!!! DEVELOPMENT MODE !!!

συνεληφθη θυμα διαρρηξης

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Re: συνεληφθη θυμα διαρρηξης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

run έγραψε: 17 Αύγ 2019, 18:48
stavmanr έγραψε: 17 Αύγ 2019, 15:56
run έγραψε: 17 Αύγ 2019, 12:53 αν αφαιρεθεί το πιο πολυτιμο,η ζωη,του θυματος αν κακοποιηθεί βιαστει βασανιστει δεν τρεχει τιποτα,ο θυτης μη παθει τιποτα
Πού το βρήκες αυτό;
Ο νόμος μας προσπαθεί να προφυλάξει όλα τα έννομα αγαθά του κάθε ανθρώπου, ξεκινώντας από τα βασικότερα και καταλήγοντας στα πιο περιφειακά (με σειρά προτεραιότητας κατά κάποιο τρόπο).
Άνθρωπος είναι ο ένας, άνθρωπος κι ο άλλος.
Το γεγονός ότι υποπίπτεις σε οποιοδήποτε αδίκημα (από πέρασμα με κόκκινο, παράνομη στάθμευση μέχρι ανθρωποκτονία) δεν είναι σε θέση να σου στερήσει τα ανθρώπινα δικαιώματα που αυτοδίκαια φέρεις, στον πολιτισμένο κόσμο που ζούμε. Σε άλλα μέρη, είσαι ένα κομμάτι κρέας και έχεις τα δικαιώματα της σπαλομπριζόλας.
το θυμα δεν εχει ανθρωπινα δικαιώματα
:fp:
Το θύμα απλά δεν έχει το δικαίωμα να γίνει θύτης.
Είναι εύκολο να περάσεις από το ένα μέρος στο άλλο, χωρίς καν να το καταλάβεις.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

για πες μου ,εχουν ολοι οι δικαστες οπλο?
εσυ ποσο ευκολα μπορεις να παρεις αδεια οπλοφοριας?
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

stavmanr έγραψε: 17 Αύγ 2019, 18:50
run έγραψε: 17 Αύγ 2019, 18:48

Πού το βρήκες αυτό;
Ο νόμος μας προσπαθεί να προφυλάξει όλα τα έννομα αγαθά του κάθε ανθρώπου, ξεκινώντας από τα βασικότερα και καταλήγοντας στα πιο περιφειακά (με σειρά προτεραιότητας κατά κάποιο τρόπο).
Το γεγονός ότι υποπίπτεις σε οποιοδήποτε αδίκημα (από πέρασμα με κόκκινο, παράνομη στάθμευση μέχρι ανθρωποκτονία) δεν είναι σε θέση να σου στερήσει τα ανθρώπινα δικαιώματα που αυτοδίκαια φέρεις, στον πολιτισμένο κόσμο που ζούμε. Σε άλλα μέρη, είσαι ένα κομμάτι κρέας και έχεις τα δικαιώματα της σπαλομπριζόλας.
το θυμα δεν εχει ανθρωπινα δικαιώματα
δηλ θα καθησει κοιμισμένος με ευγενή τροπο ααπενααντι στους συμμοριτες που μπορουν κατά το δοκουν να βλαψουν αυτόν τη γυναικα τα πεδια,κανεις δεν ξερει τι εχουν στο νου και τι θελουν,ασφαλως όχι να κλεψουν μια τηλεοραση
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

perseus έγραψε: 17 Αύγ 2019, 20:12 για πες μου ,εχουν ολοι οι δικαστες οπλο?
εσυ ποσο ευκολα μπορεις να παρεις αδεια οπλοφοριας?
:102:
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

run έγραψε: 17 Αύγ 2019, 20:49
stavmanr έγραψε: 17 Αύγ 2019, 18:50
run έγραψε: 17 Αύγ 2019, 18:48 το θυμα δεν εχει ανθρωπινα δικαιώματα
δηλ θα καθησει κοιμισμένος με ευγενή τροπο ααπενααντι στους συμμοριτες που μπορουν κατά το δοκουν να βλαψουν αυτόν τη γυναικα τα πεδια,κανεις δεν ξερει τι εχουν στο νου και τι θελουν,ασφαλως όχι να κλεψουν μια τηλεοραση
Όχι, θα παριστάνει τον Μπρους Γουίλις στο "Πολυ σκληρός για να πεθάνει"...

