Παραδινομαι φωναζε ο "επαναστατης".
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
6 Δεκεμβρίου (επεισοδιακό)
Re: 6 Δεκεμβρίου (επεισοδιακό)
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Ποιό επεισόδιο ήταν αυτό; Θα ξεπεράσει την Λάμψη του Φώσκολου;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Στο κομμα σας τα βιαζουν κιολας με τις πλατες του αφεντη σας.
εσύ ρε φλώρε από το πληκτρολόγιο το παιζεις μάγκας;
Οταν με δεις σε βιντεακι να φωναζω παραδινομαι, να μου την πεις, μεχρι τοτε απολαυσε τον συντροφο επαναστατη και κανε μοκο.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
αντε από δω ρε. βλέπω τις ανοησίες που γράφεις τόσα χρόνια και βγάζω συμπέρασμα.Nostalgia έγραψε: 07 Δεκ 2019, 02:12Οταν με δεις σε βιντεακι να φωναζω παραδινομαι, να μου την πεις, μεχρι τοτε απολαυσε τον συντροφο επαναστατη και κανε μοκο.
πουτσα μπαλα καρατε στους γνωστους αγνωστους . Το παρακρατος πέθανε . ζητω το κράτος . ( i love the smell of napalm in the morning και τα ρεστα παγωτο )
Αυτη ειναι η διαφορα μας, εσυ εικαζεις και βγαζεις συμερασματα, εγω οχι....mao mao έγραψε: 07 Δεκ 2019, 02:13αντε από δω ρε. βλέπω τις ανοησίες που γράφεις τόσα χρόνια και βγάζω συμπέρασμα.
του 800αρικου εισαι φίλε;Νon4me έγραψε: 07 Δεκ 2019, 02:16 πουτσα μπαλα καρατε στους γνωστους αγνωστους . Το παρακρατος πέθανε . ζητω το κράτος . ( i love the smell of napalm in the morning και τα ρεστα παγωτο )
-
Εμπεδοκλής
Εδώ να θυμίσουμε ότι ο υπουργός δημοσίας τάξεως είναι πασόκος. Με τους νεοδημοκράτες η Αθήνα καιγόταν κάθε τρεις και λίγο. Και όταν δεν καιγόταν οι κρατούμενοι το έσκαγαν με ελικόπτερα.
Τώρα γιατί κάτι νεοδημοκράτες χαίρονται με τον πασοκο Χρυσοχοΐδη είναι μεγάλο και αναπάντητο ερώτημα...
Τώρα γιατί κάτι νεοδημοκράτες χαίρονται με τον πασοκο Χρυσοχοΐδη είναι μεγάλο και αναπάντητο ερώτημα...
- Otto Weininger
Παραδίνομαι,παραδίνομαι
ήρεμα, ήρεμα
Let them make the first mistake. We make the last move.
το 800αρι σου φαίνεται για πολύ μάλλον, για να βγάζεις το συμπέρασμα οτι ενδιαφέρομαι για δανεικά. Άστο φίλε ξέχνα το.
έλα και συ μαγκάκο πίσω από το πάγκο του φαρμακείου. βγήκες ποτέ έξω;
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Γενικά να ξέρεις οι πασόκοι διαχρονικά έχουν το know how και είναι πιο αποτελεσματικοί.Ακόμα και στο ΣΥΡΙΖΑ πασόκοι ήταν αυτοί που κάναν κάποιο αξιόλογο έργο οι καθαροί συριζαίοι ήταν κρέτινοι.Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Δεκ 2019, 02:26 Εδώ να θυμίσουμε ότι ο υπουργός δημοσίας τάξεως είναι πασόκος. Με τους νεοδημοκράτες η Αθήνα καιγόταν κάθε τρεις και λίγο. Και όταν δεν καιγόταν οι κρατούμενοι το έσκαγαν με ελικόπτερα.