Άλλος ένας που γαμάει με ξένη ψωλή. Α ρε Χρυσοχοΐδη, ποιος το περίμενε ότι οι νεοδημοκράτες θα χαίρονται για την πούτσα που ρίχνουν οι πασόκοι...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
6 Δεκεμβρίου (επεισοδιακό)
-
Εμπεδοκλής
Re: 6 Δεκεμβρίου (επεισοδιακό)
Δεν ειμαι μαγος τυπε . με κανεις quote και με ρωτας ποσα παιρνω . που να παει το μυαλο μου ?
- Otto Weininger
Ναι. Σας κατουράω.mao mao έγραψε: 07 Δεκ 2019, 02:29έλα και συ μαγκάκο πίσω από το πάγκο του φαρμακείου. βγήκες ποτέ έξω;
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Άκου φλωρε, αν θες να πετάς πέτρες και μετά να παρακαλας για έλεος είναι δικό σου θέμα.Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Δεκ 2019, 02:30Άλλος ένας που γαμάει με ξένη ψωλή. Α ρε Χρυσοχοΐδη, ποιος το περίμενε ότι οι νεοδημοκράτες θα χαίρονται για την πούτσα που ρίχνουν οι πασόκοι...
Επίσης η μπούρδα που έγραψες δεν βγάζει κανένα νόημα.
Σατανικέ Εγκέφαλε γιατί έφτιαξες αυτή την περσόνα; Νόμιζες οτι δεν θα σε καταλάβαινε κανείς;;Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 07 Δεκ 2019, 02:30Γενικά να ξέρεις οι πασόκοι διαχρονικά έχουν το know how και είναι πιο αποτελεσματικοί.Ακόμα και στο ΣΥΡΙΖΑ πασόκοι ήταν αυτοί που κάναν κάποιο αξιόλογο έργο οι καθαροί συριζαίοι ήταν κρέτινοι.Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Δεκ 2019, 02:26 Εδώ να θυμίσουμε ότι ο υπουργός δημοσίας τάξεως είναι πασόκος. Με τους νεοδημοκράτες η Αθήνα καιγόταν κάθε τρεις και λίγο. Και όταν δεν καιγόταν οι κρατούμενοι το έσκαγαν με ελικόπτερα.
Τώρα γιατί κάτι νεοδημοκράτες χαίρονται με τον πασοκο Χρυσοχοΐδη είναι μεγάλο και αναπάντητο ερώτημα...
-
Εμπεδοκλής
Μην τα λες σε εμένα. Στον Κούλη πες τα μπας και βάλει κανένα πασόκο και σε κανένα άλλο υπουργείο, όπως για παράδειγμα στο εξωτερικών. Γιατί με το Δένδια μας έχουν πάει πίπα-κώλο οι Οθωμανοί....Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 07 Δεκ 2019, 02:30Γενικά να ξέρεις οι πασόκοι διαχρονικά έχουν το know how και είναι πιο αποτελεσματικοί.Ακόμα και στο ΣΥΡΙΖΑ πασόκοι ήταν αυτοί που κάναν κάποιο αξιόλογο έργο οι καθαροί συριζαίοι ήταν κρέτινοι.Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Δεκ 2019, 02:26 Εδώ να θυμίσουμε ότι ο υπουργός δημοσίας τάξεως είναι πασόκος. Με τους νεοδημοκράτες η Αθήνα καιγόταν κάθε τρεις και λίγο. Και όταν δεν καιγόταν οι κρατούμενοι το έσκαγαν με ελικόπτερα.
Τώρα γιατί κάτι νεοδημοκράτες χαίρονται με τον πασοκο Χρυσοχοΐδη είναι μεγάλο και αναπάντητο ερώτημα...
Ακόμη και ο Γιώργης ο Παπανδρέου φαντάζει φωτεινή ανάμνηση μπροστά του...
