!!! DEVELOPMENT MODE !!!

60 ασθενείς πλήρως εμβολιασμένοι στις ΜΕΘ (ποσοστό 15%)

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Re: 60 ασθενείς πλήρως εμβολιασμένοι στις ΜΕΘ (ποσοστό 15%)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

stavmanr έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 22:46
GoBack έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 22:41
Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 22:30 Προτείνω να ανοίξει νήμα για το αν το κράνος και η ζώνη είναι η μόνη λύση για να μειωθούν οι νεκροί στα τροχαία. Αφού πεθαίνουν και άνθρωποι που τα φορούσαν... :roll:
Να ανοιξει ενα νημα για το ποσο θα μειωθουν οι θανατοι απο τα τροχαια αν βαλουμε κρανος και στους πεζους.
Το βασικό είναι αν χρειαζόμαστε κράνος στο φόρουμ με τέτοια που διαβάζουμε...
αποπ εξυπναδες πολλες ,υπολογισμους δεν κανεις
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

stavmanr έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 22:46
GoBack έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 22:41
Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 22:30 Προτείνω να ανοίξει νήμα για το αν το κράνος και η ζώνη είναι η μόνη λύση για να μειωθούν οι νεκροί στα τροχαία. Αφού πεθαίνουν και άνθρωποι που τα φορούσαν... :roll:
Να ανοιξει ενα νημα για το ποσο θα μειωθουν οι θανατοι απο τα τροχαια αν βαλουμε κρανος και στους πεζους.
Το βασικό είναι αν χρειαζόμαστε κράνος στο φόρουμ με τέτοια που διαβάζουμε...
Δε σαρεσε;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

perseus έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 22:45
stavmanr έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 22:41
Leporello έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 22:19 Αφού σε ξεβράκωσε ο stavmanr πάς τώρα σε άλλο αφήγημα: και καλά όσοι έκαναν μία δόση, πρέπει να θεωρούνται εμβολιασμένοι. Οχι παπάρα, δεν θεωρουνται εμβολιασμένοι, εμβολιασμένοι είναι όσοι έχουν τηρήσει τις προδιαγραφές του εμβολίου: δύο δόσεις και δύο εβδομάδες μετά την δεύτερη δόση. Οσοι έχουν κάνει μία δόση μόνο, δεν είναι εμβολιασμένοι, απλώς δεν κατατάσσονται στους ψέκες, γιατί αναγνώρισαν το λάθος τους έστω και αργά.
Ή μπορούμε να κάνουμε μία τρίτη ομάδα, των μερικώς εμβολιασμένων, και να φανεί ότι οι μερικώς εμβολιασμένοι, αν και όχι τόσο προστατευμένοι, είναι ασφαλώς πιο προστατευμένοι από τους τελείως ανεμβολίαστους.
Δηλαδή, μπορεί να γίνει χοντρικά η ταξινόμηση: ανεμβολίαστος -> μερικώς εμβολιασμένος -> ολικώς εμβολιασμένος
κανε λοιπον τους υπολογιαμους σου με αυτα τα δεδομενα
αλλα να βρεις και στοιχεια γενικων θανατων οχι μονο κοβιντ
Για Covid δεν μιλάμε; :smt017
Θέλεις να ψάξουμε και πόσοι σκόνταψαν σε παγκάκι;
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Εγώ πάντως ενώ μέχρι τον Σεπτέμβριο δεν έβλεπα στον περίγυρο μου και πολλούς εμβολιασμένους που να νοσούν (βαριά ελάχιστους) τώρα έχω πολλά παραδείγματα και σε συγγενείς μου που πήγαν και νοσοκομειο. Και από οτι ακούω και από άλλους τα ίδια μου λένε. Ολως τυχαίως αυτό συμπίπτει με 2 πράγματα το συνωστισμό σε κλειστούς χώρους (καφέ και μπαρ κτλ) λόγω καιρού των εμβολιασμένων και β με την πάροδο του χρόνου από τη β δόση. Και γνωρίζω και άτομα πλεον που νόσησαν βαριά και δεν είχε περάσει εξάμηνο από τη β δόση. Και χωρίς υποκείμενα. Οπότε τα όποια στατιστικά του ΕΟΔΥ τις τελευταίες εβδομάδες απλά δείχνουν αυτό που βλέπουμε όλοι και η κυβέρνηση για πολιτικοοικονομικούς λόγους κάνει πως δεν το βλέπει και κυνηγά τους πιτσιρικάδες για να εμβολιαστούν λες και αυτό θα λύσει το πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
perseus

