Νομίζω σε είδα Juno. Είσαι πράγματι τόσο γυναικάρα. Θα γίνω εθνικιστής μόνο για πάρτη σου.Juno έγραψε: 10 Δεκ 2019, 15:08Ποια κυκλώματα, ντοπαρισμένος ήταν.Northern Spirit έγραψε: 10 Δεκ 2019, 15:02Ναι ξερω εσυ γνωριζεις οτι τον Κεντερη τον φαγανε τα κυκλωματα..Juno έγραψε: 10 Δεκ 2019, 13:49
Λέγε ό,τι πιθηκιές θες.
Εγώ πάντως ξέρω πως οι δύο Αμερικανοί διακοσάρηδες που κέρδισαν στο αγώνα που δεν έτρεξε ο Κεντέρης, δεν εμφανίστηκαν για έλεγχο αμέσως μετά την απονομή όπως προβλέπεται. Και το ξέρω γιατί ήμουν στο Ολυμπιακό χωριό εθελόντρια, πήγαμε την Πολυκλινική από τη πίσω πλευρά που ήταν τα γραφεία της WADA και γινόταν ο έλεγχος, όσο κοντά μας επιτρεπόταν και περιμέναμε με τις κάμερες στο χέρι να γράφουν. Μπορεί να μας πήρε ο ύπνος λίγο περιμένοντας και τα παιδιά της WADA έφυγαν ακούγοντας γιούχες.
Επίσης μόνον στους Παραολυμπιακούς έμειναν οι Αμερικανοί μέσα στο χωριό. Στους Ολυμπιακούς ήταν σε αμερικάνικο καράβι στον Πειραιά και καλά για λόγους ασφαλείας ενώ το χωριό ήταν σχεδόν μεσοτοιχία με την βάση στη Δεκέλεια και τα αντιπυραυλικά συστήματα να το προστατεύουν κατά τη διάρκεια των Αγώνων (μας το είπαν στην παρουσίαση πως για εκείνες τις μέρες ήταν το καλύτερα φυλασσόμενο μέρος του πλανήτη) συν τον έλεγχο που περνούσαμε κάθε μέρα για να μπούμε, ούτε τσίχλες δεν μπορούσες να περάσεις μέσα.
Απλώς και όλως τυχαίως, επειδή γίνονταν προκριματικοί και σε άλλες πόλεις (Θεσσαλονίκη, Βόλο κλπ) και ήταν ανέφικτο το χρονικό διάστημα της μίας ώρας για να παρουσιαστούν για antidopping control από την ώρα που τους ειδοποιούσαν, όποιος έμενε εκτός του χωριού είχε 24 ώρες για να εμφανισθεί ενώ όποιος έμενε μέσα στο χωριό είχε την προβλεπόμενη μία ώρα. Έτσι μόνον επιτρεπόμενες ντόπες θα σου βρίσκουν.
Επισης τωρα μαθαινουμε οτι ο Αμερικανικος στρατος και τα συστηματα ασφαλειας δεν γινανε για αντιμετωπιση τρομοκρατιας αλλα για να βοηθηθουνε οι Αμαερικανοι αθλητες στο ντοπιγκ..![]()
Ακατασχεση συνομωσιολογια ειναι η αρρωστεια των Ελ.
Και επιμένω πως η εθνική των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 δεν έμεινε μέσα στο Ολυμπιακό Χωριό, αλλά σε αμερικάνικο καράβι εκτός και σαν αποτέλεσμα είχαν 24 ώρες χρόνο να παρουσιαστούν στην WADA από τη στιγμή που θα τους ειδοποιούσαν έναντι της μίας ώρας που είχαν όλοι οι άλλοι που έμεναν μέσα. Αυτό είναι γεγονός.
Αν χρησιμοποίησαν αυτό το δικαίωμα ή όχι, δεν ξέρω, μόνον υποθέσεις μπορώ να κάνω.![]()
Επίσης οι δύο διακοσάρηδες είχαν μία ώρα επειδή ήταν ήδη μέσα στο στάδιο. Όποιος έπαιρνε μετάλλιο, έπρεπε να ελεγχθεί σε μία ώρα.
Άντε βρε, αν έχετε πρόσβαση σε βιντεάκια από εκείνη τη μέρα πίσω από την Πολυκλινική, μπορείτε να με καμαρώσετε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποκλεισμος της Ρωσιας απο ολες τις διεθνεις αθλητικες οργανωσεις μεχρι το 2022
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Αποκλεισμος της Ρωσιας απο ολες τις διεθνεις αθλητικες οργανωσεις μεχρι το 2022
Re: Αποκλεισμος της Ρωσιας απο ολες τις διεθνεις αθλητικες οργανωσεις μεχρι το 2022
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Northern Spirit
Juno έγραψε: 10 Δεκ 2019, 15:08
Αν χρησιμοποίησαν αυτό το δικαίωμα ή όχι, δεν ξέρω, μόνον υποθέσεις μπορώ να κάνω.![]()
Υποθεσεις με απολυτη βεβαιοτητα..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Αδικείς την ντόπα...ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Δεκ 2019, 11:28δεν ξέρω δεν είμαι ειδικόςstavmanr έγραψε: 10 Δεκ 2019, 11:21Όχι ότι δεν ντοπάρονται όλοι βέβαια, εκ των πραγμάτων, εκτός αν πιστεύουμε ότι το παραπάνω ρόμποκοπ μπορείς να το ανταγωνιστείς μόνο με το ταλέντο σου...
