sys3x έγραψε: 17 Αύγ 2019, 01:17
Pedro έγραψε: 16 Αύγ 2019, 22:23
sys3x έγραψε: 16 Αύγ 2019, 22:14
Κοίτα, δεν την πολύψάχνω με τα γκάνια και μάλλον εσύ θα ξέρεις καλύτερα για τα αυτόματα - ημιαυτόματα, βασικά δεν την ψάχνω καθόλου, αλλά, αυτό που λέω εγώ είναι καλό είναι λίγο πολύ αυτονόητο, ότι δλδ αν σου την πέσω να σε γαμήσω κλέψω βιάσω τιστομπούτσο να έχεις εσύ χωρίς πολλά πολλά το δικαίωμα από τον νόμο να αντιδράσεις χωρίς να σε απασχολεί αν σκιστεί το καλσόν μου εμένανε που πάω να σε γαμήσω κλέψω βιάσω κτλ, οπότε καλό το ακ αλλά από αυτά που γνωρίζω είναι και λίγο όβερκιλ, παν ιντέντηντ.
Εγω σπιτι μου δεν εχω γκανια. Εσυ εχεις;
Δηλαδη αμα ερθει ο αλλος να σου κλεψει ας πουμε την τηλεοραση το βρισκεις φυσιολογικο να τον στειλεις στον αδη ;
Επισης,με ποιο «εργαλειο»; Δλδ ας πουμε με μαχαιρι ,επειδη πανω στον πανικο το αρπαξες και τον τραυματισες το καταλαβαινω,αλλα να θελεις να τον τραυματισεις θανασιμα για μια ληστεια...
Υγ. Για να μην παρεξηγηθω απο τυχον ντουβαρια. Σε καμια περιπτωση δεν ειμαι υπερ ληστειας,συναμα και κατα της οπλοχρησιας με αποτελεσμα τον θανασιμο τραυματισμο.
Όχι, δεν έχω γκάνι και όχι δεν έχω κανέναν σκοπό να κάνω κακό σε κανέναν, μόνο σε αυτούς που θέλουν να κάνουν κακό σε εμένα στην οικογένεια μου και οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο ο οποίος βρίσκεται σε δυσμενή θέση και προσπαθούν να του κάνουν κακό και χρειάζεται βοήθεια. Πόσο κακό ότι και να σε πω ψέματα θα είναι αλλά σε περίπτωση που πάει να βλάψει κάποιον από τους παραπάνω δεν νομίζω να σταματήσω αν δεν σταματήσει.
Άμα ξέρω σίγουρα ότι θέλει μόνο την τηλιόραση όχι δεν παίζει να τον στείλω στον Άδη, στην φυλακή θα ταίριαζε περισσότερο νομίζω, αλλά για πες μου εσύ πως καταλαβαίνεις ότι ο άλλος έρχεται για την τηλιόραση κι όχι για την κορούλα σου, αλήθεια.
Την τηλεοραση την φερνω ως παραδειγμα ενος υλικου αγαθου συγκριτικα με την ανεκτιμιτη αξια της ανθρωπινης ζωης. Βεβαια στη θεση της τηλεορασης μπορεις να βαλει οποια λεξη θελεις (οσον αφορα υλικα αγαθα).
Εννοειται,πως στην περιπτωση βιαιοτητα προς μελος της οικογενειας ο καθενας μεσα στην θολουρα του θα επραττε ανεξελεγκτα και διχως να σκεφτει τις συνεπειες,πρακτικα δεν υφισταται και ο χρονος να τα ζυγισει κανείς. Αλλα,τι συζηταμε τωρα; Οπως και να εχει,δεν σου δινεται σε καμια περιπτωση το δικαιωμα (τουλαχιστον νομικα) να αφαιρεσεις την ζωη καποιου.
Αν θες να μιλησουμε μεταξυ μας διχως να υπολογιζουμε τους νομους κλπ,οπως ειχε πει και σε καποιο σχολιο ο καβ,αλλα το εχουν κανει πραξη καποιοι (οπως ο σηφης(;) απο το ρεθυμνο) να παρεις οποιο γκανι θες και να τον εσφαξεις. Μπορει και να εκανα το ιδιο,κυριως για τους λογους που σου ειπα,αλλα υστερα πρεπει να υποστω τις συνεπειες του νομου,ακομη και αν ολοι οι συμπολιτιες μου να με στηριζουν ,γιατι τιμησα την αξιοπρεπεια μου και εκδικιθηκα αυτοδικως.
Επισης,πιστεψε με καλο ειναι που εχουμε φτασει στην σημερινη εποχη και υπαρχουν καποιοι νομοι,αλλιως θα αλληλοσκοτωνομασταν και ισως να μην υπηρχε κανεις να απολαυσει τον 21ο αιωνα.