stavmanr έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 22:49
stavmanr έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 22:41

Ή μπορούμε να κάνουμε μία τρίτη ομάδα, των μερικώς εμβολιασμένων, και να φανεί ότι οι μερικώς εμβολιασμένοι, αν και όχι τόσο προστατευμένοι, είναι ασφαλώς πιο προστατευμένοι από τους τελείως ανεμβολίαστους.
Δηλαδή, μπορεί να γίνει χοντρικά η ταξινόμηση: ανεμβολίαστος -> μερικώς εμβολιασμένος -> ολικώς εμβολιασμένος
αν ηταν ανεμβολιαστος θα τον ειχες βαλει και αυτον
ξεκινα με τον κοβιντ ποιους θεωρεις εμβολιασμενους και ποιους ανεμβολιαστους και ποσοι ειναι βαλε νουμερα να αρχισουμε μην μας παρει ολη η νυχτα.
Άβαταρ μέλους
perseus

Arisvilla έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 22:53 Εγώ πάντως ενώ μέχρι τον Σεπτέμβριο δεν έβλεπα στον περίγυρο μου και πολλούς εμβολιασμένους που να νοσούν (βαριά ελάχιστους) τώρα έχω πολλά παραδείγματα και σε συγγενείς μου που πήγαν και νοσοκομειο. Και από οτι ακούω και από άλλους τα ίδια μου λένε. Ολως τυχαίως αυτό συμπίπτει με 2 πράγματα το συνωστισμό σε κλειστούς χώρους (καφέ και μπαρ κτλ) λόγω καιρού των εμβολιασμένων και β με την πάροδο του χρόνου από τη β δόση. Και γνωρίζω και άτομα πλεον που νόσησαν βαριά και δεν είχε περάσει εξάμηνο από τη β δόση. Και χωρίς υποκείμενα. Οπότε τα όποια στατιστικά του ΕΟΔΥ τις τελευταίες εβδομάδες απλά δείχνουν αυτό που βλέπουμε όλοι και η κυβέρνηση για πολιτικοοικονομικούς λόγους κάνει πως δεν το βλέπει και κυνηγά τους πιτσιρικάδες για να εμβολιαστούν λες και αυτό θα λύσει το πρόβλημα.
τι περιμενες αφου τους παραμυθιασε με ελευθεριες και τα εμβολια θα σε σωσουν,ανοξε τα παντα πριν 20 ημερες και οι εμβολιασμενοι ψοφολαγανε και δεν ειανι θα μεταλλαχτει παλι ο ιος και θα τρεχουμε.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

