!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καραλής: «Υπήρχε προπονητής που μου έλεγε να πας στη χώρα σου»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Καραλής: «Υπήρχε προπονητής που μου έλεγε να πας στη χώρα σου»
Νομίζατε, μερικοί, ότι δεν θα βρίσκονταν καθαρματάκια για να δικαιολογήσουν το κάθαρμα, ε;
Σαπράιζ!
Σαπράιζ!
- Καβαλάρης
- Phorum.gr user: Doc McCoy
Ανέκαθεν.
Άσχετο. Διάδοση θρησκείας κάνει ο οποιοσδήποτε.πατησιωτης έγραψε: 07 Αύγ 2024, 00:29Πολλοί από αυτούς που θέλουν μόνο λευκούς τους Έλληνες είναι οι ίδιοι που πανηγυρίζουν για τη διάδοση της ορθοδοξίας στον κόσμο.Μόνο που αυτή στην Αφρική μόνο με μαύρους ιερείς σαν τον παππού του Καραλή μπορεί να γίνει.
Πού είναι η δικαιολογία;Ναύτης έγραψε: 07 Αύγ 2024, 07:59Νομίζατε, μερικοί, ότι δεν θα βρίσκονταν καθαρματάκια για να δικαιολογήσουν το κάθαρμα, ε;
Και τι να κάνουμε? Να γίνουμε σαν κι εσένα που δεν σε πειράζει όσοι κι αν έρθουν αρκεί το 41% να μην θιχτείπατησιωτης έγραψε: 07 Αύγ 2024, 00:29
Πολλοί από αυτούς που θέλουν μόνο λευκούς τους Έλληνες είναι οι ίδιοι που πανηγυρίζουν για τη διάδοση της ορθοδοξίας στον κόσμο.
Ή να μην χαιρόμαστε για την εξάπλωση του Ευαγγελίου, το μοναδικό ελπιδοφόρο και ουσιαστικό ?
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Μόνο η εξάπλωση του ισλάμ και η νεγροποιηση τσούζει, αν την πει κάποιος σε κάποιον χάλια δεν έγινε κάτιPolaris3 έγραψε: 07 Αύγ 2024, 01:40 Τώρα σας τσούζει που δύο κορυφαίοι αθλητές έχουν αναφέρει έστω και έμμεσα πόσο γτπ είναι ένα κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας, οι κυρ παντελήδες και οι αιμα τιμη δεν ήμουνα εκεί.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Μλκς γιατί τόσος ρατσισμός για τον Πύργο;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αν το κανει να τσουζει λιγοτερο, σε 300 χρονια απο τωρα θα υπαρξει φυσικη απονεγρωση.Μπίστης έγραψε: 07 Αύγ 2024, 12:27Μόνο η εξάπλωση του ισλάμ και η νεγροποιηση τσούζει, αν την πει κάποιος σε κάποιον χάλια δεν έγινε κάτιPolaris3 έγραψε: 07 Αύγ 2024, 01:40 Τώρα σας τσούζει που δύο κορυφαίοι αθλητές έχουν αναφέρει έστω και έμμεσα πόσο γτπ είναι ένα κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας, οι κυρ παντελήδες και οι αιμα τιμη δεν ήμουνα εκεί.
![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Ο Μιχαλολιάκος πάντως, η επιτομή του ελληνικού κάλλους μην ξεχνιόμαστε, έλεγε κάτι αντίστοιχες μαϊμουδιές απολύτως σοβαρά.nemo έγραψε: 06 Αύγ 2024, 23:25σιγα μην ειπωθηκε στα σοβαρα κατι τετοιο ...ουτε οι αριστεροι δεν θα ηταν ικανοι να το πουν στα σοβαραnowhere έγραψε: 06 Αύγ 2024, 23:22για πες έναν από τους πολλούς που του λέει ο προπονητής που τρώει στη μάπα όλη μερα να πάει στη πατρίδα του και οτι η μάνα του κάνει βουντού στους αλλους για να κερδίζειnemo έγραψε: 06 Αύγ 2024, 23:14 ελληνικο χρωμα ειναι ολα τα χρωματα και σε αναλογια υπερτερει το πιο σκουρο απο το λευκο
και κανενας δεν εχει προβλημα με το χρωμα του καραλη σεις οι βλακεντιοι το σηκωσατε
και οπως ειπαν αντι να χαρει καθεται και βγαζει απωθημενα λες και οι αλλοι αθλητες
δεν κουρασθηκαν και δεν ιδρωσαν ή δεν εφαγαν στην μαπα προσβολες
Με λίγα, λόγια ο συγκεκριμένος προπονητής ήταν και είναι ο ορισμός του ΜΑΛΑΚΑ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ο Μιχαλολιάκος δεν είναι που είχε πει τον Αντετοκούμπο χιμπατζή;ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Αύγ 2024, 12:35Ο Μιχαλολιάκος πάντως, η επιτομή του ελληνικού κάλλους μην ξεχνιόμαστε, έλεγε κάτι αντίστοιχες μαϊμουδιές απολύτως σοβαρά.nemo έγραψε: 06 Αύγ 2024, 23:25σιγα μην ειπωθηκε στα σοβαρα κατι τετοιο ...ουτε οι αριστεροι δεν θα ηταν ικανοι να το πουν στα σοβαραnowhere έγραψε: 06 Αύγ 2024, 23:22
για πες έναν από τους πολλούς που του λέει ο προπονητής που τρώει στη μάπα όλη μερα να πάει στη πατρίδα του και οτι η μάνα του κάνει βουντού στους αλλους για να κερδίζει
Ο Μιχαλολιάκος. Τον Γιάννη
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Praetoriae
Πάλι δύσκολα παιδικά χρόνια και ρατσισμός?
