αποπ εξυπναδες πολλες ,υπολογισμους δεν κανειςstavmanr έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 22:46Το βασικό είναι αν χρειαζόμαστε κράνος στο φόρουμ με τέτοια που διαβάζουμε...GoBack έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 22:41Να ανοιξει ενα νημα για το ποσο θα μειωθουν οι θανατοι απο τα τροχαια αν βαλουμε κρανος και στους πεζους.Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 22:30 Προτείνω να ανοίξει νήμα για το αν το κράνος και η ζώνη είναι η μόνη λύση για να μειωθούν οι νεκροί στα τροχαία. Αφού πεθαίνουν και άνθρωποι που τα φορούσαν...![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
60 ασθενείς πλήρως εμβολιασμένοι στις ΜΕΘ (ποσοστό 15%)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: 60 ασθενείς πλήρως εμβολιασμένοι στις ΜΕΘ (ποσοστό 15%)
Δε σαρεσε;stavmanr έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 22:46Το βασικό είναι αν χρειαζόμαστε κράνος στο φόρουμ με τέτοια που διαβάζουμε...GoBack έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 22:41Να ανοιξει ενα νημα για το ποσο θα μειωθουν οι θανατοι απο τα τροχαια αν βαλουμε κρανος και στους πεζους.Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 22:30 Προτείνω να ανοίξει νήμα για το αν το κράνος και η ζώνη είναι η μόνη λύση για να μειωθούν οι νεκροί στα τροχαία. Αφού πεθαίνουν και άνθρωποι που τα φορούσαν...![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Για Covid δεν μιλάμε;perseus έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 22:45κανε λοιπον τους υπολογιαμους σου με αυτα τα δεδομεναstavmanr έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 22:41Ή μπορούμε να κάνουμε μία τρίτη ομάδα, των μερικώς εμβολιασμένων, και να φανεί ότι οι μερικώς εμβολιασμένοι, αν και όχι τόσο προστατευμένοι, είναι ασφαλώς πιο προστατευμένοι από τους τελείως ανεμβολίαστους.Leporello έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 22:19 Αφού σε ξεβράκωσε ο stavmanr πάς τώρα σε άλλο αφήγημα: και καλά όσοι έκαναν μία δόση, πρέπει να θεωρούνται εμβολιασμένοι. Οχι παπάρα, δεν θεωρουνται εμβολιασμένοι, εμβολιασμένοι είναι όσοι έχουν τηρήσει τις προδιαγραφές του εμβολίου: δύο δόσεις και δύο εβδομάδες μετά την δεύτερη δόση. Οσοι έχουν κάνει μία δόση μόνο, δεν είναι εμβολιασμένοι, απλώς δεν κατατάσσονται στους ψέκες, γιατί αναγνώρισαν το λάθος τους έστω και αργά.
Δηλαδή, μπορεί να γίνει χοντρικά η ταξινόμηση: ανεμβολίαστος -> μερικώς εμβολιασμένος -> ολικώς εμβολιασμένος
αλλα να βρεις και στοιχεια γενικων θανατων οχι μονο κοβιντ
Θέλεις να ψάξουμε και πόσοι σκόνταψαν σε παγκάκι;
Εγώ πάντως ενώ μέχρι τον Σεπτέμβριο δεν έβλεπα στον περίγυρο μου και πολλούς εμβολιασμένους που να νοσούν (βαριά ελάχιστους) τώρα έχω πολλά παραδείγματα και σε συγγενείς μου που πήγαν και νοσοκομειο. Και από οτι ακούω και από άλλους τα ίδια μου λένε. Ολως τυχαίως αυτό συμπίπτει με 2 πράγματα το συνωστισμό σε κλειστούς χώρους (καφέ και μπαρ κτλ) λόγω καιρού των εμβολιασμένων και β με την πάροδο του χρόνου από τη β δόση. Και γνωρίζω και άτομα πλεον που νόσησαν βαριά και δεν είχε περάσει εξάμηνο από τη β δόση. Και χωρίς υποκείμενα. Οπότε τα όποια στατιστικά του ΕΟΔΥ τις τελευταίες εβδομάδες απλά δείχνουν αυτό που βλέπουμε όλοι και η κυβέρνηση για πολιτικοοικονομικούς λόγους κάνει πως δεν το βλέπει και κυνηγά τους πιτσιρικάδες για να εμβολιαστούν λες και αυτό θα λύσει το πρόβλημα.