Είπαμε, κάθε περίπτωση είναι ειδική και κρίνεται ανάλογα με τις συνθήκες και τα αποτελέσματα.
Μην προσπαθείς να βγάλεις γενικό κανόνα "μπαμ και κάτω". Δεν περνά στην κοινωνία μας.
Και φυσικά μην προσπαθείς να πείσεις ότι το να ανοίξεις πόλεμο στα 5 μέτρα από τα παιδιά σου είναι προς όφελός τους.
Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro »

run έγραψε: 17 Αύγ 2019, 12:53 αν αφαιρεθεί το πιο πολυτιμο,η ζωη,του θυματος αν κακοποιηθεί βιαστει βασανιστει δεν τρεχει τιποτα,ο θυτης μη παθει τιποτα
Πού το βρήκες αυτό;
Το γεγονός ότι υποπίπτεις σε οποιοδήποτε αδίκημα (από πέρασμα με κόκκινο, παράνομη στάθμευση μέχρι ανθρωποκτονία)   δεν είναι σε θέση να σου στερήσει τα ανθρώπινα δικαιώματα που αυτοδίκαια φέρεις, στον πολιτισμένο κόσμο που ζούμε.   Σε άλλα μέρη, είσαι ένα κομμάτι κρέας και έχεις τα δικαιώματα της σπαλομπριζόλας.
Αυτο εδω οποιος το καταλαβαινει ,κατανοει την λογικη (σκεπτικο) λειτουργιας - εφαρμογης του νομου,οπου με βρισκει συμφωνο. Γιατι απλουστατα σε μια πολιτισμενη κοινωνια πρεπει και θα επρεπε να ειναι αποδεκτο και συναμα αντιληπτο απο ΟΛΟΥΣ. Οταν δε δεν γινεται αντιληπτο και τα συναφη,δυστυχως εχουμε πλεον απολιτιστους και δυστυχως οδηγουμαστε,οχι μονο σε τετοιες τοποθετησεις,οπως ορισμενων εδω μεσα,αλλα και την εφαρμογη αντιθετων πραξεων ειτε απο απλους συμπολιτες μας ειτε απο ενστολους. Οπου πολλακις το εχουμε τονισει,πως αυτοι ,ειδικα θα επρεπε να το εφαρμοζουν (το παραπανω σημειωμενο) κατα γραμμα και οχι το αντιθετο.
Golden Age έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.
Άβαταρ μέλους
Pedro

sys3x έγραψε: 17 Αύγ 2019, 01:17
Pedro έγραψε: 16 Αύγ 2019, 22:23
sys3x έγραψε: 16 Αύγ 2019, 22:14

Κοίτα, δεν την πολύψάχνω με τα γκάνια και μάλλον εσύ θα ξέρεις καλύτερα για τα αυτόματα - ημιαυτόματα, βασικά δεν την ψάχνω καθόλου, αλλά, αυτό που λέω εγώ είναι καλό είναι λίγο πολύ αυτονόητο, ότι δλδ αν σου την πέσω να σε γαμήσω κλέψω βιάσω τιστομπούτσο να έχεις εσύ χωρίς πολλά πολλά το δικαίωμα από τον νόμο να αντιδράσεις χωρίς να σε απασχολεί αν σκιστεί το καλσόν μου εμένανε που πάω να σε γαμήσω κλέψω βιάσω κτλ, οπότε καλό το ακ αλλά από αυτά που γνωρίζω είναι και λίγο όβερκιλ, παν ιντέντηντ.
:D
Εγω σπιτι μου δεν εχω γκανια. Εσυ εχεις;

Δηλαδη αμα ερθει ο αλλος να σου κλεψει ας πουμε την τηλεοραση το βρισκεις φυσιολογικο να τον στειλεις στον αδη ;

Επισης,με ποιο «εργαλειο»; Δλδ ας πουμε με μαχαιρι ,επειδη πανω στον πανικο το αρπαξες και τον τραυματισες το καταλαβαινω,αλλα να θελεις να τον τραυματισεις θανασιμα για μια ληστεια... :102:

