!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αποκλεισμος της Ρωσιας απο ολες τις διεθνεις αθλητικες οργανωσεις μεχρι το 2022

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Re: Αποκλεισμος της Ρωσιας απο ολες τις διεθνεις αθλητικες οργανωσεις μεχρι το 2022

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

hellegennes έγραψε: 10 Δεκ 2019, 19:08
Northern Spirit έγραψε: 10 Δεκ 2019, 11:46
panos291 έγραψε: 10 Δεκ 2019, 08:52 Εικόνα

Ντοπαρισμενη βρέθηκε η Ρωσίδα :smt005:
Ρατσιστικο ποστ....Η Σερενα ειναι Αφρικανικης καταγωγης. Τετοιες σωματοδομες υπαρχουνε πολλες στην Αφρικη..Παρομοιες σωματοδομες.
Τι λες, ρε μαλάκα; Είσαι ψυχοπαθής; Σοβαρά τώρα, είσαι ψυχοπαθής; Αυτό το μπράτσο που είναι διπλάσιο του μέσου άντρα είναι σωματοδομή που υπάρχει στην Αφρική; Έχεις λαλήσει τελείως;
Αφηστε την αρρωστεια της προκαταληψης.Φωτογραφιες της Σερενα Γουιλιαμς και Νιγηριανων αθλητριων με αναλογες σωματοδομες...Το μπρατσο της Σερενα λογικο να ειναι ενισχυμενο αφου παιζει τενις..Οπως οι σπριντερς εχουνε ενισχυμενα ποδια.

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Επισης η williams πηρε πολλα εξτρα κιλα απο την εγκυμοσυνη που ειχε..εφθασε 90 απο 70-75.
https://theundefeated.com/features/sere ... by-weight/
https://www.tennisworldusa.org/tennis/n ... s-to-drop/

Ολα αυτα ειναι φυσιολογικα για τους υπολοιπους εκτος απο τους αρρωστους απο προκαταληψεις Ελληναραδες ειδικους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Northern Spirit την 11 Δεκ 2019, 08:04, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
ξέχασα ποιος ήμουν στο παλιό

Re: Αποκλεισμος της Ρωσιας απο ολες τις διεθνεις αθλητικες οργανωσεις μεχρι το 2022

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ξέχασα ποιος ήμουν στο παλιό »

Μια ματιά στην όψη των αθλητριών αρκεί για να καταλάβεις ότι η αντίχριστη Δύση έχει καταληφθεί από δαιμονικές δυνάμεις και βρίσκεται στο έλεος της κακοποιού ενέργειάς τους.

Ενώ η ομόπιστη Ρωσσίδα εν Χω αδελφή μας; Ένας άγγελος...
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

σήμερα μάθαμε ότι με το τένις κάνεις μπράτσα
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Eπισης σημασια εχει και το ποια φωτογραφια επιλεγειςνα βαλεις για να κανεις προπαγανδα. Εδω μια αλλη της Σαραποβα:
Εικόνα
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

δε μου λες πίθηκε,θέλω να αρχίσω κάτι να μην είμαι σαν λουκουμάς αλλά δεν θέλω να γίνω γουρούνι σαν την σερένα,θέλω περισσότερο γράμμωση,να ξεκινήσω πινγκ πονγκ λες?
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Juno έγραψε: 10 Δεκ 2019, 21:06
Northern Spirit έγραψε: 10 Δεκ 2019, 16:39
Juno έγραψε: 10 Δεκ 2019, 15:08
Αν χρησιμοποίησαν αυτό το δικαίωμα ή όχι, δεν ξέρω, μόνον υποθέσεις μπορώ να κάνω. :102:

:lol: :lol:

Υποθεσεις με απολυτη βεβαιοτητα.. :lol:
Ρε σου λέω πως όλες οι χώρες ήταν μέσα στο Ολυμπιακό Χωριό και είχαν μία ώρα περιθώριο να εμφανιστούν σε κλήση της WADA και οι ΗΠΑ έμεναν σε καράβι εκτός για να έχουν 24 ώρες και κολλάς στις υποθέσεις; Γιατί λες πως έγινε αυτό;
Αντι να αραδειαζεις αβασιμα επιχειρηματα χωρις στοιχεια καιλο ειναι να κανεις καποια ερευνα πρωτα για να μην εκτιθεσαι. Εδω εχει λιστα με περιπτωσεις αθλητων που πιαστηκαν για χρηση απαογερευμενων ουσιων σε Ολυμπιακους αναμεσα τους και αυτους της Αθηνας. Η λιστα εχει 4 Αμερικανους αθλητες που δειχνει οτι εγινε αντιντοπιγκ κοντρολ και σε αυτους. Τα υπολοιπα ειναι ως συνηθως Junιες χωρις βαση.

https://en.wikipedia.org/wiki/Doping_at ... 004_Athens
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

nowhere έγραψε: 11 Δεκ 2019, 08:18 δε μου λες πίθηκε,θέλω να αρχίσω κάτι να μην είμαι σαν λουκουμάς αλλά δεν θέλω να γίνω γουρούνι σαν την σερένα,θέλω περισσότερο γράμμωση,να ξεκινήσω πινγκ πονγκ λες?
Ξεκινα ταβλι να γυμναζεις τα χερια ριχνοντας τα ζαρια.
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

panos291 έγραψε: 10 Δεκ 2019, 08:52 Εικόνα

Ντοπαρισμενη βρέθηκε η Ρωσίδα :smt005:
Επισης σε αυτη την φωτογραφια βαλανε διπλα την Σαραποβα πριν 20 χρονια με την Σερενα στα 35.