- perseus
αν ηταν ανεμβολιαστος θα τον ειχες βαλει και αυτονstavmanr έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 22:49Για Covid δεν μιλάμε;perseus έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 22:45κανε λοιπον τους υπολογιαμους σου με αυτα τα δεδομεναstavmanr έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 22:41
Ή μπορούμε να κάνουμε μία τρίτη ομάδα, των μερικώς εμβολιασμένων, και να φανεί ότι οι μερικώς εμβολιασμένοι, αν και όχι τόσο προστατευμένοι, είναι ασφαλώς πιο προστατευμένοι από τους τελείως ανεμβολίαστους.
Δηλαδή, μπορεί να γίνει χοντρικά η ταξινόμηση: ανεμβολίαστος -> μερικώς εμβολιασμένος -> ολικώς εμβολιασμένος
αλλα να βρεις και στοιχεια γενικων θανατων οχι μονο κοβιντ![]()
Θέλεις να ψάξουμε και πόσοι σκόνταψαν σε παγκάκι;
ξεκινα με τον κοβιντ ποιους θεωρεις εμβολιασμενους και ποιους ανεμβολιαστους και ποσοι ειναι βαλε νουμερα να αρχισουμε μην μας παρει ολη η νυχτα.
- perseus
τι περιμενες αφου τους παραμυθιασε με ελευθεριες και τα εμβολια θα σε σωσουν,ανοξε τα παντα πριν 20 ημερες και οι εμβολιασμενοι ψοφολαγανε και δεν ειανι θα μεταλλαχτει παλι ο ιος και θα τρεχουμε.Arisvilla έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 22:53 Εγώ πάντως ενώ μέχρι τον Σεπτέμβριο δεν έβλεπα στον περίγυρο μου και πολλούς εμβολιασμένους που να νοσούν (βαριά ελάχιστους) τώρα έχω πολλά παραδείγματα και σε συγγενείς μου που πήγαν και νοσοκομειο. Και από οτι ακούω και από άλλους τα ίδια μου λένε. Ολως τυχαίως αυτό συμπίπτει με 2 πράγματα το συνωστισμό σε κλειστούς χώρους (καφέ και μπαρ κτλ) λόγω καιρού των εμβολιασμένων και β με την πάροδο του χρόνου από τη β δόση. Και γνωρίζω και άτομα πλεον που νόσησαν βαριά και δεν είχε περάσει εξάμηνο από τη β δόση. Και χωρίς υποκείμενα. Οπότε τα όποια στατιστικά του ΕΟΔΥ τις τελευταίες εβδομάδες απλά δείχνουν αυτό που βλέπουμε όλοι και η κυβέρνηση για πολιτικοοικονομικούς λόγους κάνει πως δεν το βλέπει και κυνηγά τους πιτσιρικάδες για να εμβολιαστούν λες και αυτό θα λύσει το πρόβλημα.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Αυτό δεν είναι πρόβλημα του εμβολίου αλλά των κοινωνιών που αρνούνται να εμβολιασθούν.Η Φάιζερ είχε πει ότι θα χρειασθεί επαναληπτική δόση από το καλοκαίρι και όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι η τρίτη δόση ανεβάζει απότομα την ανοσία.Η Ελλάδα έχει επιτρέψει την τρίτη δόση εδώ και πάνω από ένα μήνα για τις ηλικίες πάνω από 60 και ξέρω πολύ καλά λόγω ηλικίας ότι δεν υπάρχει κανείς κάτω από τα 60 που να έχει συμπληρώσει εξάμηνο.nik_killthemall έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 22:13 αυτη η αποτελεσματικότητα είναι μικρή για εμβόλιο, τόσο μικρή που όπως βλέπουμε στη πράξη δεν έχει κανένα αποτέλεσμα στο σύστημα υγείας (470 διασωληνωμενοι 7 Νοε) όταν αυτοί που πλειοψηφικά νοσουν βαρια ΔΕΝ είναι εμβολιασμένοι σε ποσοστά >95% αλλά σε ποσοστά 78%.