nik_killthemall έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 22:13 αυτη η αποτελεσματικότητα είναι μικρή για εμβόλιο, τόσο μικρή που όπως βλέπουμε στη πράξη δεν έχει κανένα αποτέλεσμα στο σύστημα υγείας (470 διασωληνωμενοι 7 Νοε) όταν αυτοί που πλειοψηφικά νοσουν βαρια ΔΕΝ είναι εμβολιασμένοι σε ποσοστά >95% αλλά σε ποσοστά 78%.
Αυτό δεν είναι πρόβλημα του εμβολίου αλλά των κοινωνιών που αρνούνται να εμβολιασθούν.Η Φάιζερ είχε πει ότι θα χρειασθεί επαναληπτική δόση από το καλοκαίρι και όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι η τρίτη δόση ανεβάζει απότομα την ανοσία.Η Ελλάδα έχει επιτρέψει την τρίτη δόση εδώ και πάνω από ένα μήνα για τις ηλικίες πάνω από 60 και ξέρω πολύ καλά λόγω ηλικίας ότι δεν υπάρχει κανείς κάτω από τα 60 που να έχει συμπληρώσει εξάμηνο.
Το μόνο που μπορεί να πει κανείς είναι πάλι ότι δεν έγινε μεγάλη προπαγάνδα για τους πρώτους πολύ γέρους που εμβολιάσθηκαν νωρίς αλλά εγώ ξέρω τη μητέρα ενός φίλου μου στα 90 που πήγε και έκανε την τρίτη δόση προ καιρού.Μιλάμε τώρα για ανθρώπους που ήδη έχουν κάνει τις δύο πρώτες,άρα δεν είναι αντιεμβολιαστές και ξέρουν ότι έρχεται χειμώνας.
Δηλαδή πρέπει το κράτος να κάνει προπαγάνδα από τα ΜΜΕ 24 ώρες το 24ωρο - άσε δηλαδή που εν μέρει το κάνει κιόλας και κατηγορείται για τα ΜΜΕ του Πέτσα :lol: - για να καταλάβει ο άλλος ότι πρέπει να πάει να εμβολιασθεί πάλι;
Tα εμβόλια κάθονται και περιμένουν.
Άβαταρ μέλους
perseus

πατησιωτης έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 22:56
nik_killthemall έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 22:13 αυτη η αποτελεσματικότητα είναι μικρή για εμβόλιο, τόσο μικρή που όπως βλέπουμε στη πράξη δεν έχει κανένα αποτέλεσμα στο σύστημα υγείας (470 διασωληνωμενοι 7 Νοε) όταν αυτοί που πλειοψηφικά νοσουν βαρια ΔΕΝ είναι εμβολιασμένοι σε ποσοστά >95% αλλά σε ποσοστά 78%.
Αυτό δεν είναι πρόβλημα του εμβολίου αλλά των κοινωνιών που αρνούνται να εμβολιασθούν.Η Φάιζερ είχε πει ότι θα χρειασθεί επαναληπτική δόση από το καλοκαίρι και όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι η τρίτη δόση ανεβάζει απότομα την ανοσία.Η Ελλάδα έχει επιτρέψει την τρίτη δόση εδώ και πάνω από ένα μήνα για τις ηλικίες πάνω από 60 και ξέρω πολύ καλά λόγω ηλικίας ότι δεν υπάρχει κανείς κάτω από τα 60 που να έχει συμπληρώσει εξάμηνο.
Το μόνο που μπορεί να πει κανείς είναι πάλι ότι δεν έγινε μεγάλη προπαγάνδα για τους πρώτους πολύ γέρους που εμβολιάσθηκαν νωρίς αλλά εγώ ξέρω τη μητέρα ενός φίλου μου στα 90 που πήγε και έκανε την τρίτη δόση προ καιρού.Μιλάμε τώρα για ανθρώπους που ήδη έχουν κάνει τις δύο πρώτες,άρα δεν είναι αντιεμβολιαστές και ξέρουν ότι έρχεται χειμώνας.
Δηλαδή πρέπει το κράτος να κάνει προπαγάνδα από τα ΜΜΕ 24 ώρες το 24ωρο - άσε δηλαδή που εν μέρει το κάνει κιόλας και κατηγορείται για τα ΜΜΕ του Πέτσα :lol: - για να καταλάβει ο άλλος ότι πρέπει να πάει να εμβολιασθεί πάλι;
ξερεις συνηθως ηερεις για μπουστερ σοτ (που λενε στο χωριο ) απο την αρχη πριν κυκλοφορησει το εμβολιο δεν το βρισκουμαι στην πορεια ,εαν βρισκεις τεοια στην πορεια δεν ειναι εμβολιο ειναι τζογος
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Πάντως ο πατέρας μου που έκανε την τρίτη δόση πριν κανένα μήνα πριν 10 μέρες έκανε τεστ αντισωμάτων μετά και είχε κάτι ασύλληπτα νούμερα 600 φορές πάνω νομίζω. Και είναι 86.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

