!!! DEVELOPMENT MODE !!!
45χρονος ζητά σε γάμο την 12χρονη που αποπλάνησε
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: 45χρονος ζητά σε γάμο την 12χρονη που αποπλάνησε
Πομάκοι τότε.
Αν είναι γύφτοι δεν έχω άποψη. Συμφωνω, δε συμφωνώ, δεν έχει σημασια. Έχουν δική τους κοινωνία κ είναι φυσιολογικό γιαυτους.
Στην περίπτωση που δεν ειναι... Φυλακή στο μλκ, όπως και να δίνει για τα επόμενα Χ χρόνια ένα ποσό στο θύμα κάθε μήνα. Στο άλλο το ζώο τη μάνα... Τι να πω... Φυλακή κ καθημερινό ξύλο. Το παιδί να το πάρει η πρόνοια.
Δεν έχω παρακουθησει ειδήσεις, οπότε αυτά είναι με βάση αυτά που διάβασα εδώ.
Στην περίπτωση που δεν ειναι... Φυλακή στο μλκ, όπως και να δίνει για τα επόμενα Χ χρόνια ένα ποσό στο θύμα κάθε μήνα. Στο άλλο το ζώο τη μάνα... Τι να πω... Φυλακή κ καθημερινό ξύλο. Το παιδί να το πάρει η πρόνοια.
Δεν έχω παρακουθησει ειδήσεις, οπότε αυτά είναι με βάση αυτά που διάβασα εδώ.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Τεσπα τα 12χρονα έχουν στύση κάβλα και οργασμό
Είναι σεξουαλι λετζιτ. Έτσι μας έπλασε η φύση - το βλέπετε στις παραδοσιακές κοινωνίες
Αρα έχουν Δικαίωμα στο σεξ
Άρα τι συζητάμε
Είναι σεξουαλι λετζιτ. Έτσι μας έπλασε η φύση - το βλέπετε στις παραδοσιακές κοινωνίες
Άρα τι συζητάμε
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Υπέρ της παιδοφιλίας λοιπόν. Ωραία περσόνα χτίζεις.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 04 Δεκ 2019, 16:55 Τεσπα τα 12χρονα έχουν στύση κάβλα και οργασμό
Άρα τι συζητάμε
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Τα 18 χρονια είναι μια αυθαίρετη νόρμα του δυτικού αστικού πολιτισμού. Όχι για μένα.Juno έγραψε: 04 Δεκ 2019, 18:06Υπέρ της παιδοφιλίας λοιπόν. Ωραία περσόνα χτίζεις.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 04 Δεκ 2019, 16:55 Τεσπα τα 12χρονα έχουν στύση κάβλα και οργασμό
Άρα τι συζητάμε
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Και συνεχίζεις!Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 04 Δεκ 2019, 18:08Τα 18 χρονια είναι μια αυθαίρετη νόρμα του δυτικού αστικού πολιτισμού. Όχι για μένα.Juno έγραψε: 04 Δεκ 2019, 18:06Υπέρ της παιδοφιλίας λοιπόν. Ωραία περσόνα χτίζεις.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 04 Δεκ 2019, 16:55 Τεσπα τα 12χρονα έχουν στύση κάβλα και οργασμό
Άρα τι συζητάμε
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
Γιάννης
Για τον νάνδρο δεν ξέρω, η άλλη όμως... έτσι:Pedro έγραψε: 03 Δεκ 2019, 23:36 Ανονς! Αχτουνγκ ! Αχτουνγκ!
Παρακαλουνται οι χρηστες :νανδρος και τζουνο να τοποθετηθουν επι του θεματος..

-
Georg Von Balkanen
Οι Έλλην δεν είναι Ευρωπαίοι, μην έχετε πολλές απαιτήσεις. Ανήκουν σε άλλη φυλή.