Υγ. Για να μην παρεξηγηθω απο τυχον ντουβαρια. Σε καμια περιπτωση δεν ειμαι υπερ ληστειας,συναμα και κατα της οπλοχρησιας με αποτελεσμα τον θανασιμο τραυματισμο.
Όχι, δεν έχω γκάνι και όχι δεν έχω κανέναν σκοπό να κάνω κακό σε κανέναν, μόνο σε αυτούς που θέλουν να κάνουν κακό σε εμένα στην οικογένεια μου και οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο ο οποίος βρίσκεται σε δυσμενή θέση και προσπαθούν να του κάνουν κακό και χρειάζεται βοήθεια. Πόσο κακό ότι και να σε πω ψέματα θα είναι αλλά σε περίπτωση που πάει να βλάψει κάποιον από τους παραπάνω δεν νομίζω να σταματήσω αν δεν σταματήσει.
Άμα ξέρω σίγουρα ότι θέλει μόνο την τηλιόραση όχι δεν παίζει να τον στείλω στον Άδη, στην φυλακή θα ταίριαζε περισσότερο νομίζω, αλλά για πες μου εσύ πως καταλαβαίνεις ότι ο άλλος έρχεται για την τηλιόραση κι όχι για την κορούλα σου, αλήθεια.
Την τηλεοραση την φερνω ως παραδειγμα ενος υλικου αγαθου συγκριτικα με την ανεκτιμιτη αξια της ανθρωπινης ζωης. Βεβαια στη θεση της τηλεορασης μπορεις να βαλει οποια λεξη θελεις (οσον αφορα υλικα αγαθα).

Εννοειται,πως στην περιπτωση βιαιοτητα προς μελος της οικογενειας ο καθενας μεσα στην θολουρα του θα επραττε ανεξελεγκτα και διχως να σκεφτει τις συνεπειες,πρακτικα δεν υφισταται και ο χρονος να τα ζυγισει κανείς. Αλλα,τι συζηταμε τωρα; Οπως και να εχει,δεν σου δινεται σε καμια περιπτωση το δικαιωμα (τουλαχιστον νομικα) να αφαιρεσεις την ζωη καποιου.

Αν θες να μιλησουμε μεταξυ μας διχως να υπολογιζουμε τους νομους κλπ,οπως ειχε πει και σε καποιο σχολιο ο καβ,αλλα το εχουν κανει πραξη καποιοι (οπως ο σηφης(;) απο το ρεθυμνο) να παρεις οποιο γκανι θες και να τον εσφαξεις. Μπορει και να εκανα το ιδιο,κυριως για τους λογους που σου ειπα,αλλα υστερα πρεπει να υποστω τις συνεπειες του νομου,ακομη και αν ολοι οι συμπολιτιες μου να με στηριζουν ,γιατι τιμησα την αξιοπρεπεια μου και εκδικιθηκα αυτοδικως.

Επισης,πιστεψε με καλο ειναι που εχουμε φτασει στην σημερινη εποχη και υπαρχουν καποιοι νομοι,αλλιως θα αλληλοσκοτωνομασταν και ισως να μην υπηρχε κανεις να απολαυσει τον 21ο αιωνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pedro την 18 Αύγ 2019, 11:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Pedro

run έγραψε: 17 Αύγ 2019, 10:03
Pedro έγραψε: 16 Αύγ 2019, 22:23
sys3x έγραψε: 16 Αύγ 2019, 22:14

Κοίτα, δεν την πολύψάχνω με τα γκάνια και μάλλον εσύ θα ξέρεις καλύτερα για τα αυτόματα - ημιαυτόματα, βασικά δεν την ψάχνω καθόλου, αλλά, αυτό που λέω εγώ είναι καλό είναι λίγο πολύ αυτονόητο, ότι δλδ αν σου την πέσω να σε γαμήσω κλέψω βιάσω τιστομπούτσο να έχεις εσύ χωρίς πολλά πολλά το δικαίωμα από τον νόμο να αντιδράσεις χωρίς να σε απασχολεί αν σκιστεί το καλσόν μου εμένανε που πάω να σε γαμήσω κλέψω βιάσω κτλ, οπότε καλό το ακ αλλά από αυτά που γνωρίζω είναι και λίγο όβερκιλ, παν ιντέντηντ.
:D
Εγω σπιτι μου δεν εχω γκανια. Εσυ εχεις;

Δηλαδη αμα ερθει ο αλλος να σου κλεψει ας πουμε την τηλεοραση το βρισκεις φυσιολογικο να τον στειλεις στον αδη ;

Επισης,με ποιο «εργαλειο»; Δλδ ας πουμε με μαχαιρι ,επειδη πανω στον πανικο το αρπαξες και τον τραυματισες το καταλαβαινω,αλλα να θελεις να τον τραυματισεις θανασιμα για μια ληστεια... :102:

Υγ. Για να μην παρεξηγηθω απο τυχον ντουβαρια. Σε καμια περιπτωση δεν ειμαι υπερ ληστειας,συναμα και κατα της οπλοχρησιας με αποτελεσμα τον θανασιμο τραυματισμο.
δεν μπαινει συμμορια τη νυχτα για να κλεψει μια τηλεοραση για να μπον σε σπιτι εχουν ερευνησει αν οι ιδιοκτητες είναι εντος ακολουθουν εκφοβισμοι και βασανισμοι για να αρπαξουν χρηματα καρτες κοσμήματα