perseus έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 22:53

Βρε Περσέα, για ΜΕΘ COVID μιλάμε. Τι στο καλό;
ξεκινα με τον κοβιντ ποιους θεωρεις εμβολιασμενους και ποιους ανεμβολιαστους και ποσοι ειναι βαλε νουμερα να αρχισουμε μην μας παρει ολη η νυχτα.
Για να θεωρείσαι πλήρως εμβολιασμένος θα πρέπει να έχεις κάνει δύο τουλάχιστον δόσεις μέχρι σήμερα.
Αλλιώς δεν θεωρείσαι πλήρως εμβολιασμένος.
Δηλαδή στους ανεμβολίαστους συμμετέχει κι ένα κομμάτι της κοινωνίας με αυξημένη προστασία (μερικώς εμβολιασμένοι) , που ανεβάζει τα δικά τους ποσοστά ασφάλειας.
Και πάλι οι ΜΕΘ είναι συντριπτικά εναντίον των ανεμβολίαστων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 07 Νοέμ 2021, 23:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
perseus

stavmanr έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 23:01

θα βαλεις νουμερα τι θα γινει ?
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

perseus έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 22:59 ξερεις συνηθως ηερεις για μπουστερ σοτ (που λενε στο χωριο ) απο την αρχη πριν κυκλοφορησει το εμβολιο δεν το βρισκουμαι στην πορεια ,εαν βρισκεις τεοια στην πορεια δεν ειναι εμβολιο ειναι τζογος
Για ασθένειες που κυκλοφορούν αιώνες.Πόσες φορές πρέπει να πούμε ότι τώρα μαθαίνουμε επειδή ο ιός είναι καινούργιος;
Αυτή τη στιγμή κανείς δεν ξέρει πότε και εάν θα χρειασθεί τέταρτη δόση.Θα το μάθουμε από το Ισραήλ σε λίγο.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

perseus έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 23:03
stavmanr έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 23:01

θα βαλεις νουμερα τι θα γινει ?
Ποιο νήμα διαβάζεις;
Τα νούμερα τα έβαλε ο νηματοθέτης. Αυτά συζητάμε.

Με αυτά τα νούμερα, η προστασία του εμβολιασμένου αγγίζει το 94%.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 07 Νοέμ 2021, 23:07, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

πατησιωτης έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 23:03
Αυτή τη στιγμή κανείς δεν ξέρει πότε και εάν θα χρειασθεί τέταρτη δόση.Θα το μάθουμε από το Ισραήλ σε λίγο.
:lol:

https://www.ft.com/content/49ba5368-5aa ... 55c5cd886b
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

πατησιωτης έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 22:56
6μηνο λαστ γιαρ πατ, ο ΠΟΥ στο αρθρο που μολις εβαλα μιλαει για 5 μηνο ! Καποιος που εμβολιαστηκε πληρως 15 Ιουνιου την αλλη εβδομαδα στις 15 Νοε παπαλα ή 3η δόση ή τριαλαριλαρο ...

Επισης να σε ρωτησω, το οτι το κρατος απαιτει από την ομαδα χαμηλου κινδυνου 30αρη για να πιει καφε ή για να εργαστει, εμβολιο ή pcr test είναι προπαγάνδα ή εκβιασμός ? Είναι εκβιασμός πατ !

ΑΡΑ ? Αρα το κρατος δεν πρεπει να κανει απλα προπαγανδα οπως λες για την 3η δοση στους ανω των 60 που ειναι και ομαδα ΥΨΗΛΟΥ κινδυνου, αλλά πρεπει να κανει ΕΚΒΙΑΣΜΟ όπως ακριβως κάνει στην ομαδα χαμηλου κινδυνου ! (Μην μου πεις παλι για αντισυνταγματικοτητες, ΟΛΟΙ οι εκβιασμοι αντισυνταγματικοι ειναι).
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”