Gherschaagk έγραψε: 17 Απρ 2020, 16:35
Με το μιξεράκι του φραπέ;
Το γάλα χτυπάω στο μιξεράκι, και παίρνω το πράσινο και το χτυπαω σε μεταλλικό σκεύος (μπρίκι) αφου πρώτα εχω βάλει το μπρίκι λιγο κατάψυξη. Και μετά κάνω άλλη διαδικασία για να το ζεστάνω λίγο.
Custom_F έγραψε: 17 Απρ 2020, 16:44
Εγώ είμαι ανεπιδεκτη.
Αν κ δεν το λες καφέ αυτό που τελικά πίνω...
Αυτά πως τα κάνεις; ζεσταίνεις νερό κι ανακατεύεις ας πουμε;
Εγώ είμαι ελεεινή.
Ζεστό... Βάζω καφέ, γλυκαντικό κ ότι άλλο βάζω μέσα, χτυπάω λίγο να ανακατευτούν κ προσθέτω νερό.
Κρυι... Σαν φραπέ.
Αν η γεύση μαρεσει, δεμπαναναι το παρουσιαστικο όπως ναναι...
Καλά εννοείται να τον πιούμε θέλουμε όχι να τον κεράσουμε στην πεθερά μας
Εγω πίνω Καπουτσίνο αλλά αυτά που βρίσκω τα φακελάκια είναι ολα με ζάχαρη. Οποτε σκεφτόμουν να φτιάχνω εσπρέσο και να βαζω το αφρογαλο. Ετσι γίνεται κι ο καπουτσινος. Νομίζω.
Custom_F έγραψε: 17 Απρ 2020, 16:50
Αυτό θέλει συσκευές κ μπερδέματα.
Δεν έχω όρεξη για συσκευές κ μπερδέματα.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Σε καφετιερα φίλτρου γίνεται αυτό;
Θα πέσει φωτιά να μας κάψει...
Ο καλύτερος καφές που έχω πιει ποτέ ,δοκίμασε και θα με θυμηθείς
Αν τόνε βρω...
Ήταν λίγο δυσεύρευτος στα σούπερ μάρκετ και πιο ακριβός σε σχέση με τα νερομπλούκια τύπου Γιάκομπς κατά 1-1,5 ευρώ ( 5 με 5,5 ευρώ) ,αλλά άξιζε τα λεφτά του. Δεν ξέρω τι γίνεται τώρα κι αν διατίθεται ακόμα.
Ο καλύτερος καφές που έχω πιει ποτέ ,δοκίμασε και θα με θυμηθείς
Αν τόνε βρω...
Αν κατάλαβα καλά του αρέσει ο καφές αυτός σαν γαλλικός, όχι να κάνει εσπρέσσο σε καφετιέρα φίλτρου.
Οχθεμ...
Πόσο χαζή...
Εδώ δε βρίσκω τους αρωματικους κ θα βρω αυτόν;
Μια χαρά είμαι.
Δεν έχω παράπονο.
Αν αλλάξουν οι γευστικές μου απαιτήσεις όσο αφορά τον καφέ, θα το ψάξω.
HaTeRs GoNnA hAtE...
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
don't speak έγραψε: 17 Απρ 2020, 17:55Νομίζω μόνο φραπέ και ελληνικός (συνοδεία κομπολογιού) είναι μαγκιόρικοι.
Νες (ζεστός δηλαδή) και φίλτρου είναι φλώρικοι.
Εσπρέσσο στο όρθιο είναι άλλη κάστα. Φινέτσα, κουλτούρα.
Εσπρεσσο και στα ορθια - γενικα ειναι ελλειψη πολιτισμου - περιφρονηση καλοζωιας - απουσια συμποσιακης παραδοσης .
Frozen έγραψε: 17 Απρ 2020, 15:06
Ο Illy εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει. Προτιμώ Lavazza.
Έχω μηχανή nespresso και ομολογώ πως την υπεραγαπω! Μοσχοβολαει όλο το σπίτι καφέ!
Είναι κάπως ακριβές αλλά αξίζουν!
Ερώτηση, απορία. Έχω μηχανή με κάψουλες. Όταν χρησιμοποιώ τις κάψουλες της lavazza είναι σα να μπουκώνει η μηχανή και μου κάνει τον μισό καφέ απ' το κανονικό. Κι η δική σου με κάψουλες είναι; Αντιμετωπίζεις το ίδιο πρόβλημα όταν χρησιμοποιείς lavazza;
Με κάψουλες έχω και γω, η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δοκιμάσει άλλες κάψουλες από τις nespresso. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με αυτές γιατί έχεις ποικιλία και δυνατή γεύση/άρωμα καφέ!
Lavazza χρησιμοποιούσα σε άλλη μηχανή που έπαιρνε χύμα καφέ.
Εντιτ, γιατί δεν ξαναπατάς το κουμπί να βγάλει κι άλλο;
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days.
Frozen έγραψε: 17 Απρ 2020, 15:06
Ο Illy εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει. Προτιμώ Lavazza.
Έχω μηχανή nespresso και ομολογώ πως την υπεραγαπω! Μοσχοβολαει όλο το σπίτι καφέ!
Είναι κάπως ακριβές αλλά αξίζουν!
Ερώτηση, απορία. Έχω μηχανή με κάψουλες. Όταν χρησιμοποιώ τις κάψουλες της lavazza είναι σα να μπουκώνει η μηχανή και μου κάνει τον μισό καφέ απ' το κανονικό. Κι η δική σου με κάψουλες είναι; Αντιμετωπίζεις το ίδιο πρόβλημα όταν χρησιμοποιείς lavazza;
Με κάψουλες έχω και γω, η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δοκιμάσει άλλες κάψουλες από τις nespresso. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με αυτές γιατί έχεις ποικιλία και δυνατή γεύση/άρωμα καφέ!
Lavazza χρησιμοποιούσα σε άλλη μηχανή που έπαιρνε χύμα καφέ.
Εντιτ, γιατί δεν ξαναπατάς το κουμπί να βγάλει κι άλλο;
Αυτό κάνω, ξαναπατάω για νερό αλλά είναι σα να μην δουλεύει καλά η μηχανή και φοβάμαι μην την χαλάσω.
Με εξαίρεση τις dimello που δεν τις έχω βρει, τις έχω δοκιμάσει όλες. Η νεσπρεσσο έχει κάποιες ποικιλίες που είναι πολύ ωραίες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.