αυτό που μπορώ να συμπεράνω με το φτωχό μου μυαλό είναι πως αν η Σαράποβα ντοπαρίστηκε μία, η άλλη ντοπαρίστηκε χίλιες μία
Όλοι οι πρωταθλητές ντοπάρονται εξίσου. Απλά έχουν διαφορετικές ντόπες, οι οποίες προέρχονται από ειδικά εργαστήρια που ανταγωνίζονται την κάθε wada με αποτέλεσμα να είναι έτη φωτός μπροστά.
Όταν βλεπεις κοιλιακούς έξω από το σώμα, δικέφαλους έξω από το βραχίονα και τετρακέφαλους έξω από τα πόδια, να είσαι βέβαιος ότι πρόκειται για στεροειδή πάσης φύσεως, που είναι και της μοδός τελευταία. Όσο και να χτυπιέσαι στα βάρη, ποτέ οι μύες σου δεν θα ξεχωρίσουν από το σώμα σου.
Σου έχω και μπόνους:
https://www.lifo.gr/now/sport/92583
Δεν είναι ο πρώτος, ούτε και ο τελευταίος.NewModelArmy έγραψε: 10 Δεκ 2019, 15:11 Ναι ξερεις αυτον που κερδισε το χρυσο το 2004,τον Γκατλιν τον επιασαν για ντοπιγκ και τον τιμωρησαν.Κατι που δεν κολλαει με το αφηγημα "μονο τους Ρωσους κυνηγανε για πολιτικους λογους"
Ολίγον παλαιό, αλλά πάντοτε ενδιαφέρον:
http://users.sch.gr/sakan/arthro-12.htm
Λίγο πιο πρόσφατο:
https://www.kathimerini.gr/799983/artic ... o-ntopingk
Εδώ και πολλά χρόνια αποκαλώ τους Ολυμπιακούς Αγώνες "Φαρμακολογικούς Αγώνες" αφού το μόνο που κρίνεται σε εκείνους είναι η ικανότητα εργαστηρίων να παράγουν μη ανιχνεύσιμα χημικά, και φυσικά η ικανότητα κάποιων εταιριών να προωθούν τις δραστηριότητές τους ακόμα και μέσα σε επιτροπές ή άλλους οργανισμούς.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
κάνω βάρη τα τελευταία 7 χρόνια και ασχολούμαι με τον αθλητισμό όλη μου τη ζωήstavmanr έγραψε: 10 Δεκ 2019, 16:56
Αδικείς την ντόπα...
Όλοι οι πρωταθλητές ντοπάρονται εξίσου. Απλά έχουν διαφορετικές ντόπες, οι οποίες προέρχονται από ειδικά εργαστήρια που ανταγωνίζονται την κάθε wada με αποτέλεσμα να είναι έτη φωτός μπροστά.
Όταν βλεπεις κοιλιακούς έξω από το σώμα, δικέφαλους έξω από το βραχίονα και τετρακέφαλους έξω από τα πόδια, να είσαι βέβαιος ότι πρόκειται για στεροειδή πάσης φύσεως, που είναι και της μοδός τελευταία. Όσο και να χτυπιέσαι στα βάρη, ποτέ οι μύες σου δεν θα ξεχωρίσουν από το σώμα σου.
Σου έχω και μπόνους:
https://www.lifo.gr/now/sport/92583
μπορεί να μην είμαι ειδικός αλλά γνωρίζω κάποια βασικά πράγματα
δεν έγραψα ότι η Σαράποβα δεν πήρε κάποιο απαγορευμένο σκεύασμα/ουσία
αυτό που έγραψα είναι πως η Ουίλιαμς είναι πασιφανές ότι έχει γαμηθεί στη τεστοστερόνη και παραμένει στο απυρόβλητο
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- hellegennes
Ναι, καλά.Stalker έγραψε: 10 Δεκ 2019, 08:37Κακό παράδειγμα, οι σπρίντερς είναι έτσι επειδή προπονούνται για έκρηξη, όχι για αντοχή.stavmanr έγραψε: 10 Δεκ 2019, 07:32 Εν τω μεταξύ, οι αμερικάνοι σπρίντερς που είναι σν μποντι μπίλντερς είναι καθαροί...