Εδω φωτογραφια της Γουiλιαμς στα πριν 20 χρονια στην ιδια ηλικια περιπου με την Σαραποβα της φωτο.

Εικόνα

Φυσικα η Γουλιαμς πηρε καποια κιλα μεγαλωνοντας (στα 35 δεν μπορεις να δειχνεις σαν 20αρα) και λογω εγκυμοσυνης (εβαλα αρθρο πιο πανω) αλλα ατο μυαλο του παπαρα του ελληνα τα εξτρα κιλα ειναι αποδειξη...ντοπας.. :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Northern Spirit την 11 Δεκ 2019, 09:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Είσαι για λύπηση.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

:hebit: Άσχημα τάπα από τον πίθηκα στα πουτινακια. Αιθέρας.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Δεκ 2019, 09:00 :hebit: Άσχημα τάπα από τον πίθηκα στα πουτινακια. Αιθέρας.
Serena Williams locks herself in panic room in drug-test mix-up
By Post Staff ReportNovember 2, 2011 | 12:49pm
LOS ANGELES — Serena Williams fled to the panic room in her Los Angeles mansion when she mistook a sports association drug tester for a dangerous intruder.

The tennis legend’s assistant called 911 around 6:00am local time last Wednesday and told the emergency operator that a prowler had been spotted at the luxurious property, TMZ reported.

Williams retreated to her panic room in a bid to protect herself.

But the intruder turned out to be a random drug tester who stopped by unannounced for a urine sample.

Cops responded to the 911 call but quickly left the property when the misunderstanding was discovered. It was not known whether Williams submitted to the drug test.

https://nypost.com/2011/11/02/serena-wi ... st-mix-up/

The intruder was holding a needle!!!!
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Eνω η Σαραποβα που επαιρνε για δεκαετια φαρμακο για...καρδιοπαθειες ειναι σιγουρα καθαρη...Το λεει και το μπικινι της φωτο.. :lol:
Ειναι και λευκη ειναι και εμφανισιμη, σιγουρα αθωα..Ενω η αλλη η μαυρη και ασχημη, τιγκα στην ντοπα.. :lol:

In 2016, Maria Sharapova confessed to failing a WADA drug test while playing at the Australian Open in 2016.[36] The substance used was a drug named meldonium that is used to treat heart disease with its effects on blood circulation through the transfer of fatty acids into the human body.[37] Sharapova maintained there was no wrongdoing on her behalf, having admitted to using the prescription based drug for over ten years due to her susceptibility to influenza, treatment for symptoms of diabetes and magnesium deficiency
https://en.wikipedia.org/wiki/Doping_in ... ova_(2016)
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Δεκ 2019, 17:46
stavmanr έγραψε: 10 Δεκ 2019, 16:56
Αδικείς την ντόπα...
Όλοι οι πρωταθλητές ντοπάρονται εξίσου. Απλά έχουν διαφορετικές ντόπες, οι οποίες προέρχονται από ειδικά εργαστήρια που ανταγωνίζονται την κάθε wada με αποτέλεσμα να είναι έτη φωτός μπροστά.
Όταν βλεπεις κοιλιακούς έξω από το σώμα, δικέφαλους έξω από το βραχίονα και τετρακέφαλους έξω από τα πόδια, να είσαι βέβαιος ότι πρόκειται για στεροειδή πάσης φύσεως, που είναι και της μοδός τελευταία. Όσο και να χτυπιέσαι στα βάρη, ποτέ οι μύες σου δεν θα ξεχωρίσουν από το σώμα σου.

Σου έχω και μπόνους:
https://www.lifo.gr/now/sport/92583
κάνω βάρη τα τελευταία 7 χρόνια και ασχολούμαι με τον αθλητισμό όλη μου τη ζωή
μπορεί να μην είμαι ειδικός αλλά γνωρίζω κάποια βασικά πράγματα
δεν έγραψα ότι η Σαράποβα δεν πήρε κάποιο απαγορευμένο σκεύασμα/ουσία
αυτό που έγραψα είναι πως η Ουίλιαμς είναι πασιφανές ότι έχει γαμηθεί στη τεστοστερόνη και παραμένει στο απυρόβλητο
Συμφωνούμε.
Απλά, τονίζω το γεγονός ότι το ...ρόμποκοπ δεν πιάστηκε επί της ουσίας για θέμα ντόπινγκ (είχε ένα ζητηματάκι το 2018) ενώ το άλλο "κοριτσάκι σαν τα κρύα νερά" πιάστηκε να κάνει 10ετή χρήση...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”