Ξανασκεψου το.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Δεκ 2019, 17:56
Με λίγα λόγια, αν ήμουν σε παραγωγική ηλικία θα διάλεγα τον τέταρτο για αναπαραγωγή του είδους. Είναι καλό κομμάτι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΤΙΣΤΟΜΠΟΎΤΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΈ?
Re: ΤΙΣΤΟΜΠΟΎΤΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΈ?
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 04 Δεκ 2019, 19:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι ναι μια χαρά, αποθηκεύθηκε.Στύγιος έγραψε: 04 Δεκ 2019, 18:46Ερμής έγραψε: 04 Δεκ 2019, 18:32Μίλησες για αμπαλαζ γι'αυτό και το ανέφερα.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Δεκ 2019, 18:18
Εγώ είμαι της άποψης ότι η ομορφιά είναι ομορφιά και είναι αφύσικο έως ύβριςνα μη σε επηρεάζει. Έχω απολύτως αρσενική οπτική σ' αυτά τα θέματα. Αλλά είναι άλλο αυτό που μας ελκύει αρχικώς και άλλο αυτό που μας κρατάει εκεί, έτσι δεν είναι;
Σε κάθε περίπτωση, αν θεώρησες ότι υποστηρίζω το κλισέ ότι οι όμορφες ή όμορφοι είναι χαζοί, κάνεις λάθος. Αντιθέτως, πιστεύω ότι παίζει αντίστροφος ρατσισμός σ' αυτή τη φάση.
Με λίγα λόγια, αμπαλάζ δεν θεωρώ την εξωτερική εμφάνιση αλλά αυτά που αν δεν τα κάνεις, δεν τολμάς να ξεμυτίσεις από το σπίτι. Έτερον εκάτερον.![]()
Μη σου πω πως έχω παρατηρήσει οτι οι χειρότερες ψυχές κρύβονται μέσα σε πολύ άσχημα "αμπαλαζ" και μπορώ να το επιχειρηματολογήσω.
Ωπα τι εγινε, αναβιώνουμε τον νήμα με τις φωτο μας;Στύγιος έγραψε: 04 Δεκ 2019, 18:32 Φάτε κι έναν μαλάκα Στύγιο στη μάπα ( για λίγο μόνο ,μετά θα σβηστεί)![]()
Φίλε Ερμή ,σβήσε σε παρακαλώ την παράθεση ,ευχαριστώ..
-
fagano3
Στυγιε σβησε και συ την παραθεση που εκανες στον Ερμη.
Φαινεται εκει
Φαινεται εκει
Στείλτη να της δείξω τι ανεβάζεις!
Βάλτε και οι άλλοι φωτο και αφήστε τις ντροπές.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ναι αυτό είναι μακρύ καρέ, και είναι πραγματικά πανέμορφο, αυτό που εμέναΓΑΛΗ έγραψε: 04 Δεκ 2019, 11:58
Έψαξα να βρω το κούρεμα και το ακριβές χρώμα που έχω. Για αυτό που λέτε καρέ, φέρνει.
![]()
με προβληματίζει για τον εαυτό μου είναι η μετάβαση ρε γαμώτο, και το ότι η επιδερμίδα
μου είναι σταρένια
θα ήθελα πάρα πολύ να "μεγαλώνω" με τόσο φυσικό τρόπο μα φοβάμαι
πως θα με αγριεύουν υπερβολικά τα λευκά όταν πληθύνουν, λόγω έντονων χαρακτηριστικών
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
πιο πολύ μετράει να δείξεις κώλο σε βίντεοvantono έγραψε: 04 Δεκ 2019, 14:11 Αλλά άργησε. Τέτοια δεδομένα έπρεπε να έβλεπαν το φως της δημοσιότητας πριν τις γνωστές ψηφοφορίες πχορουμ νεξτ τοπ μοντελ.
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
μπα, δεν χρειάζεται να φτάσει καν εκεί το πράγμα. Με ένα σωστό, εκλεκτό εκφυλοκαρέ, ξυπνάνε εξίσου τα αντίστοιχα ένστικτα των πχορουμιτών. Μέχρι και ο Δάσκαλος λύγισε πιο πίσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 209 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από NewModelArmy
-
- 1 Απαντήσεις