Ισχύει για το ποτό. Χασίς όμως είναι καλύτερα να κάνεις μόνος.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 03 Δεκ 2019, 21:16 Εγώ πίνω σόσιαλι
με κανα γκομενάκι
Το να πίνεις μονος σου είναι το πιο θλιβερό από οτιδήποτε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Whisky
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Whisky
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Ότι να είναι, αρκεί να είναι Speyside single malt με παλαίωση σε βαρέλια sherry.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Έχουμε κάνει τρελά σκηνικά με μπάφοΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 03 Δεκ 2019, 21:28Ισχύει για το ποτό. Χασίς όμως είναι καλύτερα να κάνεις μόνος.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 03 Δεκ 2019, 21:16 Εγώ πίνω σόσιαλι
με κανα γκομενάκι
Ακομα και στονερ φιλοσοφι υπο την επήρρεια
Γαμάει ο μπάφος με άλλους μαθαίνεις ψύχωση
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Στονερ φιλόσοφι κάνε έναν κόπο να την ακούσεις όταν είσαι νηφάλιος. Δεν έχει το ίδιο εκτόπισμα. Το καλύτερο είναι να δεις μια γαμάτη ταινία ή να είσαι σε ένα ξεχωριστό μέρος. Τελευταία θυμάμαι έκανα στην κορυφή του Ολύμπου.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 03 Δεκ 2019, 21:34Έχουμε κάνει τρελά σκηνικά με μπάφοΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 03 Δεκ 2019, 21:28Ισχύει για το ποτό. Χασίς όμως είναι καλύτερα να κάνεις μόνος.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 03 Δεκ 2019, 21:16 Εγώ πίνω σόσιαλι
με κανα γκομενάκι
Ακομα και στονερ φιλοσοφι υπο την επήρρεια
Γαμάει ο μπάφος με άλλους μαθαίνεις ψύχωση
Είτε σε Caribbean cask. Το balvenie Είναι από τα κορυφαία του SpeysideΣπύρος έγραψε: 03 Δεκ 2019, 21:32 Ότι να είναι, αρκεί να είναι Speyside single malt με παλαίωση σε βαρέλια sherry.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ενταξει μωρε φρουτωδες λικερ ειναι με βαση το ουισκι . Οπως και το ντραμπιουι δε το λες ουισκι αφου εχει βοτανα γλυκαντικα απλως σε γευση φερνει πιο πολυ σε ουισκι απο το κομφορτ . Και με τα 2 θα βγει το στομαχι και θα με σφαλιαρίσει .
Νon4me έγραψε: 03 Δεκ 2019, 21:38Ενταξει μωρε φρουτωδες λικερ ειναι με βαση το ουισκι . Οπως και το ντραμπιουι δε το λες ουισκι αφου εχει βοτανα γλυκαντικα απλως σε γευση φερνει πιο πολυ σε ουισκι απο το κομφορτ . Και με τα 2 θα βγει το στομαχι και θα με σφαλιαρίσει .![]()
Απλά το να βάζεις κόκα κόλα στο σάουθερν, είναι σαν να ρίχνεις ζάχαρη από πάνω σε γλυκό βύσσινο.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Πάω να κλάψω στην γωνία παρέα με το ποτό μου...Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 03 Δεκ 2019, 21:28Ισχύει για το ποτό. Χασίς όμως είναι καλύτερα να κάνεις μόνος.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 03 Δεκ 2019, 21:16 Εγώ πίνω σόσιαλι
με κανα γκομενάκι
Dein Herz, meine Gier
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Μην κλαις. Πλάκα κάνω. Και γω μόνος πίνω.Feindflug έγραψε: 03 Δεκ 2019, 21:52Πάω να κλάψω στην γωνία παρέα με το ποτό μου...Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 03 Δεκ 2019, 21:28Ισχύει για το ποτό. Χασίς όμως είναι καλύτερα να κάνεις μόνος.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 03 Δεκ 2019, 21:16 Εγώ πίνω σόσιαλι
με κανα γκομενάκι
Τώρα κλαίω και για σένα, τύπε, που πίνεις και συ μόνος σου.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 03 Δεκ 2019, 21:55Μην κλαις. Πλάκα κάνω. Και γω μόνος πίνω.Feindflug έγραψε: 03 Δεκ 2019, 21:52Πάω να κλάψω στην γωνία παρέα με το ποτό μου...Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 03 Δεκ 2019, 21:28
Ισχύει για το ποτό. Χασίς όμως είναι καλύτερα να κάνεις μόνος.
Dein Herz, meine Gier
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Κι εγώ κλαίω που δεν θα γαμήσω πάλι σήμερα. Εσύ γιατί κλαις τύπε;Feindflug έγραψε: 03 Δεκ 2019, 21:57Τώρα κλαίω και για σένα, τύπε, που πίνεις και συ μόνος σου.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 03 Δεκ 2019, 21:58Κι εγώ κλαίω που δεν θα γαμήσω πάλι σήμερα. Εσύ γιατί κλαις τύπε;
Πάνε στην χήρα
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Δεν πίνω πια πολύ ουίσκι, τα blended με αηδιάζουν, τα μπούρμπον επίσης, κι αυτά που μου αρέσουν θέλουν βαλάντιο. Πίνω κρασιά καλών παραγωγών σε προσιτές τιμές. Αλλά αν πιω, προτιμώ σκοτς single malt, ας μην είναι το τοπ.
Ordem e Progresso.