Ξέρει ο Arisvilla ποσό καιρό ειναι διακοπές ο καθένας.Arisvilla έγραψε: 17 Αύγ 2020, 10:51Oι άνθρωποι είναι απίστευτοι. Κάνουν τεστ σε αυτούς που γυρίζουν όταν όλοι οι ειδικοί λένε οτι το τεστ πρέπει να γίνει 5 με 7 μέρες μετά την επιστροφή τους γιατί τα αποτελέσματα μπορεί να είναι ψευδώς αρνητικά. Και αυτοί κάνουν τεστ για να δείξουν οτι δεν έχουν κρούσματα προφανώς.Naida έγραψε: 17 Αύγ 2020, 10:45 Μαζικά τεστ στα λιμάνια. Παπαριές λέω εγώ. Αυτά είχαν πει θα τα έκαναν πριν, με τη λήξη της καραντίνας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Otto Weininger
Re: Ο πρώτος νεκρός
Let them make the first mistake. We make the last move.
Καλα δεν ρωτησαν οι αλητες τους εκπαιδευτικους αν θελουν να δουλεψουν με αυτες τις συνθηκες;EKPLIKTIKOS έγραψε: 17 Αύγ 2020, 11:20Πάρτε το απόφαση ότι φέτος θα κολλήσουμε πολλοί από εμάς.Την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς, οριστικά στις 7 Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του Open το πρωί της Δευτέρας.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... a-sholeia/![]()
- Otto Weininger
CRWH έγραψε: 17 Αύγ 2020, 11:25Καλα δεν ρωτησαν οι αλητες τους εκπαιδευτικους αν θελουν να δουλεψουν με αυτες τις συνθηκες;EKPLIKTIKOS έγραψε: 17 Αύγ 2020, 11:20Πάρτε το απόφαση ότι φέτος θα κολλήσουμε πολλοί από εμάς.Την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς, οριστικά στις 7 Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του Open το πρωί της Δευτέρας.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
σε αυτο οσο καιρο τα κρουσματα ηταν λιγα δεν εδιναν και πολλοι σημασιαπατησιωτης έγραψε: 17 Αύγ 2020, 00:38Ξαναγράφω για δέκατη φορά ότι δεν ανακοινώνονται κρούσματα ανά περιοχές αλλά σε ολόκληρη την επικράτεια.
τωρα που αρχιζουν και αυξανονται δεν θα πρεπει να αλλαξει για να μην γινει κανενα μερος μπεργκαμο?
χωρια που αν γινονται τοπικα λοκνταουν α λα παρος ετσι ξαφνικα δημιουργουνται και ασχημες εντυπωσεις
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Aυτά πες τα στον Βατόπουλο και τον Εξαδάκτυλο που έλεγαν οτι δεν εχουν νόημα τα τεστ στο πλοίο. Και είναι μέλη του ΕΟΔΥ. Βέβαια τα τεστ γίνονται απο την περιφέρεια Αττικής και τον γίγαντα Πατούλη. Και στα τεστ η συμμετοχή είναι εθελοντική. Δηλαδή χωρίς κριτήρια κτλ. Σιγά δηλαδή μην πάει κανένας νεος που πήγαινε σε πάρτι να κάνει το τεστ. Εντελώς άχρηστα είναι τα τεστ αυτά. Ειναι σαν τα τεστ που έκαναν τον Μαη στο Αγαθονήσι.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2020, 10:59Το να γίνει ένα τεστ σε 5, 7 ή 10 μέρες δεν λέει κάτι αν δεν συνδυαστεί με την αντίστοιχη καραντίνα μετά την επιστροφή.Arisvilla έγραψε: 17 Αύγ 2020, 10:51Oι άνθρωποι είναι απίστευτοι. Κάνουν τεστ σε αυτούς που γυρίζουν όταν όλοι οι ειδικοί λένε οτι το τεστ πρέπει να γίνει 5 με 7 μέρες μετά την επιστροφή τους γιατί τα αποτελέσματα μπορεί να είναι ψευδώς αρνητικά. Και αυτοί κάνουν τεστ για να δείξουν οτι δεν έχουν κρούσματα προφανώς.Naida έγραψε: 17 Αύγ 2020, 10:45 Μαζικά τεστ στα λιμάνια. Παπαριές λέω εγώ. Αυτά είχαν πει θα τα έκαναν πριν, με τη λήξη της καραντίνας.