Όχι ότι υπάρχει έλλειψη υπόπτων καταστάσεων για συστημικό ντόπινγκ στις ΗΠΑ, αλλά σε ότι αφορά το τρέχον θέμα υπάρχει η διαφορά ότι μπορείς να το αποδώσεις σε ιδιωτική πρωτοβουλία, δεν φαίνεται να συνωμοτεί ο κρατικός μηχανισμός για να βοηθήσει τον αθλητή να ξεγελάσει τις αντιντόπινγκ υπηρεσίες όπως γίνεται στην Ρωσία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Τι λες, ρε μαλάκα; Είσαι ψυχοπαθής; Σοβαρά τώρα, είσαι ψυχοπαθής; Αυτό το μπράτσο που είναι διπλάσιο του μέσου άντρα είναι σωματοδομή που υπάρχει στην Αφρική; Έχεις λαλήσει τελείως;Northern Spirit έγραψε: 10 Δεκ 2019, 11:46Ρατσιστικο ποστ....Η Σερενα ειναι Αφρικανικης καταγωγης. Τετοιες σωματοδομες υπαρχουνε πολλες στην Αφρικη..
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ναι κι εγώ είμαι υπέρ αυτού.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Δεκ 2019, 14:07 Εντιμότερο είναι να απελευθερώσουν εντελώς τη χρήση φαρμάκων βελτίωσης απόδοσης και να βλέπουμε στο εξής μια καθαρή κούρσα των φαρμακοβιομηχανιών για το ποια σκευάσματα είναι αποτελεσματικότερα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Αυτό είναι αντεργατικό γιατί αυτά τα φάρμακα δεν είναι ασφαλή για τους αθλητές.hellegennes έγραψε: 10 Δεκ 2019, 19:10Ναι κι εγώ είμαι υπέρ αυτού.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Δεκ 2019, 14:07 Εντιμότερο είναι να απελευθερώσουν εντελώς τη χρήση φαρμάκων βελτίωσης απόδοσης και να βλέπουμε στο εξής μια καθαρή κούρσα των φαρμακοβιομηχανιών για το ποια σκευάσματα είναι αποτελεσματικότερα.
- hellegennes
Και; Εν γνώση τους δεν τα παίρνουν; Μήπως να τους απαγορεύσουμε οτιδήποτε άλλο δεν είναι ασφαλές και να τους βάλουμε σε γυάλες; Έτσι κι αλλιώς ντοπάρονται. Ε, αν θέλουν να παίζουν με το σώμα τους, τουλάχιστον να επιτρέπεται σε όλους να παίξουν χωρίς υστερίες και υποκρισίες.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Δεκ 2019, 20:01Αυτό είναι αντεργατικό γιατί αυτά τα φάρμακα δεν είναι ασφαλή για τους αθλητές.hellegennes έγραψε: 10 Δεκ 2019, 19:10Ναι κι εγώ είμαι υπέρ αυτού.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Δεκ 2019, 14:07 Εντιμότερο είναι να απελευθερώσουν εντελώς τη χρήση φαρμάκων βελτίωσης απόδοσης και να βλέπουμε στο εξής μια καθαρή κούρσα των φαρμακοβιομηχανιών για το ποια σκευάσματα είναι αποτελεσματικότερα.
Εξάλλου στον πρωταθλητισμό δεν υπάρχει η έννοια του ασφαλούς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Καλή edgelordιά, κι εγώ τα ίδια έλεγα.hellegennes έγραψε: 10 Δεκ 2019, 20:21Και; Εν γνώση τους δεν τα παίρνουν; Μήπως να τους απαγορεύσουμε οτιδήποτε άλλο δεν είναι ασφαλές και να τους βάλουμε σε γυάλες; Έτσι κι αλλιώς ντοπάρονται. Ε, αν θέλουν να παίζουν με το σώμα τους, τουλάχιστον να επιτρέπεται σε όλους να παίξουν χωρίς υστερίες και υποκρισίες.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Δεκ 2019, 20:01Αυτό είναι αντεργατικό γιατί αυτά τα φάρμακα δεν είναι ασφαλή για τους αθλητές.
Εξάλλου στον πρωταθλητισμό δεν υπάρχει η έννοια του ασφαλούς.

Γελανε και οι καλτσες!!!!
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Ρε σου λέω πως όλες οι χώρες ήταν μέσα στο Ολυμπιακό Χωριό και είχαν μία ώρα περιθώριο να εμφανιστούν σε κλήση της WADA και οι ΗΠΑ έμεναν σε καράβι εκτός για να έχουν 24 ώρες και κολλάς στις υποθέσεις; Γιατί λες πως έγινε αυτό;Northern Spirit έγραψε: 10 Δεκ 2019, 16:39Juno έγραψε: 10 Δεκ 2019, 15:08
![]()
![]()
Υποθεσεις με απολυτη βεβαιοτητα..![]()
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- hellegennes
Πιο προκλητική στάση από της Αμερικής στο θέμα αντιντόπινγκ δεν υπάρχει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 496 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι
-
- 80 Απαντήσεις