Αμαν πια κακιούλεςDwarven Blacksmith έγραψε: 04 Δεκ 2019, 12:11 Εγώ για να πούμε την ωμή αλήθεια νομίζω έχει δίκιο η ΓΑΛΗ σ' αυτό το νήμα.
Αυτό είναι μια σταθερή πηγή ενόχλησης για τους άντρες. Συμβαίνει και με το μέικαπ που μας αρέσουν συχνά πιο πολύ φυσικές, με τις επεμβάσεις, με πολλά.Και ότι αυτό που προκαλεί τη σχετική ενόχληση στους άρρενες δεν είναι ακριβώς το κούρεμα αλλά το ότι οι γυναίκες διαλέγουν αυτό που αρέσει στις ίδιες για τον χ ή ψ λόγο.
Από την άλλη έπεσε στην παγίδα ο νηματοθέτης. Σίγουρα κάποιες γυναίκες θα ενδιαφέρονται για αυτά που λέμε και μπορούν να ωφεληθούν.
Μιλάμε όμως για γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας, οι άλλες τι να το κάνουν μπλοκάκι.
Στο κουοταρισμένο που παραθέτεις απο τη γαλή παραπάνω, γενικά μπορεί να έχει δίκιο, αλλά εν προκειμένω όχι. Εγώ δεν ανοιξα το νημα για να κατακεραυνώσω τις γυναίκες που κάνουν ό,τι τους αρέσει, αλλά επειδή το κάνουν λόγω μόδας. Το καρέ ως ξαναμαναεπαναφορά στη μόδα, σχολιάζω. Και σε πολλες που γνωρίζω προσωπικά που τα έκοψαν, εν τέλει δεν τους άρεσε καν, το έκαναν λόγω μόδας και τώρα τρέχουν να το διορθώσουν με τρέσες (αναφέρθηκα και πιο πισω σε αυτο). Το ότι δοκίμασαν απλά ενα στυλ και ειδαν ότι δεν τους παει και θελουν να το διορθώσουν βέβαια, δεν ειναι κακό, όλοι το έχουμε κανει.
Αυτό μια χαρά φαινεται να τα καλύπτει, δεν ειναι ιδιαίτερα κοντό. Αν τα καλύπτει περισσότερο οταν ειναι κρεπαρισμένο ή πιο ίσιο, δεν ξερω. Παντως απ τη στιγμή που δεν υπάρχουν ωραία/λεπτεπίλεπτα χαρακτηριστικά προσώπου, αλλά άγρια, το μακρύ μαλλί ειναι μια πολύ καλή λύση. Ενισχύει τη θηλυκότητα. Αρκεί να μην το πιάνεις και πολύ συχνά κότσο.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Δεκ 2019, 12:14Όπως είπα, δεν είμαι καλλονή. Και δεν είμαι με τη μεζούρα στο χέρι, όταν το κόβω είναι πιο κοντό, δεν κουρεύμαι κάθε μήνα. Σκέψου λοιπόν μικρά μάτια, στραβά δόντια, πεταχτά αυτιά και κοντό λαιμό. Περιμένω να προτείνεις κούρεμα που να τα καλύπτει.vantono έγραψε: 04 Δεκ 2019, 12:07
ωραίο είναι, αν και εγώ προσωπικά το εχω ξανα πει ότι απ'τη στιγμή που η τρίχα ακουμπάει ώμο, για μένα δεν θεωρείται καρέ. Και το χρώμα οκ είναι. Στο ζουμί τώρα: Από την καλλονή της φωτογραφίας σε τί φέρνεις περισσότερο, σε μάτια ή σε οδοντοστοιχία ή σε τίποτα?![]()
Μοίρασα και σήμερα τη γνωση μου. Ρωτήστε ό,τι άλλο θέλετε.