Στερέψανε τα δάκρυα
Στερέψανε τα δάκρυα
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Αν το μάθει ο πεθερός σου φουκαρά μου, τέρμα οι χορηγίες και οι ΑΜΚ.Frappezitis έγραψε: 06 Αύγ 2024, 15:39 Ελλαδα η χωρα του φωτος
Σκατα στη μουρη των ρατσιστων, των φασιστων κ των κυρ Παντεληδων.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
ρατσισμός οκ να το καταλάβω, πυργιώτης το παιδί και εκτός πύργου αντιμετωπίζονται περίεργα, δε συμφωνώ 100%.
Αλλά δυσκολα παιδικά χρόνια απο που και ως που, δε μεγάλωσαν στην πείνα και μια χαρά βλέπω την οικογένεια τους.
Αλλά δυσκολα παιδικά χρόνια απο που και ως που, δε μεγάλωσαν στην πείνα και μια χαρά βλέπω την οικογένεια τους.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αυτό ακριβώς εννοούσα.Beria έγραψε: 07 Αύγ 2024, 12:38Ο Μιχαλολιάκος δεν είναι που είχε πει τον Αντετοκούμπο χιμπατζή;ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Αύγ 2024, 12:35Ο Μιχαλολιάκος πάντως, η επιτομή του ελληνικού κάλλους μην ξεχνιόμαστε, έλεγε κάτι αντίστοιχες μαϊμουδιές απολύτως σοβαρά.nemo έγραψε: 06 Αύγ 2024, 23:25
σιγα μην ειπωθηκε στα σοβαρα κατι τετοιο ...ουτε οι αριστεροι δεν θα ηταν ικανοι να το πουν στα σοβαρα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
δεν παρακολουθουσα μιχαλολιακο ουτε στις δοξες του παντως το χιμπατζη το ειπε ο τσουκαλαςBeria έγραψε: 07 Αύγ 2024, 12:38Ο Μιχαλολιάκος δεν είναι που είχε πει τον Αντετοκούμπο χιμπατζή;ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Αύγ 2024, 12:35Ο Μιχαλολιάκος πάντως, η επιτομή του ελληνικού κάλλους μην ξεχνιόμαστε, έλεγε κάτι αντίστοιχες μαϊμουδιές απολύτως σοβαρά.nemo έγραψε: 06 Αύγ 2024, 23:25
σιγα μην ειπωθηκε στα σοβαρα κατι τετοιο ...ουτε οι αριστεροι δεν θα ηταν ικανοι να το πουν στα σοβαρα
σε εναν εκ των δυο αντετοκουμπο
Δηλαδή, κάπου έλεος με τους χαρακτηρισμούς από το κάθε μπαζόχυμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
nemo έγραψε: 07 Αύγ 2024, 12:49δεν παρακολουθουσα μιχαλολιακο ουτε στις δοξες του παντως το χιμπατζη το ειπε ο τσουκαλαςBeria έγραψε: 07 Αύγ 2024, 12:38Ο Μιχαλολιάκος δεν είναι που είχε πει τον Αντετοκούμπο χιμπατζή;ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Αύγ 2024, 12:35
Ο Μιχαλολιάκος πάντως, η επιτομή του ελληνικού κάλλους μην ξεχνιόμαστε, έλεγε κάτι αντίστοιχες μαϊμουδιές απολύτως σοβαρά.
σε εναν εκ των δυο αντετοκουμπο
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 77 Απαντήσεις
- 2537 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
-
- 38 Απαντήσεις