δεν δισταζουν να πυροβολησουν κτλ

ακομη και οι συμμοριες ρομα κανουν τετοια παει ο καιρος που μπουκαρε ενας για να κλεψει μια τηλεοραση
Ρε φιλε.πως γινεται να θεωρεις φυσιολογικο να αφαιρεις την ζωη καποιου γιατι θελει να σουκλεψει,χρυσο,λεφτα κλπ; ΠΩΣ; :102: :p2:

Άβαταρ μέλους
perseus

Αυτονοητο ειναι οταν ζεις με αυτα τα λεφτα ,αλλα εξω απο τον χορο λες πολλα ,ας σε κλεψουν πρψτα και τα ξαναλεμε.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

stavmanr έγραψε: 17 Αύγ 2019, 16:03 Υπάρχει και η Σομαλία όπου δεν υφίσταται επαρκές πολιτικο-νομικό σύστημα και φυσικά οι δικηγόροι είναι ελάχιστοι.
Υπάρχουν και άλλες ενδιάμεσες καταστάσεις.Και φυσικά υπήρξε και η Ελλάδα και ο ανεπτυγμένος κόσμος πριν 50 χρόνια. :D Και μη νομίζεις ότι αποκλείεται η επιστροφή σε λογικές καταστάσεις.Απλώς θα πάρει χρόνο.Ήδη ο ξεσηκωμός για τους νέους κώδικες έδειξε μερικά πράγματα.Βέβαια το όλο σύστημα κινήθηκε πονηρά,από τύχη μάλλον ή δεν ξέρεις και από υπολογισμό.Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα εάν ήταν η ιδεοληψία των συριζαίων ή υπήρξε ευρύτερη συνεννόηση για να χρεωθεί ο σύριζα που θεωρείται έτσι κι αλλιώς ελαστικός την μείωση των ποινών των εγκληματιών για να βγουν καθαροί οι άλλοι αλλά οι φωνές περί "πλειάδος έγκυρων νομικών κλπ" που κατήρτισαν τους κώδικες άνοιξαν τα μάτια σε πολλούς.
Άβαταρ μέλους
Pedro

perseus έγραψε: 18 Αύγ 2019, 07:37 Αυτονοητο ειναι οταν ζεις με αυτα τα λεφτα ,αλλα εξω απο τον χορο λες πολλα ,ας σε κλεψουν πρψτα και τα ξαναλεμε.
Εαν το πες σε εμενα. Να σου πω οτι μας εχουν κλεψει. Βεβαια δεν ηταν κανεις μεσα. Αλλα φαντασου,αφου δεν βρηκαν τιποτα,πηραν μακαρονια και ρυζι :D

Σε καμια περιπτωση ,ομως,δεν θα αφαιρουσα την ζωη κανενος για υλικο αγαθο. Δεν θα επρεπε να το συζηταμε καθολου. :wink

Άβαταρ μέλους
perseus

και αν τους πετυχαινες μεσα και ησουν εσυ και το παιδι σου?
Άβαταρ μέλους
Pedro

Πιστεψε με μονο που θα με εβλεπαν θα ετρεχαν διχως να κοιταξουν πισω,αλλα στο ξανα λεω τυπε με δικανα που κυμηγαει αρκουδες. Δεν θα σκοτωνα ποτε καποιον γιατι μου κλεβει ρυζι,πιστολακι,οδοντοβουρτσα,χρυσο (που δεν εχω) κλπ κλπ

Επειδη,ομως,καταλαβανοτι δεν εχει κατι πολυτιμο,μετα απο τρεις προσπαθειες τα παρατησαν...

Άβαταρ μέλους
perseus

και αν δεν ετρεχαν?
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Pedro έγραψε: 18 Αύγ 2019, 03:15 Εννοειται,πως στην περιπτωση βιαιοτητα προς μελος της οικογενειας ο καθενας μεσα στην θολουρα του θα επραττε ανεξελεγκτα και διχως να σκεφτει τις συνεπειες,πρακτικα δεν υφισταται και ο χρονος να τα ζυγισει κανείς. Αλλα,τι συζηταμε τωρα; Οπως και να εχει,δεν σου δινεται σε καμια περιπτωση το δικαιωμα (τουλαχιστον νομικα) να αφαιρεσεις την ζωη καποιου.

Τα μπολνταρισμένα, είναι από τα πιο αστεία πράγματα που έχω διαβάσει.

Και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω, τι ακριβώς συζητάμε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”