!!! DEVELOPMENT MODE !!!
45χρονος ζητά σε γάμο την 12χρονη που αποπλάνησε
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: 45χρονος ζητά σε γάμο την 12χρονη που αποπλάνησε
Κοιταξτε καπου αλλού από τον μικροαστικό cis straight μικρόκοσμο
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Τόσο ήσουν όταν σε αποπλάνησε ο καρπουζας;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 04 Δεκ 2019, 20:01 Κοιταξτε καπου αλλού από τον μικροαστικό cis straight μικρόκοσμο
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Χαίρομαι που αποδέχεσαι στωικά το γεγονός ότι σας τρομπονιάζω.
Η συμπεριφορά σου έχει βελτιωθεί.
Και το λες έτσι απλά; Και εσείς τι κάνατε;plouf έγραψε: 04 Δεκ 2019, 19:22Ερε τι μου θυμησες τωρα.Στην γειτονια μου ειχαμε μια που η μανα της την εξεδιδε παρα την θεληση της σε διαφορουςouranio toxo έγραψε: 03 Δεκ 2019, 23:57να δεις που τον παγίδεψε η μάνα με την μικρή για να του φάει λεφτά
απο την ηλικια των 12 .Παω στοιχημα οτι και στην περιπτωση του νηματος το ιδιο γινοταν πανω κατω.![]()
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
Γιάννης
Πανέξυπνη είσαι. Πουλιά στον αέρα πιάνεις.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Λυπαμαι που θα σου το πω αλλα η γειτονια δεν εκανε τιποτα.Και οχι δεν μενω σε χωριο.Μενω 25 χιλιομετρα απο την Αθηνα.Juno έγραψε: 04 Δεκ 2019, 23:18Και το λες έτσι απλά; Και εσείς τι κάνατε;plouf έγραψε: 04 Δεκ 2019, 19:22Ερε τι μου θυμησες τωρα.Στην γειτονια μου ειχαμε μια που η μανα της την εξεδιδε παρα την θεληση της σε διαφορουςouranio toxo έγραψε: 03 Δεκ 2019, 23:57
να δεις που τον παγίδεψε η μάνα με την μικρή για να του φάει λεφτά
απο την ηλικια των 12 .Παω στοιχημα οτι και στην περιπτωση του νηματος το ιδιο γινοταν πανω κατω.![]()
Επισης η εν λογω κοπελα δεν ηταν απο οικογενεια τσιγγανων ελληνες ηταν οι γονεις της.Ο δε πατερας σε ολα αυτα ηταν
αμετοχος.
Άσε τη γειτονιά, εσύ τι έκανες; Ειδοποίησες την αστυνομία; Το χαμόγελο του παιδιού;plouf έγραψε: 05 Δεκ 2019, 04:13Λυπαμαι που θα σου το πω αλλα η γειτονια δεν εκανε τιποτα.Και οχι δεν μενω σε χωριο.Μενω 25 χιλιομετρα απο την Αθηνα.Juno έγραψε: 04 Δεκ 2019, 23:18Και το λες έτσι απλά; Και εσείς τι κάνατε;plouf έγραψε: 04 Δεκ 2019, 19:22
Ερε τι μου θυμησες τωρα.Στην γειτονια μου ειχαμε μια που η μανα της την εξεδιδε παρα την θεληση της σε διαφορους
Επισης η εν λογω κοπελα δεν ηταν απο οικογενεια τσιγγανων ελληνες ηταν οι γονεις της.Ο δε πατερας σε ολα αυτα ηταν
αμετοχος.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Λυπαμαι που θα σου το πω αλλα δεν εκανα τιποτα.Εκεινη την εποχη ημουν 15 χρονων παντως αυτο γινοτανJuno έγραψε: 07 Δεκ 2019, 22:24Άσε τη γειτονιά, εσύ τι έκανες; Ειδοποίησες την αστυνομία; Το χαμόγελο του παιδιού;plouf έγραψε: 05 Δεκ 2019, 04:13Λυπαμαι που θα σου το πω αλλα η γειτονια δεν εκανε τιποτα.Και οχι δεν μενω σε χωριο.Μενω 25 χιλιομετρα απο την Αθηνα.
αμετοχος.
κανονικα και αυτα που εγραψα δεν ειναι μουφα.Βεβαια η καριολα η μανα της κοπελας εκεινης δεν τα
εκανε στην γειτονια ολα αυτα αλλα αλλου.Κι εγω πραγματικα απορω με την σταση μου εκεινη την εποχη.
Επειδή θες να με πηδήξεις δε σημαίνει ότι θέλω να σου κάτσω. Οπότε κράτα το πουλάκι σου στο παντελόνι σου για να μην έχουμε κλάματα. Και να προσπαθείς να επιδιορθώσεις μια μαλακία με μια βλακεία δε λέει.
We said if she 'd stop hooking I' d stop killing people. I guess we were aiming high.
-
ouranio toxo
ouranio toxo έγραψε: 03 Δεκ 2019, 23:57
να δεις που τον παγίδεψε η μάνα με την μικρή για να του φάει λεφτά
και είχα δίκαιο
-
ouranio toxo
μπορείς να ξανανεβάσεις το βίντεο;Nero έγραψε: 03 Δεκ 2019, 23:40στο σπίτι, όχι στο τσαντίριouranio toxo έγραψε: 03 Δεκ 2019, 23:36 εδώ γράφει
εν γνώσει της μητέρας του, η οποία το συνόδευε στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη![]()
στο βιντεο δε διακρίνονται πουθενά γύφτοι...αμιγώς γύφτοι δηλαδή
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 108 Απαντήσεις
- 2469 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-