Οπότε, σαφώς και είναι πιο ασφαλής η άμεση διάγνωση ακόμη και αν δεν είναι ακριβής.
- Dwarven Blacksmith
Άμα ανοίξουν και τα σχολεία σ' αυτή τη φάση είναι καθαρός μαζοχισμός, τι να πω.
- ΜπλεΜπουμπυς
Τι έγινε ρε παιδιά ;
Στον πιο δημοφιλή υπουργό του αφαιρέσατε τις μισές+ αρμοδιότητες ;
Τότε στους άλλους τι πρέπει να κάνετε ;
Να τους στείλετε σπιτι ;

ΥΓ1 Εσυ που πιστεύεις στις κατά καιρούς δημοσκοπήσεις κατάλαβες τώρα το χοντρό δούλεμα που σου ρίχνουν ;
ΥΓ2 Δεν απέτυχε μόνο ο Κικιλιας στον τομέα της Υγείας !
Απέτυχε όλη η κυβερνητική πολιτική που έχει την Υγεια εμπόρευμα έχοντας εναποθέσει την τύχη της στις αγορές και στην λογική κόστους -οφέλους !
Απέτυχε όλη η κυβερνητική πολιτική που για χάρη των επιχειρηματικών ομίλων στον τουρισμό έβαλε μπουρλότο σ' ολόκληρη τη χώρα !
Στον πιο δημοφιλή υπουργό του αφαιρέσατε τις μισές+ αρμοδιότητες ;
Τότε στους άλλους τι πρέπει να κάνετε ;
Να τους στείλετε σπιτι ;

ΥΓ1 Εσυ που πιστεύεις στις κατά καιρούς δημοσκοπήσεις κατάλαβες τώρα το χοντρό δούλεμα που σου ρίχνουν ;
ΥΓ2 Δεν απέτυχε μόνο ο Κικιλιας στον τομέα της Υγείας !
Απέτυχε όλη η κυβερνητική πολιτική που έχει την Υγεια εμπόρευμα έχοντας εναποθέσει την τύχη της στις αγορές και στην λογική κόστους -οφέλους !
Απέτυχε όλη η κυβερνητική πολιτική που για χάρη των επιχειρηματικών ομίλων στον τουρισμό έβαλε μπουρλότο σ' ολόκληρη τη χώρα !
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Προφανώς και όχι. Όπως δεν ρωτάνε και τους εργαζόμενους σε ενα εστιατόριο. Ή σε μια καφετέρια. Γενικά δεν ρωτάνε.CRWH έγραψε: 17 Αύγ 2020, 11:25Καλα δεν ρωτησαν οι αλητες τους εκπαιδευτικους αν θελουν να δουλεψουν με αυτες τις συνθηκες;EKPLIKTIKOS έγραψε: 17 Αύγ 2020, 11:20Πάρτε το απόφαση ότι φέτος θα κολλήσουμε πολλοί από εμάς.Την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς, οριστικά στις 7 Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του Open το πρωί της Δευτέρας.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Μάλιστα, δηλαδή έχει σημασία αν έκανε 10 ή 15 μέρες διακοπές. Και την τελευταία μέρα μπορεί να το κόλλησε και φυσικά και μέσα στο πλοίο. Αλλά για ρώτησε καλύτερα τον Βατόπουλο και τον Εξαδάκτυλο που έλεγαν προχθές οτι δεν έχει νόημα να τους κάνεις τεστ αμέσως μετά την έξοδο τους από το πλοίο. Και αυτοί προβοκάτορες συριζαίοι είναι?Otto Weininger έγραψε: 17 Αύγ 2020, 11:24Ξέρει ο Arisvilla ποσό καιρό ειναι διακοπές ο καθένας.Arisvilla έγραψε: 17 Αύγ 2020, 10:51Oι άνθρωποι είναι απίστευτοι. Κάνουν τεστ σε αυτούς που γυρίζουν όταν όλοι οι ειδικοί λένε οτι το τεστ πρέπει να γίνει 5 με 7 μέρες μετά την επιστροφή τους γιατί τα αποτελέσματα μπορεί να είναι ψευδώς αρνητικά. Και αυτοί κάνουν τεστ για να δείξουν οτι δεν έχουν κρούσματα προφανώς.Naida έγραψε: 17 Αύγ 2020, 10:45 Μαζικά τεστ στα λιμάνια. Παπαριές λέω εγώ. Αυτά είχαν πει θα τα έκαναν πριν, με τη λήξη της καραντίνας.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα ,τις μαλακίες του webex και της e-class δε θέλω να ξαναδώOtto Weininger έγραψε: 17 Αύγ 2020, 11:26CRWH έγραψε: 17 Αύγ 2020, 11:25Καλα δεν ρωτησαν οι αλητες τους εκπαιδευτικους αν θελουν να δουλεψουν με αυτες τις συνθηκες;
![]()
Δε θέλω να ξανακάνω μάθημα με 62!! μαθητές στην Ιστορία.