Το μόνο που μπορεί να πει κανείς είναι πάλι ότι δεν έγινε μεγάλη προπαγάνδα για τους πρώτους πολύ γέρους που εμβολιάσθηκαν νωρίς αλλά εγώ ξέρω τη μητέρα ενός φίλου μου στα 90 που πήγε και έκανε την τρίτη δόση προ καιρού.Μιλάμε τώρα για ανθρώπους που ήδη έχουν κάνει τις δύο πρώτες,άρα δεν είναι αντιεμβολιαστές και ξέρουν ότι έρχεται χειμώνας.
Δηλαδή πρέπει το κράτος να κάνει προπαγάνδα από τα ΜΜΕ 24 ώρες το 24ωρο - άσε δηλαδή που εν μέρει το κάνει κιόλας και κατηγορείται για τα ΜΜΕ του Πέτσα
Tα εμβόλια κάθονται και περιμένουν.
- perseus
ξερεις συνηθως ηερεις για μπουστερ σοτ (που λενε στο χωριο ) απο την αρχη πριν κυκλοφορησει το εμβολιο δεν το βρισκουμαι στην πορεια ,εαν βρισκεις τεοια στην πορεια δεν ειναι εμβολιο ειναι τζογοςπατησιωτης έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 22:56Αυτό δεν είναι πρόβλημα του εμβολίου αλλά των κοινωνιών που αρνούνται να εμβολιασθούν.Η Φάιζερ είχε πει ότι θα χρειασθεί επαναληπτική δόση από το καλοκαίρι και όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι η τρίτη δόση ανεβάζει απότομα την ανοσία.Η Ελλάδα έχει επιτρέψει την τρίτη δόση εδώ και πάνω από ένα μήνα για τις ηλικίες πάνω από 60 και ξέρω πολύ καλά λόγω ηλικίας ότι δεν υπάρχει κανείς κάτω από τα 60 που να έχει συμπληρώσει εξάμηνο.nik_killthemall έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 22:13 αυτη η αποτελεσματικότητα είναι μικρή για εμβόλιο, τόσο μικρή που όπως βλέπουμε στη πράξη δεν έχει κανένα αποτέλεσμα στο σύστημα υγείας (470 διασωληνωμενοι 7 Νοε) όταν αυτοί που πλειοψηφικά νοσουν βαρια ΔΕΝ είναι εμβολιασμένοι σε ποσοστά >95% αλλά σε ποσοστά 78%.
Το μόνο που μπορεί να πει κανείς είναι πάλι ότι δεν έγινε μεγάλη προπαγάνδα για τους πρώτους πολύ γέρους που εμβολιάσθηκαν νωρίς αλλά εγώ ξέρω τη μητέρα ενός φίλου μου στα 90 που πήγε και έκανε την τρίτη δόση προ καιρού.Μιλάμε τώρα για ανθρώπους που ήδη έχουν κάνει τις δύο πρώτες,άρα δεν είναι αντιεμβολιαστές και ξέρουν ότι έρχεται χειμώνας.
Δηλαδή πρέπει το κράτος να κάνει προπαγάνδα από τα ΜΜΕ 24 ώρες το 24ωρο - άσε δηλαδή που εν μέρει το κάνει κιόλας και κατηγορείται για τα ΜΜΕ του Πέτσα- για να καταλάβει ο άλλος ότι πρέπει να πάει να εμβολιασθεί πάλι;
Πάντως ο πατέρας μου που έκανε την τρίτη δόση πριν κανένα μήνα πριν 10 μέρες έκανε τεστ αντισωμάτων μετά και είχε κάτι ασύλληπτα νούμερα 600 φορές πάνω νομίζω. Και είναι 86.
Βρε Περσέα, για ΜΕΘ COVID μιλάμε. Τι στο καλό;
Για να θεωρείσαι πλήρως εμβολιασμένος θα πρέπει να έχεις κάνει δύο τουλάχιστον δόσεις μέχρι σήμερα.ξεκινα με τον κοβιντ ποιους θεωρεις εμβολιασμενους και ποιους ανεμβολιαστους και ποσοι ειναι βαλε νουμερα να αρχισουμε μην μας παρει ολη η νυχτα.
Αλλιώς δεν θεωρείσαι πλήρως εμβολιασμένος.
Δηλαδή στους ανεμβολίαστους συμμετέχει κι ένα κομμάτι της κοινωνίας με αυξημένη προστασία (μερικώς εμβολιασμένοι) , που ανεβάζει τα δικά τους ποσοστά ασφάλειας.