Μην ανησυχείς, θα την ξαναθυμηθείς.Nero έγραψε: 03 Δεκ 2019, 18:52τι είναι "χρυσή αυγή"; Κάτι μου θυμίζει αλλά δεν είμαι σίγουροςGolden Age έγραψε: 03 Δεκ 2019, 18:47Να σου θυμίσω ότι αυτή η νομοθεσία θεσπίστηκε τα τελευταία χρόνια και θεσπίστηκε για να ικανοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ κάτι τύπους σαν εσένα, που επιθυμούσαν να "ενσωματώσουν" στη γειτονιά τους, "επενδυτές" με αντίστοιχη κουλτούρα απο τις χώρες τους.Nero έγραψε: 03 Δεκ 2019, 13:43 Όχι, δεν μας έρχεται απο το Αφγανιστάν η είδηση. Θυμίζω ότι η Ελλάδα είναι απο τις χώρες στις οποίες υπάρχει σχετική νομοθεσία σύμφωνα με την οποία η ασέλγεια παραγράφεται αν ο δράστης παντρευτεί το θύμα, οπότε έχει κάθε δικαίωμα να κάνει τέτοιο αίτημα
Το μόνο κόμμα που είχε κάνει θέμα για τροποποίηση που έκανε ο Παρασκευόπουλος για το θέμα αυτό με την παρα φύση ασέλγεια, ήταν η Χρυσή Αυγή.
Για την ταμπακιέρα βέβαια τίποτα, ε?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
ouranio toxo έγραψε: 03 Δεκ 2019, 23:57να δεις που τον παγίδεψε η μάνα με την μικρή για να του φάει λεφτά
.
Παίζει νά είσαι μέσα τσάκαλε....
Αλλά έχω καί μιά απορία....αν πήγαιναν μαζί σέ χώρα πού επιτρέπει τό γάμο καί παντρευόντουσαν....
οταν γύρναγε θά αναγνωριζόταν ο γάμος ;;;
Πάντως όποιος έχει διαβάσει τό Μεγάλο Ανατολικό.....νομίζω έχει καί μικρότερες ηλικίες..... .
.
.
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- blackpaint
οχι βεβαια, ουτε καν σαν ελαφρυντικο στο κακουργοδικειο.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 04 Δεκ 2019, 19:12
Αλλά έχω καί μιά απορία....αν πήγαιναν μαζί σέ χώρα πού επιτρέπει τό γάμο καί παντρευόντουσαν....
οταν γύρναγε θά αναγνωριζόταν ο γάμος ;;;
και στις εντεκα χιλιαδες βεργες του απολιναιρ που ναι ακριβως το ιδιο πραγμα εχει και βρεφη, ακομα και εμβρυα απο ξεκοιλιασμενες λεχωνες. Σουρεαλιστες ηταν, λεγανε πως ασχολουνταν με το ασυνειδητο και τη ορμη του θανατου και καθαριζαν.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 04 Δεκ 2019, 19:12Πάντως όποιος έχει διαβάσει τό Μεγάλο Ανατολικό.....νομίζω έχει καί μικρότερες ηλικίες..... .![]()
.
.
.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Ερε τι μου θυμησες τωρα.Στην γειτονια μου ειχαμε μια που η μανα της την εξεδιδε παρα την θεληση της σε διαφορουςouranio toxo έγραψε: 03 Δεκ 2019, 23:57να δεις που τον παγίδεψε η μάνα με την μικρή για να του φάει λεφτά
απο την ηλικια των 12 .Παω στοιχημα οτι και στην περιπτωση του νηματος το ιδιο γινοταν πανω κατω.
- blackpaint
εχουν επισης και δικαιωμα στην προστασια τους απο την εκμεταλλευση της σεξουαλικοτητας τους απο πολυ διαταραγμενους ενηλικες. Και μιλαμε κυριως για κοριτσια, σε ποσοστα ανω του 90%. Που στην συντριπτικη τους πλειοψηφια υποφερουν και καταστρεφονται- σε βαθμο αυτοκτονιας - απο αυτο.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 04 Δεκ 2019, 16:55 Τεσπα τα 12χρονα έχουν στύση κάβλα και οργασμό
Άρα τι συζητάμε
Νομικά δεν ευσταθεί- νομίζω- τέτοιο θέμα. Ας το επιβεβαιώσουν κι οι νομικοί στο φόρουμ.
Ο νόμος ,θεωρώ, είναι σαφής όσον αφορά την αποπλάνηση ανηλίκου.
Ο νόμος ,θεωρώ, είναι σαφής όσον αφορά την αποπλάνηση ανηλίκου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 108 Απαντήσεις
- 2469 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 2 Απαντήσεις