!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κλείνει και το forums.gr

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
bolek

Re: Κλείνει και το forums.gr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bolek »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 26 Οκτ 2019, 10:26
bolek έγραψε: 25 Οκτ 2019, 22:03
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 25 Οκτ 2019, 21:14

Εγώ πήδηξα μια Κινέζα από chat πριν από καμιά 20αρια χρόνια. Είχαμε δώσει ραντεβού στο Βαρδάρη. Μουνάρα. Ήταν παντρεμένη με Έλληνα που είχε καφέ στον Εύοσμο.
τηλεφωνο κρατησες; :fp:
οχι
ε;;;;
πήγα στον Γονίδη και γνώρισα τη γυναίκα της ζωής μου.
:D ωραια!
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

bolek έγραψε: 26 Οκτ 2019, 11:03
οχι
ε;;;;
Μόλις πληροφορήθηκα ότι ήταν ο Μελάς. Τραγουδούσε στον Σκορπιό.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Εσύ Πορφύριε έλεγες κάτι μυστήρια για τη γυναίκα σου πιο παλιά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Saranda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saranda »

bolek έγραψε: 26 Οκτ 2019, 11:03
οχι
ε;;;;
την εκαψεσ την κινεζα δεν εχει πολλεσ παντρεμενεσ σε ευοσμο με καφετερια
Saranda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saranda »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 25 Οκτ 2019, 21:11
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 25 Οκτ 2019, 20:22

Εδώ τουλάχιστον έχει γυναίκες, λες και μια κουβέντα ξέρω γω. Τώρα αν περιμένεις να πηδήξεις από τα φόρουμ ε εντάξει, δεν είσαι σε καλό δρόμο.
Ειχα πηδηξει (2-3) απο το mirc 20κατι χρονια πριν. Ουτε καμερες υπηρχαν τοτε ουτε τιποτα. Ρισκο και μονο ρισκο. Την πρωτη φορα μαλιστα ειχα ανεβει Θεσ/νικη 17 χρονων παιδακι. Χαχα τι μου θυμησες.
Εγώ πήδηξα μια Κινέζα από chat πριν από καμιά 20αρια χρόνια. Είχαμε δώσει ραντεβού στο Βαρδάρη. Μουνάρα. Ήταν παντρεμένη με Έλληνα που είχε καφέ στον Εύοσμο.
την εκαψεσ την κινεζα δεν εχει πολλεσ παντρεμενεσ σε ευοσμο με καφετερια ο αντρασ
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Saranda έγραψε: 26 Οκτ 2019, 11:39

Ειχα πηδηξει (2-3) απο το mirc 20κατι χρονια πριν. Ουτε καμερες υπηρχαν τοτε ουτε τιποτα. Ρισκο και μονο ρισκο. Την πρωτη φορα μαλιστα ειχα ανεβει Θεσ/νικη 17 χρονων παιδακι. Χαχα τι μου θυμησες.
την εκαψεσ την κινεζα δεν εχει πολλεσ παντρεμενεσ σε ευοσμο με καφετερια ο αντρασ
Πριν από είκοσι χρόνια μιλάμε τώρα.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 26 Οκτ 2019, 11:42
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 25 Οκτ 2019, 21:14 Εγώ πήδηξα μια Κινέζα από chat πριν από καμιά 20αρια χρόνια. Είχαμε δώσει ραντεβού στο Βαρδάρη. Μουνάρα. Ήταν παντρεμένη με Έλληνα που είχε καφέ στον Εύοσμο.
Πριν από είκοσι χρόνια μιλάμε τώρα.
Ερμής έγραψε: 26 Οκτ 2019, 11:29 Εσύ Πορφύριε έλεγες κάτι μυστήρια για τη γυναίκα σου πιο παλιά.
Τι έλεγα για το φως της ζωής μου; Μπορεί να είχα πάρει ναρκωτικά.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Α οκ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Χμ, ο Ορεστης από τα τηλεπαιχνίδια πάντως πρέπει να έχει κινέζο πατέρα.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Τα φόρουμ είχαν ακόμη πέραση ως μέσο έκφρασης όταν στο facebook όλοι ήταν κουμπωμένοι γιατί δεν ήθελαν να εκτεθούν επώνυμα με τις απόψεις τους.

Τώρα φτάσαμε στο σημείο που οι περισσότεροι δεν φοβούνται να παραθέσουν επώνυμα στο φέησμπουκ απόψεις που είναι ακόμη και τρολίστικες.

Το μέσο είναι τέτοιο, που οι περισσότεροι "φίλοι" αποκρίνονται θετικά, με λόγια όπως "τι καλά που τα λες" και "συμφωνώ", μόνο και μόνο για δημόσιες σχέσεις. Οσοι διαφωνούν, λένε απλώς "καλημέρα".

