εν γνώσει της μητέρας του, η οποία το συνόδευε στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
45χρονος ζητά σε γάμο την 12χρονη που αποπλάνησε
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
ouranio toxo
Re: 45χρονος ζητά σε γάμο την 12χρονη που αποπλάνησε
εδώ γράφει
Ανονς! Αχτουνγκ ! Αχτουνγκ!
Παρακαλουνται οι χρηστες :νανδρος και τζουνο να τοποθετηθουν επι του θεματος..
Παρακαλουνται οι χρηστες :νανδρος και τζουνο να τοποθετηθουν επι του θεματος..
-
Nero
στο σπίτι, όχι στο τσαντίριouranio toxo έγραψε: 03 Δεκ 2019, 23:36 εδώ γράφει
εν γνώσει της μητέρας του, η οποία το συνόδευε στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη
στο βιντεο δε διακρίνονται πουθενά γύφτοι...αμιγώς γύφτοι δηλαδή
-
aspergillus
Το φασισταριο και οι ψευτοαγανακτισμένοι έχουν βρει τη λύση, σε ειδήσεις του αστυνομικού-δικαστικού ρεπορτάζ σπεύδουν να βαφτίσουν τον δράστη γύφτο ή ελληνοποιημένο και όλα ωραία και καλά.
-
ouranio toxo
αυτό στο 1:25 με βάζει σε σκέψεις για τον όχλοNero έγραψε: 03 Δεκ 2019, 23:40στο σπίτι, όχι στο τσαντίριouranio toxo έγραψε: 03 Δεκ 2019, 23:36 εδώ γράφει
εν γνώσει της μητέρας του, η οποία το συνόδευε στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη![]()
στο βιντεο δε διακρίνονται πουθενά γύφτοι...αμιγώς γύφτοι δηλαδή
κατά πόσο είναι πολιτικά τα κίνητρα
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Ναι τι ζόρι τραβάς;aspergillus έγραψε: 03 Δεκ 2019, 23:46 Το φασισταριο και οι ψευτοαγανακτισμένοι έχουν βρει τη λύση, σε ειδήσεις του αστυνομικού-δικαστικού ρεπορτάζ σπεύδουν να βαφτίσουν τον δράστη γύφτο ή ελληνοποιημένο και όλα ωραία και καλά.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Κλασσικη Ελληνικη επαρχια του ορθοδοξου ταλιμπανατου.Τι να περιμενει κανεις. 
Απο οτι καταλαβα ο νομος που λεει οτι ανηλικοι μπορουν να παντρευτουν υστερα απο την συναινεση των γονιων τους καταργητε η κανω λαθος
Απο οτι καταλαβα ο νομος που λεει οτι ανηλικοι μπορουν να παντρευτουν υστερα απο την συναινεση των γονιων τους καταργητε η κανω λαθος
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
aspergillus
Κανένα ζόρι, σχολιάζω το κόμπλεξ ορισμένων δήθεν πατριωτών.....
-
Nero
αυτό που λες είναι άλλο. Αυτό που ίσχυε μέχρι το 18 ήταν απο τους λεγόμενους "marry your rapist law", αφορούσε δηλαδή τις περιπτώσεις ασέλγειας σε ανηλίκους και η κατηγορία παραγράφονταν αν οι γονείς και ο παιδόφιλος συμφωνούσαν να γίνει γάμος. Ίσχυε μέχρι χτες στην Ελλάδα και νομίζω ισχύει ακόμα σε κάτι ισλαμικές χώρεςzteo έγραψε: 03 Δεκ 2019, 23:48 Κλασσικη Ελληνικη επαρχια του ορθοδοξου ταλιμπανατου.Τι να περιμενει κανεις.
-
ouranio toxo
ποιες ανωμαλάρες χρησιμοποιούν τέτοια ορολογία;
-
Nero
δε χρησιμοποιείται πουθενά νομικά, αλλά αυτή είναι η ουσία γι'αυτού του είδους τα νομοθετήματα
Ψιλά γράμματα!ouranio toxo έγραψε: 03 Δεκ 2019, 23:36 εδώ γράφει
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Καταλαβα παντως και οι δυο νομοι πρεπει να καταργηθουν.Nero έγραψε: 03 Δεκ 2019, 23:52αυτό που λες είναι άλλο. Αυτό που ίσχυε μέχρι το 18 ήταν απο τους λεγόμενους "marry your rapist law", αφορούσε δηλαδή τις περιπτώσεις ασέλγειας σε ανηλίκους και η κατηγορία παραγράφονταν αν οι γονείς και ο παιδόφιλος συμφωνούσαν να γίνει γάμος. Ίσχυε μέχρι χτες στην Ελλάδα και νομίζω ισχύει ακόμα σε κάτι ισλαμικές χώρεςzteo έγραψε: 03 Δεκ 2019, 23:48 Κλασσικη Ελληνικη επαρχια του ορθοδοξου ταλιμπανατου.Τι να περιμενει κανεις.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
ouranio toxo
αυτό πιστεύουν οι ανωμαλάρες που χρησιμοποιούν την φαιδρή και χειριστική ορολογίαNero έγραψε: 03 Δεκ 2019, 23:54δε χρησιμοποιείται πουθενά νομικά, αλλά αυτή είναι η ουσία γι'αυτού του είδους τα νομοθετήματα
- Υδράργυρος
Τιμημενη ελληνικη επαρχια 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 108 Απαντήσεις
- 2469 Προβολές
-