Και πάλι οι ΜΕΘ είναι συντριπτικά εναντίον των ανεμβολίαστων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 07 Νοέμ 2021, 23:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- perseus
θα βαλεις νουμερα τι θα γινει ?
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Για ασθένειες που κυκλοφορούν αιώνες.Πόσες φορές πρέπει να πούμε ότι τώρα μαθαίνουμε επειδή ο ιός είναι καινούργιος;perseus έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 22:59 ξερεις συνηθως ηερεις για μπουστερ σοτ (που λενε στο χωριο ) απο την αρχη πριν κυκλοφορησει το εμβολιο δεν το βρισκουμαι στην πορεια ,εαν βρισκεις τεοια στην πορεια δεν ειναι εμβολιο ειναι τζογος
Αυτή τη στιγμή κανείς δεν ξέρει πότε και εάν θα χρειασθεί τέταρτη δόση.Θα το μάθουμε από το Ισραήλ σε λίγο.
Ποιο νήμα διαβάζεις;
Τα νούμερα τα έβαλε ο νηματοθέτης. Αυτά συζητάμε.
Με αυτά τα νούμερα, η προστασία του εμβολιασμένου αγγίζει το 94%.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 07 Νοέμ 2021, 23:07, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
πατησιωτης έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 23:03
Αυτή τη στιγμή κανείς δεν ξέρει πότε και εάν θα χρειασθεί τέταρτη δόση.Θα το μάθουμε από το Ισραήλ σε λίγο.
https://www.ft.com/content/49ba5368-5aa ... 55c5cd886b
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- nik_killthemall
6μηνο λαστ γιαρ πατ, ο ΠΟΥ στο αρθρο που μολις εβαλα μιλαει για 5 μηνο ! Καποιος που εμβολιαστηκε πληρως 15 Ιουνιου την αλλη εβδομαδα στις 15 Νοε παπαλα ή 3η δόση ή τριαλαριλαρο ...πατησιωτης έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 22:56Αυτό δεν είναι πρόβλημα του εμβολίου αλλά των κοινωνιών που αρνούνται να εμβολιασθούν.Η Φάιζερ είχε πει ότι θα χρειασθεί επαναληπτική δόση από το καλοκαίρι και όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι η τρίτη δόση ανεβάζει απότομα την ανοσία.Η Ελλάδα έχει επιτρέψει την τρίτη δόση εδώ και πάνω από ένα μήνα για τις ηλικίες πάνω από 60 και ξέρω πολύ καλά λόγω ηλικίας ότι δεν υπάρχει κανείς κάτω από τα 60 που να έχει συμπληρώσει εξάμηνο.nik_killthemall έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 22:13 αυτη η αποτελεσματικότητα είναι μικρή για εμβόλιο, τόσο μικρή που όπως βλέπουμε στη πράξη δεν έχει κανένα αποτέλεσμα στο σύστημα υγείας (470 διασωληνωμενοι 7 Νοε) όταν αυτοί που πλειοψηφικά νοσουν βαρια ΔΕΝ είναι εμβολιασμένοι σε ποσοστά >95% αλλά σε ποσοστά 78%.
Δηλαδή πρέπει το κράτος να κάνει προπαγάνδα από τα ΜΜΕ 24 ώρες το 24ωρο - άσε δηλαδή που εν μέρει το κάνει κιόλας και κατηγορείται για τα ΜΜΕ του Πέτσα- για να καταλάβει ο άλλος ότι πρέπει να πάει να εμβολιασθεί πάλι;
Επισης να σε ρωτησω, το οτι το κρατος απαιτει από την ομαδα χαμηλου κινδυνου 30αρη για να πιει καφε ή για να εργαστει, εμβολιο ή pcr test είναι προπαγάνδα ή εκβιασμός ? Είναι εκβιασμός πατ !
ΑΡΑ ? Αρα το κρατος δεν πρεπει να κανει απλα προπαγανδα οπως λες για την 3η δοση στους ανω των 60 που ειναι και ομαδα ΥΨΗΛΟΥ κινδυνου, αλλά πρεπει να κανει ΕΚΒΙΑΣΜΟ όπως ακριβως κάνει στην ομαδα χαμηλου κινδυνου ! (Μην μου πεις παλι για αντισυνταγματικοτητες, ΟΛΟΙ οι εκβιασμοι αντισυνταγματικοι ειναι).
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 140 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 143 Απαντήσεις