!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κλείνει και το forums.gr

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Re: Κλείνει και το forums.gr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 26 Οκτ 2019, 11:47
Saranda έγραψε: 26 Οκτ 2019, 11:39
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 25 Οκτ 2019, 21:14

Εγώ πήδηξα μια Κινέζα από chat πριν από καμιά 20αρια χρόνια. Είχαμε δώσει ραντεβού στο Βαρδάρη. Μουνάρα. Ήταν παντρεμένη με Έλληνα που είχε καφέ στον Εύοσμο.
την εκαψεσ την κινεζα δεν εχει πολλεσ παντρεμενεσ σε ευοσμο με καφετερια ο αντρασ
Χμ, ο Ορεστης από τα τηλεπαιχνίδια πάντως πρέπει να έχει κινέζο πατέρα.
O Ορέστης35 πάντως αν γνώριζε την δικιά μου Κινέζα θα μάθαινε να αγαπά τα ασιατικά αδέλφια μας.
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

GReaper έγραψε: 26 Οκτ 2019, 11:55 Μου έδωσες μια ιδέα τώρα. Τι θα έκανε μια κομμουνιστική κοινωνία αν νοήμοντα ρομπότ επαναστατούσαν εναντίον της?...

ρομπότ θεωρεί και τους συντρόφους η κομμουνιστική κοινωνία όμως :102:
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Alien666 έγραψε: 26 Οκτ 2019, 11:59

Ο,τι κι αν είναι, δεν υπάρχει καλύτερο μέσο για συζητήσεις αυτή τη στιγμή. Εγώ έχω προτείνει στο forums.gr ότι σε περίπτωση που επανέλθει αναβαθμισμένο, καλό είναι να έχει και μια πλατφόρμα που προσομοιάζει το facebook (έχει χρησιμοποιηθεί παλαιότερα στο greekddl και δεν είναι ανέφικτο τεχνικά).

Ουσιαστικά θα είναι ένας "τοίχος" όπου τα μέλη θα γράφουνε status με τη διαφορά σε σχέση με το facebook ότι θα συμμετέχουν όλοι (ο τοίχος θα είναι κοινός για όλους, όχι διαφορετικός για τον καθένα) και ότι θα τηρείται η ανωνυμία.

Ετσι θα προσελκύσει και κοινό που γουστάρει να γράφει "στάτους".
δεν διαφωνώ γι' αυτό που λες, το μόνο που θίγω είναι πως τα φόρουμ εκπλήρωσαν μια ανάγκη επικοινωνίας, την οποία σήμερα την καλύπτει το στατους και οι φολλοουερς, εντάξει για να είμαι ακριβής δεν είναι ισοβαρές γιατί υπάρχουν $ στους φολλοουερς και τα λάηκ, αλλά η ανάγκη παραμένει :102:
Άβαταρ μέλους
GReaper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GReaper »

Χουργιατς έγραψε: 26 Οκτ 2019, 12:00ρομπότ θεωρεί και τους συντρόφους η κομμουνιστική κοινωνία όμως :102:
Θες να μου πεις ότι θα έδινε στα ρομπότ δικαιώματα πολίτη? Χλωμό το βλέπω...
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Εγώ είχα χτες ομηρική μάχη στο φβ με τα Κορμπύνια.
Αφού τους έκανα με τα κρεμμυδάκια για το μπρέξι που στηρίζουν, στο τέλος λέει μία αγγλο-ζαία για μένα "ααααα τον ξέρω αυτόν έχει χακάρει το προφίλ ενός που πέθανε το 2017 (!!!) και γράφει από αυτό".
Της λέω εγώ "έλα Μιμή στον τόπο σου μαντάμ, επικοινωνείς".
Αλλά τώρα η ιστορική αυτή μάχη πέθανε, τι να το κάνεις ;
Εδώ θα είχαμε ματς-κατς, επεμβάσεις του συντονισμού, ιστορίες για χρόνια.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

GReaper έγραψε: 26 Οκτ 2019, 12:11 Θες να μου πεις ότι θα έδινε στα ρομπότ δικαιώματα πολίτη? Χλωμό το βλέπω...

σε ποιό κομμουνοκράτος έχουν δικαιώματα πολίτη :102: μόνο υποχρεώσεις βλέπω :102:
Άλεξλαμπ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Άλεξλαμπ »

wooded glade έγραψε: 25 Οκτ 2019, 19:03
Άλεξλαμπ έγραψε: 25 Οκτ 2019, 18:26
wooded glade έγραψε: 25 Οκτ 2019, 17:36 Δυνατό φόρουμ παλιά.
Θυμάμαι μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Νιουκάστλ δυνατές μονομαχίες με γάβρους.
Το κέλυφος που έφτιαξε μετά δεν ήταν καλό και δεν είχε μέλη αλλά ένα σημείο αδυναμίας για όλα τα πχόρουμς είναι ότι δεν βγαίνουν στο google search.
Το facebook δεν αντικαθιστά τα πχόρουμς. Τώρα που μιλάμε εγώ έχω μία επική μονομαχία με μπρεξιτάκηδες αλλά τι να το κάνεις ; Μέχρι το βράδυ θα έχει ξεχαστεί - εδώ θα κάναμε ίσαμε 148 σελίδες.
Καθόλου δυνατό. Γενικά το επίπεδο εδώ είναι κατά πολύ ανώτερο. Χρήστες όπως ο πατησιώτης, ο alexandroso, o hellegenes δεν υπήρχαν στο forum.
Προ δεκαπενταετίας λαίμαι.
Αυτό ήταν πριν από εμένα. Η δική μου εμπειρία ήταν φτωχοί χρήστες και πολλές διαφημίσεις.
Άβαταρ μέλους
GReaper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GReaper »