Άρα όποιος τοποθετείται για διάφορα θέματα στο facebook είναι τύπος που δεν θέλει να διαφωνίσει, δεν θέλει να συζητήσει, αλλά θέλει μονάχα να ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ από τους άλλους.

Πρόκειται για ναρκισιστικό μέσο και δεν προσφέρεται για διάλογο. Αν τώρα κάποιοι το προτιμούν από τα φόρουμ, αυτό έχει να κάνει με τη ναρκισιστική εποχή μας.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Ένα φεγγάρι πριν 5-6 χρόνια πρέπει να είχα περάσει από κει ,μάλλον σε νήμα για... εκπαιδευτικούς :smt005:

Τα φόρα που κλείσαν τα ποστ μου μού πήρανε.... :smt035
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

Alien666 έγραψε: 26 Οκτ 2019, 11:47
Πρόκειται για ναρκισιστικό μέσο και δεν προσφέρεται για διάλογο.

τα φόρουμ δεν είναι για διάλογο από τη στιγμή που ακόμα και το ΚΚΕ πληρώνει μποτς :102:
Άβαταρ μέλους
GReaper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GReaper »

Χουργιατς έγραψε: 26 Οκτ 2019, 11:53τα φόρουμ δεν είναι για διάλογο από τη στιγμή που ακόμα και το ΚΚΕ πληρώνει μποτς :102:
Μου έδωσες μια ιδέα τώρα. Τι θα έκανε μια κομμουνιστική κοινωνία αν νοήμοντα ρομπότ επαναστατούσαν εναντίον της?...
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Alien666 έγραψε: 26 Οκτ 2019, 11:47 Τα φόρουμ είχαν ακόμη πέραση ως μέσο έκφρασης όταν στο facebook όλοι ήταν κουμπωμένοι γιατί δεν ήθελαν να εκτεθούν επώνυμα με τις απόψεις τους.

Τώρα φτάσαμε στο σημείο που οι περισσότεροι δεν φοβούνται να παραθέσουν επώνυμα στο φέησμπουκ απόψεις που είναι ακόμη και τρολίστικες.

Το μέσο είναι τέτοιο, που οι περισσότεροι "φίλοι" αποκρίνονται θετικά, με λόγια όπως "τι καλά που τα λες" και "συμφωνώ", μόνο και μόνο για δημόσιες σχέσεις. Οσοι διαφωνούν, λένε απλώς "καλημέρα".

Άρα όποιος τοποθετείται για διάφορα θέματα στο facebook είναι τύπος που δεν θέλει να διαφωνίσει, δεν θέλει να συζητήσει, αλλά θέλει μονάχα να ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ από τους άλλους.

Πρόκειται για ναρκισιστικό μέσο και δεν προσφέρεται για διάλογο. Αν τώρα κάποιοι το προτιμούν από τα φόρουμ, αυτό έχει να κάνει με τη ναρκισιστική εποχή μας.
Ο κάθε φλούφλης ότι θέλει γράφει και στο facebook και παντού - μέχρι να έρθει το μπαν.
Οι καταστάσεις όμως που συμπαραμαρτούν είναι οι εξής:

α) Το φβ δεν προσφέρεται αφού όλα τα διβέϊτ που γίνονται πεθαίνουν γρήγορα.
β) Το φβ έχει όντως τραβήξει πολύ κόσμο. Χαρακτηριστικά ήταν ένας που ήθελε να του στείλω κάτι και του λέω "δος μου ένα email" και μου λέει αυτός "email ; τι είναι αυτό, δεν ξέρω - γράψε στο messenger".
γ) Tα φόρουμ δεν τα πάνε καλά με το google search.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Χουργιατς έγραψε: 26 Οκτ 2019, 11:53
Alien666 έγραψε: 26 Οκτ 2019, 11:47
Πρόκειται για ναρκισιστικό μέσο και δεν προσφέρεται για διάλογο.

τα φόρουμ δεν είναι για διάλογο από τη στιγμή που ακόμα και το ΚΚΕ πληρώνει μποτς :102:
Ο,τι κι αν είναι, δεν υπάρχει καλύτερο μέσο για συζητήσεις αυτή τη στιγμή. Εγώ έχω προτείνει στο forums.gr ότι σε περίπτωση που επανέλθει αναβαθμισμένο, καλό είναι να έχει και μια πλατφόρμα που προσομοιάζει το facebook (έχει χρησιμοποιηθεί παλαιότερα στο greekddl και δεν είναι ανέφικτο τεχνικά).

Ουσιαστικά θα είναι ένας "τοίχος" όπου τα μέλη θα γράφουνε status με τη διαφορά σε σχέση με το facebook ότι θα συμμετέχουν όλοι (ο τοίχος θα είναι κοινός για όλους, όχι διαφορετικός για τον καθένα) και ότι θα τηρείται η ανωνυμία.

Ετσι θα προσελκύσει και κοινό που γουστάρει να γράφει "στάτους".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”