όλα με τα λεφτά του πατέρα σου τα έκανες. ένα μηδενικό είσαι από μόνος σου.Otto Weininger έγραψε: 07 Δεκ 2019, 02:32Ναι. Σας κατουράω.mao mao έγραψε: 07 Δεκ 2019, 02:29έλα και συ μαγκάκο πίσω από το πάγκο του φαρμακείου. βγήκες ποτέ έξω;
-
Εμπεδοκλής
Σώπα καλέ Κούλα που με είδες να πετάω και πέτρες. Τράβα να πουλήσεις κανένα ταμπόν και να κλαφτείς έξω από κανένα σούπερ μάρκετ και μετά έλα γράψεις για το γαμήσι των άπλυτων από πράσινη ψωλή του Μιχάλη...Otto Weininger έγραψε: 07 Δεκ 2019, 02:33Άκου φλωρε, αν θες να πετάς πέτρες και μετά να παρακαλας για έλεος είναι δικό σου θέμα.Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Δεκ 2019, 02:30Άλλος ένας που γαμάει με ξένη ψωλή. Α ρε Χρυσοχοΐδη, ποιος το περίμενε ότι οι νεοδημοκράτες θα χαίρονται για την πούτσα που ρίχνουν οι πασόκοι...
- Otto Weininger
Ναι ειμαι μηδενικό αν το θεςmao mao έγραψε: 07 Δεκ 2019, 02:34όλα με τα λεφτά του πατέρα σου τα έκανες. ένα μηδενικό είσαι από μόνος σου.Otto Weininger έγραψε: 07 Δεκ 2019, 02:32Ναι. Σας κατουράω.mao mao έγραψε: 07 Δεκ 2019, 02:29
έλα και συ μαγκάκο πίσω από το πάγκο του φαρμακείου. βγήκες ποτέ έξω;
Ομορφο, φραγκατο και με γνωριμίες μηδενικο. Εύχομαι και εσύ να είσαι οκ και τόσο ικανοποιημένος με την ζωή σου όσο εγώ.
ΥΓ : δεν είναι μόνο τα λεφτά του πατέρα. Είναι και της μητέρας
ΥΓ2 : Και φυσικά σας κατουράω.
- Otto Weininger
Η δουλειά καλά;Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Δεκ 2019, 02:36Σώπα καλέ Κούλα που με είδες να πετάω και πέτρες. Τράβα να πουλήσεις κανένα ταμπόν και να κλαφτείς έξω από κανένα σούπερ μάρκετ και μετά έλα γράψεις για το γαμήσι των άπλυτων από πράσινη ψωλή του Μιχάλη...Otto Weininger έγραψε: 07 Δεκ 2019, 02:33Άκου φλωρε, αν θες να πετάς πέτρες και μετά να παρακαλας για έλεος είναι δικό σου θέμα.Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Δεκ 2019, 02:30
Άλλος ένας που γαμάει με ξένη ψωλή. Α ρε Χρυσοχοΐδη, ποιος το περίμενε ότι οι νεοδημοκράτες θα χαίρονται για την πούτσα που ρίχνουν οι πασόκοι...
-
Εμπεδοκλής
Είσαι και άτριχος; Επίσης μόνο κατουράς; Ή είσαι και κοπρολάγνος;
πιο φλώρος πεθαίνεις.Otto Weininger έγραψε: 07 Δεκ 2019, 02:40Ναι ειμαι μηδενικό αν το θεςmao mao έγραψε: 07 Δεκ 2019, 02:34όλα με τα λεφτά του πατέρα σου τα έκανες. ένα μηδενικό είσαι από μόνος σου.![]()
Ομορφο, φραγκατο και με γνωριμίες μηδενικο. Εύχομαι και εσύ να είσαι οκ και τόσο ικανοποιημένος με την ζωή σου όσο εγώ.
Την πολιτικη την αποφασιζει ο πρωθυπουργος, οι λοιποι Μιχαληδες απλα εντολες ακολουθουν. Τελος εαν δεν κανω λαθος νομιζω διεγραφη απο το πρασινο κομμα....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Ειπε ο επαναστατης πισω απο το πληκτρολογιο....mao mao έγραψε: 07 Δεκ 2019, 02:44πιο φλώρος πεθαίνεις.Otto Weininger έγραψε: 07 Δεκ 2019, 02:40Ναι ειμαι μηδενικό αν το θεςmao mao έγραψε: 07 Δεκ 2019, 02:34
όλα με τα λεφτά του πατέρα σου τα έκανες. ένα μηδενικό είσαι από μόνος σου.![]()
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
Δημοκράτης
Ζενίθεδρος έγραψε: 07 Δεκ 2019, 01:53 Με τοσο σκουρα χρώματα, μοιάζει σαν πίνακας του Ρέμπραντ. Θα μπορούσε να ονομαστει: Η χαραυγη της κωλοχαραδρας.