Χουργιατς έγραψε: 26 Οκτ 2019, 12:21σε ποιό κομμουνοκράτος έχουν δικαιώματα πολίτη :102: μόνο υποχρεώσεις βλέπω :102:
Όχι όχι, μιλάω για το ιδανικό κομμουνιστικό κράτος, όπως το φαντασιώνονται.
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

GReaper έγραψε: 26 Οκτ 2019, 12:27

Όχι όχι, μιλάω για το ιδανικό κομμουνιστικό κράτος, όπως το φαντασιώνονται.

ναι βρε παιδι μου αλλά δεν είναι λίγο νωρίς το πρωί για να μιλάμε για φαντασιώσεις :102: χώρια που θα είναι οφφτοπικ :102:
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 26 Οκτ 2019, 10:26 Όλα αυτά τελείωσαν τη μοιραία μέρα που πήγα στον Γονίδη και γνώρισα τη γυναίκα της ζωής μου.
:smt023 Ετσι πρέπει - ειναι το σωστό οταν παντρευτείς και θέλεις να κανεις μια σωστη οικογένεια .
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Νon4me έγραψε: 26 Οκτ 2019, 15:55
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 26 Οκτ 2019, 10:26 Όλα αυτά τελείωσαν τη μοιραία μέρα που πήγα στον Γονίδη και γνώρισα τη γυναίκα της ζωής μου.
:smt023 Ετσι πρέπει - ειναι το σωστό οταν παντρευτείς και θέλεις να κανεις μια σωστη οικογένεια .
Έτσι είναι. Άσε που οι γκόμενες απαιτούν χρόνο και κόπο. Όπως είπε κι ο Πολ Νιούμαν. Γιατί να ψάχνω για χάμπουργκερ ενώ έχω μπριζόλα στο σπίτι.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 26 Οκτ 2019, 16:05
Έτσι είναι. Άσε που οι γκόμενες απαιτούν χρόνο και κόπο. Όπως είπε κι ο Πολ Νιούμαν. Γιατί να ψάχνω για χάμπουργκερ ενώ έχω μπριζόλα στο σπίτι.
Επειδη υπάρχουν και μπριΤζολες σε πολλες διαφορετικες κοπες εκτος σπιτιου ; :smt017
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Απαιτούν χρόνο και κόπο τον οποίο θα αφιέρωνες στη ''δικιά σου'' μετατρέποντάς την σιγά σιγά υποψήφιο ''θήραμα'' για τον εκάστοτε . Προσωπικά όσους ξέρω που ψάχνονται με τρίτα άτομα έχουν διαλυμένη σχέση η οδεύει προς τα κει . Οπότε γυρνάμε ξανά στην αρχή του συμπεράσματος αν δεν είσαι πρόθυμος - έτοιμος για κάτι μόνιμο κάθεσαι στα αυγά σου και στην εργένικη .
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Αγις έγραψε: 26 Οκτ 2019, 16:12

Επειδη υπάρχουν και μπριΤζολες σε πολλες διαφορετικες κοπες εκτος σπιτιου ; :smt017
Ναι οκ. Προφανώς πίστευε ότι η δικιά του ήταν t bone ή ξέρω γω kobe.
Νon4me έγραψε: 26 Οκτ 2019, 16:14

Απαιτούν χρόνο και κόπο τον οποίο θα αφιέρωνες στη ''δικιά σου'' μετατρέποντάς την σιγά σιγά υποψήφιο ''θήραμα'' για τον εκάστοτε . Προσωπικά όσους ξέρω που ψάχνονται με τρίτα άτομα έχουν διαλυμένη σχέση η οδεύει προς τα κει . Οπότε γυρνάμε ξανά στην αρχή του συμπεράσματος αν δεν είσαι πρόθυμος - έτοιμος για κάτι μόνιμο κάθεσαι στα αυγά σου και στην εργένικη .
E ναι, κι εγώ βλέπω κατεστραμμένες οικογένειες με τεράστιο κόστος ειδικά στα παιδιά. Όχι ότι καλύτερο και ειλικρινά όταν δεν υπάρχει πρόβλημα στη σχέση δεν υπάρχει λόγος. Εκτός αν είσαι μαλάκας.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 26 Οκτ 2019, 16:24
Αγις έγραψε: 26 Οκτ 2019, 16:12

Ναι οκ. Προφανώς πίστευε ότι η δικιά του ήταν t bone ή ξέρω γω kobe.

ε και ;
περα απο Τ - kobe υπάρχουν τοσες άλλες κοπες - γιατι να κολλησουμε στην μια επιλογη ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”