κοινωνίας (αυτοί που ψηφίζουν ελληνική λύση, χρυσή αυγή ) και ότι τώρα που διαπρέπουν τους θυμήθηκαν ενώ πριν τους είχαν μόνο για να πουλάνε cd επειδή αυτά κάνουν οι μαύροι και δεν είναι για κάτι παραπάνω.
nemo

Polaris3 έγραψε: 07 Αύγ 2024, 01:10 Αυτό που πρέπει να κάνει ο Καραλης και ο Αντετοκουμπο είναι να δηλώσουν πόσο γτπ είναι το ελληνικό κράτος μαζί με ένα μέρος της ελληνικής κοινωνίας (αυτοί που ψηφίζουν ελληνική λύση, χρυσή αυγή ) και ότι τώρα που διαπρέπουν τους θυμήθηκαν ενώ πριν τους είχαν μόνο για να πουλάνε cd επειδή αυτά κάνουν οι μαύροι και δεν είναι για κάτι παραπάνω.
ok βαρεθηκαμε να το λεμε ποσο καθυστερες ειστε ...αλλα θα το λεμε
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

nemo έγραψε: 06 Αύγ 2024, 23:36
nowhere έγραψε: 06 Αύγ 2024, 23:33 άνθρωπε μου καταλαβαίνω ότι δεν πιάνεις και πολλά και δείχνω κατανόηση αλλά προσπάθησε λίγο

αν δεν μπορεις φροντισε τουλαχιστον να μην απαντας σε καθε παπαρια -δεν χαλασε και ο κοσμος
Υπερασπίζεσαι το μαλάκα λέγοντας χειρότερες μαλακίες. Γιατί;
Z
nemo

Καραμελίτσα έγραψε: 07 Αύγ 2024, 01:28
nemo έγραψε: 06 Αύγ 2024, 23:36

Υπερασπίζεσαι το μαλάκα λέγοντας χειρότερες μαλακίες. Γιατί;
κανενα δεν υπερασπιστηκα εκτος του χιουμορ
ουτε και πιστευω οτι ειπωθηκαν με την εννοια που τα μετεφεραν
εδω λεγονται χειροτερα για τους πελοποννησιους και φαντασου τι ακουει ενας ποντιος αθλητης
μεχρι να φερει ενα μεταλειο
Άβαταρ μέλους
Polaris3
Phorum.gr user: Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 »

nemo έγραψε: 07 Αύγ 2024, 01:27
Polaris3 έγραψε: 07 Αύγ 2024, 01:10 Αυτό που πρέπει να κάνει ο Καραλης και ο Αντετοκουμπο είναι να δηλώσουν πόσο γτπ είναι το ελληνικό κράτος μαζί με ένα μέρος της ελληνικής κοινωνίας (αυτοί που ψηφίζουν ελληνική λύση, χρυσή αυγή ) και ότι τώρα που διαπρέπουν τους θυμήθηκαν ενώ πριν τους είχαν μόνο για να πουλάνε cd επειδή αυτά κάνουν οι μαύροι και δεν είναι για κάτι παραπάνω.
Η φάρα σου ειναι αυτή που θέλει κλειστά σύνορα και ''να πας πίσω στη χώρα σου αράπη''. Τώρα σας τσούζει που δύο κορυφαίοι αθλητές έχουν αναφέρει έστω και έμμεσα πόσο γτπ είναι ένα κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας, οι κυρ παντελήδες και οι αιμα τιμη δεν ήμουνα εκεί.

Δεν σας κόβει και πολύ ότι ο αράπης που βρίζετε μπορεί να γίνει γνωστός και να αναφέρει τι έχει ζήσει εδώ. Αλλά εντάξει, είναι γνωστό ότι οι δεξιοί είναι ηλίθιοι.
nemo

Polaris3 έγραψε: 07 Αύγ 2024, 01:40
nemo έγραψε: 07 Αύγ 2024, 01:27
Η φάρα σου ειναι αυτή που θέλει κλειστά σύνορα και ''να πας πίσω στη χώρα σου αράπη''. Τώρα σας τσούζει που δύο κορυφαίοι αθλητές έχουν αναφέρει έστω και έμμεσα πόσο γτπ είναι ένα κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας, οι κυρ παντελήδες και οι αιμα τιμη δεν ήμουνα εκεί.

Δεν σας κόβει και πολύ ότι ο αράπης που βρίζετε μπορεί να γίνει γνωστός και να αναφέρει τι έχει ζήσει εδώ. Αλλά εντάξει, είναι γνωστό ότι οι δεξιοί είναι ηλίθιοι.
καταρχην μαθε σε ποιον απευθυνεσαι ποτε δεν ειπα κατι ειτε για την καταγωγη τους ειτε για το χρωμα
αλλα επειδη εισαι καθυστερας δεν σε παρεξηγω
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”