!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Whisky
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: Whisky
Εγώ κλαίω όταν βλέπω τσόντες
Δεν ξέρω γιατί το παθαίνω αυτό
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
μαλακία.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 03 Δεκ 2019, 22:03 Εγώ κλαίω όταν βλέπω τσόντες
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 03 Δεκ 2019, 21:58Κι εγώ κλαίω που δεν θα γαμήσω πάλι σήμερα. Εσύ γιατί κλαις τύπε;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Για το ίδιο πράμα κλαίμε σήμερα τύπε. Για το ίδιο πράμα.
Δεκτο τύπε. Τα λες πολυ χαριτωμένα.Feindflug έγραψε: 03 Δεκ 2019, 21:50Νon4me έγραψε: 03 Δεκ 2019, 21:38Ενταξει μωρε φρουτωδες λικερ ειναι με βαση το ουισκι . Οπως και το ντραμπιουι δε το λες ουισκι αφου εχει βοτανα γλυκαντικα απλως σε γευση φερνει πιο πολυ σε ουισκι απο το κομφορτ . Και με τα 2 θα βγει το στομαχι και θα με σφαλιαρίσει .Feindflug έγραψε: 03 Δεκ 2019, 21:27
Εντωμεταξύ, τύπε, το Southern Comfort δεν είναι καν ουίσκι. Είναι λικέρ με γεύση ουίσκι.![]()
![]()
Απλά το να βάζεις κόκα κόλα στο σάουθερν, είναι σαν να ρίχνεις ζάχαρη από πάνω σε γλυκό βύσσινο.
Αν δε κάνω λάθος το σάουθερν ειναι μπερμπον με μέλι και κάτι άλλα μπινελικια εντός.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

πολύ καλό και τίμιο στην τιμή
Ανοιξτε και ένα νήμα για κονιάκ πλζ
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Μήπως γιατί την αποπλανεί και δεν την στεφανώνεται μετά;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 03 Δεκ 2019, 22:03 Εγώ κλαίω όταν βλέπω τσόντες
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Μιλάμε για τον τόπο που καφές σημαίνει Φραπέ Γλυκό με Γάλα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Και γω Θεσσαλονικιός είμαι, τύπε, αλλά φραπέ γλυκό γάλα έπινα για λίγο καιρό στην εφηβεία, όταν πρωτοξεκίνησα τον καφέ.
Κόλα στο ουίσκι δικαιούταν να βάλει μόνο ο Λέμι. Τώρα πλέον, κανείς.
Dein Herz, meine Gier
Τον ιωαννη το κοκκινο... χαχα
Τουλαμορ και Λαγκαβουλιν
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
βλέπω αρέσουν πολύ τα καπνιστά.