Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 26 Οκτ 2019, 10:26πήγα στον Γονίδη και γνώρισα τη γυναίκα της ζωής μου.bolek έγραψε: 25 Οκτ 2019, 22:03τηλεφωνο κρατησες;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 25 Οκτ 2019, 21:14
Εγώ πήδηξα μια Κινέζα από chat πριν από καμιά 20αρια χρόνια. Είχαμε δώσει ραντεβού στο Βαρδάρη. Μουνάρα. Ήταν παντρεμένη με Έλληνα που είχε καφέ στον Εύοσμο.![]()
οχι
ε;;;;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλείνει και το forums.gr
Re: Κλείνει και το forums.gr
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Μόλις πληροφορήθηκα ότι ήταν ο Μελάς. Τραγουδούσε στον Σκορπιό.bolek έγραψε: 26 Οκτ 2019, 11:03Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 26 Οκτ 2019, 10:26πήγα στον Γονίδη και γνώρισα τη γυναίκα της ζωής μου.ωραια!
Εσύ Πορφύριε έλεγες κάτι μυστήρια για τη γυναίκα σου πιο παλιά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
την εκαψεσ την κινεζα δεν εχει πολλεσ παντρεμενεσ σε ευοσμο με καφετεριαbolek έγραψε: 26 Οκτ 2019, 11:03Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 26 Οκτ 2019, 10:26πήγα στον Γονίδη και γνώρισα τη γυναίκα της ζωής μου.ωραια!
την εκαψεσ την κινεζα δεν εχει πολλεσ παντρεμενεσ σε ευοσμο με καφετερια ο αντρασΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 25 Οκτ 2019, 21:14Εγώ πήδηξα μια Κινέζα από chat πριν από καμιά 20αρια χρόνια. Είχαμε δώσει ραντεβού στο Βαρδάρη. Μουνάρα. Ήταν παντρεμένη με Έλληνα που είχε καφέ στον Εύοσμο.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 25 Οκτ 2019, 21:11Ειχα πηδηξει (2-3) απο το mirc 20κατι χρονια πριν. Ουτε καμερες υπηρχαν τοτε ουτε τιποτα. Ρισκο και μονο ρισκο. Την πρωτη φορα μαλιστα ειχα ανεβει Θεσ/νικη 17 χρονων παιδακι. Χαχα τι μου θυμησες.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 25 Οκτ 2019, 20:22
Εδώ τουλάχιστον έχει γυναίκες, λες και μια κουβέντα ξέρω γω. Τώρα αν περιμένεις να πηδήξεις από τα φόρουμ ε εντάξει, δεν είσαι σε καλό δρόμο.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Πριν από είκοσι χρόνια μιλάμε τώρα.Saranda έγραψε: 26 Οκτ 2019, 11:39την εκαψεσ την κινεζα δεν εχει πολλεσ παντρεμενεσ σε ευοσμο με καφετερια ο αντρασΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 25 Οκτ 2019, 21:14Εγώ πήδηξα μια Κινέζα από chat πριν από καμιά 20αρια χρόνια. Είχαμε δώσει ραντεβού στο Βαρδάρη. Μουνάρα. Ήταν παντρεμένη με Έλληνα που είχε καφέ στον Εύοσμο.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 25 Οκτ 2019, 21:11
Ειχα πηδηξει (2-3) απο το mirc 20κατι χρονια πριν. Ουτε καμερες υπηρχαν τοτε ουτε τιποτα. Ρισκο και μονο ρισκο. Την πρωτη φορα μαλιστα ειχα ανεβει Θεσ/νικη 17 χρονων παιδακι. Χαχα τι μου θυμησες.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 26 Οκτ 2019, 11:42Πριν από είκοσι χρόνια μιλάμε τώρα.Saranda έγραψε: 26 Οκτ 2019, 11:39την εκαψεσ την κινεζα δεν εχει πολλεσ παντρεμενεσ σε ευοσμο με καφετερια ο αντρασΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 25 Οκτ 2019, 21:14 Εγώ πήδηξα μια Κινέζα από chat πριν από καμιά 20αρια χρόνια. Είχαμε δώσει ραντεβού στο Βαρδάρη. Μουνάρα. Ήταν παντρεμένη με Έλληνα που είχε καφέ στον Εύοσμο.
Τι έλεγα για το φως της ζωής μου; Μπορεί να είχα πάρει ναρκωτικά.
Α οκ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Λίνο Βεντούρα
Χμ, ο Ορεστης από τα τηλεπαιχνίδια πάντως πρέπει να έχει κινέζο πατέρα.Saranda έγραψε: 26 Οκτ 2019, 11:39την εκαψεσ την κινεζα δεν εχει πολλεσ παντρεμενεσ σε ευοσμο με καφετερια ο αντρασΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 25 Οκτ 2019, 21:14Εγώ πήδηξα μια Κινέζα από chat πριν από καμιά 20αρια χρόνια. Είχαμε δώσει ραντεβού στο Βαρδάρη. Μουνάρα. Ήταν παντρεμένη με Έλληνα που είχε καφέ στον Εύοσμο.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 25 Οκτ 2019, 21:11
Ειχα πηδηξει (2-3) απο το mirc 20κατι χρονια πριν. Ουτε καμερες υπηρχαν τοτε ουτε τιποτα. Ρισκο και μονο ρισκο. Την πρωτη φορα μαλιστα ειχα ανεβει Θεσ/νικη 17 χρονων παιδακι. Χαχα τι μου θυμησες.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Τα φόρουμ είχαν ακόμη πέραση ως μέσο έκφρασης όταν στο facebook όλοι ήταν κουμπωμένοι γιατί δεν ήθελαν να εκτεθούν επώνυμα με τις απόψεις τους.