- Otto Weininger
Γιατί τι έχει το e class ; Σοβαρά ρωτάω.Στύγιος έγραψε: 17 Αύγ 2020, 11:39Δεν έχω κανένα πρόβλημα ,τις μαλακίες του webex και της e-class δε θέλω να ξαναδώOtto Weininger έγραψε: 17 Αύγ 2020, 11:26CRWH έγραψε: 17 Αύγ 2020, 11:25
Καλα δεν ρωτησαν οι αλητες τους εκπαιδευτικους αν θελουν να δουλεψουν με αυτες τις συνθηκες;
![]()
![]()
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Μπορεί.Αλλά υποτίθεται ότι γνωρίζουν οι γιατροί.Ξέρεις,υπάρχει και ένας ιατρικός μυστικισμός στο τι πρέπει να ξέρουν οι ασθενείς που πολλές φορές εκνευρίζει τους τελευταίους.Εχω περάσει αρρώστιες και οι δικοί μου και τον έχω συναντήσει.Άλλες φορές σου λένε,άλλες δεν σου λένε και σου απαντούν εμείς ξέρουμε.alekhine έγραψε: 17 Αύγ 2020, 11:26 τωρα που αρχιζουν και αυξανονται δεν θα πρεπει να αλλαξει για να μην γινει κανενα μερος μπεργκαμο?
Otto Weininger έγραψε: 17 Αύγ 2020, 11:48Γιατί τι έχει το e class ; Σοβαρά ρωτάω.Στύγιος έγραψε: 17 Αύγ 2020, 11:39Δεν έχω κανένα πρόβλημα ,τις μαλακίες του webex και της e-class δε θέλω να ξαναδώ![]()
Το Μάρτιο υποφέραμε γιατί σερνόταν τραγικά ,μόνο 3-5 το πρωί δούλευε.Μετά έστρωσε αλλά και πάλι ήταν μόνο για επαναλήψεις ,δεν μπορούσες και δεν υπήρχε εντολή να προχωρήσεις παρακάτω στην ύλη.
Αυτό που μίσησα ήταν το μαμημένο το webex, σιχτίρ.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
συμφωνοι αλλα η κυβερνηση εχει δειξει οτι δεν ακολουθει παντα τις υποδειξεις των γιατρωνπατησιωτης έγραψε: 17 Αύγ 2020, 11:52Μπορεί.Αλλά υποτίθεται ότι γνωρίζουν οι γιατροί.Ξέρεις,υπάρχει και ένας ιατρικός μυστικισμός στο τι πρέπει να ξέρουν οι ασθενείς που πολλές φορές εκνευρίζει τους τελευταίους.Εχω περάσει αρρώστιες και οι δικοί μου και τον έχω συναντήσει.Άλλες φορές σου λένε,άλλες δεν σου λένε και σου απαντούν εμείς ξέρουμε.alekhine έγραψε: 17 Αύγ 2020, 11:26 τωρα που αρχιζουν και αυξανονται δεν θα πρεπει να αλλαξει για να μην γινει κανενα μερος μπεργκαμο?
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Κολλούσε πολύ. Και το webex ακόμα περισσότερο.Otto Weininger έγραψε: 17 Αύγ 2020, 11:48Γιατί τι έχει το e class ; Σοβαρά ρωτάω.Στύγιος έγραψε: 17 Αύγ 2020, 11:39Δεν έχω κανένα πρόβλημα ,τις μαλακίες του webex και της e-class δε θέλω να ξαναδώ![]()
Προσωπικά πιστεύω ότι το βάρος ως προς την τηλεκπαίδευση πρέπει να πέσει στην εκπαιδευτική τηλεόραση και να αναβαίνουν όλα τα μαθήματα στην υβρυδική (και στο youtube).
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1709 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 26 Απαντήσεις