Τώρα φτάσαμε στο σημείο που οι περισσότεροι δεν φοβούνται να παραθέσουν επώνυμα στο φέησμπουκ απόψεις που είναι ακόμη και τρολίστικες.
Το μέσο είναι τέτοιο, που οι περισσότεροι "φίλοι" αποκρίνονται θετικά, με λόγια όπως "τι καλά που τα λες" και "συμφωνώ", μόνο και μόνο για δημόσιες σχέσεις. Οσοι διαφωνούν, λένε απλώς "καλημέρα".
Άρα όποιος τοποθετείται για διάφορα θέματα στο facebook είναι τύπος που δεν θέλει να διαφωνίσει, δεν θέλει να συζητήσει, αλλά θέλει μονάχα να ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ από τους άλλους.
Πρόκειται για ναρκισιστικό μέσο και δεν προσφέρεται για διάλογο. Αν τώρα κάποιοι το προτιμούν από τα φόρουμ, αυτό έχει να κάνει με τη ναρκισιστική εποχή μας.
Τώρα φτάσαμε στο σημείο που οι περισσότεροι δεν φοβούνται να παραθέσουν επώνυμα στο φέησμπουκ απόψεις που είναι ακόμη και τρολίστικες.
Το μέσο είναι τέτοιο, που οι περισσότεροι "φίλοι" αποκρίνονται θετικά, με λόγια όπως "τι καλά που τα λες" και "συμφωνώ", μόνο και μόνο για δημόσιες σχέσεις. Οσοι διαφωνούν, λένε απλώς "καλημέρα".
Άρα όποιος τοποθετείται για διάφορα θέματα στο facebook είναι τύπος που δεν θέλει να διαφωνίσει, δεν θέλει να συζητήσει, αλλά θέλει μονάχα να ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ από τους άλλους.
Πρόκειται για ναρκισιστικό μέσο και δεν προσφέρεται για διάλογο. Αν τώρα κάποιοι το προτιμούν από τα φόρουμ, αυτό έχει να κάνει με τη ναρκισιστική εποχή μας.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ένα φεγγάρι πριν 5-6 χρόνια πρέπει να είχα περάσει από κει ,μάλλον σε νήμα για... εκπαιδευτικούς
Τα φόρα που κλείσαν τα ποστ μου μού πήρανε....
Τα φόρα που κλείσαν τα ποστ μου μού πήρανε....
Alien666 έγραψε: 26 Οκτ 2019, 11:47
Πρόκειται για ναρκισιστικό μέσο και δεν προσφέρεται για διάλογο.
τα φόρουμ δεν είναι για διάλογο από τη στιγμή που ακόμα και το ΚΚΕ πληρώνει μποτς
Μου έδωσες μια ιδέα τώρα. Τι θα έκανε μια κομμουνιστική κοινωνία αν νοήμοντα ρομπότ επαναστατούσαν εναντίον της?...Χουργιατς έγραψε: 26 Οκτ 2019, 11:53τα φόρουμ δεν είναι για διάλογο από τη στιγμή που ακόμα και το ΚΚΕ πληρώνει μποτς
- wooded glade
Ο κάθε φλούφλης ότι θέλει γράφει και στο facebook και παντού - μέχρι να έρθει το μπαν.Alien666 έγραψε: 26 Οκτ 2019, 11:47 Τα φόρουμ είχαν ακόμη πέραση ως μέσο έκφρασης όταν στο facebook όλοι ήταν κουμπωμένοι γιατί δεν ήθελαν να εκτεθούν επώνυμα με τις απόψεις τους.
Οι καταστάσεις όμως που συμπαραμαρτούν είναι οι εξής:
α) Το φβ δεν προσφέρεται αφού όλα τα διβέϊτ που γίνονται πεθαίνουν γρήγορα.
β) Το φβ έχει όντως τραβήξει πολύ κόσμο. Χαρακτηριστικά ήταν ένας που ήθελε να του στείλω κάτι και του λέω "δος μου ένα email" και μου λέει αυτός "email ; τι είναι αυτό, δεν ξέρω - γράψε στο messenger".
γ) Tα φόρουμ δεν τα πάνε καλά με το google search.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Ο,τι κι αν είναι, δεν υπάρχει καλύτερο μέσο για συζητήσεις αυτή τη στιγμή. Εγώ έχω προτείνει στο forums.gr ότι σε περίπτωση που επανέλθει αναβαθμισμένο, καλό είναι να έχει και μια πλατφόρμα που προσομοιάζει το facebook (έχει χρησιμοποιηθεί παλαιότερα στο greekddl και δεν είναι ανέφικτο τεχνικά).
Ουσιαστικά θα είναι ένας "τοίχος" όπου τα μέλη θα γράφουνε status με τη διαφορά σε σχέση με το facebook ότι θα συμμετέχουν όλοι (ο τοίχος θα είναι κοινός για όλους, όχι διαφορετικός για τον καθένα) και ότι θα τηρείται η ανωνυμία.
Ετσι θα προσελκύσει και κοινό που γουστάρει να γράφει "στάτους".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 220 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-